----------
در همون لحظه در باز شد و مینروا همراه با آرتیکوس وارد قصر شدند . مینروا با وحشت نگاهی به آلبوس انداخت و آرتی هم با وحشت به وزیر مردمی خیره شد . ناگهان در یک حرکت انتحاری وحشت مینروا تبدیل به قهقهه شد . و آرتی هم زد زیر خنده و پشت سرش آلبوس و دراکم از روی زمین بلند شدن و زدن زیر خنده
- کات ... کات ... کات ....
بیل ویزلی با خشم اومد جلو .
سدریک
بیل : بابا این چه وضعشه خوب یه بار نقشتو بخون اول ، بعد بیا نقش بازی کن . چرا زدی اینا رو کشتی ؟ قرار شد فقط تهدیدشون کنی !!!
سدریک
بیل یکی از کاغذها رو داد به سدریک و سدریک مشغول مطالعه شد .
مدتی بعد .
بیل : خوب مینروا و آرتی برن بیرون . دراکو و آلبوس و آنیتا توی همین طویله باشن . سدریک برو بیرون دوباره بیا تو .
سدریک نگاه خشنی به دراکو انداخت و از در خارج شد .
در همون لحظه از آسمون صدایی به گوش دراکو رسید .
دراکو : کی هستی ؟
صدای بلیز به گوش رسید :
- ها.... وزیر مردمی حال کردی چی سرنوشت رو به سود تو تغییر دادم ؟
دراکو : خوب که چه ؟
بلیز : این بند و بساط و بریزین دور . من جون تو و آلبوسو برگردوندم تو هم دست از این عروسیه ارزشی بردار منو بیارین تو ماجرا !
آلبوس و دراکو به هم نگاهی کردند .
دراکو : ها... یه لحظه بیا جلو من یه چیزی در گوشت بگم
بلیز : وایسا یه لحظه اومدم .
ناگهان آلبوس و دراکو شروع به کتک زدن هوا میکنن . بیل ویزلی با تعجب به این دو موجود نگاهی میندازه .
بیل : دارین چی کار میکنین ؟
آلبوس و دراکو که از شر نفس خبیث بلیز راحت شده بودند با هم نفس راحتی کشیدند .
آلبوس : هیچی آقا ضبط کن .
دراکو : فقط وایسین کلاه گیسم کج شده .
یک لحظه بعد
بیل ویزلی دوباره از صحنه خارج شد . و در همون حال گفت :
- آقا ضبط کن ...3...2....1......
وزير داشت قصرشو كه بي شباهت به طويله نبود به آنيتا نشون ميداد
دراك:تازه يه مرغم دارم روزي سي تا تخم ميزاره.
آنيتا:چرا سي تا؟
دراك:پس چند تا؟
آنيتا:يه كاميون.
دراك:باشه عزيزم ميگم برام وارد كنن. ( متن سدریک )
در همون لحظه در بیرون از قصر هوا ابری شد و بادی سرد شروع به وزیدن کرد . در همون حال شخصی کمدی در حالی که تفنگی دو لول در دست داشت از اون پشت کوه نمایان شد . او داشت به سمت قصر مالفوی ها میامد . او کسی بود که میخواست انتقام این خیانت رو از آلبوس و وزیر مردمی بگیره . کسی که میخواست آنیتای خودشو از چنگال ظلم بیرون بکشه . آری او کسی نبود به جز سدریک بووووقی
......
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

حتما گلم . حتما