جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

30 کاربر(ها) آنلاین هستند (22 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
27
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  173 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  292 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  277 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  349 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید، در مورد بسته شدن شناسه ققنوس میخواستم یه چیزی رو بگم :

این گفتگوی مورد نظر تو چت باکسه که بدنبالش ققی گویا اشتباها حذف شناسه شده و باید بلاک میشد (به گفته مدیران) :

ققنوس: آرزوی کامروایی و عمر بلند برای مدیر عزیز کریچر برای برگذاری خنفز ترین میتینگ جادوگران
آلبوس دامبلدور: شناسه ققنوس به دلیل استفاده از شکلکی که نباید استفاده میکرد تا مدتی نامعلوم بسته شد!
آلبوس دامبلدور: باشد که درس عبرتی باشد برای دیگران!!!
جیمز پاتر: چه مشکوک! این شکلکه مشکلش چیه آلبوس جان؟ بگو ما هم بدونییم
آلبوس دامبلدور: مشکلش اینه که قبلا در این رابطه بحث شده!...احتمالا ایشون میخواد با مدیرا مبارزه کنه!
ققنوس: بابا من خفنم کسی نیم تونه شناسه منو ببنده
ققنوس: دمبول نه خداییش خداییش میگما آخه تو جرئن می کنی شناسه منو ببندی...چرا بازه هنوز خدا می دونه
ققنوس: خوب وقتی نمی بندی خودت رو ضایع نکن یا ببند یا نبند
جیمز پاتر: مگه مدیرا مبارزه طلبی می‌کنن که تو اینطوری می‌گی؟ اگه جزء قوانین باشه خوب قوانین مشخصن کسی هم نباید ازشون تخطی کنه مدیر هم وظیفه‌ش اجرای قانونه نه مبارزه‌طلبی!
آلبوس دامبلدور: قانوناش هست جیمز عزیز!....تویه نحوه ی برخورد نوشتم!....در کل هم قبلا اعضای حذب این شکلک رو استفاده میکردن که بهشون گفتیم استفاده نکنن...الان هم استفاده کرد و قانون رو نقض کرد...منم مجبورم ببندمش!

اینم گفتگو مورد نظر در چت باکسه، دامبلدور شیش مورد قانون برای چت باکس تعیین کرده بود که اینا هستن :

*مواردی که با انجام آنها کاربر مورد نظر به مدتی که مدیر سایت اعلام میکند بلاک خواهد شد:

1-صحبت در مورد جام جهانی فوتبال و مانند اینها(ایام مناسبتی که به سایت جادوگران و هری پاتر و جادوگری هیچ ربطی ندارد.)

2-انواع صحبت های بی مورد مانند سلام و احوال پرسی

3-تبدیل کردن پیام کوتاه به میخانه مسنجر!

4-انواع جملات باطل و بیهوده و انواع لغات کریه و زشت

5-بحث های بیهوده: بحث هایی که جای آنها در تاپیک هایی مانند همین تاپیک نحوه ی برخورد میباشد و همچنین بحث هایی که به کلنجار و دعوا کشیده شود.

6-تبلیغ کردن لینک ها و تاپیک ها به صورت بی مورد

ولی تا جایی که حافظه من یاری میکنه، قبلنا در انیجوری موارد اول یه تذکر میدادین، بعد بلاک میکردین! یعنی مثلا من اگه سلام مینمودم، اول یه تذکر، بعد دوباره میگفتم سلام چطوری؟ بلاک میکردین!

البته گویا الان این قضیه دیگه نیست و برای نشون دادن حد خشونت، همون اول بلاک!

اینم هیچی، ولی در این قوانین من هیچ موردی از استفاده شکلک نمیبینم! ممکنه انی بحث در مسنجر یا جاهای دیگه بوده باشه، ولی در قوانین مربوط به چت باکس همچین چیزی مشاهده نمیشه، پس فکر نمیکنم درست باشه که بگین شناسه ققنوس به علت زدن شکلک فلان بسته شد!

و نکته جالب قضیه اینه که همین چند روز پیش یکی از دوستان که حتی عضو حذب هم هست، این شکلک رو استفاده کرد و کوچکترین اخطاری هم دریافت ننمود، خودتون تکلیف رو روشن کنین که بالاخره چیکار کنن ملت؟ یا بزنن و بلاک شن، یا بزنن و اخطار بگیرن، یا بزنن و آب از آب تکون نخوره، یا اصلا نزنن!
البته مورد آخر بهترین مورده، ولی حداقل در همه موارد که این شکلک کوفتی زده میشه یکسان رفتار کنین!

البته بازم میگم ممکنه انی بحث در مسنجر بوده باشه و اصلا ققنوس اونجا گفته باشه که چشم من دیگه نمیزنم! ولی ققنوس یه نفره و جادوگران بیست هزار کاربر داره! توی این بیست هزارتا فقط ققی اون شکلک رو ممکنه در چت باکس استفاده کنه؟!

و اگر از بحث شکلک هم بگذریم، درسته جمله ققنوس هیچ نکته مثبتی نداشت، ولی در عین حال نکته منفی نداشت، یعنی ممکنه که یه جورایی پیامی که زده مربوط به میخانه مسنجر باشه به قول خودتون! ولی فکر نمیکنم زدن فقط یه جمله مثل این، جوابش بلاک شدن باشه! و البته این ها همه افکار منه و بنده هم در این سایت هیچ کاره هم نیستم و حرف مدیران همیشه درسته! ولی خواهشا وقتی میخواین انی کارو بکنین همه جوانب قضیه رو در نظر بگیرین!

با تشکر، آوریل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 11:52
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه ی ققنوس به خاطر وزارت و این حرفا حذف نشده در واقع قرار بود به خاطر رعایت نکردن قوانین توی چت باکس مدت کوتاهی بلاک باشه که اشتباها حذف شده و به زودی شناسش درست میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 10:35
نمایش جزئیات
آفلاین
بچه ها من در بار اول میدونید چه فکری میکنم!؟
این تاپیک رو میبینم که همه میان سر یک چیز کوچک با هم بحث میکنند و بعد از 2 یا 3 روز میگن مشکلمون حل شد.اصلا فکر کنم میشنن با هم حرف میزنن میگن بریم یه شکایت از هم بکنیم پستامون زیاد بشه.
ولی این موضوع وزارت به کلی با همه موارد فرق میکنه.و برای موفقیت رول انجام میشه.و وزیر انتخاب میشه تا در رای امور قرار بگیره و فعال کردن تاپیک ها و ... .
من یادم میاد یک سایت بود من مدیرش بودم(الان نیستم)دیدم سر این انتخابات یک ذره بحث و جدل شد.رفتم گفتم دیگه انتخابات برگزار نمیشه.من خودم یکی رو میذارم.
که تو اون سایت پس از کلی خواهش من قبول کردم که باشه انتخابات بشه.
امدوارم مدیران این ساین این کارو نکنن.ولی به نظر من از اول این حذب باعث جدال در انتخابات شده.این تا یک جاهایی خوبه ولی اگر از حد موجود خارج بشه یک مقدار ... .
پس ققی جان حالا من نمیدونم اگر سنایه شما بلاک شده و حرف شما هم درست باشه بله کملا حق باشماست.
با تشکر
ایگور کارکاروف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 10:11
نمایش جزئیات
آفلاین
b]ققنوس هستم خوشحال هستم[/b]
سلام به مدیران عزیز و تمامی کاربرهای ارزشی چرخشی ورزشی نرمشی
اول که این شناسه اضافه من نیست و شناسه دوستم هست که اگه باور ندارین از برادر حمید و سدریک دیگوری بپرسین که صاحاب این شناسه رو دیدن و اصغر آقا هم دوست هم مدرسه ای بنده هستن و من پسورد شناسه اش رو داشتم...والله آخرین باری که شناسه من بسته شد به خاطر داشتم یمومدم یه جایی کهی میگفت شناسه شما بسته شده این دفه میگه اصلا شناسه شما موجود نمی باشد...حالا این مهم نیست چون آخرین حرفام رو برای اصلاح چهره خودم در مقابل مدیران عزیز می زنم تا بدونن همچی بر خلاف اونه که تصور می کنن...
دیشب بعد از چت با آلبوس دریافتم که شایعه هایی شده که ققی خودکامه کار وزارت رو شروع کرده...ققنوس به وزیر گفته بوده اخراجی ...ققنوس گفته بوده یه کاندید فقط از حذب و قرار اون فقط وزیر شه...
خوب اولین مورد بدون شرح بگم
یاهو در قوانینش هیچ مطلبی نیاورده که در کنفرانس های مسنجر ما صحبت در باره ی سایت جادوگران جرمه یا اینکه باید کنترل شده باشه...
به هر حال یه جایی اسمش یاهو مسنجره و جادوگران مسنجر نیست...
پس من اگه اونجا برای مثال با عده ای از بروبچ به یکی از اعضا رو مسخره کنیم و بگیم شنیدین کریچ با رولینگ عروسی کرده هاهاها بخندیم نمی دونم کسی حق داره به من بگه چرا این حرف رو زدی چون باز هم می گم تا بفهمین اونجا یاهو و کسی نمی تونه اونجا جلو منو بگیره...
پس قضیه از اینجا شروع شد منو ونوس در حال خنده گفتیم چه حالی میده برای سومین بار کاندید شی و این حرفا...
گفتم حذب و آداس متحدن و تو کاندید ما حمایتت می کنیم...

((و باز هم نمی دونم قضیه وزیر حذبی از کجا اومده))
و وزیر هم به رگ قباشون بر خورد و استفا دادن...
پراینس کفتر منم و گارسیا اسپاین وزیر
ببینم من الان برای مثال آقای کریچر نوعی من پشت سر شما تو کنفرانس یاهو مسنجر حرف زدم میتونی یقه منو تو سایت بگیری...حرف حرفه اما حرف یاهو جدا از حرف سایته...

حالا شنیدم وزیر گفته ما گفتیم می خوایم یه وزیر حذبی بیاریم که من هرچی سعی کردم بهش بفهمونم حذب بی پدر مادر کاندید نمیده چون شخص اصلحی در دسترس نداره و قراره اگه آداس کسی رو معرفی کرد حمایت کنه فقط...ولی ایشون بالاتر از 2000 هزار بار تاکیید کرد در چت با من که می خوای وزیر حذبی بیاری...

والله کیفیت اینا پایینه برای این که زود آپلود کنم خواستین با کیفتش رو هم می ذارم...در اینچا کفتر گفته قراره از حذب وزیر بیاد...
بله همون طور که می بینید وزیر پشم شیشه تو گوشش فرو کرده بود و من نمی دونم گوشش بستس چشش صفحه رو نمی دید...حداقل کاش زبونتون دروغ نمی گفت و یه عده از مدیرا هم تهمت نمی زدن...من از دست مدیرا ناراحت نیستم بدون پرسش از من راجبم قضاوت کردین و گفتین من دارم سرخود کار می کنم و وزیر و شوت کردم...اینو به حساب بی فکری می ذارم تا در تجربیات آینده ی مدیرای تازه کار بدونن هم جوانب رو برسی و بعد تهمت بزنین...

جمله اول وزیر میگه با حکم من اخراج شده...
اگه حکم کتبی حتی حکم در مسنجر داری که من گفتم شما اخراجی رو کن...
در ضمن من هنوز خودم خبر ندارم که حق عزل و نصب وزیر رو در هر زمانی پیدا کردم...اگه همچین اختیاراتی دارم با بلیط برام می فرستادین
وزیر گفته مسئولیت با منه
اگه خواستین بازم اسکرین دارم که ثابت می کنه گفتم وزیر مخ منو داری می خوری دست از سر کچل من بر دار کارت رو بکن...
حالا چرا اقندر از یه حرف تو مسنجر اونم با یه نفر دیگه ناراحت شده الله و اعلم...
و باز هم در آخرین اسکرین گفتم تو استفا دادی و وزیرم گفته دقیقا...استفا معنیش با اخراج خیلی فرق داره...آدم به اختیار خودش استفا میده ولی ممکنه به زور اخراجش کنن...من نمی دونم بازم اگه مدرکی داری من گفتم دراکو اخراجه رو کن...

در این اسکرین بازم گفت و من گفتم حذب هیچ تمایلی به برگذاری انتخابات نداره برادر من چرا سوزنت رو حذب گیر کرده...و گفتم بگو آداس و آداس اینجا مثال بود یعنی چرا حذب هر بوق دیگری می تونه انتخابات برگذار کنه...

خلاصه عصر با ولدمورت صحبت کردم و گفت اجازه برگذاری انتخابات رو صادر کرده و قرار شد ما امشب یه کاری کنیم بعد انتخابات جدید و ولدمورت از این جریان با خبر بود...

خلاصه دیگه بنده در اولن روز فعالیتم بعد از مدت مدید کلی برنامه سوژه ریختم که دمبول گفت به دستور من باید فعالیتت رو برای انتخابات قطع کنی...
والله اینم تقصیر شماست دیگه این مدیران انجمن از وبمستر ها جدا بود خوب من می فهمیدم ولدمورت و پاتر و بیکی وبمستر و یه عده مدیر انجمن هستن و خوب معلوم بود حرف کی مهم تره الان من در اوسط رقص عربی شدم پویان گفت شروع کن انتخاباتو میلاد گفت به دستور من باید نگه داری...اینام به کنار...

باشه شما اگه با کنار کشیدن منو سرژ و امثال ما کارتون راه می افته...بفرمایین اینم جاده برای فعالیت شما به قول تو وزیر ماها سنگ بندازیم...یه روز معاونت بودم و به آخرین در خواستت از معاون سابقت بنده از سایت جادوگران که نه از برو بچ جادوگرانی که فکر می کنن با بودن من و سرژ جاشون تنگه دوری کرده...
با تشکر از میلاد و متین که خوب حضوری در آخرین ساعات تونستم مقاعدشون کنم تمام این حرفا یه دروغ بوده و اینام مدارکش برای تمام سایت...شناسه ققنوسو درست نکنین مثل اینکه میگه وجود ندارد حذف شده...پس نمیخواد برش گردونین...

بدرود ققنوس...بدرود مرد شماره دویست چهل و دو...خدانگهدار جادوگران پاینده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هووووووو?
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 10:09
نمایش جزئیات
آفلاین
b]ققنوس هستم خوشحال هستم[/b]
سلام به مدیران عزیز و تمامی کاربرهای ارزشی چرخشی ورزشی نرمشی
اول که این شناسه اضافه من نیست و شناسه دوستم هست که اگه باور ندارین از برادر حمید و سدریک دیگوری بپرسین که صاحاب این شناسه رو دیدن و اصغر آقا هم دوست هم مدرسه ای بنده هستن و من پسورد شناسه اش رو داشتم...والله آخرین باری که شناسه من بسته شد به خاطر داشتم یمومدم یه جایی کهی میگفت شناسه شما بسته شده این دفه میگه اصلا شناسه شما موجود نمی باشد...حالا این مهم نیست چون آخرین حرفام رو برای اصلاح چهره خودم در مقابل مدیران عزیز می زنم تا بدونن همچی بر خلاف اونه که تصور می کنن...
دیشب بعد از چت با آلبوس دریافتم که شایعه هایی شده که ققی خودکامه کار وزارت رو شروع کرده...ققنوس به وزیر گفته بوده اخراجی ...ققنوس گفته بوده یه کاندید فقط از حذب و قرار اون فقط وزیر شه...
خوب اولین مورد بدون شرح بگم
یاهو در قوانینش هیچ مطلبی نیاورده که در کنفرانس های مسنجر ما صحبت در باره ی سایت جادوگران جرمه یا اینکه باید کنترل شده باشه...
به هر حال یه جایی اسمش یاهو مسنجره و جادوگران مسنجر نیست...
پس من اگه اونجا برای مثال با عده ای از بروبچ به یکی از اعضا رو مسخره کنیم و بگیم شنیدین کریچ با رولینگ عروسی کرده هاهاها بخندیم نمی دونم کسی حق داره به من بگه چرا این حرف رو زدی چون باز هم می گم تا بفهمین اونجا یاهو و کسی نمی تونه اونجا جلو منو بگیره...
پس قضیه از اینجا شروع شد منو ونوس در حال خنده گفتیم چه حالی میده برای سومین بار کاندید شی و این حرفا...
گفتم حذب و آداس متحدن و تو کاندید ما حمایتت می کنیم...

((و باز هم نمی دونم قضیه وزیر حذبی از کجا اومده))
و وزیر هم به رگ قباشون بر خورد و استفا دادن...
پراینس کفتر منم و گارسیا اسپاین وزیر
ببینم من الان برای مثال آقای کریچر نوعی من پشت سر شما تو کنفرانس یاهو مسنجر حرف زدم میتونی یقه منو تو سایت بگیری...حرف حرفه اما حرف یاهو جدا از حرف سایته...

حالا شنیدم وزیر گفته ما گفتیم می خوایم یه وزیر حذبی بیاریم که من هرچی سعی کردم بهش بفهمونم حذب بی پدر مادر کاندید نمیده چون شخص اصلحی در دسترس نداره و قراره اگه آداس کسی رو معرفی کرد حمایت کنه فقط...ولی ایشون بالاتر از 2000 هزار بار تاکیید کرد در چت با من که می خوای وزیر حذبی بیاری...

والله کیفیت اینا پایینه برای این که زود آپلود کنم خواستین با کیفتش رو هم می ذارم...در اینچا کفتر گفته قراره از حذب وزیر بیاد...
بله همون طور که می بینید وزیر پشم شیشه تو گوشش فرو کرده بود و من نمی دونم گوشش بستس چشش صفحه رو نمی دید...حداقل کاش زبونتون دروغ نمی گفت و یه عده از مدیرا هم تهمت نمی زدن...من از دست مدیرا ناراحت نیستم بدون پرسش از من راجبم قضاوت کردین و گفتین من دارم سرخود کار می کنم و وزیر و شوت کردم...اینو به حساب بی فکری می ذارم تا در تجربیات آینده ی مدیرای تازه کار بدونن هم جوانب رو برسی و بعد تهمت بزنین...

جمله اول وزیر میگه با حکم من اخراج شده...
اگه حکم کتبی حتی حکم در مسنجر داری که من گفتم شما اخراجی رو کن...
در ضمن من هنوز خودم خبر ندارم که حق عزل و نصب وزیر رو در هر زمانی پیدا کردم...اگه همچین اختیاراتی دارم با بلیط برام می فرستادین
وزیر گفته مسئولیت با منه
اگه خواستین بازم اسکرین دارم که ثابت می کنه گفتم وزیر مخ منو داری می خوری دست از سر کچل من بر دار کارت رو بکن...
حالا چرا اقندر از یه حرف تو مسنجر اونم با یه نفر دیگه ناراحت شده الله و اعلم...
و باز هم در آخرین اسکرین گفتم تو استفا دادی و وزیرم گفته دقیقا...استفا معنیش با اخراج خیلی فرق داره...آدم به اختیار خودش استفا میده ولی ممکنه به زور اخراجش کنن...من نمی دونم بازم اگه مدرکی داری من گفتم دراکو اخراجه رو کن...

در این اسکرین بازم گفت و من گفتم حذب هیچ تمایلی به برگذاری انتخابات نداره برادر من چرا سوزنت رو حذب گیر کرده...و گفتم بگو آداس و آداس اینجا مثال بود یعنی چرا حذب هر بوق دیگری می تونه انتخابات برگذار کنه...

خلاصه عصر با ولدمورت صحبت کردم و گفت اجازه برگذاری انتخابات رو صادر کرده و قرار شد ما امشب یه کاری کنیم بعد انتخابات جدید و ولدمورت از این جریان با خبر بود...

خلاصه دیگه بنده در اولن روز فعالیتم بعد از مدت مدید کلی برنامه سوژه ریختم که دمبول گفت به دستور من باید فعالیتت رو برای انتخابات قطع کنی...
والله اینم تقصیر شماست دیگه این مدیران انجمن از وبمستر ها جدا بود خوب من می فهمیدم ولدمورت و پاتر و بیکی وبمستر و یه عده مدیر انجمن هستن و خوب معلوم بود حرف کی مهم تره الان من در اوسط رقص عربی شدم پویان گفت شروع کن انتخاباتو میلاد گفت به دستور من باید نگه داری...اینام به کنار...

باشه شما اگه با کنار کشیدن منو سرژ و امثال ما کارتون راه می افته...بفرمایین اینم جاده برای فعالیت شما به قول تو وزیر ماها سنگ بندازیم...یه روز معاونت بودم و به آخرین در خواستت از معاون سابقت بنده از سایت جادوگران که نه از برو بچ جادوگرانی که فکر می کنن با بودن من و سرژ جاشون تنگه دوری کرده...
با تشکر از میلاد و متین که خوب حضوری در آخرین ساعات تونستم مقاعدشون کنم تمام این حرفا یه دروغ بوده و اینام مدارکش برای تمام سایت...شناسه ققنوسو درست نکنین مثل اینکه میگه وجود ندارد حذف شده...پس نمیخواد برش گردونین...

بدرود ققنوس...بدرود مرد شماره دویست چهل و دو...خدانگهدار جادوگران پاینده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هووووووو?
ارسال شده در: شنبه 24 تیر 1385 02:00
نمایش جزئیات
آفلاین
من نميدونم چه گناهي كردم كه مثلا يكي از قديمي هاي سايت به حساب ميام؟
وقتي ميگم يه پست با رول پلينگ ضعيف رو نبايد پاك كرد مياد به من ميگيد مغرور چون فك كردي عضو قديمي هستي بايد پستات پاك نشه.
وقتي ميام ميگم بي ناموسي رو از پستامون كم كنيم... به جاي بي ناموسيه داستان دار داستان بي ناموسي دار بزنيم... وقتي ميگم اين قضيه رو لوسش نكنيم... به من بهتون حسادت ميزنيد
وقتي ميگم عزيزم اين درست نيست يه كاربر رو خر خطاب كني... به من ميگيد فضول!
باشه بگيد هر چقدر دشنام ناسزا صفت ناروا داريد بگيد اما اينو بدونيد پوستم كلفت تر از اين حرفاست اگه كلفت نبود دوباره بر نميگشتم سايت منت نميذارم چون اين سايت به سر من خيلي منت داره به خاطر ادا كردن همين دين بود كه دوباره برگشتم
بردار حميد جان و گانت عزيز كه مي گيد من به خاطر پست و زمان عضويت مغرور شدم به سمع نظرتون برسونم كه عزيزانم من پستام كه سيصد خورده اي بيش تر نيست و دليل براي مغرور شدن ندره الانم كه 90 درصد بروبچ بالاي پونصدتا پست دارن پس دليلي براي افزايشش نميبينم و در مورد تاريخ عضويت ام علي اينجا شاهده من دوباره عضو شدم با شناسه اسنافلز تا يه شخصيت جديد بگيرم علي گفت همون شناست هست پاك نشده نيازي نيست يه شناسه جديد باز كني....
منم اين اشتباه رو كردم الانم عزيزان دارن چوب قديمي بودن رو تو سرم خورد ميكنن.
من هيچ موقع به خودم اجازه نميدم توانايي هاي كسي رو زير سوال برم
اما وقتي ميبينم كسايي دارن اشتباهي رو مرتكب ميشن براشون دست نميزنم بهشون آفرين نميگم سعي ميكنم به اونا كمك كنم حتي اين به قيمت خوار ذليل شدنم باشه حتي به قيمت اينكه بيان به من بگن حسود فضول و خيلي چيزاي ديگه
اما اين رسمش نبود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 22:35
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من هم یه چیزی بگم ....ببینید بیشترین بیناموسی در سایت الان مطعلق به هالی ویزارد است اون هم شاید به خاطر این باشه که اونجا یه شهر ماگلی سینما هم یه کاره ماگلی هست و همین علت کم شدن جادو در هالی ویزارد و گرایش به موضاعات همچون بیناموسی ( یعنی چی؟ بی ناموسی یعنی چی ؟ بهتر به اسم بهتر پیدا کرد ) است ولی من هم میگم بیناموسی نویسی شاید در بعضی جاها لازم باشه ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 18:08
نمایش جزئیات
آفلاین
خب فقط محض اینکه اسم من توی انتقاد به جا و صحیح برادر فنریر مورد لطف و عنایت ایشون واقع شده به نکاتی چند از کلام و اینای خودم اشاره کنم:
1_ کسانی که تیپ جواتی رو جوات کردن الان در کدوم پست ازشون یاد میشه؟

2_ من کاملاً موافق این بحث هستم که بی ناموسی باید به صورت کاملاً غیر مستقیم ارائه بشه و در پست های آیندم حتماً نمونه ای از این نوع پست رو به همگی نشان خواهم داد ، چون قبل از اینکه شما این انتقاد رو از من یا بقیه دوستان بکنید این تصمیم رو گرفته بودم و حالا مطمئن شدم که تصمیم درستی گرفتم.
3_هر گونه انتقاد از سرژ و مخصوصاً از سرژ ریشه از حسادت داره و من به شخصه هیچوقت از این بزرگوار انتقاد نمی کنم چون به خودم این اجازه رو نمیدم سرژ به نظر من سومین نویسنده ی برتر توی کل دوران سایت بوده و هست و خواهد بود..یه اسطوره مثل زیدان! حاجی هم که هر کسی بگه بهترین نبوده یا حالش بده یا حالش بدتره! گیلیدی هم دومین نویسنده ی برتر بوده و می بینیم که تقریباً هر سه ی این بزرگواران بی ناموسی رو در کارشون قرار میدادند. پس بی ناموسی لوس نیست و هر کسی بگه لوسه نشانه ی کم بودن ظرفیت اوست! البته شیوه ای که برادر ققی و خودم به کار میبریم مسلماً کمی از حد گذشته و من به شخصه دیگه بی ناموسی رو به صورت مستقیم وارد رول هام نخواهم کرد. برادر ققی خودشون میدونن ...
4_ جناب بلرویچ با اینکه زیاد قدیمی نیستند از خیلی از قدیمی ها (شما هم جزو این دسته هستید برادر فنریر ) بهتر می نویسند و کارشون ارزش داره .
5_ تب و توهم قدیمی بودن که خیلی از دوستان رو گرفته موجبات یک سری سو تفاهمات رو در خود این عزیزان فراهم کرده که بهتر می دونم همینجا به همگیشون تذکر بدم کار قوی مهمه نه شماره ی شناسه !!!

با تشکر از همه ی دوستان.... برادر حمید قزوینی اصل بسیجیانی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 14:26
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با فنریر موافقم و البته به شخص خاصی اشاره نمیکنم ولی بعضی ها باید به این نتیجه برسن که زیاده روی در هر امری موجب لوس شدن موضوع میشه الان اگه قدیمی ها از این کارار بکنن جدیدا هم فکر میکنن چیز خوبیه استفاده میکنن خیلی بهتر و جالبتره اگر به این موضوعات بی ناموسی اشاره میکنیم حداقل تو لفافه باشه الان جوری شده صریحا همه چیز گفته میشه
اینم بگم من داره امتحانام تموم میشه میخوام برگردم به رول ولی دوست دارم رولی که بهش برمیگردم سالم باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
ارسال شده در: جمعه 23 تیر 1385 13:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نميدونم چرا ما اينطوريم تا كسي به ما ميكه بالا چشات ابرو بهش حمله ميكنيم من كي گفتم سرژ بد مينويسه من واقعا به سرژ اعتقاد دارم ميدونم چقدر قشنگ مي نويسه اگه سرژ نبود شايد الان ديگه رول معني نداشت
ميدونم كه سرژ واقعا براي سايت مايه گذاشت بحث من اين نيست؟بحث من اينه كه يكم بي ناموسي رو كم كنيم كم كم داره لوس ميشه عزيزم بحث من اينه
اما درسته... اشتباه از منه نبايد از كسي انتقاد كرد چون وقتي انتقاد ميكني همين جواب ها رو ميبيني همه حمله ميكنن
ببخشيد مشكل از منه من قاطي دارم حوصله ام سر ميره رول پلينگ هم بلد نيستم از بيكاري ميام به ديگران گير ميديم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتي به دنيا مي آيم:سياهم
وقتي بزرگ مي شوم:سياهم
وقتي مريض مي شوم:سياهم
ولي تو
وقتي به دنيا مي آيي:صورتي هستي
وقتي بزرگ مي شوي:سفيد
وقتي مري