تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
77 کاربر(ها) آنلاین هستند (74 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
76
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
هری پاتر چی بهت یاد داد؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1385 20:48
از: از یه جهنم دره ای میام دیگه!
پستها:
283

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 31 مرداد 1386 22:39
از: میدان گریملود شماره ی 12
پستها:
290

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 04:35
از: بالای سر جسد ولدی!
پستها:
993

خب خیلی چیزها!!!
مثلا اینکه باید با مشکلات جنگید.....بالاخره یا اون پیروز می شه و تا تو.....اما سعی بی نتیجه نمی مونه.....امیدوار بودن.....شجاعت......وفاداری.....و هم چنین فداکاری و خیلی چیز های دیگر که می شه در تک تک داستان های هری پاتر می تونیم اونها رو بیابیم.....هری پاتر فقط یه داستان نبود......
مثلا اینکه باید با مشکلات جنگید.....بالاخره یا اون پیروز می شه و تا تو.....اما سعی بی نتیجه نمی مونه.....امیدوار بودن.....شجاعت......وفاداری.....و هم چنین فداکاری و خیلی چیز های دیگر که می شه در تک تک داستان های هری پاتر می تونیم اونها رو بیابیم.....هری پاتر فقط یه داستان نبود......
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به من یکمی تندخونیه کتاب را یاد داد بعد روحیه ی تخیل گرایی را یاد داد که بتونم در این سایت از تخیلات خود استفاده کنم ولی شانس به ما پشت کرده ولی خوب مشکلی نیست چیزای دیگه ای هم یاد داده که بتونم استفاده کنم اونم اینه که هر ادمی چندین رو داره و برای هر کسی یک جور اخلاق معینی دارد.
بعد کمی هم من را از حالت سادگی در اورد یعنی کمی به من سیاست یاد داد که پیشه بقیه ی بچه تهرونی ها کم نیاوریم. کمی هم من را از افکار بچگانه در اورد تا بتونم مثل ادما فکر کنم.
از همه مهمتر اینکه من رو به مدرسه علاقمند کرد. من که از مدرسه تنفر داشتم ولی حالا دوست دارم برم مدرسه حی بچه هارو اذیت کنم...وای چه هالی میده.
ولی در کل خیلی چیزا یاد داد که بشه از اونا در اینده استفاده کنم.
البته چیزای منفی هم به ادم یاد میده که این به خاطر مسلمان نبودن نویسنده است مثل مست کردن در مجالس و رقصیدن با جفت خود که البته خوب اینا کمی هم عادی شده و من که میگم خوبه رو روحیه تاثیر میذاره و این چیزا زیاد تازگی ندارن.
بعد کمی هم من را از حالت سادگی در اورد یعنی کمی به من سیاست یاد داد که پیشه بقیه ی بچه تهرونی ها کم نیاوریم. کمی هم من را از افکار بچگانه در اورد تا بتونم مثل ادما فکر کنم.
از همه مهمتر اینکه من رو به مدرسه علاقمند کرد. من که از مدرسه تنفر داشتم ولی حالا دوست دارم برم مدرسه حی بچه هارو اذیت کنم...وای چه هالی میده.
ولی در کل خیلی چیزا یاد داد که بشه از اونا در اینده استفاده کنم.
البته چیزای منفی هم به ادم یاد میده که این به خاطر مسلمان نبودن نویسنده است مثل مست کردن در مجالس و رقصیدن با جفت خود که البته خوب اینا کمی هم عادی شده و من که میگم خوبه رو روحیه تاثیر میذاره و این چیزا زیاد تازگی ندارن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
جزئیات کاربر

پروفسور خودتي؟بابا تركوندي,جدا با حرفاي حسني موافقم هري قرار نبود چيزي به ما ياد بده فقط قرار بود يه مقدار از وقت مارو پر كنه و به اصطلاح باعث بشه ما تفريح سالم داشته باشيم و كلي هم پول بريزه تو جيب خانم جي كي رولينگ در كل نه نظر من تنها نتيجه اي كه ميتونيم از اين كتاب بگيريم اينه كه بيشتر از يه ماه يه دوست دختر نداشته باشيم و برعكس به نظر من با محتوايي داستان زياد نبود شما در داستان لوتر ريشه هاي پايداري استقامت اصلت و هزار و يكصد چيز ديگه ميبينيد كه از اونها در كرابهاي هري پاتر خبري نيست همونطور كه گفتم هدف اصلي هري پاتر سرگرميه براي همينم هست كه فروشش بسيار بالاست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
من کی هستم