جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

38 کاربر(ها) آنلاین هستند (33 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

گفتگو با ناظران تالار اصلی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: درخواست مجوز برای تالار اسرار
ارسال شده در: پنجشنبه 12 مرداد 1385 21:10
نمایش جزئیات
آفلاین
من یک تاپیک میخواستم من تو سایت پیدایش نکردم!
آیا هاگوارتز بعد از مرگ دامبلدور بسته می شه؟

سيريوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1385/5/13 0:30:28
اگر شما هم مي خواهيد انجمن بسازيد به وبلاگ من( كامپيوتر براي آينده ) هم سري بزنيد
ارسال شده در: پنجشنبه 12 مرداد 1385 08:09
نمایش جزئیات
آفلاین
برای این تاپیک مجوز می خوام(مطمئنم که تا حالا تو سایت نبود)
عیسی مسیح:مشنگ یا جادوگر؟

این تاپیک علی رقم موضوع ارزشیش به تالار اسرار ربط نداره بنابراین مجوز داده نمیشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1385/5/12 10:59:55
خطاط اتاق آبی

ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 21:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به آبرفوروث :

در این فروم دقیقا تاپیکی با نام هورکراکس ها داریم که هدفشم دقیقا بحث در مورد محل مخفی شدن جانپیچ ها و همچنین صحبت در مورد شیوه نابودیه آنهاست .

از آنجایی که تاپیکی که شما میخواهید بزنید بخشی از هدف این تاپیک رو در برمیگیره بنابراین مجوز داده نمیشه . البته خوشحال میشم نظراتتونو در تاپیک هورکراکس ها بخونم

بلیز زابینی - ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 مرداد 1385 14:43
نمایش جزئیات
آفلاین
اجازه زدن تاپیکی رو میخوام به نام "هورکراکس هفتم"
من وقتی شروع کردم کتاب ششم رو دوباره بخونم سعی کردم بیشتر دقت کنم و تمام نکات رو به عنوان یه موضوعی که میخواد در کتاب هفت مطرح شه در نظر گرفتم . خلاصه به قسمتی از کتاب رسید که علناً گفته یکی از هورکراکس ها کجاست. این مطلب رو با متن اصلی کتاب هم مقایسه کردم دیدم بله، این موضوع رو همه نادیده گرفتن چون در یک قسمت کوتاه از یک گفتگو ساده گفته شده حالا میخواستم ببینم اگه میشه اجازش رو بدید . اگه تاپیک اوکی نبود خب پاکش میکنید ولی مطمئنم یکی از شلوغ ترین تاپیک ها بشه.
البته اگه اجازش رو هم الان بدین روز یکشنبه تاپک رو میزنم چون میخوام روی پست اول خیلی کار کنم و در ضمن در کنار این موضوع یه چیز دیگه هم میخوم قرار بدم که اینجا نمیگم تا داغ بمونه.
حالا ...
( دلیل انتخاب اسم هم اینه که فکر میکنم این هورکراکسی که تو کتاب میگه باید هورکراکس آخر باشه چون داره به طرز ... ( اجازه بدید تو خود تاپیک میگم))

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث در 1385/5/6 14:47:23
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )

هرگ?
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مرداد 1385 10:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به لاوندر:

به نظر من این موضوع اهمیتی نداره که اون مغزها اونجا چی کار میکردند . چون نه به جریان کتاب ربط داره نه اینکه در کتاب نشانه ای در این باره هست که بتونیم راجع بش بحث کنیم و در کل اگر این تاپیک زده شه هر کس میخواد بیاد نظر خودشو بده وچون هیچ معیاری در مورد نظر دادن وجود نداره خیلی سریع تاپیک ارزشی شده و در نتیجه پاک میشه .

البته فکر میکنم این تاپیک بیشتر برای تالار اصلی باشه تا اسرار . به هر حال مجوز داده نمیشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 مرداد 1385 09:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من يه تاپيك ميخوام با اين عنوان اتاق مغز ها در تالاراسرار يه اتاق بود كهتوش پر مغز بود ميخوايم ببينيم اون مغز ها براي چيه و چرا اونجان؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همیشه در سکوت
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 22:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به الییواندر :

مشابه این تاپیک در همین فروم وجود داره :

طریقه نابودیه لرد سیاه

از اونجا که موضوع هر دو تاپیک یکیه . بنابراین مجوز داده نمیشه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 19:29
نمایش جزئیات
آفلاین
من مجوز تاپيكي را خواهنم با اسم :هري چه طور ولدمورت را از بين ميبرد؟

همه مي توانند نظر بدهند .
با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 02:59
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم، تاپیک خوبیه برتاجان، حداقل به تاپیکای فعلی و موجود ربطی نداره.

قرار نیست برای هر بحثی که اسم مثلا هورکراکس توش اومد بریم تاپیک هورکراکس‌ها. فروم برا همینه که در مورد موضوعات متفاوت، تاپیک‌های متفاوتی ایجاد بشه.
تنها دلیلی هم که من می‌گفتم بحث‌های مربوط به هورکراکس‌ها برن توی یه تاپیک، این بود که هیچ بحثی بیشتر از دو سه پست مفید نمی‌خورد و برای هر کدوم یه تاپیک مى‌خواستیم باز کنیم خیلی شلوغ می‌شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 2 مرداد 1385 22:12
نمایش جزئیات
آفلاین
به برتا :

خوب ما یه تاپیک در مورد بحث در این باره داریم ولی خوب شایدم اون تاپیک یکم از بحث اصلیه خودش فاصله گرفته . اگر فکر میکنی واقعا مطلبی داری که در اون تاپیک نمیشه گفت یا بحثش قسمتهای دیگه ای از کتاب رو در برگرفته که شامل اون تاپیک نمیشه فکر نکنم که زدنش اشکال داشته باشه . به هر حال با این شناختی که ازت دارم میدونم که میتونی تاپیکی رو بزنی و اونو خوب ادارش کنی .

با اجازه بقیه ناظران موقتا مجوز رو بهت میدم ولی اگر ببینم که این تاپیک شبیه تاپیکهای دیگست اونوقت ادغامشون میکنم .

منتظر توضیح کاملت هم در خود تاپیک هستم

با تشکر
بلیز زابینی - ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!