جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1385 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
[]برخوردن به اسکاور به دلیل برکناری اش از مدیریت!!!
به خبر گذاری V.N.N ، درباره برکنار شدن اسکاور ، از زبان وی نقل کرد : من از اینکه از مدیریت بر کنار شدم ، ناراحت نیستم ، بلکه خوشحالم هستم که توانسته ام به ملتم ، کارها و فعالیت های مثبتم رو عرضه کنم.
همچنین اسکاور به یکیاز مهم ترین کارهایش که در زمان مدیریت انجام داده اشاره کرد و گفت : من استاد اعظم ارزشی ، استاد شهید کردن سوژه ، استاد دعوا راه انداختن بین اعضا ، استاد کبیر مالدبر را اخراج نمودم!

اعتصاب اعضای هافل برای پست نزدن در تالار خویش!
لودو بگمن ، ناظر عزیز و دوست داشتنی تالار هافلپاف ، به خبرنگار ما دراین باب گفت : اعضا به دلیل نقد شدن پستهایشان و آگهی از مشکلاتشان در پستهای مذبور ، دست به اعتصاب زده و دیگر هیچ پستی در تالار نمی زنند.
گفته می شود ، از هفته ی آینده هرکس که هفته ای یک پست رولی در تالار نزند به مدت یک ماه از تالار معلق می شود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1385/12/12 14:19:10
ارسال شده در: شنبه 12 اسفند 1385 00:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نویل برسر دوراهی

به گزارش خبر گزاری شبکه آبرو بر :
نویل لانگ باتوم همتای هری پاتر فرد منتخب بر سر دو راهی قرار گرفته است
اون درمانده شده و نمیداند از بین دو دختر کدام را انتخاب کند در سویی لونا لاوگود و در سوی دیگر هرمایونی گرنجر .
اون برای اینکار به یک روانشناس خبره نیاز دارد و هرکه او را از این درماندگی نجات دهد از جایزه خوبی برخورد دار است آقای لانگ باتوم از خنگ بودن لونا فراری سیت ولی عاشق ساده بودن اوست همچنین عاشق زیبایی هرمایونی می باشد او از اینکه نمی داند کدام را انتخاب کند بسیار افسرده میباشد ما نیز برای او ابراز امیدواری میکنیم
به خبری که هم اکنون به دست ما رسید توجه کنید :
جناب خانم میروندا مگ گونگال رسماً ازدواج کرد .
پرفسور مگ گونگال که سالها از اینکه ترشیده بود رنج می برد بالاخره تونست با یک معجون عشق مودی چشم باباقوری رو فریفته خود کند گوین این دو برای اینکه ازدواج آنها در کتاب رکودها ثبت بشه بر یک چوب جارو ازدواج کردند و عشق خود را نثار هم میکنند از اینکه این دو سر و سامان گرفتند خوشحالم ولی چه بگوییم از دل سوخته آلبوس . آلبوس بادیدن این صحنه متاسفانه روی خود طلسم مرگ (آوادکاورا) را اجرا کرد و مرد
قرار است که روز شنبه مراسم تششیع و تدفین او برگزار شود و روز یکشنبه سوم و هفتم و مراسم ختم او در مسجد هاگوارتز برگزار میشود و همچنین از کلیه عزیزان به صرف شام (چلوکباب) دعوت میکنیم
این نکته را بگوییم که میروندا از این ماجرا اطلاعی نارد چون با مودی به ماه عسل در کشور اتیوپی رفته اند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: یکشنبه 6 اسفند 1385 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس دامبلدور کاملا برکنار خواهد شد !

طی صحبتهایی که دقایقی پیش به طور سری در دفتر دستیار دون پایه وزیر سحر و جادو انجام شده بود ، صحبتهایی در باب دامبلدور جدید صورت گرفته بوده است . پرسی ویزلی میگوید :
ما اطلاع نداشتیم که آلبوس دامبلدور پیشین ما فردی متقلب و اسکی باز بوده است ، ( تازه توی هر 100 متر اسکی بازی چهار تا ملق میزنه ) و تغییر شکل داده است . او در ادامه افزود :
من به همراه اش ویندر ، ادوارد جک ، ایگور کارکاروف ، نیک بی سر و کورن اسمیت با جناب وزیر اسکریمجیور صحبتهایی انجام داده ایم و در صدد هستیم که دامبلدور فعلی را با تهدید ساحره ها و جادوگران به عنوان وزیر سحر و جادو نایل آوریم و بلافاصله تحت کودتایی جعلی او را از تمام مقامات خود برکنار کنیم !
در صورتی که کار ما با موفقیت روبرو نشد ، از اش ویندر استفاده میشود ، بدین صورت که او را به عنوان وزیر جادوگری جدید به جوامع جادوگری معرفی نموده و بعد از انتخاب رسمی او تحت کودتایی ساختگی ، او را با لگد از وزارت خانه به بیرون پرتاب میکنیم

در صورتی که با هیچ موفقیتی روبرو نشدیم از هری پاتر فرد معتاد ، پولدار ، ... ( به تصاویر لینک داده شده در پست اش ویندر در خبر گذاری جادوی سیاه مراجعه شود ) استفاده مینماییم !

منتظر خبرهای جدید باشید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 5 اسفند 1385 22:14
نمایش جزئیات
آفلاین
مهم ترین اخبار دنیای جادوگری در هفته ای که گذشت

بیل ویزلی توسط افراد نا شناس ترور شد
منابع آگاه اطلاع داده اند که وی اطلاعات مخفی بسیاری داشته و این اطلاعات میتوانسته در راستای دستیابی به منوریم غنی شده ی غیر مجاز ،مورد استفاده قرار بگیره.

هدویگ همچنان میخندد
این جغد خوش خنده و بسیار دلپذیر (از نظر مزه ی کباب) هنوز هم به بحث هایی که در نحوه ی برخورد انجام شده میخندد و در اخرین کنفرانیس مطبوعاتی اعلام کرد:«من فقط به این کل کل ها میخندم».برای تکیه بیشتر روی موضع باید اعلام کنیم که این جغد هنوز میخندد
باز هم اشاره میکنند که بنده روی خنده تاکید کنم.در نتیجه باید اشاره کنم که هدویگ هنوز میخنده

فلور راهی بیمارستان شد
وی به خبرنگاران گفت:اوه مای همر....
بنا بر گزارشات رسیده از دفتر مرکزی سازمان سنجش،کنکوری ها نباید به چکش دسترسی داشته باشند.از آنجائیکه دلبستگی فلور به چکش همانند دلبستگی مستربین به خرسش بوده ؛شکست عاطفی بسیاری بر او چیره گشته.

آنیتا و خوان هفتم
آنیتا پله پله خوان ها را طی میکند.او تا به حال این مراحل را پشت سر گذاشته:
1 شهید کردن آرشام در جادوگر تی وی.
2 گرفتن حال مونالیزا در جادوگر تی وی!
3 سعی در منحرف کردن ماجرای رختکن
4 سعی در آرام کردن ملت
5 خواندن پست های ارزشی و فرا ارزشی افرادی همچون فرگوس فینگان
6 پذیرش اسکاور به عنوان پدر خوانده

وی همینک در حال شکستن شاخ دیو کنکور است......در همین راستا دیو کنکور را میتوان همسان اجاس گرفت.چون آنیتا قصد دارد شاخ هر دو را بشکند!...عده ای اعلام کرده اند که برای شکست شاخ اجاس،سوسک میباشد همی.

بینز و توهمی جدید
بینز اعلام کرده که پس از زدن n عدد پست خاله بازی و ارزشی، در هفته ی آینده پستی زیبا خواهد زد.البته منابع آگاه این اعلامیه را جعلی میدانند چون پست زیبا و بینز تغایر دارند.

ماندانگاس فداکار
ماندانگاس تمام اموالی را که از منزل سیریوس بلک دزدیده بود؛به هری پاتر بازگرداند.وی که در حال بازگردانی به شدت احساسی شده بود از زحمات هری پاتر تشکر کرد و تلاش های او را در ضمینه زوپس ستایش کرد.البته حاضران میگویند که به احتمال زیاد زیر طلسم تسلط بوده.

کریچر محبوب ترین جن دنیا
کریچر:من دیکتاتور نیستم.من جنبه ام بالاست.من جن هستم ولی هزار انسان را در جیبم جا میدهم.
خبرنگار:شما مگه جیب هم دارید؟
کریچر: بهت تبریک میگم سوالت فوق ارزشی بود. اینم به عنوان یک کاربر میگم و چون مثل بعضی ها نیستم از شوخی هایی که با من کردی تو این سوالت میگذرم...در کل من با جنبه ام.
خبرنگار:بله...کاملا درک میکنم

جادوگران و آزادی بیان
طبق اطلاعات رسیده دموکراسی در جادوگران رو به فزونی گذاشته.زین پس میتوانید به نوشته ی هری پاتر در نحوه ی برخورد گیر بدهید و هر کدوم از نوشته ها را که خوشتان نیومد،با کمال میل آشغال بخوانید.....این عمل در مورد سایر کاربران نیز بدون مانع است.....ناظران نیز اجازه دارند به صورت عشقی و از قیافه ی هر فردی خوششون نیومد،پستش رو ویرایش کنند.محتوای ویرایش هم مهم نیست.

دامبل بندری نیست
دامبل جدید هرگونه بندری زدن را محکوم کرد.وی همچنین تقاضای بیشترین مجازات را برای نویسنده ی شعر دامبل بندری،به مدیران تحویل داد.
متن شعر:
ای وای. ای وای دامبل بندری.
هی وای.ای وای به دامبل بندری
.....

کوییرل منبر را وداع گفت
کوییرل منبر را وداع گفت....او اعلام کرد:دیگر بالای منبر نخواهم رفت.....وی همچنین سیاست های دوگانه ی کاربران را در مقابل مسئله ی مدیریت محکوم کرد و اعلام نمود که زین پس بر بالای نردبان سخنرانی خواهم کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=small][color=660000]گریه میکردم که کفش ندارم،یکی را دیدم ، پا نداشت[/c
ارسال شده در: پنجشنبه 3 اسفند 1385 17:29
نمایش جزئیات
آفلاین
توجه: تی شرت دامبلدور دزدیده شد

به گزارش خبر گزاری وی . ک تی شرت آلبوس دامبلدور امروز به سرقت رفت .
او از اینکه این تی شرت را از دست داده بسیار ناراحت است و برای این تی شرت جایزه ای در نظر گرفته . این جایزه که برای دامبل بسیار گران تمام می شود چیزی نیست جز دادن مدیریت هاگوارتز به یابنده تی شرت
دامبل به مادر خود گفته: مامانی من تی شرتم می خوام اگه پیدا نشد باید یه دونه برام بخری.
از اینکه احتمال می رود تی شرت را ولدمورت دزدیده بعید به نظر نمیرسد چون زمانی که ان دو با هم بازی می کردند لردی به دامبی گفته من از تی شرتت خوشم میاد
با این حال هنوز کسی نتوانسته این ادعا را ثابت کند.و حدود 50 غول بیابونی به دنبال این تی شرت رفته اند
ما تونستیم با ولدمورت ارتباط برقرار کنیم:
خبر گذاری : الو لردی جون
ولدمورت: صدا ضعیفه . هوی تو کی هستی آنتن نمیده . الو . الو . الو.....
خبر گذاری : جناب لرد سیاه از اینکه به شما اتهام دزدی زده اند ناراحت نمی شید (البته شما سابقه هم داری ها)
لرد : به جون بابام من این کارو نکرم قسم می خورم
خبر گذاری: ولی تو همیشه دروغ میگی
لرد: نه به خدا مامان بیا اینا به من تهمت می زنن
مامان لرد: هوی هرکی که پشت خطی برات دارم یه لحظه صبر کن !
آوادکاورا!
لردی هورا مامانی خودم کشتیش تی شرتم خوره کردیم ایول
و متاسفانه خبرنگار ما دار فانی را وداع گفت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: چهارشنبه 27 دی 1385 13:57
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد نامزد کرد

به خبر گزاری ز.س مخفف زاغ سیاه ، لرد ولدمورت با غول غارنشینی به نام صغری نامزد کرد.
لرد ولدمورت در گزارشی اختصاصی در این زمینه به خبرنگار ما این گونه گفت: اون واقعا خوشگله ، قضیه از وقتی شروع شد که من داشتم در بیابان کالاهاری در آفریقا به دنبال آلبوس می گشتم تا از موای ریشش برای خودم یک کلا گیس درست کنم ولی در راه فرت یک گرد باد درست شد و من رو پرت کرد اونطرف ، آره اونطرف ، و انگار بیهوش شدم چون وقتی بیهوش شدم شب بود و وقتی به هوش آمدم شب بود ، خیلی تشنم بود و هیچی حالیم نمی شد رفتم جلو و دوباره از هوش رفتم و وقتی بیدار شدم دیدم یک جیگر ( غول بیابونی از نو مونث ) روبه رو ام نشسته و داره به من لبخند می زنه
همچنین اذعان نموده است که تا دو هفته ی دیگر با صغری ازدواج خواهد کرد که ز.س از این مراسم نیز گزارشی تهیه خواهد کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند

[b]فقط اسل
مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 دی 1385 13:05
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخاریاس اسمیت آفتابه مرلین را یافته است!!!!!!!
خبر گزاریه زاخ.اس نوشته است:

چند دقیقه ی پیش زاخاریاس اسمیت در حالی که با آن اثر تاریخی که نمیشه رویش حتی قیمت گذاشت (افتابه ی مرلین)
در کوچه ی دیاگون قدم می زده دیده شده .

منتظر ادامه ی این خبر باشید....
به محض دریافت خبر جدید شما را در جریان می گذاریم.

پست های به این صورت در این تاپیک از این به بعد حتما پاک میشن...شایعه ها هم باید درست و حسابی و جالب باشه!(ویرایش ناظر)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1385/10/26 13:16:17
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1385/10/26 13:17:31
ویرایش شده توسط اسکاور در 1385/10/26 17:14:48
[i]
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 دی 1385 11:23
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی ویزلی تقاضای عفو کرد

پرسی ویزلی منشی وزیر سحر و جادو صبح امروز در مقابل 30 تن از خبرنگار روزنامه های مختلف جادوگری و ساحره ای اعلام نمود :
موضوع مراجعه من به لرد سیاه و درخواست پذیرفتن من در جرگه مرگخواران شایعه ای است که مخالفان من و سفیدی ایجاد کرده اند و من تمام اینها را کذب محض اعلام کرده و خواستار عفو سفید و سفیدیان هستم !
او در ادامه مصاحبه حضوری خود افزود :
همیشه افرادی وجود دارند که خواستار نابودی سفیدی هستند و سعی دارند با مطرح کردن شایعه های بزرگ فروش نشریات خود را افزایش دهند و همچنین رعب و وحشت از پلیدی و سیاهی را در بین مردم رونق بخشند .
وای به حال آنان که در نهایت به دست خود لرد سیاه از بین خواهند رفت .
او برای اثبات وفاداری خود دست به کار عجیبی زد او در مقابل دیده همگان آستین های هر دو دستش را بالا زد و در مقابل دوربین ها فریاد زد : فقط سپیدی وجود دارد و کسانی که از دوست داشتن آن عاجزند !!!!!

نکته ای که حائز اهمیت است و بس عجیب این است که او تا هم اکنون درخواست خود از لرد سیاه را پس نگرفته است !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 25 دی 1385 19:53
نمایش جزئیات
آفلاین
عشق سياه
خبرگذاري اسوشيتدپرسيوس:
بنا بر اخرين اخبار واصله از مرگخوارنماهاي ستون پنجمي ما در جبهه سياه ديشب يك جلسه تاپ سكرت در اقامتگاه زمستاني لرد سياه واقع در اقامتگاه زمستانيشان كه نمودارناپذير ميباشد و عوامل ما فقط توانسته اند بفهمند در نواحي گرم امريكاي جنوبي ميباشد/برگذار شده كه موضوعش احتمالا يكي از شوك برانگيزترين اخبار دهه اخير ميباشد/هدف از اين جلسه كه در ان فقط سه تن يعني لرد/دالاهوف ودختر لرد حضور داشته اند اين بوده كه لرد دخترش را كه طي اين همه سال از اذهان و ديد عموم مخفي نگه داشته با يكي از وفادارترين قصي القلب ترين و سنگدلترين افرادش يعني:دالاهوف اشنا كند و دست اين دو كبوتر ببخشيد مرگخوار خون اشام را در دست هم بگذارد تا خيالش از بابت دخترش راحت شود كه البته با ممانعت و بهانه تراشي دالاهوف همراه بوده/زيرا بنا بر شنيده ها دختر لردسياه از خودشان هم ترسناكتر اند و در واقع مانند فروغ در سريال مشنگي باغ مظفر ميباشند يعني چيزي بين خواهر سيندرلا و مادر مظفرالدين شاه كه البته در اخر با كروشيو ببخشيد نصايح دوستانه لرد ختم به خير ميشود و اين دو قلب سياه با هم پيوند ميخورند.
بنابر شنيدهاي عوامل ما محل برگذاري جشن عروسي اين دو در بزرگترين و مجللترين قبرستان لندن ميباشد و ورود براي عموم اسلايترينيها و مرگخواران ازاد است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این حقیقت داره؟؟
ارسال شده در: پنجشنبه 14 دی 1385 01:54
نمایش جزئیات
آفلاین
بنا بر اطلاعات موثقی که از عوامل دست نشانده زیرپوستی سایت بدست آوردیم، به نظر می رسد گروهی از عوامل خود فروخته و خود فریفته ی قدیمی سایت تصمیم به اقامه! کودتا علیه شخص اول سایت نموده و میخواهند سکان هدایت این جامعه مجازی را از دستان یکی خارج کرده و به پاهای یکی دیگه بسپارند!

در راستای ارتباط با اینکه! این مسئله حیاتی ممکن است باعث ایجاد سرگیجه در بعضی اعضا و همچنین افسردگی مفرت! در بعضی اعضای دیگه و یا حتی شایدم! انفجار، فوران و ریزش باران ماگما از سوی دفتر مدیریت سایت شود، گفتگویی با یک منبع موثق انجام دادیم که از نظرتان می گذرد.

عامل نفوذی: خب! من که حوصله م سررفته...خوابمم نمیاد! به نظرت چیکار کنیم؟

اون یارو: من میگم بیا کودتا کنیم! حال میده! یه سری بیکار جمع می کنیم میریزیم سر سایت شونصد تا پست می زنیم بعد در میریم!

عامل نفوذی: ای بابا! این کارا مال ماها نیس که دیگه...گذشت اون موقع که ماهی یه وزیر عوض می کردیم! الان پیر شدیم دیگه...بریم شطرنج بازی کنیم!

اون یارو: ولی من میگم همین خیلی خوبه! تو دلت میخواد بخواد، نمیخوادم بخواد! من میرم ببینم مخ کیارو میتونم بزنم بریزیم خرابکاری!

توضیح: اصلا مهم نیست که این مکالمه شباهتی به مصاحبه نداشت! همینه که هست!

همینطور منابع آگاه خبر از ایجاد زلزله ای در دفتر مدیریت سایت داده اند که اعلام شده: به شما مربوط نیس! همینطور شایعاتی مبنی بر اقدام به ترور شخص اول سایت توسط گروهک برف اندازی طی جشنهای باشکوه تولد سایت به گوش رسید، که اونم گفتن به شما مربوط نیس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0066FF]و آنگا?