ادامه نمایشنامه_یا ال....! کسی خونه هست؟ ما که اومدیم!
و چلاغ ممد آروم آروم وارد کلاس شد! و صد البته کور ممد هم وارد شد...
_ااا چقدر اینجا ساکته!
_ها؟
_میگم چقدر اینجا ساکته!
_ها؟
_هیچی بی خیال....ا سدریک تو هم که اینجایی...خوبی؟ چقدر بزرگ شدی...یادمه آخرین بار که دیدمت داشتی توی بازی جفت پا می رفتی تو شیکم داور...
سدریک :
و چلاغ ممد ادامه داد:
_چه کلاس بزرگی...چند اجارش کردی ناقلا؟ ببینم حالا از کی گرفتی؟
سدریک :
_ببخشید اینجا کلاس درسه...بقالی که نیست که اجاره کرده باشمش!
کور ممد: ها؟
سدریک :
_خب...حالا اینجا چی کار می کنی؟ چی می خوایی؟ د بگو درسم مونده!
چلاغ ممد گوی زرین رو از روی میز سدریک برداشت و گفت:
_هیچی اومدم این کور ممد رو توی کلاست ثبت نام کنم!
کور ممد : ها؟
چلاغ ممد :
_هیچی تو فعلا هیچی نگو...تا من کارا رو راس و ریس کنم!
کور ممد: ها؟
سدریک رفت روی صندلیش نشست و گفت:
_عزیز من اینجا کلاسه...می فهمی کلاس؟ زور خونه نیست که ثبت نامی باشه...برو با مدیر صحبت کن!
چلاغ ممد یه نگاه متعجب به سدریک میندازه و میگه:
_ااا فکر کردم اینجا زور خونه ست....پس ما رفتیم...بیا بریم کور ممد!
کورممد: ها؟
_میگم بیا بریم بیرون...باید بریم کوچه بغلی!
_ها؟
_کوفت و ها!
و کورممد رو کشان کشان از کلاس می بره بیرون!
یک مقاله در مورده قوانین کوئیدیچ!!قوانين ذکر شده در ذیل از روز تاسيس اداره كوييديچ و مسابقات جادويي ثبت شده است :
1- هيچ محدوديتي در ارتفاع پرواز وجود ندارد اما خروج بازيكنان از حد و مرز و محوطه ي بازي مجاز نيست؛ در صورتي كه بازيكني اين خطا را انجام دهد ، تيم آن بازيكن وظيفه دارد سرخگون را به تيم حريف واگذار كند.
2- كاپيتان هر تيمي ميتواند با علامت دادن به داور تقاضاي وقت استراحت كند؛ اين تنها زمان در طول يك مسابقه است كه پاي بازيكنان به زمين ميرسد. اگر مسابقه اي بيش از دوازده ساعت به طول انجاميده باشد ، مدت استراحت افزايش ميابد.
3- بازيكنان ميتوانند سرخگون را از دست بازيكنان حريف بقاپند. اما در هيچ شرايطي نبايد دست بازيكنان به بدن بازيكن صاحب سرخگون برخورد کند.
4- گاهي ممكن است پنالتي به وجود آيد. بازيكني كه بايد پنالتي بزند از دايره مركزي زمين تنها به سمت دروازه ي حريف حركت ميكند و پنالتي را می زند!
5- در صورت مصدوم شدن بازيكنان هيچ گونه جايگزيني مجاز نبوده و مسابقه بدون حضور بازيكن مصدوم ادامه ميابد.
6- بازيكنان مجازند چوب دستي خود را در طول مسابقه همراه داشته باشند، ولي حق استفاده كردن از آن برای سرخگون و گوی زرین و بلاجر و بروی بازیکنان دیگر را ندارد.
7- مسابقه ي كوييديچ فقط در صورت گرفتن گوي زرين و يا با توافق دو كاپيتان به پايان خواهد رسيد!
تغییرات در کوئیدیچ در چه قرنی بیشتر اتفاق افتاد و چند مورد را نام ببرید. در اوایل قرن 18 تغییرات عمیقی بروی قوانین کوییدیچ اتفاق افتاد به طوری که حتی اسم آن نیز از " کوئیدینال " به " کوئیدیچ " تغییر کرد.
در قواعد ماقبل از این تاریخ تنها استفاده از چوب جادو ، داشتن دو تیم باقی مانده است. در گذشته از حلقه هایی با جنس آلیاژ های نرم استفاده می شد. هم چنین شکل آن ها از حالت تور مانند که به شکل حلقه های بستکبال در هوا بود تغییر کرد و با استفاده از فلزات به صورت شکل های امروزی در آمد.
یکی دیگر از تغییرات استفاده از 7 بازیکن به جای 11 بازیکن بود. آن هم به دلیل شلوغی زمین این تغییر انجام گرفت.
تغییر دیگر برداشتن عامل محدودیت برای بازی بود که در آن افراد می توانستند در فضای بیشتری پرواز کنند!
و یکی دیگر از تغییرات وارد شدن دو سرخگون در زمن بازی شد که در پیش از آن از اشیا و میوه جات که برای سرگرمی بود استفاده می شد!
در چه زمانی و توسط چه کسی اسنیدگت ممنوع اعلام شد و اسنیچ توسط چه کسی اختراع شد؟در قرن 14 میلادی الفریدا کلاگ رئیس شورای جادوگران استفاده از اسنیدگت را به دلیل خطرناک بودن ممنوع کرد .
چند سال بعد اسنیچ به عنوان گوی زرین بازی توسط بومن رایت که در دره گودریک می زیست اختراع شد.