جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  104 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  216 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  222 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  211 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دیلی پرافت
ارسال شده در: جمعه 26 اسفند 1384 10:25
نمایش جزئیات
آفلاین
چگونه از خود دفاع کنیم ؟

با توجه از این که بزرگترین جادوگر قرن، همونی که نباید اسمشو برد ، به کشور ما بازگشته ، وزارت سحر و جادو در نظر دارد تا ویژه نامه ای در مورد چگونگی دفاع شخصی در برابر خطراتی که مردم جامعه ی جادوگری را تهدید می کند ، منتشر ساخته و به طور رایگان برای تمامی مردم ارسال شود . از شما خواهش مندیم تا به این دستورات توجه کرده و آن ها را اجرا نمایید .

دستور شماره ی 1

نقل قول:
پدران و مادران توجه کنند ! به فرزندان خود اجازه ی خروج به تنهایی را ندهید . افراد فقط تا ساعت 6 عصر می توانند بیرون از منزل به سر ببرند ، البته به شرطی که سنشان بالای سن قانونی باشد

دستور شماره ی 2

نقل قول:
بعد از تاریک شدن هوا ، تمامی راه های ورودی منزل خود را مسدود کرده و به کسی اجازه ی ورود و خروج ندهید

دستور شماره ی 3

نقل قول:
حتما با تعیین کردن سوالاتی به عنوان سوالات امنیتی و پرسیدن آن ها در مواقع لزوم ، مطمئن شوید که شخص مورد نظر تحت هیچ گونه طلسم و فرمانی نیست

دستور شماره ی 4

نقل قول:
از تجمع و ورود به مکان هایی که علامت شوم بر روی آن ها قرار دارد جلوگیری کنید و تا حد امکان از آن محل دور شده و به منزل بروید .

دستور شماره ی 5

نقل قول:
از تمامی مردم خواهشمندیم ، از کسانی که به عنوان مامور وزارت خانه به منزل آن ها می آیند ، کارت شناسایی در خواست کنند

دستور شماره ی 6

نقل قول:
در صورت مشاهده ی هر گونه تغییر در صدا و رفتار افراد خانواده ، مراتب را به صورت پیام شخصی با وزیر در میان بگذارید !

دستور شماره ی 7

نقل قول:
حتی اگر احساس شدید شجاعت به شما دست داد ، از هر گونه ایستادگی و مقاومت در برابر گروهی موسوم به مرگ خواران ، جلوگیری کنید

دستور شماره ی 8

نقل قول:
از پذیرفتن و خوردن و آشامیدن هر گونه مواد غذایی از دست بیگانه و افراد نا شناس ، جدا خودداری فرمایید

----------------------------------------
در صورت داشتن هر گونه سوال ، با وزارت خانه تماس بگیرید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

Re: دیلی پرافت
ارسال شده در: دوشنبه 22 اسفند 1384 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم الرب ال دراکو
که بود وزیر عظیم و داشت وزارت خونه ای تمیز و مخالف بود با اسموت و علاقه مند به دی جی علی
در اینجا گزارشی از این حرکت آسلامی و اونقلابی وزیر دراکو در تغییر نام این مکان به اسم جدید به شما( که هنوز خودم بلد نیستماسمشو بگو)
به عرض میرساند

دو روز قبل
وزیر و معونش بلیز (که قراره بشه بیلز) توی دفتر وزیر نشسته بودن
دراکو :بیلز جان کف کردیم بابا بگو یه کاری بکنیم

بلیز: اولا که بیلز خودتی من بلیزم دوما اگه حال نداری بیا بریم یه دوری بزنیم توی لندن
دراکو : باشه بریم

دراکو و بلیز از در آسانسوری که به باجه تلفن میخوره میان بیرون
جلوی باجه
دراکو: بیلز بیا بریم جلوئی اون دکه یه روزنامه بخونیم
بلیز: تو آدم نمیشی ها باشه بریم

جلوی دکه
روزنامه فروش : اوی وزیر این چه وضعیه درست کردی ها
وزیر:کدوم وضع داداش چرا میزنی
روزنامه فروش:ورداشتی یه روزنامه به اسم پیام امروز دادی بیرون کاسبی ما رو کساد کردی
وزیر : بده روزنامه ها رو زیاد کردم
روزنامه فروش:آخه یه پیام امروز بود تو یه جدید دادی براش هم یه سردبیر دیونه گذاشتی هی چرت و پرت میده به خورد مردم
مردم رو از روزنامه خوند انداخته
وزیر : خوب من چیکار کنم نمیشه که بیرونش کنم بیچاره 3 تا زن و یه بچه داره گناه دارن شب عید
روزنامه فروش: خوب حد اقل اسم روزنامه رو عوض کن که مردم گیج نزنن
این ماجرا ادامه دارد....
ادامه وزیر برگشت به وزارت خونه و تصمیم گرفت اسم روزنامه رو عوض کنه و کرد(حال کردین چه وزیر زحمت کشی داریم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دیلی پرافت
ارسال شده در: دوشنبه 22 اسفند 1384 17:03
نمایش جزئیات
آفلاین
وزير صحبت میکنه ... هوی خودتو جمع کن ببینم !! اون چه وضع نشستنه ؟؟؟ پیام وزيرو میخونی مثلا خیر سرت !
از این لحظه نام این مرکز رو میذاريم دیلی پرافت !
شفاف سازی دلیل این کار :
توی داستان رولینگ هم دیلی پرافت طبق امر وزارتخونه فعالیت میکنه و تحت نظر اونهاست و برای همین بهتر دیدیم که از پیام امروز اینجا رو به این نام تغییر بدیم .
در ضمن باید بگم که خبرهای وزارتخونه رو بزنید اینجا و برای مسائل دیگه از روزنامه پیام امروز استفاده کنید !

از این لحظه یه سری قوانین رو باید رعایت کنید وگرنه شپلخ میشید !

اینجا مسائل خارج رول مثل لیگ برتر کوييديچ و اینا نباشه .

هر چیزی که میگید باید در حیطه رول باشه و حتی اگر خبری رو عنوان میکنید به صورت نمایشنامه بنویسید .
پیامهای مزخرف و الکی ، شامل قانون چهارم نیوتن به نام شپلخیوس خواهد شد !

در ضمن مارولو پیامهای منو در جاهای دیگه دوباره اینجا منتقل نکن که قربونت ! گفتم خبرهای وزارت اما نه چیزی که من خودم جای دیگه گفتم ! سعی کنید خبر بسازيد ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

تک درختم سوخت ، پس بذار جنگل بسوزه
Re: روزنامه پیام امروز - صفحه مخصوص وزارتخانه سحر و جادو
ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 21:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سازمان ملل تایید کرد !

صبح دیروز دفتر وزارتخانه سحر و جادو اعلام نمود که اعضای سازمان ملل جادوگری پیش پرداخت افراد منتخب دوره جدید رو به این دفتر فرستاده اند و مبالغ در نظر گرفته شده به این شرح میباشد :

آلبوس دامبلدور رياست سازمان ملل مبلغ 3250 گالیون !
نارسیسا بلک و سرژ تانکیان معاونین این سازمان مبلغ 2500 گالیون !

این افراد میتوانند به دفتر وزارتخونه مراجعه کنند تا پیش پرداخت پذیرش این عنوان رو دریافت کنند .
در این حکم عنوان شده که دوره جدید فعالیت این سازمان از روز دهم مارچ آغاز خواهد شد و این افراد بایستی قبل از ساعت نه در کمپ سازمان ملل با در دست داشتن شناسنامه خود حاضر شوند .
جلسه معارفه این افراد سه روز قبل در سالن اصلی سازمان ملل جادوگری برگزار شد و با شکوه تمام این افراد به عنوان کادر جدید معرفی شدند .
همچنین در کنار این نامه کارت شناسایی جدید این افراد هم به وزارتخانه فرستاده شد تا به دست این افراد برسد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: پنجشنبه 18 اسفند 1384 16:30
نمایش جزئیات
آفلاین
قوانین آزکابان توسط وزیر و رییس آزکابان تصویب شد .

طی صحبت های رییس زندان آزکابان ، بارتیموس کراوچ و وزیر سحر و جادو ، دراکو مالفوی در مورد یکی از ارکان مهم کشوری یعنی زندان آزکابان ، این زندان با قوانین و اختیارات جدید و بیشتر و با همکاری گسترده با دفتر کارآگاهان ، مسئولیت آرامش و امنیت کشور را به عهده گرفت .

در این سری ار مذاکرات ، دراکو مالفوی وزیر سحر و جادو به بارتیموس کراوچ و معاونینش ، پیتر پتی گرو و ماروولو گانت به عنوان حافظان امنیت مردم اختیاراتی بیشتر داد .

در زیر بخش هایی از صحبت های وزیر را برای شما می گذاریم .

نقل قول:
از این به بعد کاراگاههای میتونند هر کدوم از بچه ها رو در صورت مشاهده تخلف دستگیر کنند و حکم بازداشت رو صادر کنند و به مسئولین این زندان افراد رو معرفی کنند .

نقل قول:
هر کسی که بازداشت شد باید یک پست حداقل در تاپیک زندان بزنه و در صورت اینکه جرمش زياد بود تعداد پستها بیشتر خواهد شد و میزان تخلف توسط مسئولین زندان تشخیص داده خواهد شد .

نقل قول:
کاراگاهها اگر فردی رو خطاکار دیدند اسم اون فرد رو در تاپیک دادگاه شماره 10 اعلام میکنند و نوع خلاف رو هم ذکر میکنند و مسئولین زندان همه روزه اون تاپیک رو چک میکنند و اگر اسمی رو مشاهده کردند با توجه به نوع جرم و خطایی که انجام داده حکم جلب رو برای فرد میفرستند و در همون تاپیک میزان جريمه فرد رو تعیین میکنند و وقتی حکم به دست فرد خاطی رسید بسته به نوع مجازاتی که درش ذکر شده در ازکابان باقی میمونه و در واقع به تعداد مشخصی که اعلام شده پست میزنه و بعد ازاد میشه .

نکته ی قابل توجه این است که مسئولین زندان هیچ گونه حقی برای دستگیر کردن افراد ندارند ، همان طور که وزیر هم گفته است :

نقل قول:
مسئولین زندان به هیچ وجه نمیتونند فردی رو دستگیر کنند و این کار تنها توسط کاراگاهان انجام میشه ولی اگر مسئولین زندان در جامعه جادوگری فردی رو مشاهده کردند در همون تاپیکی که اعلام شد این خبر رو به اطلاع کاراگاهان میرسونند و تشخیص گناهکار بودن یا نبودن فرد با کاراگاهان است .

-----------------------------
نقل قول:
البته مجرمین حق دارند توی اون دادگاه از خودشون دفاع کنند و جوابگو باشند !

این پاسخ وزیر به اعتراضات گسترده ی مردم در برابر زورگویی مسئولین بود !
-----------------------------

در پایان وزیر از همه ی مردم جامعه ی جادوگری در خواست کرد که به دستورات و حکم های مسئولین زندان و کارآگاهان با تجربه ی وزارت خونه ، گوش فرا داده و آن ها را پذیرفته و اجرا کنند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن چه ثابت و برجاست ، ثابت و برجا نیست . دنیا این چنین که هست نمی ماند .
برتول برشت

ارسال شده در: چهارشنبه 17 اسفند 1384 13:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه

خوب همون طور که میدونید شاید هم نیدونید
قراره که پیام امروز یه ویژهنامه برای عید بده بیرون
این ویژه نامه شامل جدول جک معما متن های در باره ی بهار(بهارانه)
خبر شایعه و... میباشد

البته قراره که این ویژه نامه در روز 27 اسفند ماه منتشر بشه یعنی توی سایت قرار بگیره البته در یک پست مشخص که احتمالا حدود 2 یا 3 صفحه (بستگی به مطالب داره) میشه

جمعی از دوستان لطف کردن وبرای کمک داوطلب شدن من از تمام دوستان در خواست دارم که برای تهیه ی این ویژه نامه به ما کمک کنن
اگر مطلب یا نظری در این مورد دارین لطفا برای من پی ام کنید

البته از تمام دوستان درخواست دارم که تا روز 24 اسفند مطالبشون رو برای من بفرستن تا بتونیم به موقع توی سایت قرار بدیم

البته برای مطالب هیچ محدودیتی نداریم شما میتونید مطلب تون رو در باره ی هری پاتر یا سایت یا بعضی از اعضا برای ما بفرستید تا به اسم خودتون توی سایت قرار بگیره

البته اگه به موضوعاتی که توی رول هست (مثل اسموت کردن وزیرو ...)بپردازید جیلی بهتره
همینطور اگه شعر یا عکس مناسب هم دارید بفرستید(در مورد عکس : عکس رو توی یه سایتی چیزی آپلود کنید لینکش رو بفرستید)

خلاصه از هر چی که خوشتون میاد
اگه به مطالب پیام امروز یه مجله ی شایعه سازی مراجعه کنید هم اون جا عیده های خوبی هست که خودتون زدید از اون ها یا ترکیب چند تا از اون ها استفاده کنید

منتظر مطالب شما هستیم

راستی ما برای مطالب هیچ نوع قفل یا محدودیتی نداریم هرچی که بفرستید به اسم خودتون چاپ میشه پس لطفا از قوانینی که توی رول هست پیروی کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد

نکته ی مهم

با توجه به سیاست پیام امروز در اسموت کاری وزیر ما یک دوره مسابقه هم برگذار میکنیم که جایزه نداره ولی در ویژه نامه یک بخش جدا مخصوص مطالب یا عکس ها برای اسموت کاری وزیر داریم که در اون جا فقط به این موضوع میپردازیم
از شما درخواست میکنم به اون بخش توجه ویژه ای بکنید

منتظر مطالب شما هستم

البته هیچ نوع محدودیتی در باره یتعداد مطالب وجود نداره یعنی هر کس هر چند تا که دلش خواست مطلب بفرسته

در آۀخر دو باره میگم که این ویژه نامه در صورتی چاپ میشه که مطالب مناسب به ما برسه پس از شما درخواست دارم که به ما کمک کنید

فقط هر کس که قصد کمک داره یه پی ام کوچولو به من بزنه و بگه که میخواد همکاری کنه(نزد هم مهم نیست) تا من هم یه آماری دستم باشه

با تشکر پیام امروز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/3/1 23:44:27
ارسال شده در: دوشنبه 15 اسفند 1384 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي ويزلي : ما براي عضويت در تيم ليگ برتر باشگاه هاي کوييديچ عضو مي پذيريم .

عصر امروز پرسي ويزلي رئيس سازمان ورزش و تفريحات جادويي گفت براي عضويت در تيم کوييديچ عضو مي پذيرم به مطلب زير که در سازمان ورزش وتفريحات جادويي به ثبت مي رسد توجه کنيد :
اين عنوان توي همين سازمان ( ورزش و تفريحات جادويي) باز ميشه با عنوان ( ليگ برتر باشگاه هاي کوييديچ ) در اينجا من چهار تا تيم تشکيل مي دم با نام هاي :
1- پادلمر يونايتد
2- گردباد
3- بلغارستان
4- ايرلند
شما تا روز 26 اسفند ماه وقت داريد که در اين تيم ها ثبت نام کنيد .
هر تيم 7 بازيکن داره و دوستاني که زودتر پي ام بزنن مي تونن با در خواست خودشون وارد هر تيمي که مايل هستن بشن ولي اگه دير کردين مجبورين وارد هر تيمي که من بگم بشين .
کارهايي که بايد براي عضويت انجام بديد :
1- انتخاب اسم مستعار که پايان هر پست بزنيد ( هري پاتري يا .....) اگر اسمي انتخاب شده باشد نمي شود
2- در امضا ثبت شود ( مثال در امضا : عضو باشگاه تيم کوييديچ ايرلند يا هرچي )
و از تمام اقشار جادوگري عضو مي پذيرم همونجور که اطلاع داريد بايد رول نويسي کنيد اول دو تيمي که بيشترين در خواست رو داشته باشن با هم مسابقه مي دن و حق گرفتن توپ طلايي رو ندارن و در آخر کار اين تاپيک به تيمي که بيشترين رول با قشنگترين پست ها رو داشته باشه توپ طلايي رو به خودش اختصاص مي ده و اين کار رو من مي کنم و مسئوليت تشخيص اين که هر تيم چند رول داشته و اينکه چند تاش خوب بوده با اوتو بگمن عزيز هست
و مديريتش با بنده هست پس منم توي امضام ثبت مي کنم . و ايمدوارم هيچ ناظري جز دراکو مالفوي اين عنوان ها را حذف ، ويرايش و ... نکند .
پاتريک خبرنگار اعزامي مرکز پيام امروز - لندن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 15 اسفند 1384 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ملاقات جنجالی وزير با مخالفین !
دراکو تغییر چهره داد !

شب گذشته اتفاق جالبی در جامعه جادوگری انگلستان رخ داد .
تاريخ تا به حال چنین رویداد بزرگی رو به خود ندیده بود !
حادثه ای ای که سالها در یادها باقی خواهد ماند .
وزير سحر و جادوی انگلستان ، دراکو مالفوی در اقدامی تعجب برانگیز درخواست مردم را پذیرفت تا در مورد مسائل اسموتی خودش صحبت کند ... چهره جدید دراکو تمام چشمها را خیره کرد .
در طی روزهای گذشته وزير به صراحت با اسموت شدن کله خود مخالفت میکرد و به هیچ عنوان حاضر به ادامه این بحث نبود اما در یک حرکت جالب دراکو حرف خود را به کرسی نشاند .
در این جلسه حیران کننده که خود وزير ترتیب داده بود در ابتدا کسی متوجه قصد و نیت دراکو برای تشکیل این سخنرانی را نمیدانست اما در پایان همه چیز افشا شد .
این شما و این گزارش خبرنگار اعزامی ما به این جلسه :

ساعت 9 شب بود !
جمعیت کثیری جلوی درب وزارتخونه تجمع کرده بودند و منتظر رسیدن وزير بودند .
شعارهای مردم از هر سو به گوش میرسید ؛ پلاکارهایی با عکس اسموت شده دراکو در دستهای مردم خودنمایی میکرد .
عده ای به حمایت از فعالیتهای انرژی اسموتی کله خودشون رو اسموت کرده بودند .
خبرنگاران از سرتاسر جامعه جادوگری به اونجا اومده بودند و منتظر سخنرانی وزير بودند .
شعارها ادامه داشت :

دراک، که ژل میزدی ، او همه عمر.......دیدی که چگونه اسموت، دراک گرفــــــــت!!

بالاخره لحظه موعود فرا رسید و دراکو مالفوی یگانه وزير مردمی وزارتخونه از راه رسید .
اتومبیل رويز رويز سفید مخصوص خودش رو سوار شده بود !
روبانهای سفید و سیاه معروف خودش رو که همیشه به علامت اتحاد این دو گروه همراه داشت رو به روی ماشین خودش بسته بود .
مردم با رسیدن وزير شعارهای خودشون رو شدیدتر از قبل ادامه میدادند .
دراکو پیاده شد ...
همه مردم حیرون و سرگردون به چهره دراکو زل زده بودند .
شعارهای مردم متوقف شد ! سکوت محض فضا رو پر کرده بود !
نور فلاشر عکاسان هر لحظه با شدت بیشتری این لحظه به یاد ماندنی رو ثبت میکردند .
تمام مردم با تعجب و شگفتی به چهره دراکو زل زده بودند .
تصور این همه زيبایی غیر قابل تصور بود .
مردم به جای شعارهای قبل به افتخار این وزير مردمی شروع به دست زدن کردند ... داشتن چنین وزيری برای هر کشور افتخاری به حساب میومد .
دراکو با تیپ اسپرت و ظاهری جدید از ماشین پیاده شد .
شلوار لی تنگ مخصوص ماگولها رو به تن داشت ... تیشرت آستین کوتاهی که روی اون عکسی از یک نفر روی اون طراحی شده بود و با حروف بزرگ لاتین نوشته شده بود : Dj Ali !! گردنبندهای مرواريد بر گردن داشت ... ساعت و دستبند طلایی رنگ بر دستانش به چشم میومد ... کفشهای اسپورت لباسهای دراکو رو کامل میکرد .
این زيبایی ها تماما یک طرف داستان بود ...
موهای سابق دراکو تغییر کرده بود ! چهره جدید دراکو از هزاران مایل دورتر هم به چشم میومد !!!!
دیگه خبری از اون موهای سابق نبود !!!!!!!!!
تمام مردم با حیرت به چهره دراکو خیره شده بودند ! دراکو به حرف بقیه دوستان خودش گوش کرده بود !!!!!!!!!
باور این امر غیر ممکن بود ... دراکو حالا با اون دراکويی که قبلا همه دیده بودند فرق داشت ... موهای اون به وضوح به چشم میومد . ( تو خماری گذاشتن دیگه بسه ! بهتون میگم الان ... خوب سرکار بودید )
دراکو مدل موهای خودش رو عوض کرده بود ... مدل جدید موهای دراکو به زيبایی مکمل لباسهای اسپرت اون بود .
دراکو دستان خودش رو بالا برد ... تمام مردم دست از تشويق برداشتند و وزير شروع به سخنرانی کرد :

" ای مردم فهیم !! ای بزرگواران ... وزير سحر و جادو رو با کدوم چهره میپسندید ؟! آیا میخواهید که وزيرتان مانند وزير کشور دوست و برادر ( احمد محمود نژاد ) زپرتی و زشت باشد ؟!
آیا میخواهید در عرصه بین المللی وزيری کچل و اسموتی داشته باشید ؟؟ وزير با این چهره افتخار نیست ؟! "
تمامی مردم یکصدا حرفهای دراکو رو تصديق کردند ! بدون شک هر کشوری خواهان چنین وزيری بود .
وزير دستی به میان موهای خودش کشید و سوار رويز رويز خودش شد .
تمامی چشمها به دراکو خیره مونده بود ... موهای ژل زده دراکو با مدل تیفوسی زده شده بود !
تارهای مويی که روی صورت دراکو ريخته بود دل هر دلداری رو مجذوب خودش میکرد ... جلوی موهای دراکو با ژل به سمت بالا برده شده بود .
چهره ای که در هالی وود هم به ندرت پیدا میشد .
دراکو در میون تشويق و کف زدنهای مخالفین خودش از اونجا دور شد تا روز تعطیل جمعه خودش رو برای صفا و حال و حول سپری کند .
لحظاتی بعد تمامی مردم متفرق شده بودند و پلاکاردهای پاره شده روی زمین ها باقی مونده بود .

گفتنیست خبرنگار اعزامی ما بعد از بازگشت نتونست در مقابل اون زيبایی طاقت بیاره و از دیشب غش کرده و ما با جادو از حافظه آلیسا استفاده کردیم تا این خبر رو به چاپ برسونیم .
همانا وزير دل ها را اسیر خود می کند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

وزیر مردمی اورجینال اسبق

ارسال شده در: یکشنبه 14 اسفند 1384 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
استفاده از معجون شانس در کوییدیچ آزاد شد ؟!
خبرنگار ما پاتریک صبح امروز به بیغارستان اعزام شد و اکنون خبرهای جالبی در دست دارد که با هم می بینیم .
پاتریک : سلام خدمت بینندگان عزیز . امروز دراکو مالفوی وزیر سحرو جادو و پرسی ویزلی رئیس سازمان ورزش و تفریحات جادوی برای ملاقات با بزرگان و وزیران آنجا به بلغارستان رفتند (می دانیم که در مباحث کوییدیچ بلغارستان حرف اول را می زند ) . پس از 5/2 نشست و گفتگو ویزلی حکمی را به وزیر سحرو جادوی انگلستان و بلغارستان داد تا امضا کنند و در آخر خود ایشان هم آن را امضا کردند و تائید هم شد .
شرح این حکم به شرح زیر است :
اینجانب پرسی ویزلی در اینجا ذکر می کنم که بنا به دلایلی که خود ما می دانیم استفاده از معجون شانس فلیکس فلیسیس در بازیهای کوییدیچ تمام کشور چه برای بازیکنان هر تیم و چه برای داوران مسابقات آزاد است و دیگر به هیچ وجه اینکار خلاف مقررات و قانون نیست .
پاتریک : پس من فکر می کنم امکان برنده شدن تمام تیم های کوییدیچ به طور قطعی 50- 50 است و نکته ی دیگری که فراموش کردم بگم جناب آقای اوتو بگمن در زمان نبودن آقای ویزلی و آقای مالفوی عهده دار تمام کارهایی که مربوط به وزارت خانه می شوند هستند .
پس همینجا من صحبتهایم را به پایان میبرم با اجازه ی شما آقای بگمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 14 اسفند 1384 09:32
نمایش جزئیات
آفلاین
آنفولانزای مرغی و ارتش

طبق نامه ی محرمانه ی دکتر حسن مسطفوی به دفتر روزنامه

به عرض میرساند که بیماری آنفولانزای مرغی در سایت شیوع پیدا کرده است
و تاکنون ققنوس معون وزیر و باک بیک یکی از مدیران سایت به آ« بیماری مبتلا شده اند
که البته با توجه به آستاکبار حاکم به سایت و وزارت خونه این اخبار از جامعه ی جادویی مخفی نگه داشسته شده است

ولی اخبار جدید ی در این مورد به ما رسیده که باعث نگرانی شده است

با توجه با آغاز کار ارتش و این نکته که ارتش برای فعالیت های خود از کفتر استفاده میکند (این خبر توسط خود ارتش انتشار پیدا کرد و آنها عکس این کفتر ها رو هم درون پادگان قرار داده اند

البته ارتش اقدام به عضو گیری برای خود کرده است
و قصد دارد جادوگران را در کنار این پرندگان آلوده قرار دهد

البته طبق شنیده های ما تنها راه در امان ماندن از این بیماری اسموت کردن است که عده ای از افراد خیر خواه مثل برادر حمید و سرژ تانکیانو سدریک دیگوری براین موضوع اسرار دارند و جالب است بدانید که آنها برای اقدام اول خود از شخص وزیر که در خطر آۀودگی قرار دارد ( به علت وجود ققنوس) دعوت به اسموت سشدن کرده اند که با مخالفت وزیر رو به رو شده است
از تمام جادوگران درخواست میشود که برای مراقبت از خود اقدام به اسموت کاری کنند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!