جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

44 کاربر(ها) آنلاین هستند (32 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
42
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  170 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  288 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  274 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  347 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 01:49
نمایش جزئیات
آفلاین
ژوپسا ژوپسا!

می‌بینم که پویان جان کمی دلگیر شدی! خوب در این راستا من به جهت حمایت از غیورمردان هر دو سایت به صورت نقدی کوبنده به جواب تلگرافی به متنت اکتفا مي‌کنم... در آخر یادآوری مي‌کنم

Nothing Personal kid! just business

-----------------------------------------------------------------------------------

نقل قول:
خب میبینم دوستان عزیز قدیمی عادت دارن بعد از مدتی افتخار بدهند بیان سایت و یک ایراد بگیرند و بروند

خب می‌بینم که مدیریت از بس انتفاد پذیرن احتمالاً لوح افتخار برخورد با مشتری امسال رو به جای شرکت تاژ دریافت کنند!

در ضمن فقط ایراد نبوده، من شخصاً از کار خوب علی که فید آر اس اس سایت‌ها رو جمع کرده بود یه جا توی کامنت همون‌جا تشکر کنم! بخیل نیستم، کار خوب میشه می‌گم ایول. دستتون طلا

نقل قول:
آقایونی که ادعای نقد ادبیات علمی تخیلی و فانتزی دارید!!!

صددرصد که داریم، اگه کسی غیر از ما توی این حوزه می‌شناسی بهمون معرفی کن! البته من دوستانی رو هم می‌شناسم که ادعای بسیار زیادی در زمینه‌ی هری‌پاتر دارند گویا! به مراتب از ما بیشتر همراه با بلایای طبیعی!

نقل قول:

من کاری رو کردم که فکر میکردم درسته و البته خوشحالم که خودت هم متوجه شدی کار من درست بوده
ولی چیزی که منو اذیت میکنه و بارها گفتم...خود شیفتگی بعضی از دوستان هست که فکر میکنند از وقتی سایت علمی تخیلی زدند رده نوشتاریشون از همه بالاتر رفته و گذشته خودشون رو فراموش کردن
و جالب اینکه نوشتهای قدیمیشون رو سبب ننگ خودشون میدون

منم خوشحالم که کاری رو که کردی به نظرت درست اومده، در مورد چیزی که اذیت می‌کنه باید بگم دنیا عوض شده! من فکر مي‌کنم چیزی که به خود شیفتگی معروف بود هیأت‌تحریره‌ی آ.ف نبود! بلکه‌ مدیریت جادوگران بود که البته در طول این مدت به خوبی این مسئله رو طی چندین نوبت شیلنگ گرفتن، فکر کنم به اندازه‌ی کافی ثابت کرده باشند. لطفاً در مورد خودشیفتگی، خود تحویلی و مشابهه‌های اون مدیریت جادوگران چیزی نفرمایند!

در مورد بحث رده‌ی نوشتاری، بله رده‌ی نوشتاری سایت آ.ف از لحاظ دستورزبان، ادبیات و محتوا از جادوگران بالاتر است و این اصلاً عجیب نیست و موجب برتری یا بدتری و کلاً مقایسه‌ی هیچ‌کدوم از دو مجموعه نیست! چون اصولاً نوع کار و جو حاکم فرق داره.

در مورد فراموش کردن نوشتارهای قدیمی،‌ این از فحش خارو مادر هم بدتر بود! من عاشق نوشته‌های خودم هستم! چه از اون اولی که توی دیگ سوراخ زدم... چه این اواخر توی مرحوم امپراطوری تاریکی. هیچ کدوم از نوشته‌های من سبب ننگم نیست حتا اگه به نظرم روزی بچه‌گانه هم به نظرم بیاد بابتش خجالت نخواهم کشید چون به هر حال روزی و در یک زمانی من اون شکلی مي‌نوشتم! در صدر این افتخاراتم هم پستم در تاریخچه‌ی جادوگران هستش و همیشه افتخار خواهم کرد که پرده‌پوشی نکردم و اون‌چه رو که مي‌خواستم بدون سانسور گفتم! (ایول!)

نقل قول:
من تصمیم گرفتم که شیوه کار اونجا رو تماما عوض کنم و عوض کردم و خواهم کرد

به این می‌گن دیکتاتوری

نقل قول:
تو و بوو و نارسیسا از مخالفان بودین ولی سایت، فقط شما سه نفر نبود.ما باید به درخواست اکثریت اهمیت میدادیم.

به اینم می‌گن دموکراسی

از برآیند این دوتا میشه نتیجه گرفت: فروم و کامیونیتی آزاد از نوع فرمایشی! البته در این وسط لازم مي‌دونم ذکر کنم که این یه قلم نباید به پای علی نوشته بشه چون به هر حال تلاش‌های دموکراتیکی انجام داده!

نقل قول:
من باید بگم این جادوگران بود که شما رو بزرگ کرد((که البته جادوگران هم به کمک شماها جادوگران شد)) ولی چه کسی زیرابیوس رو میشناخت؟

آه پدرم! جادوگران! چقدر تو را دوست دارم! بیا ماچت کنم!
اولاً که تو از کجا مي‌دونی کی مارو بزرگ کرد؟
دوماً که من از علی همیشه گفتم متشکرم که منو اخراج کرد چون باعث شد به خودم بیام! وگرنه احتمالاً الان از بزرگسالی بیش از حد پیره شده بودم و مرده بودم.
سوماً جادوگران برای من پدر نبود! قرار هم نبود باشه! جادوگران از دوستان خوب من بود.
در ضمن چه ربطی به شناخت از زیرآبیوس داشت؟ وسط بحث پدری جادوگران شناخت زیرآبیوس دیگه چه صیغه‌ایه؟ می‌خوایی با برهان خلف ثابت کنی کسی مارو نمی‌شناسه؟ خوب بذا راحتتم کنم کسی مارو نمی‌شناسه! به پدری جادوگران هم احتیاجی نیست.

نقل قول:
غیر از اینکه سر قضایای تندیس اون بازی ها رو در بیارید((که البته از این سایت تنها من در اون قضیه نقش داشتم)) و دردسرهاشو برای سایت ما بذارید؟هنوز که هنوزه طرفداران تندیس مارو مقصر میدونن که البته این هم اصلا مهم نیست

فک می‌کردم در این مورد پدر ما هم به اندازه‌ی شما در اومد. در ضمن به عنوان یک تعریف بگم که الان بزرگ‌تر از اونی هستید که دشمنی یک انتشارات با شما بتونه ضرری به شما بزنه!

و البته این یه قلم رو نمی‌تونی گردن ما بندازی! جادوگران اون موقع رسماً از بس جمع و جور کردن موج مخالفان و موافقان برنیومد! اون موقع خودمم بودم! از نزدیک شاهدم که خیلی ضعیف عمل شد. جریان متأسفانه به صورت جو گیری جهت‌دار بود.

در ضمن اگه این جریان خیلی اذیتت می‌کنه یه اطلاعیه بزن بگو ما در جریان مذکور هیچ نقشی نداشتیم و همش تقصیر این آکادمیست‌های نامرده، کما این‌که فایل مذکور هم روی سایت ما بود نه شما!

در پایان خواهشمندم از آب گل آلود ماهی نگیر و مشکلات روابط عمومی و عدم دقت خودتون در انتخاب جملات توی نقدهاتون رو گردن ما نندازین! جهت یادآوری کمی از اخبار زمان انتشار کتاب تندیس جادوگران رو مطالعه بفرمایید.

نقل قول:
بگذریم
از بحث منحرف نشیم
دوست عزیز من که یک موی تو رو به هیچکس نمیدم
بووبو که از ولدمورتی بودن برکنار شد..من باید تصمیم میگرفتم اون فروم چجور کار کنه و این نظر من بود

گذشتیم، ولی فکر می‌کنم از بحث خیلی منحرف "شدی!" کلاً همچی رو به هم بستی. از تندیس گرفته تا چند مسئله‌ی دیگه رو که این‌جا اسم نمي‌برم بستی بیخ ریش تاریخچه‌ی فروم امپراطوری تاریکی رفت.
در ضمن من دوست عزیز اگه هستم و تار موی منو به هیچ‌کس نمی‌دی اسم دارم پویان جان! دو پهلو کنایه نزن...
خب تصمیم گرفتی! منم با تصمیم اصلاً حال نکردم...! وسلام. حالا اگه مي‌خوایی ناراحت بشی متأسفانه دست خودم نیست! نمی‌تونم فیلم بازی کنم بگم ایول پویان که در اون‌جا رو تخته کردی. همچین آدمی نیستم.

در پایان امیدوارم دست از کمی دلگیر شدن برداری و بهت گرفتم که این جریانات رو شخصی برگزار نکنی و کاملاً در سطح غیرشخصی و بحث منطقی در نظر بگیری.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: جمعه 2 تیر 1385 00:43
نمایش جزئیات
آفلاین
ارباب ِ عزیز! رفیق ِ من! دست بر قضا من یکی شخص شما رو بسیار دوست می دارم و هیچ خوشم نمی شه که می بینم از من دلگیری! دلیل اش رو هم هر چی کنکاش می کنم پیدا نمی کنم! خیلی خوشحال می شم بدون پرده پوشی و لفافه و این طور حرکات دلیل دلگیریت رو با خودم در میون بذاری!
اما حتی دلگیری تو دلیلی بر نا حق گفتن و ردیف کردن جملات غریب و شگفت انگیز نیست!

نقل قول:
در مورد فروم امپراطوری باید بگم هیچ کدوم از تاپیکها به هری پاتر ربطی نداشت و البته این نظر من بود

خب به تاپیک ها امپراطوری نگاه بکنیم:
قصر خانواده ی مالفوی : کاری که در حقیقت فن فیکشن بلندی بوده و صاحب ایده - نارسیسا بلک - شاید به دلیل علاقه ی زیاد اون رو تبدیل به یه تاپیک ِ پر طرفدار در فروم خاک گرفته ی امپراطوری کرد و خیلی از رفقا ی رول نویس ِ اون برهه ی زمانی توش کار کردن و بحث کردن و این طور حرکات!
پیدا کنید مساحت پرتقال فروش را! غیر هری پاتری ؟! ارباب عزیز این کار وصلا فن فیکشن بود!

کاخ امپراطور : یک فن فیکشن دیگر! آمیزه ای از هری پاتر و یک اثر فانتزی دیگر ( استار وارز ) که کلی هم دست بر قضا تجربی بود حیطه ی هری پاتری نوشتن!

و خلاصه تاپیک هایی از این دست ...
اما گمان من بر این است که مقصود اصلی ارباب ِ خوبم در باب ِ تاپیکی باشد که صاحب ایده اش من بودم! دو پانته ئون!
در اینکه تاپیک پرطرفدار نبود شکی نیست! اما در مورد اینکه غیر هری پاتری بود شک بسیار است!
هیچ خوشم نمیاد که متن گپ و گفت خصوصیمان را این جا پهن بکنم رفیق! منتها من همچنان یادم هست که بعد از پستی که توی گفتگو با مدیران زدم و خواستم که یک جوری پست های دو پانته ئون رو به دست من برسونی گفتی که اصلا کار رو نخونده ای!

در نتیحه نظر شخصیت رو می تونی توی پستو پیش خودت نگه داری و بهش عمومیت ندی اخوی! دست کم یک بار داستان رو مرور می کردی و دستت می اومد که اتفاقا این هم فن فیکشن است! و اگر حوصله ی مرور کردن اش را هم نداری رفیق اظهار نظرت محلی از اعراب ندارد و موضع قدرتت دلیلی بر بر حق بودنت نیست البته!

نقل قول:
به شواهد بسیاری از اعضا پستهای اونجا به دلشون نمینشست

خب؟! که چی؟! کار کم طرفدار می ماند و خاک می خورد! خدای ناکرده ویروس یا طاعون که نیست! این جا هم گویا فروم آزاد است و قرار است که همه ی دیتا بیس سایت حفظ بشود و و و ...

در نیتجه این چه ربطی داشت من متوجه نمی شوم! اگر ان طور که تو می گویی تا این حد چیز مزخرفی بودهمثل کلی تاپیک مزخرف دیگر می ماند و خاک می خورد! بعد هم اگر زیادی خاکی می خورد خاک می شد و پاک می شد!
این نکته که اون ها رول پلیینگ نبودن ( حرفی که تقریبا حرف ِ پاتر بود) قابل قبول تره! دراون صورت هم خب من می تونم انگشت اتهامبه سمت نود و نه در صد تاپیکم ها جادوگران بگیرم!

نقل قول:
شاید بوبوو سطح بالا از نظر خودش مینوشت ولی از استقبال کمی برخوردار بود

والا بنده از نظر خودم اتفاقا هیچ سطح بالا در فروم جادوگران ننوشتم! کار ِ دست بالای من را خواستی ببینی خبرم کن تا نشانت بدهم و آن وقت دستت می آید که نه! مسئله فخر فروشی نبوده! حرف های قلبنه و سلمبه هم نبوده آن طور که آن دوست ِ جوات کشمان می گفت!
اصولا حرف زدن من این طوریه و کاریش هم نمی شه کرد! اینکه ازش استقبال نمی شه یا می شه برام مهم نیست و البته سطح سلیقه ی عمومی جادوگران هم برای عیار کار آدم ، واحد سنجش خوبی نیست! تو می توانی با نوع نوشتن من مخالف باشی! همان طور که پاتر عزیز بود و این رو اظهار هم کرد و به هیچ کجای من هم بر نخورد! به هر حال نظر شخصی است و گویا محترم! منتها اینکه چون ما خوشمان نمی آمد یارو را هم به صلابه بکشیم دیگر چیز ِ غریبی ست و من یکی اعتراض می کنم !

نقل قول:
بووبو که از ولدمورتی بودن برکنار شد

جدا؟! چطور؟! کی بووبو رو برکنار کرد؟! شما دارید اطلاعات غلط به کاربر سایت می دهید جناب مدیر!
می شود توضیحی بدهید که کی من را از ولدمورت بودن بر کنار کرد؟! غیر از این بود که من شناسه رو تحویل دادم و شما چند روز بعدش و در روز های نمایشگاه کتاب من رو دیدید و کلی هم شاکی بودید که چرا من این کار رو کردم؟!
و بعد هم پاتر عزیز در یک گفتگوی خصوصی ( چت) گفت که براش عجیب بوده که من خیلی "یهو" رفتم و این طور حرف ها و جویای این بود که آیا من مشکلی داشتم که رفتم یا نه؟!

به هر حال باعث انبساط خاطر ما خواهد شد اگر توضیح بدی رفیق که کی من رو برکنار کرد؟! لابد استقبال کم یکسری از دوستان!

من به منفور بودنم افتخار می کنم و این به من می گه که چقدر رول ِ لرد ولدمورت رو خوب در آوردم و چقدر کارم رو خوب انجام دادم! اینکه مرگ خواری باقی نمونده بوده گویا هم این رو تکرار می کنه که چقدر کار ِ من مثل ِ خود لرد سیاه تک سایده بوده و کلی چیز های دیگه!

نقل قول:
تو و بوو و نارسیسا از مخالفان بودین ولی سایت، فقط شما سه نفر نبود.ما باید به درخواست اکثریت اهمیت میدادیم.

این در خواست اکثریت هم از اون حرف ها بود!
این طرح رو من هم در همین تاپک و در روز های اول گرفتن شخصیت لرد سیاه ارائه دادم و شگفتا که اون موقع در خواست اکثریت و این طور حرف های قشنگ در میان نبود!
خود تو رفیق عزیز که اون روز ها شناختی نداشتم ازت به من گفتی که این کار قرتی بازیه! هنوز متن اش وجود داره و برای سند می شه روش کرد!
من جدا از هیچ کدوم حرف ها به این اندازه ناراحت نشدم!
یعنی اصولا ناراحت نشدم!
منتها این یکی دیگه شاهکاری بود و خیلی مسائل خوش رنگ رو برای من روشن کرد .

تو رفیق دقیقا ولدمورتی رو ایفا می کنی که جادوگران می پسنده و از این بابت که خودت رو به سلیقه ی عمومی رسوندی خیلی بهت تبریک می گم!
اما شکی درش نیست که من و آن دوستی که مورد خطاب توبوده بهترین نویسنده های رول پلیینگ جادوگران بوده ایم و من یکی بهترین نویسنده ی ژانر فانتزی فارسی زبان هستم ( این هم مدل ِ آتشفانی که در حال پاچیدن توی دیوار هست!)

و همین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 20:42
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

امپراطور جیگریوس نوشته:
1-در آخرین روزهای عمر این فروم که البته من ازش خبری از تاریخ فوتش نداشتم من به دعوت بووبو که ولدمورت شده بود اومدم و ادامه‌ی داستان کاخ امپراطوری رو نوشتم که دقیقاً یک هفته بعد از اون فروم بسته شده و این موجبات خشم و تنفر من رو خصوصاً نسبت به پویان برانگیخت!

2- این رو به بووبو هم گفتم! گفتم اگه هری پاتر رو از اون فروم بکشی بیرون تمام داستان‌ها بسیار قشنگ‌تر خواهد شد! چون مثل این‌که بعداً چسبوندی بهشون...

پس نتیجه‌ می‌گیریم:
1. این فروم در ابتدا استاروارزی بود. چون زیر دست منِ دیوانه‌ی استاروارز بود.
2. در اواسط پست‌مدرنی شد! چون زیر دست استادِ زبردست پست مدرن بووبو اداره می‌شد.
3. در انتها به این نتیجه مي‌رسیم هیچ کدام از این 2 هری‌پاتر نیستند.

خب میبینم دوستان عزیز قدیمی عادت دارن بعد از مدتی افتخار بدهند بیان سایت و یک ایراد بگیرند و بروند

آقایونی که ادعای نقد ادبیات علمی تخیلی و فانتزی دارید!!!
من کاری رو کردم که فکر میکردم درسته و البته خوشحالم که خودت هم متوجه شدی کار من درست بوده
ولی چیزی که منو اذیت میکنه و بارها گفتم...خود شیفتگی بعضی از دوستان هست که فکر میکنند از وقتی سایت علمی تخیلی زدند رده نوشتاریشون از همه بالاتر رفته و گذشته خودشون رو فراموش کردن
و جالب اینکه نوشتهای قدیمیشون رو سبب ننگ خودشون میدونن

در مورد فروم امپراطوری باید بگم هیچ کدوم از تاپیکها به هری پاتر ربطی نداشت و البته این نظر من بود
به شواهد بسیاری از اعضا پستهای اونجا به دلشون نمینشست
البته ایراد از بووبو عزیز نبود بلکه برای نوشتن در یک سایت باید سلایق اعضا رو در نظر گرفت..شاید بوبوو سطح بالا از نظر خودش مینوشت ولی از استقبال کمی برخوردار بود
من تصمیم گرفتم که شیوه کار اونجا رو تماما عوض کنم و عوض کردم و خواهم کرد

برای من اصلا مهم نیست دوستان قدیمی از من ناراحت شدن یا که نه ولی حرصم در میاد از اینکه دوستان قدیمی من گذشته خودشون رو به هیچ مینگارند و با کوبیدن گذشتشون سعی دارن خودشون رو ببرند بالا

من باید بگم این جادوگران بود که شما رو بزرگ کرد((که البته جادوگران هم به کمک شماها جادوگران شد)) ولی چه کسی زیرابیوس رو میشناخت؟
غیر از اینکه سر قضایای تندیس اون بازی ها رو در بیارید((که البته از این سایت تنها من در اون قضیه نقش داشتم)) و دردسرهاشو برای سایت ما بذارید؟هنوز که هنوزه طرفداران تندیس مارو مقصر میدونن که البته این هم اصلا مهم نیست

بگذریم
از بحث منحرف نشیم
دوست عزیز من که یک موی تو رو به هیچکس نمیدم
بووبو که از ولدمورتی بودن برکنار شد..من باید تصمیم میگرفتم اون فروم چجور کار کنه و این نظر من بود
حالا این کار با مخالفان و موافقان زیادی همراه بود

-----------------
در مورد مرلین کبیر باید صحبت بین این دو نفر بشه و ببینند که به تفاهم میرسند یا که نه
البته باید بگم سابقه مرلین کبیر از من در سایت بیشتره و البته اونم باید قول بده در سایت فعال باشه...نه اینکه یه پست بزنه و باز اثری ازش دیده نشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ارباب لرد ولدمورت کبیر در 1385/4/1 20:57:10
[b]دلبستگی من به ریون و اعضاش بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم!!.....بچه های اسلایت
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 14:14
نمایش جزئیات
آفلاین
مرلين جان، از وقتي بلر شخصيت شما رو گرفته، تو چت باكس كلي حرف زده شده راجع به اين كه همه رو شما حساسن و نمي دونم شخصيت مرلين به بلرويچ نمي آد و اين حرفا...
ولي من نمي گم شخصيت رو از اون بگيرين، ولي اصولا يه زماني قانون اين جوري نبود كه اگه يه مدتي پست نزد شهصيت رو بدن؟ حالا مرلين عزيز خودمون دقيقا همين ديروز چن ساعت قبل از اين كه نقششو بگيرن پست زد. اين يعني چي خب؟
البته، بازم مي گم من نمي گم شخصيت مال كي باشه، ولي هر كسي بايد واقعيت رو قبول كنه..
شهصيت مرلين به كسي جز خود مرلين نمي اد ديگه آقا جون! چرا اصرار مي كني؟!!
(ببخشيد دخالت كردم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: پنجشنبه 1 تیر 1385 12:08
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با عرض سلام و پوزش از مزاحمت.
از اونجاييكه هر مسئله اي در ايفاي نقش را در اينجا مطرح ميكرديم من هم اينجا مشكلم را مطرح ميكنم.
گويا در اين مدت زمان طولاني كه من نتوانستم در اين سايت حضور مستمر به هم رسانم شخص ديگري (طبق قوانين و با تاييد مدير) ايفاي نقش مرلين كبير را بر عهده گرفته. شكايتي نيست، چرا كه اگر ايشان تاييد شده به اين معنيست كه حتما قانون به ايشان اجازه داده.
من نيز فقط براي روشن شدن موضوع و دانستن تكليف خود اين پيام رو ميزنم كه ببينم آيا هنوز امكان دارد كه من به نقش قبلي برگردم؟‌ (شايد خود فردي كه الان مرلين است حاضر باشد نقش را پس بدهد) يا كه به دنبال يك نقش ديگر باشم؟ متشكر ميشوم اگر تكليف را روشن كنيد تا ما نيز سر و ساماني گيريم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 31 خرداد 1385 22:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من میگم حالا که هم سیاها هم سفیدها قوی شدند.چطوره تو خانه ریدل و محفل انتخاباتی برای بهترین مرگ خوار و بهترین عضو محفل بذاریم تا این افراد هم انتخاب بشند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: یکشنبه 28 خرداد 1385 23:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آنیتا دامبلدور نوشته:
متاسفانه محفل یه جوری شده. چون دامبل نیست! و البته امتحانا هم هست!!( که این نشون دهنده ی اینه که محفلیا درسخون ترند! )
بذارید برگردیم عقب...
قبل از بووبو که ولدی بشه. سایت دست سفیدها بود به چند دلیل:
1- سفیدها یک فرمانده ی عالی داشتند که دائم به کارشون رسیدگی می کرد
2- سیاها ولدمورت نداشتند.
حالا بیایم زمان حال...
الان اوضاع اینجوریه که:
1- سیاها یک فرمانده ی عالی دارند که دائم به کاراشون رسیدگی میکنه
2- سفیدها فرماندشون نیسته!
پس دقیقا موضوع برعکس شده! و اینجا دو حالت پیش می یاد:
1- یا دامبل می خواد دوباره زاخی بشه! و حوصلش از دامبل سر رفته!
2- یا می خواد برگرده دوباره و با قدرت ادامه بده.

پس دقیقا این بحثهای فروم جداگانه به بعد تموم شدن امتحانای بابام بر میگرده! چون اگه فرماندمون دوباره با اقتدار برگرده، محفل فعال می شه و ما هم می تونیم یه فروم اختصاصی داشته باشیم که البته خودش باز خیلی ما رو فعال تر میکنه. وگرنه هم دامبل عوض میکنیم و باز هم زمینه برای فعال شدن پیش می یاد.
اما در کل، وقتی کار سفیدها از سیاها جداشت و مخفیانست، رول پلینگ جذاب تر میشه.

دقیقا گزینه ی دوم درسته!...دامبل برگشته که با قدرت ادامه بده!

ایشاالله محفل هم سر و سامونی میگیره!
درسته که در این مدت یه کم از سیاها عقب افتادیم ولی خب من برگشتم تا به سوی موفقیت حرکت کنیم!

پس پیش به سوی موفقیت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: پنجشنبه 25 خرداد 1385 12:10
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
الان اسمش یادم نیست چی بود و به امپراطوری تاریکی توسط خود من تغییر نام داد. از علی بپرسین احتمالاً اسمش سابقش این فروم رو یادش هستش.

فک کنم اسم سابقش عمارت لیتل هنگلتون یا همچین چیزی بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: چهارشنبه 24 خرداد 1385 23:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

من همه ی اینجارو خوندم درست بعد از آخرین پستم که خیلیم زیاد بود ولی خب اگه بخوام بدونم جادوگران چه خبر بود باید حتما اینجا رو می خوندم! تمامه قهرها و آشتی هار رو دیدم بحث هارو دیدم ولی چون گفتین تموم شده و بحث هارو تموم شده می بینم خب حرفی نمی زنم ولی خیلی خوشحالم که بازگشت چند نفر رو دیدم چون همیشه رفتن ها ناراحتی منو زیاد می کنه بگذریم!

راستش من مدت طولانیی هست درست فعالیت نکردم پستام به نظرم به حد زیادی بد هست و از زدن پست می ترسم! نمی دونم فضا رو جوری می بینم که اگه اشتباه کنم تموم باید از ایفای نقش خداحافظی کنم به هر حال مشکل بزرگی که دارم اینکه اعضای ایفای نقش به حد زیادی افزایش پیدا کرده و من هیچکدومو نمی شناسم و حتی نمی دونم مثلا مکا (مثاله همچین اسمی ندیدما) دختره یا پسر! اگه بخوامم برم معرفی شخصیت بخونم که فکر کنم تمامه تابستون باید بخونم تا بفهمم علایق و خصوصیاتش چیه من یک پیشنهاد دارم و اون اینکه یک مکان در قسمت ویژگی ها بزارید که هر شخصی شخصیتشو تو اون قسمت شرح بده بگه از این کارا خوشم می یاد خصوصیات اخلاقی این شخصیتم اینه اینجوریه و فلان و یک معرفی شخصیت کوتاه داشته باشه به نظرم کمک بزرگی برای اونایی که شخصیت های جدید رو نمی شناسن باشه و اینکه یک چیزی شبیه تعرفه نمایشنامه نویسی باشه مثلا بگه از گیر دادن به موهام در قالب شخصیتم خوشم نمی یاد!(مثاله!) و همچنین مثل بقیه چیزا در ویژگی فردی قابل ویرایش باشه

نمی دونستم اینو اینجا بگم یا تو گفتگو با مدیران ولی چون یکم ربط داشت به نوع عملکرد تو ایفای نقش اینجا گفتم اگه جاش نامناسبه بگید تا تو گفتگو بگم ممنون اگه بگید این کار می شه یا نه ولی خدایی کمک بزرگی به نوع فعالیته افراده و بهتر می تونن بنویسن و بهتر شخصیت ها رو بشناسن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 24 خرداد 1385 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام؛

عرض شود خدمت دوستان که طبق معمول من بیکار بودم و توی اینترنت هیچ خبری نبود، گفتم سری به جادوگران بزنم وقت بهتر تلف بشه! دیدم که بحث شیرین و جذاب فروم معلونِ "امپراطوری تاریکی" زده شده. لازم می‌دونم توضیحاتی در باب این فروم بدم:

در باب افتتاح:
کریچر جان این فروم به افتخار من یا شخص دیگه‌ای زده نشد‍! این فروم اصلاً زده نشد! این فروم یکی از چند فروم خوابیده‌ی جادوی سیاه بود که الان اسمش یادم نیست چی بود و به امپراطوری تاریکی توسط خود من تغییر نام داد. از علی بپرسین احتمالاً اسمش سابقش این فروم رو یادش هستش.

در باب هدف:
آنیتا اشاره‌ی شیرینی داشت به وضعیت همیشگی نبود رهبر یکی از دو جبهه و اون زمان هم وضعی بود که علاوه بر این‌که ولدی نداشتیم سیاهی هم نداشتیم. بالطبع منم مثل الان از شخصیت حاجی به شدت خسته و زده شده بودم و مدیر هم بودم، پس در یک سواستفاده‌ی بسیار شیرین از قدرت مدیری خودم، اومدم فروم رو راه انداختم که هم خودم امپراطورش باشم و هم سیاه‌ها را نظم بدم. در پایان هدف عوض شد. چون خودم ولدمورت انتخاب کردم و در عمل خودم به عنوان رهبر سیاه‌ها کنار کشیدم.

در باب رجعت من و دوران دوم فروم امپراطوری تاریکی

بعد از این‌که من به لطف پروردگار و البته نمایندش در رول‌پلینگ فارسی علی از مقام شامخ مدیریت اخراج گردیدم (بیش باد!) گذاشتم دمم رو روی کولم و عین آدم رفتم روی سایت آ.ف کار کنم. وقتی که برگشتم. دیدم امپراطوری تاریکی‌ای که من مي‌شناسم دیگه وجود نداره و حالا شده محلی برای نوشتن داستان‌های تندروی پست‌مدرنیِ نارسیسا و بووبو البته با پوشش فن‌فیکشنی از هری‌پاتر. خب طول پست‌ها خیلی زیاد بود و من فکر نکنم هیچ‌وقت از پست‌مدرن خوشم بیاد! پس هیچ‌کدومش رو نخوندم و از فرومی که فکر مي‌کردم وقتی به جادوگران برگردم توش فعالیت می‌کنم ناامید شدم! پس شخصیت حاجی رو دوباره انتخاب کردم و ... (مهم نیست بقیش! مرتبط نیست)

در باب آن‌چه در آخرین لحظات زندگی این فروم اتفاق افتاد

در آخرین روزهای عمر این فروم که البته من ازش خبری از تاریخ فوتش نداشتم من به دعوت بووبو که ولدمورت شده بود اومدم و ادامه‌ی داستان کاخ امپراطوری رو نوشتم که دقیقاً یک هفته بعد از اون فروم بسته شده و این موجبات خشم و تنفر من رو خصوصاً نسبت به پویان برانگیخت! (حافظا!) که البته بعداً پویان کمی دلگیر شد و منم فهمیدم که کار درست اینه که این فروم اصولاً از صحنه‌ی روزگار محو بشه به چند دلیل: 1. کار سایت جادوگران مسلماً آثار پست‌مدرن نیست 2. داشت هر روز بیشتر و بیشتر از هری‌پاتر دور می‌شد و همونطوری که اشاره کردم هری‌پاتر مثل وصله‌ی ناجوری بود! این رو به بووبو هم گفتم! گفتم اگه هری پاتر رو از اون فروم بکشی بیرون تمام داستان‌ها بسیار قشنگ‌تر خواهد شد! چون مثل این‌که بعداً چسبوندی بهشون...

پس نتیجه‌ می‌گیریم:
1. این فروم در ابتدا استاروارزی بود. چون زیر دست منِ دیوانه‌ی استاروارز بود.
2. در اواسط پست‌مدرنی شد! چون زیر دست استادِ زبردست پست مدرن بووبو اداره می‌شد.
3. در انتها به این نتیجه مي‌رسیم هیچ کدام از این 2 هری‌پاتر نیستند.

نکته‌ی اساسی: از آن‌جایی که من به حمد و لطف آن‌چه می‌پرستم، دیگه توی این سایت کاره‌ای نیستم این حرف تنها و تنها و تنها نظرات شخصی من و عین تاریخ بود! امیدوارم این دفعه در میل باکسم تکذیب‌نامه‌ی حرف‌های خودم رو نبینم.

----
موفق باشید
فرهاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!