Re: گفتگو با ناظر انجمن شهر لندن
ارسال شده در: شنبه 10 تیر 1385 16:00
آخرین ورود: چهارشنبه 4 مرداد 1391 17:30
ماروولو جان من درخواست این تاپیک رو به دیاگون هم دادم ولی در جوابم گفتن که توی دیاگون خونه وجود نداره و مربوط به شهر لندن و یا هاگزمیده
هاگزمید هم که فقط موضوع های مرتبط با کتاب رو قبول می کنه
زیر سایه ی علامت شوم و خانه ی ریدل ها هم که مربوط به سیاهی هستن
محفل ققنوس هم که قبول نمی کنن
پس دیگه هیچ انجمنی نمی مونه!!!
حالا بریم سر موضوعش خوب نمایشنامه ی اول رو که خودم می زنم در باره ی اینه که گیلدی(اصلا بلیز یا خودم ، هر کسی باشه فرقی نمی کنه)در حال خونه تکونیه که متوجه میشه توی خونش یه اتاق خیلی کوچیک هست که میشه از طریقش توی زمان سفر کرد بعدش با چند نفر از دوستاش تماس می گیره و دوستاش هم میان هی نگاهی می اندازن و بعد از اون تاپیک شروع به فعالیت می کنه
فکر کنم توضیح کاملی داده باشم
در جواب اینکه چرا توی کوچه ی دیاگون موضوع رو پیگیری نکردم هم باید بگم که خودم هم از اون اول شک داشتم که خونه ی گیلدی توی دیاگون چی کار می کنه!!!
------------------------------------------------------------
جوابیه !
خب دلایلت برای آوردن توی این فروم خوب بود ! دو امتیاز میگیری ، یادم باشه اعلام کنم !!
خب ، همون طور که انتظار می رفت توضیحاتت کامل تر از قبل شده بود .
ولی به نظر من اتاق یک جوری مشکوکه . ببین ، تو میگی داره خونه تکونی می کنه که متوجه میشه توی خونه ش اتاقی هست که می تونه آدم رو توی زمان جابجا کنه . درسته ؟
خب ، اولا اگر همچین اتاقی بوده باشه ، چه طور اون شخص تا حالا ندیده بوده ش ؟ و چه طوری به این پی می بره که اون اتاق ، اتاق زمانه ؟
اینا می تونه مشکل زا بشه .
اینا رو هم توضیح بده .
اینا رو توضیح بده ، در اصل رفع شک کن و تاپیک رو بزن . این تاپیک تقریبا شبیه چیزی بود که دامبل چند وقت پیش زده بود . اسم دقیقش یادم نیست ولی یادمه دامبل توی اون جابجا میشد !!
و این تاپیک رو خودت می دونی که اگر ازش طرفداری و استقبال نشه ، میفرستمش کجا ؟
و نباید مثل اون تاپیک نامه های سرگشاده ای که توی هاگزمید زده بودی ، ولش کنی و بری ، چون بدون اخطار قفل و پاک میشه . و همچنین مثل کاشت مویی نشه که موی دماغ (
) من شدین که بازش کن ولی توش فعالیت نکردین !
چه قدر دلش پر بود ناظره !! ماروولو گانت
ویرایش شده توسط ماروولو گانت در 1385/4/10 18:28:36