این گفتگوی مورد نظر تو چت باکسه که بدنبالش ققی گویا اشتباها حذف شناسه شده و باید بلاک میشد (به گفته مدیران) :
ققنوس: آرزوی کامروایی و عمر بلند برای مدیر عزیز کریچر برای برگذاری خنفز ترین میتینگ جادوگران
آلبوس دامبلدور: شناسه ققنوس به دلیل استفاده از شکلکی که نباید استفاده میکرد تا مدتی نامعلوم بسته شد!
آلبوس دامبلدور: باشد که درس عبرتی باشد برای دیگران!!!
جیمز پاتر: چه مشکوک! این شکلکه مشکلش چیه آلبوس جان؟ بگو ما هم بدونییم
آلبوس دامبلدور: مشکلش اینه که قبلا در این رابطه بحث شده!...احتمالا ایشون میخواد با مدیرا مبارزه کنه!
ققنوس: بابا من خفنم کسی نیم تونه شناسه منو ببنده
ققنوس: دمبول نه خداییش خداییش میگما آخه تو جرئن می کنی شناسه منو ببندی...چرا بازه هنوز خدا می دونه
ققنوس: خوب وقتی نمی بندی خودت رو ضایع نکن یا ببند یا نبند
جیمز پاتر: مگه مدیرا مبارزه طلبی میکنن که تو اینطوری میگی؟ اگه جزء قوانین باشه خوب قوانین مشخصن کسی هم نباید ازشون تخطی کنه مدیر هم وظیفهش اجرای قانونه نه مبارزهطلبی!
آلبوس دامبلدور: قانوناش هست جیمز عزیز!....تویه نحوه ی برخورد نوشتم!....در کل هم قبلا اعضای حذب این شکلک رو استفاده میکردن که بهشون گفتیم استفاده نکنن...الان هم استفاده کرد و قانون رو نقض کرد...منم مجبورم ببندمش!
اینم گفتگو مورد نظر در چت باکسه، دامبلدور شیش مورد قانون برای چت باکس تعیین کرده بود که اینا هستن :
*مواردی که با انجام آنها کاربر مورد نظر به مدتی که مدیر سایت اعلام میکند بلاک خواهد شد:
1-صحبت در مورد جام جهانی فوتبال و مانند اینها(ایام مناسبتی که به سایت جادوگران و هری پاتر و جادوگری هیچ ربطی ندارد.)
2-انواع صحبت های بی مورد مانند سلام و احوال پرسی
3-تبدیل کردن پیام کوتاه به میخانه مسنجر!
4-انواع جملات باطل و بیهوده و انواع لغات کریه و زشت
5-بحث های بیهوده: بحث هایی که جای آنها در تاپیک هایی مانند همین تاپیک نحوه ی برخورد میباشد و همچنین بحث هایی که به کلنجار و دعوا کشیده شود.
6-تبلیغ کردن لینک ها و تاپیک ها به صورت بی مورد
اینم هیچی، ولی در این قوانین من هیچ موردی از استفاده شکلک نمیبینم! ممکنه انی بحث در مسنجر یا جاهای دیگه بوده باشه، ولی در قوانین مربوط به چت باکس همچین چیزی مشاهده نمیشه، پس فکر نمیکنم درست باشه که بگین شناسه ققنوس به علت زدن شکلک فلان بسته شد!
و نکته جالب قضیه اینه که همین چند روز پیش یکی از دوستان که حتی عضو حذب هم هست، این شکلک رو استفاده کرد و کوچکترین اخطاری هم دریافت ننمود، خودتون تکلیف رو روشن کنین که بالاخره چیکار کنن ملت؟ یا بزنن و بلاک شن، یا بزنن و اخطار بگیرن، یا بزنن و آب از آب تکون نخوره، یا اصلا نزنن!
البته مورد آخر بهترین مورده، ولی حداقل در همه موارد که این شکلک کوفتی زده میشه یکسان رفتار کنین!
البته بازم میگم ممکنه انی بحث در مسنجر بوده باشه و اصلا ققنوس اونجا گفته باشه که چشم من دیگه نمیزنم! ولی ققنوس یه نفره و جادوگران بیست هزار کاربر داره! توی این بیست هزارتا فقط ققی اون شکلک رو ممکنه در چت باکس استفاده کنه؟!
و اگر از بحث شکلک هم بگذریم، درسته جمله ققنوس هیچ نکته مثبتی نداشت، ولی در عین حال نکته منفی نداشت، یعنی ممکنه که یه جورایی پیامی که زده مربوط به میخانه مسنجر باشه به قول خودتون! ولی فکر نمیکنم زدن فقط یه جمله مثل این، جوابش بلاک شدن باشه! و البته این ها همه افکار منه و بنده هم در این سایت هیچ کاره هم نیستم و حرف مدیران همیشه درسته! ولی خواهشا وقتی میخواین انی کارو بکنین همه جوانب قضیه رو در نظر بگیرین!
با تشکر، آوریل
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج