تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
74 کاربر(ها) آنلاین هستند (34 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
71
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
انتخابات بیستویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
مهلت ثبتنام: ۲ تا ۵ مهر
نامنویسی نامزدها
۰روز
۰۰ساعت
۰۰دقیقه
۰۰ثانیه
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
در محضر بزرگان محفل (ارتباط با ناظرین)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 31 تیر 1390 05:53
از: سوری، لیتل ونیگینگ،ویستریاواک،شماره 12
پستها:
283

ببخشید
من از کدوم تاپیک می تونم درخواست عضویت برای محفل بدم؟!!
شما میتونی به تاپیک اعضای محفل...از جلو نظام!!! بری و یه نمایشنامه خوب بنویسی و منتظر بشی تا ببینی تایید شدی یا نه! اگرم خیلی پشتکار داری که یه محفلی باید داشته باشه اگه تایید نشدی یه سوژه جدید میزنی!!!
من از کدوم تاپیک می تونم درخواست عضویت برای محفل بدم؟!!
شما میتونی به تاپیک اعضای محفل...از جلو نظام!!! بری و یه نمایشنامه خوب بنویسی و منتظر بشی تا ببینی تایید شدی یا نه! اگرم خیلی پشتکار داری که یه محفلی باید داشته باشه اگه تایید نشدی یه سوژه جدید میزنی!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/3/14 16:42:43
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!
-------------
-------------
جزئیات کاربر

اومدم یه چیزایی بگم.
من نمیدونم چی گفتم که به جناب آلبوس برخورده و اینجور زننده تو چت باکس پیام زده به من
اولا من کی گفتم که شما بشین صبح تا شب نمایشنامه بزن برای محفل من چنین حرفی رو به هیچ وجه نگفتم و نخواهم گفت .
دوما من میدونم شما امتحان داری البته فقط شما که نیستی امتحان داری همه هم امتحان دارند اما خوب باز هر از گاهی میان تو سایت
سوما من حالا شدم تازه وارده به قول شما جوانای سایت . دستون درد نکنه
اما حرف من اینا نیستند.
من ناراحت بودم برای محفل گفتم خوب چرا این مدت محفل اینجور سوتو کوره
حالا که که شما یه جور دیگه برداشت کرده اید و راه رو باز و جاده رو دراز کرده اید خوب ما هم تشریفمون رو میبریم که همه از دسته ما راحت بشن .
و چند چیز دیگه که نگفتنش بهتره.
ما خوب این جواب من نبود آلبوس جان
من از اینجا استعفامو از بودن در محفل رو میدم .
یه خواهش هم از چو و سیریوس دارم .
ممنون میشم شما جواب این پست منو ندید چون میخوام خود آلبوس بیاد و جوابمو بده و استعفامو قبول کنه.
با تشکر اوتو بگمن
من نمیدونم چی گفتم که به جناب آلبوس برخورده و اینجور زننده تو چت باکس پیام زده به من
اولا من کی گفتم که شما بشین صبح تا شب نمایشنامه بزن برای محفل من چنین حرفی رو به هیچ وجه نگفتم و نخواهم گفت .
دوما من میدونم شما امتحان داری البته فقط شما که نیستی امتحان داری همه هم امتحان دارند اما خوب باز هر از گاهی میان تو سایت
سوما من حالا شدم تازه وارده به قول شما جوانای سایت . دستون درد نکنه
اما حرف من اینا نیستند.
من ناراحت بودم برای محفل گفتم خوب چرا این مدت محفل اینجور سوتو کوره
حالا که که شما یه جور دیگه برداشت کرده اید و راه رو باز و جاده رو دراز کرده اید خوب ما هم تشریفمون رو میبریم که همه از دسته ما راحت بشن .
و چند چیز دیگه که نگفتنش بهتره.
ما خوب این جواب من نبود آلبوس جان
من از اینجا استعفامو از بودن در محفل رو میدم .
یه خواهش هم از چو و سیریوس دارم .
ممنون میشم شما جواب این پست منو ندید چون میخوام خود آلبوس بیاد و جوابمو بده و استعفامو قبول کنه.
با تشکر اوتو بگمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

ناظرین محفل بنا بر صحبتی که با آنیتا داشتم بهتر دیدی تاپیک خانه13 پورتلند مدتی بسته باشه تا بعد از آمدن آنی مشخص کنیم که تاپیک شروع به کار کنه یا نه چون نه الان من وقتشو دارم پستهاشو نقد کنم و نه شما بهش رسیدگی میکنید
پس لطفا ببندینش.
اوكي ... فعلا قفل شد
پس لطفا ببندینش.
اوكي ... فعلا قفل شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/2/31 19:52:26
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/2/31 19:55:05
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/3/1 13:18:27
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/2/31 19:55:05
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/3/1 13:18:27
جزئیات کاربر

نقل قول:
هوومك متاسفانه اين تاپيكي كه ميگي مجوز نميتونه بگيره به سه دليل :
1- هر موجودي ميتونه بياد توي محفل عضو بشه از طريق همون تاپيكي كه داريم
2- اصولا يك خون آشام يا يك موجود سياه به طرف محفل نمياد و ميره مرگخوار ميشه
3- توي سايت موجودات زيادي از اون نوع هايي كه گفتي وجود نداره
نتيجه اخلاقي سه مورد بالا:
انجمن محفل ققنوس احتياج به چنين تاپيكي ندارد
سيريوس
ناظر انجمن
سلام دوباره
خوب می تونیم این محفلو برای کسایی که سیاهند ( از جمله : خون آشامان ، حیوانات سیاه ، دیوانه ساز ها و .... ) و حیوانات جادویی و کسایی که نمی تونن زیاد بیان محفل تشکیل بدیم که به عنوان دومین پشتیوان ( بعد از الف دال ) در بیاد . تازه می تونه کار های تدارکاتی از جمله فراهم کردن امکانات و نیاز های محفل رو هم در بر داشته باشه . حالا چی ؟ مرسی .
---------------------------------------------------------------
پاورقی : مجوز بدین اگه خوب نبود بعدا قفلش کنید . مرسی
هوومك متاسفانه اين تاپيكي كه ميگي مجوز نميتونه بگيره به سه دليل :
1- هر موجودي ميتونه بياد توي محفل عضو بشه از طريق همون تاپيكي كه داريم
2- اصولا يك خون آشام يا يك موجود سياه به طرف محفل نمياد و ميره مرگخوار ميشه
3- توي سايت موجودات زيادي از اون نوع هايي كه گفتي وجود نداره
نتيجه اخلاقي سه مورد بالا:
انجمن محفل ققنوس احتياج به چنين تاپيكي ندارد
سيريوس
ناظر انجمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
جزئیات کاربر

سلام دوباره
خوب می تونیم این محفلو برای کسایی که سیاهند ( از جمله : خون آشامان ، حیوانات سیاه ، دیوانه ساز ها و .... ) و حیوانات جادویی و کسایی که نمی تونن زیاد بیان محفل تشکیل بدیم که به عنوان دومین پشتیوان ( بعد از الف دال ) در بیاد . تازه می تونه کار های تدارکاتی از جمله فراهم کردن امکانات و نیاز های محفل رو هم در بر داشته باشه . حالا چی ؟ مرسی .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic
جزئیات کاربر

سلام ناظر عزیز .
من یک تاپیک ایجاد کردم به نام محفل تک شاخ و توی اون کارشو توضیح دادم ولی نمی دونستم اول باید مجوز داشته باشم .
یکی از اعضای دلسوز ( خانم اونز ) به من گفتن باید مجوز بگیرم . حالا مجوز می دین یا نه ؟

هوم بله دیدم تاپیکتو ولی موضوع اینه که ما یه الف دال داریم تو هاگوارتز و اون دقیقا همین کارو انجام میده بنابراین نیازی به این تاپیک نیست...در ضمن اینجا سه عدد ناظر وجود داره
من یک تاپیک ایجاد کردم به نام محفل تک شاخ و توی اون کارشو توضیح دادم ولی نمی دونستم اول باید مجوز داشته باشم .
یکی از اعضای دلسوز ( خانم اونز ) به من گفتن باید مجوز بگیرم . حالا مجوز می دین یا نه ؟

هوم بله دیدم تاپیکتو ولی موضوع اینه که ما یه الف دال داریم تو هاگوارتز و اون دقیقا همین کارو انجام میده بنابراین نیازی به این تاپیک نیست...در ضمن اینجا سه عدد ناظر وجود داره
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/2/31 11:22:00
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/2/31 11:26:07
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/2/31 11:26:07
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic
جزئیات کاربر

نقل قول:
هوم...بله درسته ایشون عضو محفل نیستن و نباید وارد میشدن!!! ببینم چیکارش میکنم..!!!
نقل قول:
خواهش میکنیم
در حال حاضر 11 تا پنجره جلوی من بازه که دو تاش که هردو پستهای "سارا اونز" هست نقد شده...بقیشم در حال شدنه...و احتمالا تا آخر امروز کل پستهای مونده نقد خواهد شد!
شما هم میتونی پستهای نقد شدت تو گریمولد (آخری نه ها! چند تا پست پایینتر!)و دره گودریک رو ببینی!!!
مي خواستم بگم كه يه مشكلي پيش اومده! در تاپيك خانه 13 پورتلند آقاي اليور وود خودشونو وارد كردن. خوب اين مشكلي نيست ولي چجوري وارد كردن؟ اصلا چجوري وارد خانه 12 گريمولد شدند؟ اين يه مسئله اساسي و حياتي است. من نمي دونم چجوري ميشه رفعش كرد ولي در هر حال اين جور نبايد باشه!
هوم...بله درسته ایشون عضو محفل نیستن و نباید وارد میشدن!!! ببینم چیکارش میکنم..!!!
نقل قول:
ناظران عزيز كاملا دركتون مي كنم كه نتونيد پست ها رو نقد كنيد! هر وقت زمانشو داشتين اين كار رو انجام بدين!
خواهش میکنیم
در حال حاضر 11 تا پنجره جلوی من بازه که دو تاش که هردو پستهای "سارا اونز" هست نقد شده...بقیشم در حال شدنه...و احتمالا تا آخر امروز کل پستهای مونده نقد خواهد شد!
شما هم میتونی پستهای نقد شدت تو گریمولد (آخری نه ها! چند تا پست پایینتر!)و دره گودریک رو ببینی!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 04:35
از: بالای سر جسد ولدی!
پستها:
993

با سلام خدمت ناظران محترم!
مي خواستم بگم كه يه مشكلي پيش اومده! در تاپيك خانه 13 پورتلند آقاي اليور وود خودشونو وارد كردن. خوب اين مشكلي نيست ولي چجوري وارد كردن؟ اصلا چجوري وارد خانه 12 گريمولد شدند؟ اين يه مسئله اساسي و حياتي است. من نمي دونم چجوري ميشه رفعش كرد ولي در هر حال اين جور نبايد باشه!
البته خود من هم بي توجه به اين موضوع ادامه دادم ولي خوب اگر لازم دونستين و يا وقتشو داشتين ويرايش كنيد!
ناظران عزيز كاملا دركتون مي كنم كه نتونيد پست ها رو نقد كنيد! هر وقت زمانشو داشتين اين كار رو انجام بدين!
با تشكر
سارا اوانز
البته خود من هم بي توجه به اين موضوع ادامه دادم ولي خوب اگر لازم دونستين و يا وقتشو داشتين ويرايش كنيد!
با تشكر
سارا اوانز
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

هوم...والا من کامپیوترم که کلا قاطیده و هی شوتینگ میشم بیرون سعیمو میکنم بکنم گویا سر آلبوس هم شلوغه نمیتونه بکنه سیریوس رو نمیدونم ولی سعیمو میکنم..!
در مورد پست زدن هم چشم...اگه این کامپیوتر بذاره!
من فکر میکردم شاید بهتر باشه به اعضای محفل بگیم بیان نمایشنامه ای چیزی بزنن اظهار وجودی معلوم بشه کی فعاله کی غیر فعال...فکر کن وسط جنگ فقط چهار نفر بیان پست بزنن! و دیگه اینکه الف دال هم باید معلوم بشه کی به کیه!
فقط باید با آلبوس یا سیریوس حرف بزنم که معلوم نیست چرا هر وقت من میام نیستن تو مسنجر!!!
کلا در روز های آینده سعی میکنم تعدادی پست بزنم تو این محفل...شاید اگه اعضای محفل ببینن محفل پست میخوره بیانم سراغش!
در ضمن الان نزدیک امتحاناته...و پست نزدن بعضی ها همن مربوط به همینه...ایشاا.. درست میشه!
در مورد پست زدن هم چشم...اگه این کامپیوتر بذاره!
من فکر میکردم شاید بهتر باشه به اعضای محفل بگیم بیان نمایشنامه ای چیزی بزنن اظهار وجودی معلوم بشه کی فعاله کی غیر فعال...فکر کن وسط جنگ فقط چهار نفر بیان پست بزنن! و دیگه اینکه الف دال هم باید معلوم بشه کی به کیه!
فقط باید با آلبوس یا سیریوس حرف بزنم که معلوم نیست چرا هر وقت من میام نیستن تو مسنجر!!!
کلا در روز های آینده سعی میکنم تعدادی پست بزنم تو این محفل...شاید اگه اعضای محفل ببینن محفل پست میخوره بیانم سراغش!
در ضمن الان نزدیک امتحاناته...و پست نزدن بعضی ها همن مربوط به همینه...ایشاا.. درست میشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: جمعه 4 اسفند 1396 12:16
از: تالار قحط النساء گریف!
پستها:
1540

یاهو
ناظرین محترم :
تعدادی از پستهای خانه ی 13 گریمالد نقد نشده میشه بقیه رو هم نقد کنین؟
ضمنا میشه یه موضوعی رو وارد داستان کنین؟... چون به نظر داستان از روند اصلی داره خارج میشه چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی !
~~~~**~~~~
ضمنا برای محفل برنامه ی خاصی ندارین؟
خیلی وقته کسی توش پستی نزده!
ناظرین محترم :
تعدادی از پستهای خانه ی 13 گریمالد نقد نشده میشه بقیه رو هم نقد کنین؟
ضمنا میشه یه موضوعی رو وارد داستان کنین؟... چون به نظر داستان از روند اصلی داره خارج میشه چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی !
~~~~**~~~~
ضمنا برای محفل برنامه ی خاصی ندارین؟
خیلی وقته کسی توش پستی نزده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج