سلام متاسفانه من اولین بار بود کهتایپیک می زدم و نمی دونستم.عذر می خوام.اگر ممکن است تایپیک من دو باره باز شود.
ویرایش ناظر: توی تالار اسرار تاپیک رو درخواست کنید. توضیحات کافی هم بدید من بدونم هدفش چیه.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
23 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1385 20:48
از: از یه جهنم دره ای میام دیگه!
پستها:
283

سلام
من می خواستم بعضی از نکات مبهم کتاب ها رو درسایت روشن کنم.ولی دقیقا نمی دونم که از کجا باید درخواست تاپیک رو بکنم.
لطفا هرچه سریع تر جواب منو بدید.اگر هم درست اومده بودم با تاپیک من موافقت کنید.
پ ن:مطالب جالبی براتون دارم .
ویرایش ناظر: دوست عزیز اگر سوالی در مورد ابهامات کتاب دارید که مربوط به همین شش کتاب منتشر شده است باید درخواست خودتون رو همینجا مطرح کنید ولی اگر مربوط به چیزهایی است که در کتاب هفتم ممکنه پیش بیاد باید به تالار اسرار مراجعه کنی و درخواست تاپیک بدی.
آخرین مورد هم اینکه اگر مقالاتی داری که میتونه ابهام زدایی کنه باید به صورت مقاله برای سایت بفرستی
سیریوس
من می خواستم بعضی از نکات مبهم کتاب ها رو درسایت روشن کنم.ولی دقیقا نمی دونم که از کجا باید درخواست تاپیک رو بکنم.
لطفا هرچه سریع تر جواب منو بدید.اگر هم درست اومده بودم با تاپیک من موافقت کنید.
پ ن:مطالب جالبی براتون دارم .
ویرایش ناظر: دوست عزیز اگر سوالی در مورد ابهامات کتاب دارید که مربوط به همین شش کتاب منتشر شده است باید درخواست خودتون رو همینجا مطرح کنید ولی اگر مربوط به چیزهایی است که در کتاب هفتم ممکنه پیش بیاد باید به تالار اسرار مراجعه کنی و درخواست تاپیک بدی.
آخرین مورد هم اینکه اگر مقالاتی داری که میتونه ابهام زدایی کنه باید به صورت مقاله برای سایت بفرستی
سیریوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/1/6 15:48:07
جزئیات کاربر

من میخوام 1 تاپیک با این عنوان بزنم
(دامبلدور بعد از فارق التحصیل شدن و قبل از تدریس در هاگوارتز چی کار میکرده)
ویرایش ناظر: مربوط میشه به تالار اصلی. از اونجا مجوز بخواید.
ویرایش ناظر: مربوط میشه به تالار اصلی. از اونجا مجوز بخواید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همیشه وقتی از فردی نتیجه میگیرید که او را به نتیجه ی اخرش یعنی مرگ برسانید
نیکولو ماکیاولی
نیکولو ماکیاولی
جزئیات کاربر

يا حق
من در اين جا تقاضاي يه تاپيك ميكنم
در سال هفتم هاگوارتنزي هست؟
با توجه به صحبتهاي مينروا و بقيه ايا اميدي هست كه مدرسه هاگوارتز باز هم شروع به كار كند
از پروفسور كوييرل عزيز ميخوام كه در مورد اين تاپيك فكر كنند
ویرایش ناظر: هوم، به طرز عجیبی این تاپیک بوده ولی غیب شده!! صحبت میکنم بعد جوابتونو میدم.
ویرایش ناظر: چقده ویرایش شد!! میتونی بزنی تاپیک رو. ولی لطف کن، خواهشا، توضیحات کافی و کامل بده توی پست اولیهی تاپیکت. مرسی. مجوز داده شد.
ویرایش ناظر: هوم، به طرز عجیبی این تاپیک بوده ولی غیب شده!! صحبت میکنم بعد جوابتونو میدم.
ویرایش ناظر: چقده ویرایش شد!! میتونی بزنی تاپیک رو. ولی لطف کن، خواهشا، توضیحات کافی و کامل بده توی پست اولیهی تاپیکت. مرسی. مجوز داده شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 15:34:40
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 15:35:40
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 20:16:46
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 20:18:44
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 15:35:40
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 20:16:46
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/28 20:18:44

هافلپاف هرم نبض زندگي ماست در شرجي عشق و اشتياق
جزئیات کاربر

سلام
می خواستم تایپکی ایجاد کنم با نام مقایسه ی کتاب های رولد دال با جی.کی.رولینگ
امیدوارم همچین تایپکی هم وجود نداشته باشد و مجوزش صادر بشه!
ویرایش ناظر: من نمیفهمم ربط این چیزی که شما گفتید به تالار اصلی چیه و اینکه آیا فرومی وجود داره که بشه در این مورد توش بحث کرد؟ به هر حال در این انجمن چنین مجوزی صادر نمیشه. اگه خودتون میتونید مطالبی در موردش بنویسید که اونا رو به صورت مقاله برای سایت ارسال کنید، وگرنه از یکی از مدیران بپرسید که آیا امکان ایجاد چنین تاپیکی در سایت هست یا نه؟ اگه بود توی هر فرومی که گفتن میتونید تاپیکتون رو بزنید چون من حتی اسم نویسندهای که گفتید رو نشنیدهم!
من فقط کمکت کنم که میتونی تویه انجمن جادو و جادوگری فکر کنم بزنیش!(دامبلدور)
به عنوان ناظر دیگه ی تالار عمل کردن به پیشنهاد دومبول رو برای زدن تاپیک شما ضروری میدونم و خودم نظر دیگه یی ندارم!!!!
سیریوس
ویرایش ناظر: من نمیفهمم ربط این چیزی که شما گفتید به تالار اصلی چیه و اینکه آیا فرومی وجود داره که بشه در این مورد توش بحث کرد؟ به هر حال در این انجمن چنین مجوزی صادر نمیشه. اگه خودتون میتونید مطالبی در موردش بنویسید که اونا رو به صورت مقاله برای سایت ارسال کنید، وگرنه از یکی از مدیران بپرسید که آیا امکان ایجاد چنین تاپیکی در سایت هست یا نه؟ اگه بود توی هر فرومی که گفتن میتونید تاپیکتون رو بزنید چون من حتی اسم نویسندهای که گفتید رو نشنیدهم!
من فقط کمکت کنم که میتونی تویه انجمن جادو و جادوگری فکر کنم بزنیش!(دامبلدور)
به عنوان ناظر دیگه ی تالار عمل کردن به پیشنهاد دومبول رو برای زدن تاپیک شما ضروری میدونم و خودم نظر دیگه یی ندارم!!!!
سیریوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/27 15:56:44
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/27 18:56:32
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/1/3 1:32:48
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/27 18:56:32
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/1/3 1:32:48
عضو ارتش قدرتمند وایت تورنادو
[img]http
[img]http
جزئیات کاربر

آخه چرا جواب نميديد
من ميخوام يه تاپيك بزنم از اين كه احتما هور كراكس بودن خود هري اخه اين تاپيك نيست تو سايت اگه قبول نكني خيلي زايست اخه عزيز من كي اين احتمال رو ميده كه خوده هري يكي از هور كراكسها باشه من دلايل خودم رو دارم كه ميتونم نمونش رو هم بگم 1.هري زبان ريدلها رو ميدونه چون در كتابه يك با مار حرف زد 3.سومين و محكم ترين دليل اينكه هري ارطباتهايي با ولدمورت به وسيله مغزش داره كه هر وقت خوشحال يا ناراحت ميشه متوجه ميشه و شايد بخواطر اين باشه كه قسمتي از روح ولد مورت درونه بدن هري باشه يعني همون جاودانه ساز و دلايله ديگه.............
دوسته عزيز اگه ميگي اين تاپيك زده شده فقط لينكش رو به من نشون بده تا ببينم
ویرایش ناظر: دوست عزیز وظیفه من نیست که جای تاپیکها رو به شما بگم خودت باید اونها رو ببینی و اگه نبود درخواست بدی ولی چون تازه واردی من برات مینویسم. در حال حاضر در مورد این سوال در سه جا داره بحث میشه میتونی اونها رو اینجا و اینجا و اینجا ببینی.موفق باشی
ویرایش ناظر: دوست عزیز وظیفه من نیست که جای تاپیکها رو به شما بگم خودت باید اونها رو ببینی و اگه نبود درخواست بدی ولی چون تازه واردی من برات مینویسم. در حال حاضر در مورد این سوال در سه جا داره بحث میشه میتونی اونها رو اینجا و اینجا و اینجا ببینی.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/23 11:21:31
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
جزئیات کاربر

ایول دقیقا منظورم رو خیلی خوب و دقیق گرفتید ؛ دقیقا همون چیزی که شما گفتید قرار هست اجرا یعنی تمامی اونها در یه تایپیک اما بر اساس نظم زده بشه , یعنی برای هر شایعه یک شما در نظر گرفته بشه مثلا شایعه شماره 1 یا شایعه شماره 2 و ... اینجوری میتونیم خیلی خوب روش بحث کنیم و حتی برای اون شایعه تحقیقات بیشتری انجام بدیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
جزئیات کاربر

سلام و درود بر شما ناظران عرصه نظارت ( پاچه خواری رو حال کردی ... ببین تو رو خدا زمونه برعکس شده به جای اینکه ناظر بیاد پاچه خواری منو بکنه , من دارم پاچه خواریش رو میکنم
)
تا حالا وبسمتر دیده بودی بیاد برای تایپیک مجوز بگیره ! ( خب ندیدی حال ببین , قانون قانونه { قا + نون }
)
پیش خودم فکر کردم بهترین جا شاید همین جا برای این مطلب باشه البته شاید اشتباه کرده باشم
بریم سر اصل مطلب , همیشه شایعات هست و ما در بخش مقالات یه بخش داریم برای شایعاتی که رولینگ جوابشون رو میده
اما شایعاتی هم هست که تا بیاد در لیست پاسخ قرار بگیره و رولینگ بخواد به اون شایعات پاسخ بده مدتهای درازی طول میکشه ! بهتر دیدم اون شایعات تا در لیست بخش پاسخ به شایعات سایت رولینگ بره و چند ماه طول بکشه تا جوابی براش داده بشه بهتره روشون در یه تایپیک تفکر بشه و جواب احتمالی اون رو برسی کنیم
البته این شایعات که میگم نه اینکه هر شایعه من در اوردی باشه , بلکه این شایعات منبع معتبر خارجی داشته باشه
به طور مثال برای شروع میشه روی شایعه ای بحث و تفکر کرد که یکی از سایتهای خارجی جدیدا اون رو منتشر کرده و منم ترجمش کردم
فکر کنم خوب توضیح داده باشم
ویرایش ناظر: این خیلی خوبه که ما در مورد شایعات بحث کنیم ولی من یه چیز رو متوجه نشدم تو میخوای یه تاپیک در مورد شایعات باز کنی یا برای هر شایعه یه تاپیک جدا بزنی؟چون نمیشه تو یه تاپیک در مورد هر چیزی بحث کرد یکم قاطی پاتی میشه و در آخر هم به نتیجه ای نمرسه. تو میتونی یه کار دیگم بکنی تمام شایعات رو در یه تاپیک بزنی و از اعضا بخوای در مورد هر شایعه که میخوان مطلب بنویسن اونو بالای پستشون نقل قول کنن.البته این نظر منه تا جیمز چی میگه پیشنهاد میکنم با اون هم صحبت کنی.
)
تا حالا وبسمتر دیده بودی بیاد برای تایپیک مجوز بگیره ! ( خب ندیدی حال ببین , قانون قانونه { قا + نون }
)
پیش خودم فکر کردم بهترین جا شاید همین جا برای این مطلب باشه البته شاید اشتباه کرده باشم
بریم سر اصل مطلب , همیشه شایعات هست و ما در بخش مقالات یه بخش داریم برای شایعاتی که رولینگ جوابشون رو میده
اما شایعاتی هم هست که تا بیاد در لیست پاسخ قرار بگیره و رولینگ بخواد به اون شایعات پاسخ بده مدتهای درازی طول میکشه ! بهتر دیدم اون شایعات تا در لیست بخش پاسخ به شایعات سایت رولینگ بره و چند ماه طول بکشه تا جوابی براش داده بشه بهتره روشون در یه تایپیک تفکر بشه و جواب احتمالی اون رو برسی کنیم
البته این شایعات که میگم نه اینکه هر شایعه من در اوردی باشه , بلکه این شایعات منبع معتبر خارجی داشته باشه
به طور مثال برای شروع میشه روی شایعه ای بحث و تفکر کرد که یکی از سایتهای خارجی جدیدا اون رو منتشر کرده و منم ترجمش کردم
فکر کنم خوب توضیح داده باشم
ویرایش ناظر: این خیلی خوبه که ما در مورد شایعات بحث کنیم ولی من یه چیز رو متوجه نشدم تو میخوای یه تاپیک در مورد شایعات باز کنی یا برای هر شایعه یه تاپیک جدا بزنی؟چون نمیشه تو یه تاپیک در مورد هر چیزی بحث کرد یکم قاطی پاتی میشه و در آخر هم به نتیجه ای نمرسه. تو میتونی یه کار دیگم بکنی تمام شایعات رو در یه تاپیک بزنی و از اعضا بخوای در مورد هر شایعه که میخوان مطلب بنویسن اونو بالای پستشون نقل قول کنن.البته این نظر منه تا جیمز چی میگه پیشنهاد میکنم با اون هم صحبت کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/21 11:40:53
How can you escape...if they can see everything? V.M
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 15 دی 1386 16:01
از: نميگم تا تو خماري بموني ...!!
پستها:
138

سلام به كوييرل و جيمز ...
من همين امروز به اين نتيجه رسيدم كه ر.ا.ب اصلا نام كسي نيست و يه كد رمزيه براي اينكه بعدها اسنيپ از طريق بيان اين نام به هري وفاداريشو نشون بده يا دامبلدور از طريق اين نام به هري يه جغد بفرسته و بهش بگه كه زنده ست يا يه همچين چيزي... اسمش هم ميخوام بذارم ..{ ر.ا.ب ...نام يك نفر يا يك كد ارتباطي؟}
خوشحال ميشم كه اجازه بديد ...
ویرایش ناظر: میتونی بزنی فقط قوانین زدن تاپیک رو حتما بخوت وگرنه تاپیک پاک میبشه.موفق باشی
ویرایش ناظر: میتونی بزنی فقط قوانین زدن تاپیک رو حتما بخوت وگرنه تاپیک پاک میبشه.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/15 13:12:06
كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام کوییرل جان می خواستی تاپیکی بزنم با عنوان دامبلدور نمرده است و همه ی بحث هایی که در تاپیک های دیگه زده شده را جمع بندی کنم و موضوعات جدید اراده بدم لطف کن و قبول کن .
ویرایش ناظر: هر تاپیک جدا زده میشه و درصورت شبیه بودن ادغام میشن .این تاپیک درخواستی شمام بی نهایت تکراریه.متاسفانه مجوز بهش نمیدم
ویرایش ناظر: هر تاپیک جدا زده میشه و درصورت شبیه بودن ادغام میشن .این تاپیک درخواستی شمام بی نهایت تکراریه.متاسفانه مجوز بهش نمیدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج