جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس پرواز و كوييديچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 شهریور 1385 13:54
نمایش جزئیات
آفلاین
بلرویچ که در انبار جارو ها افتاده بود داشت فکر می کرد که شماره ی چند بود.
ناگهان در باز شد و نویل به داخل اومد. ناگهان بلرویچ نویل را گرفت و
5895،5894،5893
نویل: ولم کن بابا من اومدم نجاتت بدم
یهو بلرویچ شروع کرد به مرتب کردن لباس نویل
نویل:بسسسه،باید زودتر بریم.
دوتایی از اونجا خارج شدند. و به زمین برگشتند. ناگهان مایکی جلوشو گرفت:کجا،کجا؟
بلرویچ:مایکی! نویل چند بودم؟
نویل:با این بلایی که سرت اومد. هنوز آدم نشدی؟
بلرویچ: نه! هی هی هی
مایکی:بچه ها اومد.
----------چند ساعت بعد-----------
مایکی:7963
بلر:7964
هدویگ:7965
ادامه دارد...

1- یک دلیلش این بود دومین دلیلش این بود که شنواییشون رو از دست داده بودند.
2- خیلی موثره،آی بازوام
3- با یک پله توپ رو از بالا سرش رد می کنه
4-صبر می کنه وقتی جاسم رسید یک جاخالی و پق

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1385 16:58
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه . ( 10 امتیاز )
ملت :
بلرويچ :
ملت دوباره تمرينو از سر گرفتند
بعد از مدتي بلرويچ گفت چهارصد و لگدي به هدويگ زد آن گاه دهانش را باز كرد تا عدد بعدي را بگويد كه
ملت :
بلرويچ گفت : هدويگ نه...500 امتياز از گريف كم مي شه....الكسا چي كار مي كني؟ 500 امتياز ازريونكلا كم شد.... بليز از تو توقع نداشتم...500 امتياز از اسلي...بليز چاقويش را در آورد و بر گلوي بلرويچ گذاشت و با چوب دستيش قلب بلرويچ را نشانه گرفت و گفت : 500 امتياز چي؟
بلرويچ من من كنان گفت : اضافه بشه به اسليترين.
بليز خنده اي كرد و پيروز مندانه به جمع اسلي ها پيوست . گريفندوري ها كم كم معناي حرف بلرويچ را درك كردند توماس جانسون گفت : يعني چه اصلا اين چه وضعشه!
بلرويچ گفت : هميني كه هست!
توماس : كه اين طور!
سپس به سوي بلرويچ هجوم برد و دهانش را به زور باز كرد و مقدار زيادي قرص ـ در دهانش فرو كرد و او را با دختر هاي گريف و ريون تنها گذاشت

سوال 1 : به نظر شما چرا دانش آموزان کلاس ، دیگر هیچ نگفتند و صدایی از آنها در نیامد ؟ آیا دلیلش توان پایین دانش آموزان بود ؟ ( 5 امتیاز )
يكي از دلايلش توان پايين دانش آموزان بود و دليل دوم اين بود كه آن ها به دليل توان پايين از شدت تمرين براي مدت كوتاهي قدرت شنوايي خود را از دست دادند

سوال 2 : آیا تمرین این جلسه برای تقویت پشت بازو هم موثر است ؟ آگر نه چرا ؟ اگر بله چرا ؟ ( 5 امتیاز )
بله كاملا موثر است به خاطر نيروي فرازميني و ماور الطبيعه اين گونه است

در مصافی تک به تک شما با حریفتان قرار دارید . این حریف گراوپی است ؟ چه میکنید ؟ ( 5 امتیاز )
سعي مي كنم توپ را از ميان پاهايش رد كنم و به تور دروازه بچسبانم

در مصافی تک به تک ، جاسم کوافل به دست از دور دستها به سمت نور ممد در حال حرکت است ، سرعت جاسم چیزی بین 2 الی 180 مایل در ساعت است . نور ممد باید چه بکند ؟ ( 5 امتیاز )
يه آواداكداواراي شيرين براي جاسم بفرستد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 15 مرداد 1385 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
1_ادامه نمایشنامه . ( 10 امتیاز )
بلر: 1400 .... 1401 .... 1402 ....آخ
يه نگاهي به دور برش انداخت هيچكس نبود
_ 1403.... آييييي
بلر هر لگدي كه به هدي ميزد خودشم دردشو احساس مي كرد
_ 1404 .... آخ واي آي
برگشت پشت سرشو نگاه كرد و چيزي نديد جز.... مايكل آنجلو
مايكي: ا ... چيزه .... ديدم همه دارن مي زنن لگده رو ... گفتم شايد رسمه
بلر:
مايكي:
بلر:
مايكي:
بلر:
مايكي:
بلر:
مايكي:..... الفرار
بلر: شوخي شوخي با پروفسور بلرويچم شوخي.... من پروفسورم .... من سيفيدم .... من خفنم .... من ناظرم ....من حالتو مي گيرم
بلر بدو مايكي بدو بلر بدو مايكي بدو
===== نيم ساعت بعد =====
بلر : 5890 .... 5891....5892
مايكي در حالي كه اشكش دراومده بود : آقا اجازه غلط كرديم ... آقا اشتباه كرديم .... آقا به بابامون نگيد .... آقا تو رو خدا
بلر: حرف نزن... زود باش .... تكون بخور...هنوز پنج هزارتاي ديگه مونده

سوال 1 : به نظر شما چرا دانش آموزان کلاس ، دیگر هیچ نگفتند و صدایی از آنها در نیامد ؟ آیا دلیلش توان پایین دانش آموزان بود ؟ ( 5 امتیاز )
نه خير دليلش توان پايين بلرويچ بود چون اون بود كه صداها رو نمي شنيد
به بچه ها چه

سوال 2 : آیا تمرین این جلسه برای تقویت پشت بازو هم موثر است ؟ آگر نه چرا ؟ اگر بله چرا ؟ ( 5 امتیاز )
بله خيلي به شدت موثره
ولي اين تمرين يه اشكال داره اونم اينه كه ديگه چيزي از آدم باقي نمي مونه چه برسه به پشت بازو

- در مصافی تک به تک شما با حریفتان قرار دارید . این حریف گراوپی است ؟ چه میکنید ؟ ( 5 امتیاز )
خير ...در واقع عمرا ....گراپي؟!!!
من عاقل تر از اين حرفام كه بخوام با گراپي در بيوفتم
به احتمال زياد حريف من سوسكه
كه با استفاده از پيف پاف يا دمپايي يا هر چيزي كه دم دستم بود از جمله هدي چون رعد بر فرق سرش فرود مي آيم

در مصافی تک به تک ، جاسم کوافل به دست از دور دستها به سمت نور ممد در حال حرکت است ، سرعت جاسم چیزی بین 2 الی 180 مایل در ساعت است . نور ممد باید چه بکند ؟ ( 5 امتیاز )
با خيال راحت به كشيدن سيگار برگ و خواندن روزنامه يا كار هاي عقب افتاده اي كه دارد بپردازد
چون فاصله زياد بوده شما درست نديديد اون جاسم نبوده بلكه كورممد بوده كه با سرعت به سمت نور ممد ميرفته به خاطر همين كورممد يا وسط راه پاش گير ميكنه به يه چيزي با مخ ميره تو زمين يا به راحتي از بقل نورممد رد ميشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تحقق بخشیدن به افسانه ی شخصی یگانه وظیفه ی آدمیان است.
[size=medium]همه چیز تنه
ارسال شده در: شنبه 7 مرداد 1385 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
نمایشنامه:
بلرویچ بدون کوچک ترین اعتنایی رو به دانش آموزان فریاد می زد: سیزده هزار و پانصد و هفت!
این بار هم مانند گذشته هیچ صدایی از کسی برنخاست!.. بلرویج چهره اش را منقبض کرد و دوباره به کار خود ادامه داد: سیزده هزار و پانصد و هشت!
سرش را بالا آورد و به تعدادی زیادی از شاگردانش که هر کدام به نحوی روی زمین ولو شده بودند، خیره شد.
برای آخرین بار سعی کرد چیزی نگوید؛ به همین خاطر ادامه داد: سیزده هزار و پانصد و نه!
دیگر طاقت بلرویچ به تنگ آمد. دستانش را آزاد کرد و آن ها را خوددارانه به کمر زد، سپس با تمام وجود نعره کشید: بلند شید وگرنه نور ممد رو صدا می کنم!
در همان لحظه بلرویچ دانش آموزان هراسانش را می بیند که با چهره ای مضطرب سعی در بلند شدن دارند. با آخرین سرعت در حال برخاستن و ادامه ی ورزش به ظاهر پایان ناپذیر بلرویچ می شوند.
بلرویچ پوزخندی شیطانی می زند و به کار خود ادامه می دهد: سیصد هزار و پانصد و ده!
در همان لحظه همگی در کمال تعجب صدای زمخت فردی را می شنوند که می گفت: غلط گفتی!
هیکلی تنومند جلوی چشمان همه ظاهر می شود؛ هیکلی که مو را بر اندام سیخ می کند.
بلرویچ با خوشرویی می گوید: سلام چراغعلی..!
جعبه ای در دستان چراغعلی خود نمایی می کرد. همگی به آن زل می زنند. هنگامی که چراغ متوجه نگاه های سنگین بچه ها می شود، در جعبه را باز می کند. مقدار زیادی شیرینی درون آن هویدا می شود.
چراغ یکی از ابروهایش را بالا می اندازد و رو به بلرویچ و بچه ها با همان صدای کلفتش می گوید: بفرمایین شیرینی گل محمدی!
بچه ها نگاهی به هم می اندازند و با سرعت به طرف شیرینی که به تازگی نامش تغییر یافته بود، یورش می برند.
در همان لحظه بلرویچ نیشش را تا بناگوش باز می کند و می گوید: هی کجا؟ تا چهار ده هزار باید بریم!
دیگر تنها صدایی به گوش رسید، صدای آه و ناله ی بچه ها و خنده ی بی دلیل چراغعلی بود! ( به خدا من هیچ طنز ننوشته ام!)

سوال اول:
بلرویچ همیشه تمرین های سخت به دانش آموزانش می ده و سختگیری زیادی هم در انجام دادن اون ها می کنه؛ بنابراین خستگی ناشی از این تمارین هم همواره با دانش آموزان همراهه... این بار هم به دلیل حدود سیزده هزار تمرینی که به اون ها داده شده بود، همگی خسته شده بودند، اما این نمی تونه دلیلی برای پایین بودن سطح توان بچه ها باشه..!

سوال دوم:
هم آره و هم نه... اون جایی که باید دست دور سر بچرخه می شه پشت بازو است، اما اونی که پا رو باید آورد بالای سر تمرین پشت بازو به حساب نمی یاد. این که باید با دست چپ به صورت طرف مقابل مشت زد می شه تمرین پشت بازو اما لگد زدن با پا نمی شه... اما در کل می شه گفت که تمرینی برای پشت بازو هم به حساب می اومد!

سوال سوم:
چنین موجوداتی رو راحت می شه گول زد؛ 1- مثلاً اگه توی بازی کوییدیچ باشه می شه به راحتی جاروش رو خم کرد؛ چون جارویی برای هیکل اون وجود نداره... 2- اگه چوبدستی داشته باشم اون رو تو چشش فرو می کنم... 3- چماق مدافعان تیم مقابل رو کش می رم و می کوبم تو سرش... 4- اگر هم نشد گولش زد کوافل رو به آسانی تقدیمش می کنم!

سوال چهارم:
1- اگه دنبال دردسر نباشه می تونه راحت دروازه رو براش باز کنه 2- از روی جارویش آویزان شه و مانع از وارد شدن توپ به دروازه بشه. 3- پنج شش نفری جلوی دروازه رو سد کنن. 4- یکی دم جاروش رو از پشت بگیره. 5- دیگه کارش نمی شه کرد بذار بیاد تو دیگه..!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مرداد 1385 01:27
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمايشنامه:

-سيزده هزار و هفتصد و نود و يك...اه.. صداشون در مياد كه حال نميده...بذار ببينم چشون شد؟
و به سمت شاگردا حركت ميكنه.. ديگه كسي حركت رو انجام نميده، همه روي زمين دراز كشيده‌ن و حركت نمي كنن..
بلرويچ نعره ميكشه: 100 امتياز از همه گروها كم مي كنم...
هيشكي تكون نمي خوره.
-: به جز اسلي از همه گروه ها 100 امتياز كم مي كنم.
هيشگي تكون نمي خوره.
-: به جز گريف از همه گروه ها 100 امتياز كم مي كنم.
هيشكي تكون نمي خوره.
.
.
.
.
صدايي بيحال و خسته: به جز ريون، از هافل و گريف 100 امتياز، از اسلي 50 امتياز كم مي كنم.
هيشكي تكون نمي خوره.
-: به جز گريف، از اسلي 100 امتياز، از هافل... از هاف... از هافل 70 امتياز، ا...ا...از ريون ... از ريون...
و همين طوري كه همين تيكه رو هي تكرار مي كنه آروم روي زمين دراز مي كشه و مي ميره!!!
------------------------------
سوال اول:

دو حالت مي تونه داشته باشه. اين كه مي خواستن نمايشنامه بالا درست از آب در بياد، يعني خودشون رو به مردن زده بودن. يا مرده بودن!.
-----------------------------
سوال دوم:

نخير. چون طبق چيزي كه گفته شد، بازو بايد دور گردن حلقه بشه كه اين باعث ميشه بازو كشيده بشه، و پشت بازو منقبض بشه. و همون طور كه مي دونيم، براي تقويت عضلات بايد اونن رو طي حركات ممتد منقبض كرد.
----------------------------
سوال سوم:
اصولا در مصاف تك به تك، از سلاح استفاده نميشه، پس:
دست راستمون رو روي زمين ميذاريم، و با پاي چپمون يه دامنه حركت قوصي ايجاد مي كنيم كه به پاي گراپي مي خوره و تئجهش رو حلب مي كنه، ولي نمي تونه زمين بندازدش...
در نتيجه سريع با استفاده از همون دستي كه روي زمين بود، به هوا مي پريم و يه لگو تو گيجگاه گراپي مي خوابونيم كه البته اگه آدم بود مي مرد، ولي متاسفانه نيست و همين طور مي ايسته مات نيگامون مي كنه.
در نتيجه به نرمي روي زمين مي افتيم و اون قدر صبر مي كنيم تا حركت تهاجمي رو آغاز كنه، سپس بر مي گرديم و فرار مي نمائيم!!!
---------------------------
سوال چهارم:

نور ممد شكايت مي كند و درخواست توقف بازي مي دهد و مي گويدكه در صورت مسئله بايد محدوده كوتاه تري را تعيين مي كرردند و چون سرعت رو با دقت خيلي كم مي داند، اين اجازه را دارد كه بلرويچ را كه مسئله را طرح كرده، تنبيه كند!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مرداد 1385 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
ادامه نمایشنامه . ( 10 امتیاز )

_ دهه!... اینا چرا اهن و تلپ نمیکنن؟!... ای بابا... بذار یه نگاهی بکنم...
و سرشو از توی کتاب می یاره بالا و میبینه ملت بالای سرش به حالت دست به کمر واستادن و با نگاه" نه واقعا خجالیت نمیکیشی؟!" به بلر زل زدن!
بلر سعی میکنه با نشون دادن دندونای سیفیدش دل بچه ها رو به دست بیاره، اما بچه ها خنگول تر از اون حرفان و منظورشو نمی فهمن!
اینبار بلر دستاش رو به حالت التماس پنجه میکنه و به حالت ضجه زدن در می یاد! بچه ها میبینن که بلر بد جوری چوروکیده(!) و موقعیت مناسبه، برای همین با نگاه" ما اهل رشوه نیستیم!" بهش خیره میشن!
بلر به حالت استیصال نگاه میکنه بهشون و میگه:
_ باب من پولدارم!
و بچه ها با دیدن جیباش که باد کرده بودند(!)، نون رو می چسبونن تو تنور! یعنی با نگاه" نگاه قبلیه همر بود! مگه ندیدیش!!" بهش خیره می شن!
خلاصه بلر می فهمه که اینا هم... بله! در نتیجه دست میکنه تو جیبش و یه چک.... آهه!... 398468367 میلیون گالیونی میکشه!
ملت به حالت " موهاهاها!" میرن طرفش و یه چنگ میزنن و چک رو از دستش می کشن بیرون! و خلاصه چلاس(!) بازی شروع میشه!
در این بین بلر سعی میکنه که فرار کنه، آمــــا...
آنیتا پاشو گذاشته بود روی رداشو و اون بدبختم هر چی زور میزد افاقه نمیکرد و سرانجام....
فوقع ما وقع! ( البته این به نحوه ی تفکرتون بر میگرده که اینو چه جوری معنی کنین!)

- سوال 1 : به نظر شما چرا دانش آموزان کلاس ، دیگر هیچ نگفتند و صدایی از آنها در نیامد ؟ آیا دلیلش توان پایین دانش آموزان بود ؟ ( 5 امتیاز )

نخیر! آنها با انجام دادن آن حرکات نرمشی- ارزشی- لرزشی- ورزشی! خیلی قوی شدند و شدن حسین رضازاده و ایناها! و خلاصه نتونستن این خفت رو تحمل کنند و توی نمایشنامه ی بالا نوشتم دیگه!

- سوال 2 : آیا تمرین این جلسه برای تقویت پشت بازو هم موثر است ؟ آگر نه چرا ؟ اگر بله چرا ؟ ( 5 امتیاز )

خیلی موثره!
وقتی که دست آدم اونقدر میچرخه، و پای آدم بالا می یاد، باعث میشه ماهیچه ها خیلی تقویت بشن و ایناها! که البته میتونین نتیجشو در نمایشنامه ی بالا بخونین!

- در مصافی تک به تک شما با حریفتان قرار دارید . این حریف گراوپی است ؟ چه میکنید ؟ ( 5 امتیاز )

هییییییییی!
1- ابتدا به حاجی زنگ میزنم و میگم یه مورد آسلامی پیش اومده! در این حالت:
1- یا گراپی پا پس میکشه!
2- یا حاجی می یاد و می بردش!

2- یک عدد هرمی یا عروسکش رو پیدا میکنیم و میدیم دستش! در این حالت:
1- یا ما رو به هرمی ترجیح میده!
2- یا هرمی رو قبول میکنه!

3- با زندگی خود وداع میگوییم! در این حالت:
1- یا میمیریم!
2- یا نمیمیریم!
در هر حال، از دو حال خارج نیست!

- در مصافی تک به تک ، جاسم کوافل به دست از دور دستها به سمت نور ممد در حال حرکت است ، سرعت جاسم چیزی بین 2 الی 180 مایل در ساعت است . نور ممد باید چه بکند ؟ ( 5 امتیاز )

نور ممد با خوشحالی باید خنده ای بکند! سپس از تاکتیک برادر حمیدی که بدون شرح است، استفاده کند!

باشد تا رستگار شود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: چهارشنبه 4 مرداد 1385 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
_ادامه نمایشنامه.(10 امتیاز)

بلرویچ:13508،...13
اکتاویوس و کریچر داشتن از حال می رفتن.کریچر که نفس نفس می زد گفت:این پروفسور هم قاطی داره ها!تا یه کاری دستمون نده ول نمیکنه!
اکتاویوس:پایه ای یه بلایی سرش بیاریم؟
کریچر که دیگه نزدیک بود گریه ش بگیره گفت:مثلا چه بلایی؟
اکتاویوس:تا می خوره بزنیمش!
اکتاویوس از جاش بلند شد و چند قدم عقب تر رفت و فریاد زد:هی بلر!تو که انقدر از قدرت بدنی حرف می زنی بیا اینجا ببینم چی تو چنته داری؟
بلرویچ ابتدا قیافه تعجب برانگیزی به خودش گرفت و بعد ابروهاشو در هم کرد و گفت:بله؟!بله؟!نفهمیدم!واسه استاد اون هم تو این مقام، لات بازی در میاری؟
اکتاویوس:این حرفا رو بذار لب کوزه ابشو بخور!بیا اینجا میخوام شیکمتو سفره کنم!از ما بیگاری میکشی؟اره؟!
به نظر می رسید بلرویچ ترسیده ولی وقتی یه نگاه به شاگردانش انداخت نخواست جلوی اونا کم بیاره و به سمت اکتاویوس رفت.در همون لحظه کریچر عین میمون از پشت پرید رو کول بلرویچ و شروع کرد به چنگ انداختن.بچه ها هم وقتی این صحنه رو دیدن به یاد بلاهایی افتادن که سرشون اومده و رفتن تا به کریچر کمک کنن.بلرویچ رو تا میخورد زدن.اکتاویوس در همون حال فریاد زد:خود نامردشه!این همونه که باعث شده ما از صبح تا حالا 50 کیلو کم کنیم.حالشو جا بیاورید!
کریچر هم فریاد زد:بچه ها!از دماغش شروع کنید.نقطه ضعفش اونجاس.

_سوال 1:به نظر شما چرا دانش اموزان کلاس،دیگر هیچ نگفتند وصدایی از انها در نیامد؟ایا دلیلش توان پایین دانش اموزان بود؟(5 امتیاز)

توان پایین دانش اموزان؟پرفسور جان!بلا نسبت خودتو خودمون اگه از یه الاغ هم این جوری کار می کشیدن دیگه صداش در نمیومد.اون وقت توقع داری ما بعد از هر سوال ازت تشکر کنیم؟

_سوال 2:ایا تمرین این جلسه برای تقویت پشت بازو هم موثر است؟اگر نه چرا؟اگر بله چرا؟(5 امتیاز)

من فقط یه چیزی رو میدونم.اگر فرض کنیم که صد در صد موثره و پشت بازو های ردیفی هم در میاریم،من یکی که 100 سال سیاه اینو نمیخوام.به چه درد می خوره؟ادم یه جای بدنشو پرورش بده بقیه جاهای بدنش بخاطر این فعالیت از کار بیفته.

_در مصافی تک به تک شما با حریفتان قرار دارید.این حریف گراوپی است؟چه می کنید؟(5 امتیاز)
(من منظورتو متوجه نشدم.یعنی اینکه گراوپی هست یا نیست معلوم نیست؟چون علامت سوال گذاشتی.حالا من فرض می کنم که هست.)

راستش من تک به تک زن خوبی نیستم.پس یا می ایستم(در هوا) تا همبازی هام برسن،تا بهشون پاس بدم.یا شانسمو ازمایش می کنم و شوت می زنم.البته چون تو اینجا گراوپی رو مقابل ما گذاشتید امکان شوت زدن نیست چون کل فضا رو گرفته.پس مجبور میشم پاس بدم.

_در مصافی تک به تک،جاسم کوافل به دست از دوردست ها به سمت نورممد در حال حرکت است،سرعت جسم چیزی بین 2 الی 180 مایل در ساعت است.نور ممد باید چه بکند؟(5 امتیاز)

جواب این مساله بدست نمیاد.پرفسور شما باید شتاب یا جرم جاسم رو هم به ما میدادید.با این وضعیت مساله غلطه و مانمیتونیم حلش کنیم.فقط به صورت پارامتری میشه حلش کرد.چون 3 حالت ممکنه پیش بیاد.
الف)جاسم ممکنه به نور ممد نرسه.بخاطر فاصله.
ب)جاسم ممکنه از کنار،پایین و بالای نور ممد عبور کنه.
پ)جاسم ممکنه به نور ممد برخورد کنه.

که در حالت های الف و ب نورممد اصلا لازم نیست کاری بکنه ولی در حالت پ باید فرار کنه یا مبارزه کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک زن چیزی ج
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
- سيصد هزار و پانصد و هفت...
بازهم از ملت صدايي در نمي آد.
- سيصد هزار و پانصد و هشت...
بلرويچ اين دفعه داره مي ره كه بدجوري قاطي كنه. پس براي اينكه صدمه اي به بچه ها نزنه چشماشو مي بنده و سعي مي كنه اهميتي نده. از اون ور ملت مي بينن كه نقششون داره مي گيره.
بلرويچ همين جوري مي شمره:
- سيصد هزار و پانصد و نه...
ملت هم از فرصت استفاده مي كنن. در مي رن و لاي بوته موته ها قايم مي شن! البته هدويگ جاي خودش يه سنگي چيزي مي ذاره كه بلرويچ به اين زودي ها به غيبتشون پي نبره!
همين جوري كه قايم شدن از جيباشون تخمه در مي آرن. تخمه مي شكنن و بلرويچ رو كه سر كار گذاشتن مسخره مي كنن!!
- خب ديگه... سيصد هزار و چهارصد! آفرين بچه ها عالي بود! انتظار نداشتم!
وبعد چشاشو باز مي كنه و...

سوال اول
بله، دقيقا! اين نسل جديد هم خيلي كم توان و كم طاقت و... شدن! يادم مي آد پدربزرگم گفته بود كه يه همچين كاري رو تا شماره ي چهارصد هزار و نود و نه انجام مي داد.

سوال دوم
- بله! معلومه كه مي شه. اولش كه بايد دست راستمون رو دور گردنمون بچرخونيم. بعدشم كه بايد با دست چپ مشت بزنيم تو صورت خودمون.
اين تمرين نه تنها براي تقويت پشت بازو موثره، بلكه براي بادي بيلدينگ بسيار موثره! من خودم شخصا اين روش رو به بادي بيلدينگي محلمون معرفي كردم.

- اگر امكان پاس دادن دارم، حتما اين كار رو مي كنم چون جونمو دوست دارم. اما اگر نتونم پاس بدم، سوت زنان سعي مي كنم از دوكيلومتري اش عبور كنم. اگر امكان عبور هم نبود:
مي گم هرميون اون ور كارت داره يا مي گم كه برات چند تا سنتور گذاشتن تو فر بدو برو بخورشون.
اگر باز هم امكان خر كردنش نبود، هيچي ديگه! فاتحه مو مي خونم و مي رم جلو.

- اگر سرعت جاسم كمتر از 50 است، نورممد بهتره سرجاش بمونه و از دروازه دفاع كنه!
اگر سرعتش بين 50 و 100 است، نورممد بايد خودشو براي يك حمله ي سنگين آماده كنه و مواظب باشه همراه با كوافل نره تو دروازه.
اگر سرعتش بين 100 و 180 است، نورممد بهتره خودشو بكشه كنار. (البته اگه از زندگي لذت مي بره) چون اين دفعه حتما با كوافل به درون دروازه پرت مي شه و...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هنوز در همين نزديكي شايد منتظر ماست
يك جاده ي جديد يا كه دروازه اي مخفي?
ارسال شده در: یکشنبه 1 مرداد 1385 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
در مصافی تک به تک شما با حریفتان قرار دارید . این حریف گراوپی است ؟ چه میکنید ؟

با برادر حميد تماس خواهم گرفت !

در مصافی تک به تک ، جاسم کوافل به دست از دور دستها به سمت نور ممد در حال حرکت است ، سرعت جاسم چیزی بین 2 الی 180 مایل در ساعت است . نور ممد باید چه بکند ؟

نورممد سه كار مي كند!
1- با استفاده از فرمول مستقل از زمان t را حساب مي كند !!!
2- با فرمول شتاب= سرعت تقسيم بر زمان شتاب را حساب مي كند !!
3- شتاب كند شونده است !!!! جاسم ده متر مانده به دروازه متوقف مي شود !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

تصویر تغییر اندازه داده شده

رون ويزلي !
ارسال شده در: یکشنبه 1 مرداد 1385 14:44
نمایش جزئیات
آفلاین
بلرویچ : سیزده هزار و پانصد و شش

ملت : ( باز هم صدایی نیومد

بلرویچ با چشمای بسته : سیزده هزرا و پانصد و هفت

بلر که میبینه سه عدده کسی تکرار نمیکنه قاطی میکنه و برمیگرده تا یک حالی از بچه ها بگیره که میبینه دو نفر دست به سینه پشتش وایستادن و همه ی بچه ها پشت اونا قایم شدن

بلر: آقایون کی باشن توی کلاس من اخلال ایجاد کردن

یکی از آقاها رو به دراک: جناب وزیر همین بود؟
دراکوکلش رو به علامت تائید تکون میده
- بله خودشه همش ما رو اذیت میکنه و من اصلا تو کلاسای این امتیاز خوبی نمیگیرم تازشم قوانین آموزش درست پرورش اصولی رو نادیده میگیره
آقاها دستای بلر رو میگیرن و میبرن و سوار جارو میکننش
بلر هنگامی که داشتن میبردنش : بچه ها شما تمریناتون رو ادامه بدین من به زودی آزاد میشم

به دلیل سطح علمی پایین دانش آموزا کسی بلد نبود تا بیشتر از سیزده هزار و پانصد و چهار بشمرد پس همگی بدون تکرار عدد حرکات رو تکرار میکردن اما دراکو که خیلی سوسول بوده علاوه بر این که بلد نبوده بیشتر بشمره سریع زنگ میزنه به آموزش و پرورش تا بازرس بفرستن

3- در مصافی تک به تک شما با حریفتان قرار دارید . این حریف گراوپی است ؟ چه میکنید ؟

اصولا گراپ من را نخواهد دید و من از کنارش میگزرم ولی اگه دید هم خیالی نیست دو کار میشه کرد یا یک کلاه گیس میزارم و وانمود میکنم هرمیونم یا خیلی مردونه میرم جلو و باهاش مبارزه میکنم

- سوال 2 : آیا تمرین این جلسه برای تقویت پشت بازو هم موثر است ؟ آگر نه چرا ؟ اگر بله چرا ؟ ( 5 امتیاز )

این تمرین یک تمرین کامل و فوق العاده است که نشون دهنده ی هوش بالای استاد این درسه
هر حرکت برای قسمتی از بدن مفیده و اون قسمت که دانش اموزا دست راستشون رو دور گردنشون میپیچونن برای پشت بازو خیلی مناسبه

نور ممد باید با سرعتی برابر با سرعت جاسم به سمت اون حرکت کنه چون سرعت موالفه ای برداریست
سرعت طرفین با هم جمع جبری میشه و خنثی میشه لذا هیچ اتفاقی نمیافته و هر دو متوقف میشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر