در این پست به صحبت های پروفسور فلچر جواب داده میشه ، تا شاید مشت محکمی بر دهان آستکبار فرو بیاد !

راه مناسب تر میتونه این باشه که امتیاز کسر بشه از اون استاد و دیگه بهش اجازه داده نشه در ترم های بعد به عنوان استاد و یا دانش آموز و یا بازرس شرکت کنه !
نکته جالبی رو گفتی ، استاد وقتی که درخواست میده ، داره تمام مسئولیت ها رو قبول میکنه ! در ضمن وقتی شما قبول کردید ، حالا هر چقدر هم سخت باشه دیگه نباید ول کنی بری که !
در ضمن به نظر من کار اساتید چون مشخص هست ، سنگین شمرده میشه ، ولی کار بازرس چی ؟ پروفسور کوییرل فقط نمونه کوچیکی رو در تابلوی اعلانات نوشته .
بازرس باید ابتدا امتیازاتی که به دانش آموزانش داده میشه رو نگاه کنه ، بعد بره سراغ تک تک پستهایی که در کلاس ها زدن و ببینه آیا استاد امتیاز رو درست داده یا خیر . اگر اشتباه بود باید یا خودش شروع کنه یا به اون دانش آموز بگه که شکایت کنه تا بتونه به کارش رسیدگی کنه . بعد هم که باید با اساتید صحبت کنه که میدونید ... !
در ضمن کی گفته فقط کاره اضافه هست !
غیر از وقت پر کردن و تجربه !
اگر شما استادی خوبی باشید در آخر ترم 50 امتیاز از طرف مدیریت مدرسه بهتون داده میشه !
اگر در انتخابات اساتید نمونه هم جزو سه استاد برتر انتخاب بشید ، علاوه بر رنک استاد نمونه 50 یا 40 امتیاز هم به گروهتون اضافه میشه !
با تشکر
من کی گفتم امتیاز میدم به اساتید!؟ اساتید در صورتیکه به عنوان استاد نمونه انتخاب بشن 30 امتیاز میگیرن به اضافه رنک استاد نمونه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج