به نام او که ما را اصیل پاک آفرید!
اخطار برای همه اساتید
سلام بر همه اساتید گرامی:
همکاران عزیز، کاربر به شناسه مالدبر به من در مورد تدریس یکی از اساتید که من نام ایشون رو نمی برم و اسم کلاسشون رو هم نخواهم گفت، گزارشی دادند، من تایید گزارش رو اعلام می کنم و از مالدبر عزیز تشکر می کنم!
ببینید همکاران عزیز، وقتی استادی درس می دهد، و بعدش یک بازرس با یکی دیگر از مقامات هاگوارتز در دفتر اساتید نسبت به تدریس یا تکلیف استاد اخطار می دهد یا انتقاد و یا پیشنهاد می کند، استاد مربوطه حتی اگر دسترسی و محدودیت زمانی و اگر دسترسی نظارت انجمن هاگوارتز رو هم دارد، اجازه ندارد بعد از اخطار یا انتقاد و پیشنهاد بنا به اون انتقاداتی که بازرس ازش کرد، بره و تکلیف رو ویرایش کنه، چون در طی این مدت امکان داره دانش آموزی همان تکلیف قبلی را صورت داده باشد.
لذا در همین جا این کار رو من غیر قانونی اعلام می کنم از هر نوعش، چه بازرس بابتش اخطار یا انتقاد و پیشنهاد داده باشد چه نداده باشد!
در صورت دریافت هرگونه گزارش در این مورد به شدت برخورد خواهم کرد.
* این پست جنبه اطلاع رسانی داشت و هیچ اخطاری برای هیچ استادی ثبت نخواهد شد*
با تشکر
بازرس عالی رتبه هاگوارتز
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر اساتید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

بنام خدا
اخطار برای نحوه تدریس پروفسور سدریک دیگوری !!! :
دوست عزیز تدریس شما در کلاس پرواز و کوییدیچ اشکالاتی داشت که لازم به توضیح بیشتر است :
همانطور که در پست قبل خطاب به اساتید هافلپاف گفته بودم این جلسه اول شما بود اشکالاتی داشت که لازم به گوشزد هست : شما میتونستید خودتون رو برای دانش آموزان معرفی کنید و کلاس رو بهتر دایر کنید !
مورد بعد اینکه شما تیتر کلاس خود را : آموزش اصولا استفاده از جارو و نکات مهم در کل کوئیدیچ درج کردید ! ولی ما مطلبی برای آموزش کوییدیچ شاهد نبودیم .
بزارید بهتر مطرح کنم :
مثلا در زندگی عادی پیش نیامده که دبیر درس ریاضی اولین جلسه سال تحصیلی وارد کلاس شود با چند تن از دانش آموزان بحث کرده و تکالیف دانش آموزان را پای تخته بنویسد !
مورد بعد اینکه شما تکالیفتون این بوده :
ادامه نمایشنامه : 10 امتیاز
1: به نظر شما آیا نکات مبهی در کوئیدیچ از گذشته تا به حال وجود دارد؟ اگر دارد توضیح دهید : 5 امتیاز
2: درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید : 5 امتیاز
3: مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد : 5 امتیاز
4: در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟ : 5 امتیاز
شما تکلیف اولتون ادامه نمایشنامه بوده ! بعد در تکلیف شماره 3 و چهار چیزهایی رو ثبت کردید که در رابطه با نمایشنامه است میتونستید بنویسید :
ادامه نمایشنامه 10 امتیاز ( مدل مویی که پرفسور استفاده میکند را به همراه برنده شرط بندی در نمایشنامه را به تصویر بکشید )
در هر صورت به هیچ وجهه تدریس خوبی ارائه ندادید !
هر گونه اعتراضی دارید میتونید به دفتر مدیریت مدرسه ابلاغ کنید !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
اخطار برای نحوه تدریس پروفسور سدریک دیگوری !!! :
دوست عزیز تدریس شما در کلاس پرواز و کوییدیچ اشکالاتی داشت که لازم به توضیح بیشتر است :
همانطور که در پست قبل خطاب به اساتید هافلپاف گفته بودم این جلسه اول شما بود اشکالاتی داشت که لازم به گوشزد هست : شما میتونستید خودتون رو برای دانش آموزان معرفی کنید و کلاس رو بهتر دایر کنید !
مورد بعد اینکه شما تیتر کلاس خود را : آموزش اصولا استفاده از جارو و نکات مهم در کل کوئیدیچ درج کردید ! ولی ما مطلبی برای آموزش کوییدیچ شاهد نبودیم .
بزارید بهتر مطرح کنم :
مثلا در زندگی عادی پیش نیامده که دبیر درس ریاضی اولین جلسه سال تحصیلی وارد کلاس شود با چند تن از دانش آموزان بحث کرده و تکالیف دانش آموزان را پای تخته بنویسد !
مورد بعد اینکه شما تکالیفتون این بوده :
ادامه نمایشنامه : 10 امتیاز
1: به نظر شما آیا نکات مبهی در کوئیدیچ از گذشته تا به حال وجود دارد؟ اگر دارد توضیح دهید : 5 امتیاز
2: درصورت اشتباه سوار شدن چه مشکلاتی بر بازیکنان به وجود می آید : 5 امتیاز
3: مدلی مویی که پروفسور استفاده میکند چه نوعی میباشد : 5 امتیاز
4: در شرط بندی چه کسی برنده شد و آیا بقیه این باخت را قبول کردن و پول رو پرداخت کردن یا نه ؟ : 5 امتیاز
شما تکلیف اولتون ادامه نمایشنامه بوده ! بعد در تکلیف شماره 3 و چهار چیزهایی رو ثبت کردید که در رابطه با نمایشنامه است میتونستید بنویسید :
ادامه نمایشنامه 10 امتیاز ( مدل مویی که پرفسور استفاده میکند را به همراه برنده شرط بندی در نمایشنامه را به تصویر بکشید )
در هر صورت به هیچ وجهه تدریس خوبی ارائه ندادید !
هر گونه اعتراضی دارید میتونید به دفتر مدیریت مدرسه ابلاغ کنید !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 14:23:34
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 20:34:45
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 20:36:43
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 21:29:46
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/8 0:06:52
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 20:34:45
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 20:36:43
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/10/6 21:29:46
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/10/8 0:06:52
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

بنام خدا
پیشنهاد برای نحوه تدریس اساتید گروه هافلپاف بالاخص پروفسور اسپراوت :
همانطور که اعلام کرده بودید جلسه اول کلاس گیاهشناسی یا همان جلسه معرفی ، بهتر بود شما بعد از رولتون به دانش آموزان کلاس نحوه تدریس خود در 5 جلسه را توضیح داده و ابتدا خود را به طور کامل معرفی کنید . البته شیوه تدریس بر عهده خود استاد است
.
درباره تکالیف هم شما دو سوال پنج امتیازی و یک مقاله ده امتیازی داده بودید که جمعا میشود 20 امتیاز در حالی که بهتر بود طوری سوال میداد یا امتیاز که جمع کل آنها 30 بشود . ( در این مورد میتوانید با مدیریت مدرسه از طریق دفتر مدیریت مدرسه صحبت کنید . )
در کل تدریس خوبی ارائه دادید !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
پیشنهاد برای نحوه تدریس اساتید گروه هافلپاف بالاخص پروفسور اسپراوت :
همانطور که اعلام کرده بودید جلسه اول کلاس گیاهشناسی یا همان جلسه معرفی ، بهتر بود شما بعد از رولتون به دانش آموزان کلاس نحوه تدریس خود در 5 جلسه را توضیح داده و ابتدا خود را به طور کامل معرفی کنید . البته شیوه تدریس بر عهده خود استاد است
.
درباره تکالیف هم شما دو سوال پنج امتیازی و یک مقاله ده امتیازی داده بودید که جمعا میشود 20 امتیاز در حالی که بهتر بود طوری سوال میداد یا امتیاز که جمع کل آنها 30 بشود . ( در این مورد میتوانید با مدیریت مدرسه از طریق دفتر مدیریت مدرسه صحبت کنید . )
در کل تدریس خوبی ارائه دادید !
با تشکر
بازرس عالی رتبه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

نقل قول:
سلام دوست گرامی:
اولا در اموری که به شما مربوط نیست دخالت نفرمایید!
ثانیا من نگفتم مقاله بیست خطی ایشون بده، خود ایشون یکی از بهترین نویسنده های سایت بودند و به نظرم هنوز هستند، من تو این مورد شکی ندارم، در ضمن نگفتم که آدم بدی هستند!
ثالثا این جا بحث این نیست که کی بهتر مینویسه، مدیریت و اساتید و دانش آموزان دست در دست هم می دهیم تا ترمی خوب سپری کنیم!
بنابراین سکوت چیزی است که شما دوست عزیز می توانید اختیار کنید چون این امور مربوط به شما نیست!
می خواهید دفاع کنید، دفتر مدیریت جای خوبی می باشد!
با تشکر
بازرس عالی رتبه
نقل قول:
مالدبر نوشته است:
هااان؟
غیرتم زد بالا!
دوست عزیز، ویلیام ادوارد، به نظر من تکلیف بیست خطی برودریک، خیلی تکلیف خوبی هسته و خواهد بود، اصلا خودش آدم خوبی هسته! ببین، بهتره به خودت اعتراض کنی، چون اون بهتر از تو مینویسه، یک.
دو که این تکلیفش فرصت خوبی هسته برای چرت نوشتن و سخن نوشتن، زیر سوال بردن احادیث، و...
سلام دوست گرامی:
اولا در اموری که به شما مربوط نیست دخالت نفرمایید!
ثانیا من نگفتم مقاله بیست خطی ایشون بده، خود ایشون یکی از بهترین نویسنده های سایت بودند و به نظرم هنوز هستند، من تو این مورد شکی ندارم، در ضمن نگفتم که آدم بدی هستند!
ثالثا این جا بحث این نیست که کی بهتر مینویسه، مدیریت و اساتید و دانش آموزان دست در دست هم می دهیم تا ترمی خوب سپری کنیم!
بنابراین سکوت چیزی است که شما دوست عزیز می توانید اختیار کنید چون این امور مربوط به شما نیست!
می خواهید دفاع کنید، دفتر مدیریت جای خوبی می باشد!
با تشکر
بازرس عالی رتبه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر

هااان؟
غیرتم زد بالا!
دوست عزیز، ویلیام ادوارد، به نظر من تکلیف بیست خطی برودریک، خیلی تکلیف خوبی هسته و خواهد بود، اصلا خودش آدم خوبی هسته! ببین، بهتره به خودت اعتراض کنی، چون اون بهتر از تو مینویسه، یک.
دو که این تکلیفش فرصت خوبی هسته برای چرت نوشتن و سخن نوشتن، زیر سوال بردن احادیث، و...
غیرتم زد بالا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
I Was Runinig lose
جزئیات کاربر

انتقاد نسبت به تدریس پروفسور برودريك بود
استاد درس ماگل شناسی
برادر حمید گرامی:
این تدریس شما می باشد!
گفته شده اساتید گرامی به عنوان تکلیف، معمولا 1 مقاله 15 امتیازی و 3 سوال هر کدام 5 امتیاز و در مجموع با مقاله30 امتیاز باشد! البته به من ربطی ندارد، شما استاد هستی!
ولی باید یادآوری کنم شما فقط یک مقاله بیست خطی به عنوان تکلیف دادی برادر!
لذا باید بگم که شما به هیچ کدوم از دانش آموزان نباید برای اون مقاله بیشتر از 20 امتیاز بدید!
من قصد ندارم امتیاز کم کنم یا اخطار بدم فقط در حد یک انتقاد بود وگرنه که شما خودت استاد ما میباشی!
با تشکر
بازرس عالی رتبه
انتقاد نسبت به تدریس پروفسور برودريك بود
استاد درس ماگل شناسی
برادر حمید گرامی:
این تدریس شما می باشد!
گفته شده اساتید گرامی به عنوان تکلیف، معمولا 1 مقاله 15 امتیازی و 3 سوال هر کدام 5 امتیاز و در مجموع با مقاله30 امتیاز باشد! البته به من ربطی ندارد، شما استاد هستی!
ولی باید یادآوری کنم شما فقط یک مقاله بیست خطی به عنوان تکلیف دادی برادر!
لذا باید بگم که شما به هیچ کدوم از دانش آموزان نباید برای اون مقاله بیشتر از 20 امتیاز بدید!
من قصد ندارم امتیاز کم کنم یا اخطار بدم فقط در حد یک انتقاد بود وگرنه که شما خودت استاد ما میباشی!
با تشکر
بازرس عالی رتبه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر

تابلوی اعلانات رو خوندم... گفته بودین تا 16 شهریور کلاس ها تموم شه. در نتیجه من آخرین جلسه که پنجمی اش هم محسوب می شد، درس دادم. فقط چند تا چیز رو باید بگم... گفتین سؤالات تا حد امکان از طنز استفاده شه. یعنی چهار تا گزینه طنز باشه، اما باید بگم که اصلاً پیشگویی رو نمی شه طنز کرد جز یکی دو تا سؤال وگرنه خیلی مسخره می شه... اشکالی نداره؟! ... و یه چیز دیگه این که من دوشنبه کلاس رو برگزار کردم اما تا هفته ی بعد نمی رسم بنابراین باید امتیازات رو کی بدم؟! ... ممنون !
مجبور نیستی از طنز حتما استفاده کنی.
تمام امتیازات رو سعی کنید قبل از بیست و هفتم شهریور در تاپیک شرح امتیازات بزنید.
مجبور نیستی از طنز حتما استفاده کنی.
تمام امتیازات رو سعی کنید قبل از بیست و هفتم شهریور در تاپیک شرح امتیازات بزنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/15 17:12:29
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
[b][s
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1385 20:48
از: از یه جهنم دره ای میام دیگه!
پستها:
283

توجه! توجه!
بر اساس صحبت هایی که مدیر مدرسه پرفسور کوییرل در تاپیک تابلو اعلانات کردن همه کلاس ها باید تا فردا، پنجشنبه 16 شهریور تموم بشه!
بنابراین همه اساتید باید کلاس هاشون رو تا فردا تموم کنند.به عنوان مثال اگر زمان تدریس استادی شنبه هاس، ایشون باید فردا اخرین جلسه رو تموم کنه و امتیازات جلسه اخر رو در تاپیک شرح امتیازات اعلام کنه!
برخی از اساتید هم هنوز امتیازات جلسات قبلی رو اعلام نکردن.مثل استاد درس معجون سازی!
ایشون و کسانی که مشابه ایشون هستند فردا هم باید امتیازات جلسه قبلی رو اعلام کنند و هم امتیازات جلسه اخر رو!
درس دفاع در برابر جادوی سیاه هم به پایان رسیده! و چون استاد این درس چندی قبل استعفا دادند، امتیازات و نتایج پست های دانش اموزان به دست مدیر مدرسه یا یکی از بازرسان هاگوارتز طی امروز یا فردا اعلام خواهد شد!
با تشکر بازرس هاگوارتز!
اکتاویوس
بر اساس صحبت هایی که مدیر مدرسه پرفسور کوییرل در تاپیک تابلو اعلانات کردن همه کلاس ها باید تا فردا، پنجشنبه 16 شهریور تموم بشه!
بنابراین همه اساتید باید کلاس هاشون رو تا فردا تموم کنند.به عنوان مثال اگر زمان تدریس استادی شنبه هاس، ایشون باید فردا اخرین جلسه رو تموم کنه و امتیازات جلسه اخر رو در تاپیک شرح امتیازات اعلام کنه!
برخی از اساتید هم هنوز امتیازات جلسات قبلی رو اعلام نکردن.مثل استاد درس معجون سازی!
ایشون و کسانی که مشابه ایشون هستند فردا هم باید امتیازات جلسه قبلی رو اعلام کنند و هم امتیازات جلسه اخر رو!
درس دفاع در برابر جادوی سیاه هم به پایان رسیده! و چون استاد این درس چندی قبل استعفا دادند، امتیازات و نتایج پست های دانش اموزان به دست مدیر مدرسه یا یکی از بازرسان هاگوارتز طی امروز یا فردا اعلام خواهد شد!
با تشکر بازرس هاگوارتز!
اکتاویوس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یک زن چیزی ج
جزئیات کاربر

من استاد درس پیشگویی هستم... خودتون هم می دونین که چند هفته ای تو این کلاس پست نخورده بود، بنابراین من از استادها و کلاس های دیگه خیلی عقبم... یعنی حدوداً جلسه ی چهار رو درس دادم؛ از طرفی روند دزیره رو هم تغییر دادم... من چطوری می تونم از دانش آموزان امتحان بگیرم؟!
به تابلوی اعلانات مراجه کن
به تابلوی اعلانات مراجه کن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/13 14:53:13
اگر یک فرد انسان، واحد یک بود ، آیا یاز یک با یک برابر بود؟!
[b][s
[b][s
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 19 بهمن 1385 20:48
از: از یه جهنم دره ای میام دیگه!
پستها:
283

توجه! توجه!
بر اساس صحبت هایی که پرفسور کوییرل در تاپیک اعلانات کردند تمام اساتید باید تا روز پنجشنبه 16 شهریور کلاس ها رو تموم کنند.
هیچ دانش اموزی هم حق نداره بعد از روز پنج شنبه به سوالات معلمین جواب بده!این اقدام به منظور استراحت یکی دو روزه دانش اموزان و اماده شدن برای امتحانات صورت گرفته!
بنا براین تمام اساتید باید در روز پنجشنبه 16 شهریور کلاس رو تعطیل کنند. و نمرات جلسه اخر دانش اموزان رو در تاپیک شرح امتیازات اعلام کنند.
پس به عنوان مثال اگه یه استاد کلاساش شنبه برگزار میشه باید در روز پنج شنبه نتایج رو اعلام کنه و کلاس رو تعطیل کنه و اجازه نده دانش اموز دیگه ای تو کلاس پست بزنه!
با تشکر بازرس عالی رتبه هاگوارتز!
اکتاویوس پیر
بر اساس صحبت هایی که پرفسور کوییرل در تاپیک اعلانات کردند تمام اساتید باید تا روز پنجشنبه 16 شهریور کلاس ها رو تموم کنند.
هیچ دانش اموزی هم حق نداره بعد از روز پنج شنبه به سوالات معلمین جواب بده!این اقدام به منظور استراحت یکی دو روزه دانش اموزان و اماده شدن برای امتحانات صورت گرفته!
بنا براین تمام اساتید باید در روز پنجشنبه 16 شهریور کلاس رو تعطیل کنند. و نمرات جلسه اخر دانش اموزان رو در تاپیک شرح امتیازات اعلام کنند.
پس به عنوان مثال اگه یه استاد کلاساش شنبه برگزار میشه باید در روز پنج شنبه نتایج رو اعلام کنه و کلاس رو تعطیل کنه و اجازه نده دانش اموز دیگه ای تو کلاس پست بزنه!
با تشکر بازرس عالی رتبه هاگوارتز!
اکتاویوس پیر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یک زن چیزی ج
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج