b]
ققنوس هستم خوشحال هستم[/b]
سلام به مدیران عزیز و تمامی کاربرهای ارزشی چرخشی ورزشی نرمشی
اول که این شناسه اضافه من نیست و شناسه دوستم هست که اگه باور ندارین از برادر حمید و سدریک دیگوری بپرسین که صاحاب این شناسه رو دیدن و اصغر آقا هم دوست هم مدرسه ای بنده هستن و من پسورد شناسه اش رو داشتم...والله آخرین باری که شناسه من بسته شد به خاطر داشتم یمومدم یه جایی کهی میگفت شناسه شما بسته شده این دفه میگه اصلا شناسه شما موجود نمی باشد...حالا این مهم نیست چون آخرین حرفام رو برای اصلاح چهره خودم در مقابل مدیران عزیز می زنم تا بدونن همچی بر خلاف اونه که تصور می کنن...
دیشب بعد از چت با آلبوس دریافتم که شایعه هایی شده که ققی خودکامه کار وزارت رو شروع کرده...ققنوس به وزیر گفته بوده اخراجی ...ققنوس گفته بوده یه کاندید فقط از حذب و قرار اون فقط وزیر شه...
خوب اولین مورد بدون شرح بگم
یاهو در قوانینش هیچ مطلبی نیاورده که در کنفرانس های مسنجر ما صحبت در باره ی سایت جادوگران جرمه یا اینکه باید کنترل شده باشه...
به هر حال یه جایی اسمش یاهو مسنجره و جادوگران مسنجر نیست...
پس من اگه اونجا برای مثال با عده ای از بروبچ به یکی از اعضا رو مسخره کنیم و بگیم شنیدین کریچ با رولینگ عروسی کرده هاهاها بخندیم نمی دونم کسی حق داره به من بگه چرا این حرف رو زدی چون باز هم می گم تا بفهمین اونجا یاهو و کسی نمی تونه اونجا جلو منو بگیره...
پس قضیه از اینجا شروع شد منو ونوس در حال خنده گفتیم چه حالی میده برای سومین بار کاندید شی و این حرفا...
گفتم حذب و آداس متحدن و تو کاندید ما حمایتت می کنیم...
((و باز هم نمی دونم قضیه وزیر حذبی از کجا اومده))
و وزیر هم به رگ قباشون بر خورد و استفا دادن...
پراینس کفتر منم و گارسیا اسپاین وزیر

ببینم من الان برای مثال آقای کریچر نوعی من پشت سر شما تو کنفرانس یاهو مسنجر حرف زدم میتونی یقه منو تو سایت بگیری...حرف حرفه اما حرف یاهو جدا از حرف سایته...
حالا شنیدم وزیر گفته ما گفتیم می خوایم یه وزیر حذبی بیاریم که من هرچی سعی کردم بهش بفهمونم حذب بی پدر مادر کاندید نمیده چون شخص اصلحی در دسترس نداره و قراره اگه آداس کسی رو معرفی کرد حمایت کنه فقط...ولی ایشون بالاتر از 2000 هزار بار تاکیید کرد در چت با من که می خوای وزیر حذبی بیاری...

والله کیفیت اینا پایینه برای این که زود آپلود کنم خواستین با کیفتش رو هم می ذارم...در اینچا کفتر گفته قراره از حذب وزیر بیاد...

بله همون طور که می بینید وزیر پشم شیشه تو گوشش فرو کرده بود و من نمی دونم گوشش بستس چشش صفحه رو نمی دید...حداقل کاش زبونتون دروغ نمی گفت و یه عده از مدیرا هم تهمت نمی زدن...من از دست مدیرا ناراحت نیستم بدون پرسش از من راجبم قضاوت کردین و گفتین من دارم سرخود کار می کنم و وزیر و شوت کردم...اینو به حساب بی فکری می ذارم تا در تجربیات آینده ی مدیرای تازه کار بدونن هم جوانب رو برسی و بعد تهمت بزنین...

جمله اول وزیر میگه با حکم من اخراج شده...
اگه حکم کتبی حتی حکم در مسنجر داری که من گفتم شما اخراجی رو کن...
در ضمن من هنوز خودم خبر ندارم که حق عزل و نصب وزیر رو در هر زمانی پیدا کردم...اگه همچین اختیاراتی دارم با بلیط برام می فرستادین
وزیر گفته مسئولیت با منه
اگه خواستین بازم اسکرین دارم که ثابت می کنه گفتم وزیر مخ منو داری می خوری دست از سر کچل من بر دار کارت رو بکن...
حالا چرا اقندر از یه حرف تو مسنجر اونم با یه نفر دیگه ناراحت شده الله و اعلم...
و باز هم در آخرین اسکرین گفتم تو استفا دادی و وزیرم گفته دقیقا...استفا معنیش با اخراج خیلی فرق داره...آدم به اختیار خودش استفا میده ولی ممکنه به زور اخراجش کنن...من نمی دونم بازم اگه مدرکی داری من گفتم دراکو اخراجه رو کن...

در این اسکرین بازم گفت و من گفتم حذب هیچ تمایلی به برگذاری انتخابات نداره برادر من چرا سوزنت رو حذب گیر کرده...و گفتم بگو آداس و آداس اینجا مثال بود یعنی چرا حذب هر بوق دیگری می تونه انتخابات برگذار کنه...
خلاصه عصر با ولدمورت صحبت کردم و گفت اجازه برگذاری انتخابات رو صادر کرده و قرار شد ما امشب یه کاری کنیم بعد انتخابات جدید و ولدمورت از این جریان با خبر بود...
خلاصه دیگه بنده در اولن روز فعالیتم بعد از مدت مدید کلی برنامه سوژه ریختم که دمبول گفت به دستور من باید فعالیتت رو برای انتخابات قطع کنی...
والله اینم تقصیر شماست دیگه این مدیران انجمن از وبمستر ها جدا بود خوب من می فهمیدم ولدمورت و پاتر و بیکی وبمستر و یه عده مدیر انجمن هستن و خوب معلوم بود حرف کی مهم تره الان من در اوسط رقص عربی شدم پویان گفت شروع کن انتخاباتو میلاد گفت به دستور من باید نگه داری...اینام به کنار...

باشه شما اگه با کنار کشیدن منو سرژ و امثال ما کارتون راه می افته...بفرمایین اینم جاده برای فعالیت شما به قول تو وزیر ماها سنگ بندازیم...یه روز معاونت بودم و به آخرین در خواستت از معاون سابقت بنده از سایت جادوگران که نه از برو بچ جادوگرانی که فکر می کنن با بودن من و سرژ جاشون تنگه دوری کرده...
با تشکر از میلاد و متین که خوب حضوری در آخرین ساعات تونستم مقاعدشون کنم تمام این حرفا یه دروغ بوده و اینام مدارکش برای تمام سایت...شناسه ققنوسو درست نکنین مثل اینکه میگه وجود ندارد حذف شده...پس نمیخواد برش گردونین...
بدرود ققنوس...بدرود مرد شماره دویست چهل و دو...خدانگهدار جادوگران پاینده...