ارباب ِ عزیز! رفیق ِ من! دست بر قضا من یکی شخص شما رو بسیار دوست می دارم و هیچ خوشم نمی شه که می بینم از من دلگیری! دلیل اش رو هم هر چی کنکاش می کنم پیدا نمی کنم! خیلی خوشحال می شم بدون پرده پوشی و لفافه و این طور حرکات دلیل دلگیریت رو با خودم در میون بذاری!
اما حتی دلگیری تو دلیلی بر نا حق گفتن و ردیف کردن جملات غریب و شگفت انگیز نیست!
نقل قول:
در مورد فروم امپراطوری باید بگم هیچ کدوم از تاپیکها به هری پاتر ربطی نداشت و البته این نظر من بود
خب به تاپیک ها امپراطوری نگاه بکنیم:
قصر خانواده ی مالفوی : کاری که در حقیقت فن فیکشن بلندی بوده و صاحب ایده - نارسیسا بلک - شاید به دلیل علاقه ی زیاد اون رو تبدیل به یه تاپیک ِ پر طرفدار در فروم خاک گرفته ی امپراطوری کرد و خیلی از رفقا ی رول نویس ِ اون برهه ی زمانی توش کار کردن و بحث کردن و این طور حرکات!
پیدا کنید مساحت پرتقال فروش را! غیر هری پاتری ؟! ارباب عزیز این کار وصلا فن فیکشن بود!
کاخ امپراطور : یک فن فیکشن دیگر! آمیزه ای از هری پاتر و یک اثر فانتزی دیگر ( استار وارز ) که کلی هم دست بر قضا تجربی بود حیطه ی هری پاتری نوشتن!
و خلاصه تاپیک هایی از این دست ...
اما گمان من بر این است که مقصود اصلی ارباب ِ خوبم در باب ِ تاپیکی باشد که صاحب ایده اش من بودم! دو پانته ئون!
در اینکه تاپیک پرطرفدار نبود شکی نیست! اما در مورد اینکه غیر هری پاتری بود شک بسیار است!
هیچ خوشم نمیاد که متن گپ و گفت خصوصیمان را این جا پهن بکنم رفیق! منتها من همچنان یادم هست که بعد از پستی که توی گفتگو با مدیران زدم و خواستم که یک جوری پست های دو پانته ئون رو به دست من برسونی گفتی که اصلا کار رو نخونده ای!
در نتیحه نظر شخصیت رو می تونی توی پستو پیش خودت نگه داری و بهش عمومیت ندی اخوی! دست کم یک بار داستان رو مرور می کردی و دستت می اومد که اتفاقا این هم فن فیکشن است! و اگر حوصله ی مرور کردن اش را هم نداری رفیق اظهار نظرت محلی از اعراب ندارد و موضع قدرتت دلیلی بر بر حق بودنت نیست البته!
نقل قول:
به شواهد بسیاری از اعضا پستهای اونجا به دلشون نمینشست
خب؟! که چی؟! کار کم طرفدار می ماند و خاک می خورد! خدای ناکرده ویروس یا طاعون که نیست! این جا هم گویا فروم آزاد است و قرار است که همه ی دیتا بیس سایت حفظ بشود و و و ...
در نیتجه این چه ربطی داشت من متوجه نمی شوم! اگر ان طور که تو می گویی تا این حد چیز مزخرفی بودهمثل کلی تاپیک مزخرف دیگر می ماند و خاک می خورد! بعد هم اگر زیادی خاکی می خورد خاک می شد و پاک می شد!
این نکته که اون ها رول پلیینگ نبودن ( حرفی که تقریبا حرف ِ پاتر بود) قابل قبول تره! دراون صورت هم خب من می تونم انگشت اتهامبه سمت نود و نه در صد تاپیکم ها جادوگران بگیرم!
نقل قول:
شاید بوبوو سطح بالا از نظر خودش مینوشت ولی از استقبال کمی برخوردار بود
والا بنده از نظر خودم اتفاقا هیچ سطح بالا در فروم جادوگران ننوشتم! کار ِ دست بالای من را خواستی ببینی خبرم کن تا نشانت بدهم و آن وقت دستت می آید که نه! مسئله فخر فروشی نبوده! حرف های قلبنه و سلمبه هم نبوده آن طور که آن دوست ِ جوات کشمان می گفت!
اصولا حرف زدن من این طوریه و کاریش هم نمی شه کرد! اینکه ازش استقبال نمی شه یا می شه برام مهم نیست و البته سطح سلیقه ی عمومی جادوگران هم برای عیار کار آدم ، واحد سنجش خوبی نیست! تو می توانی با نوع نوشتن من مخالف باشی! همان طور که پاتر عزیز بود و این رو اظهار هم کرد و به هیچ کجای من هم بر نخورد! به هر حال نظر شخصی است و گویا محترم! منتها اینکه چون ما خوشمان نمی آمد یارو را هم به صلابه بکشیم دیگر چیز ِ غریبی ست و من یکی اعتراض می کنم !
نقل قول:
بووبو که از ولدمورتی بودن برکنار شد
جدا؟! چطور؟! کی بووبو رو برکنار کرد؟! شما دارید اطلاعات غلط به کاربر سایت می دهید جناب مدیر!
می شود توضیحی بدهید که کی من را از ولدمورت بودن بر کنار کرد؟! غیر از این بود که من شناسه رو تحویل دادم و شما چند روز بعدش و در روز های نمایشگاه کتاب من رو دیدید و کلی هم شاکی بودید که چرا من این کار رو کردم؟!
و بعد هم پاتر عزیز در یک گفتگوی خصوصی ( چت) گفت که براش عجیب بوده که من خیلی "یهو" رفتم و این طور حرف ها و جویای این بود که آیا من مشکلی داشتم که رفتم یا نه؟!
به هر حال باعث انبساط خاطر ما خواهد شد اگر توضیح بدی رفیق که کی من رو برکنار کرد؟! لابد استقبال کم یکسری از دوستان!
من به منفور بودنم افتخار می کنم و این به من می گه که چقدر رول ِ لرد ولدمورت رو خوب در آوردم و چقدر کارم رو خوب انجام دادم! اینکه مرگ خواری باقی نمونده بوده گویا هم این رو تکرار می کنه که چقدر کار ِ من مثل ِ خود لرد سیاه تک سایده بوده و کلی چیز های دیگه!
نقل قول:
تو و بوو و نارسیسا از مخالفان بودین ولی سایت، فقط شما سه نفر نبود.ما باید به درخواست اکثریت اهمیت میدادیم.
این در خواست اکثریت هم از اون حرف ها بود!
این طرح رو من هم در همین تاپک و در روز های اول گرفتن شخصیت لرد سیاه ارائه دادم و شگفتا که اون موقع در خواست اکثریت و این طور حرف های قشنگ در میان نبود!
خود تو رفیق عزیز که اون روز ها شناختی نداشتم ازت به من گفتی که این کار قرتی بازیه! هنوز متن اش وجود داره و برای سند می شه روش کرد!
من جدا از هیچ کدوم حرف ها به این اندازه ناراحت نشدم!
یعنی اصولا ناراحت نشدم!
منتها این یکی دیگه شاهکاری بود و خیلی مسائل خوش رنگ رو برای من روشن کرد .
تو رفیق دقیقا ولدمورتی رو ایفا می کنی که جادوگران می پسنده و از این بابت که خودت رو به سلیقه ی عمومی رسوندی خیلی بهت تبریک می گم!
اما شکی درش نیست که من و آن دوستی که مورد خطاب توبوده بهترین نویسنده های رول پلیینگ جادوگران بوده ایم و من یکی بهترین نویسنده ی ژانر فانتزی فارسی زبان هستم ( این هم مدل ِ آتشفانی که در حال پاچیدن توی دیوار هست!)
و همین!