نقل قول:
اصولا در همه ورزش ها اولویت اول تعداد برد هست اگر تعداد برد ها مساوی بود در اولویت بعدی تعداد گل و امتیازات و اینا محاسبه میشد. و اتفاقا این قانون با توجه به کتاب هری پاتر کاملا در مورد بازی کوییدیچم صادق هست. نمونه بارزشم در کتاب سوم هست که اگر بخواید میتونم با صفحش براتون مشخص کنم. در این قسمتم نشون داده شده که اولویت اصلی با تعداد برد هست نه با تعداد امتیاز.
خوشحال ميشم بدونم كجاي كتاب نوشته
چون من چيزي در اين مورد يادم نمياد
و با اينكه من اصلا با قهرمان بودن گريف مخالفم (حق ريون بود و بس!) ولي اين طرز امتيازدهي صحيحه!
اگه اينطوري نبود كه يه جام چهارجانبه ميزاشتن مشكلو حل ميكردن، يه تيم اون يكي رو ببره و بره فينال! بازنده ها هم سوم و چهارم رو برن!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

ما برای بازی در مسابقات کوییدیچ هاگوارتز با توپ، جارو و یا گوی زرین بازی نمیکنیم. وسیله برد هر گروه اول از همه داشتن یه کاپیتان خوب برای هماهنگ کردن اعضا و دوم نویسنده های خوب هست.
درسته که شما تونستید هر سه بازی رو ببرید ولی در مجموع امتیازاتتون کمتر از گریفیندور بود.اینو نمیشه خطا از داوران گرفت چون این دوره از مسابقات دوازده داور ( از هر گروه سه نفر) داشته و اکثرا با آرای داده شده موافق بودند.
من حرفمو با توجه به صحبتهای شما با یه مثال خاتمه میدم:
مسابقه هافلپاف با راونکلاو:
هافلپاف ---> 62
راونکلاو ---> 36
برنده هافلپاف
مسابقه گریفیندور با راونکلاو:
گریفیندور:111
راونکلاو: 107
برنده گریفیندور
اگه قرار باشه مبنای پیروزی در مسابقات بعدی رو ، تعداد برد قرار بدیم آیا این واقعا منصافنس که یه تیم چون تعداد بازیکنان حریف و همچنین خودش (تعداد پستها) کمتر هست بتونه به راحتی پیروز بشه اما یه تیم دیگه با اینکه تمام بازکناش در زمین حضور دارن با اختلاف کمی بازنده بشه!؟
ملاک برنده شدن نباید تعداد برد باشه چون تو یه بازی ممکنه دو نفر شرکت کنن ممکنه هر هفت نفر شرکت کنند...پس گروهی پیروزه که اکثر بازیکنانش با پستهاشون بتونن امتیاز خوبی رو از داوران کسب کنند.
من فقط میتونم بگم تنها علت برد تیم گریفیندور، برتری پستهاشون در مقابل تیمهای دیگه بود.
درسته که شما تونستید هر سه بازی رو ببرید ولی در مجموع امتیازاتتون کمتر از گریفیندور بود.اینو نمیشه خطا از داوران گرفت چون این دوره از مسابقات دوازده داور ( از هر گروه سه نفر) داشته و اکثرا با آرای داده شده موافق بودند.
من حرفمو با توجه به صحبتهای شما با یه مثال خاتمه میدم:
مسابقه هافلپاف با راونکلاو:
هافلپاف ---> 62
راونکلاو ---> 36
برنده هافلپاف
مسابقه گریفیندور با راونکلاو:
گریفیندور:111
راونکلاو: 107
برنده گریفیندور
اگه قرار باشه مبنای پیروزی در مسابقات بعدی رو ، تعداد برد قرار بدیم آیا این واقعا منصافنس که یه تیم چون تعداد بازیکنان حریف و همچنین خودش (تعداد پستها) کمتر هست بتونه به راحتی پیروز بشه اما یه تیم دیگه با اینکه تمام بازکناش در زمین حضور دارن با اختلاف کمی بازنده بشه!؟
ملاک برنده شدن نباید تعداد برد باشه چون تو یه بازی ممکنه دو نفر شرکت کنن ممکنه هر هفت نفر شرکت کنند...پس گروهی پیروزه که اکثر بازیکنانش با پستهاشون بتونن امتیاز خوبی رو از داوران کسب کنند.
من فقط میتونم بگم تنها علت برد تیم گریفیندور، برتری پستهاشون در مقابل تیمهای دیگه بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

منم که امروز اومدم و این مساله رو دیدم،گفتم بد نیست من هم حرفی بزنم و چیزی بگم در این مورد.
آقا جان!آخر در کدام مسابقه ورزشی بود که یک تیم در یک گروه 4 تیم،سه تیم دیگر را ببرد ولی در گروهش اول نشود؟
آقا جان!آخر در کدام مسابقه ورزشی بود که یک تیم در یک گروه 4 تیم،سه تیم دیگر را ببرد ولی در گروهش اول نشود؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

سلام ببخشید من اینجا یه چیز عجیبی رو میبینم و از اونجایی که ناظر اسلیترین هستم بد نمیبینم تذکر بدم!
اصولا در همه ورزش ها اولویت اول تعداد برد هست اگر تعداد برد ها مساوی بود در اولویت بعدی تعداد گل و امتیازات و اینا محاسبه میشد. و اتفاقا این قانون با توجه به کتاب هری پاتر کاملا در مورد بازی کوییدیچم صادق هست. نمونه بارزشم در کتاب سوم هست که اگر بخواید میتونم با صفحش براتون مشخص کنم. در این قسمتم نشون داده شده که اولویت اصلی با تعداد برد هست نه با تعداد امتیاز.
آخه مگه میشه یه تیمی (اسلیترین) کلا سه تا بازی داشته باشه و موفق بشه که هر سه بازی خودشم ببره یعنی این که از سه بازی سه برد رو کسب کنه. اونوقت جام کوییدیچ رو یه تیم دیگه ببره؟
خلاصه اینکه غرض از مزاحمت این بود که اطلاع بدم امتیازات رو اشتباه حساب کردید و عقلا و قانونا اسلیترین برنده اصلی بازی ها هست نه گریفندور!
با تشکر ... لطفا رسیدگی کنید.
آخه مگه میشه یه تیمی (اسلیترین) کلا سه تا بازی داشته باشه و موفق بشه که هر سه بازی خودشم ببره یعنی این که از سه بازی سه برد رو کسب کنه. اونوقت جام کوییدیچ رو یه تیم دیگه ببره؟
خلاصه اینکه غرض از مزاحمت این بود که اطلاع بدم امتیازات رو اشتباه حساب کردید و عقلا و قانونا اسلیترین برنده اصلی بازی ها هست نه گریفندور!
با تشکر ... لطفا رسیدگی کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام خدمت مديريت فعال و كوشا و مهربان (
) مدرسه ي هاگوارتز...
اول از همه آواتور جديد رو تبريك ميگم!
بعد از اون پيشاپيش عيد رو تبريك ميگم!
غرض از مزاحمت اين بود كه پروفسور عزيز، در تاپيك تابلوي شني امتيازات، در قسمت مربوط به امتيازات كوييديج، چرا وقتي تيم ها رو نوشته، با وجود اين كه هافل سوم شده! اسمش در رده ي چهارم هست؟!
لطفآ اصلاح بشه!
ممنون
لودو؛
اصلاح شد...سال خوبی داشته باشی
) مدرسه ي هاگوارتز...اول از همه آواتور جديد رو تبريك ميگم!
بعد از اون پيشاپيش عيد رو تبريك ميگم!
غرض از مزاحمت اين بود كه پروفسور عزيز، در تاپيك تابلوي شني امتيازات، در قسمت مربوط به امتيازات كوييديج، چرا وقتي تيم ها رو نوشته، با وجود اين كه هافل سوم شده! اسمش در رده ي چهارم هست؟!
لطفآ اصلاح بشه!
ممنون
لودو؛
اصلاح شد...سال خوبی داشته باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/28 7:30:41
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
[size=small]
سلام پرفسور کوییرل عزیز
امتیازاتی که قرار بود بابت فعالیت های ما در آماده سازی کارنامه ها بدید ، هنوز سر جاش هست ؟
و اینکه کی میدید؟
تمامی امتیازت (فعالیتها، امتحانات، کسر شده ها و...) بین 27 تا 29 اسفند در تاپیک شرح امتیازات ، تابلوی شتی امتیازات و کارنامه قرار خواهد گرفت.
امتیازاتی که قرار بود بابت فعالیت های ما در آماده سازی کارنامه ها بدید ، هنوز سر جاش هست ؟
و اینکه کی میدید؟
تمامی امتیازت (فعالیتها، امتحانات، کسر شده ها و...) بین 27 تا 29 اسفند در تاپیک شرح امتیازات ، تابلوی شتی امتیازات و کارنامه قرار خواهد گرفت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/26 17:10:34
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
میخواستم سوالی بپرسم و اون این هست که چرا امتیازات دانش آموزان بدون کسر شده و اضافه شده ها محاسبه میشه ؟
اگر اینطور هست ، چرا انقدر در کم کردن امتیاز از اساتید در صورت غیبت و ... پافشاری میکردید ؟
ما در مورد اساتید صحبت نمیکنم در مورد دانش آموزان این مورد رو گفتم.من برای کارنامه نمره خالص هر دانش آموز رو قرار میدم چیزی که از یه تکلیف گرفته باشه.
اوخ ببخشید اصلا حواسم نبود ، الان دیگه حق دارید منو حذف شناسه کنین
میخواستم سوالی بپرسم و اون این هست که چرا امتیازات دانش آموزان بدون کسر شده و اضافه شده ها محاسبه میشه ؟
اگر اینطور هست ، چرا انقدر در کم کردن امتیاز از اساتید در صورت غیبت و ... پافشاری میکردید ؟
ما در مورد اساتید صحبت نمیکنم در مورد دانش آموزان این مورد رو گفتم.من برای کارنامه نمره خالص هر دانش آموز رو قرار میدم چیزی که از یه تکلیف گرفته باشه.
اوخ ببخشید اصلا حواسم نبود ، الان دیگه حق دارید منو حذف شناسه کنین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/12/20 17:17:59
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/20 18:52:02
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/12/20 18:52:02
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

در مورد اشتباهات در امتیازات:
متاسفانه من فرصت این رو ندارم که بشینم تک تک پستهای اساتید رو چک کنم اول از همه وظیفه بازرسه و دوم دانش آموزان
البته یاد آوری میکنم که این نوع اشتباهات اصلا اهمیتی نداره چون امتیازات هر دانش آموز دوباره محاسبه میشه و من ملاک اصلی رو اون امتیاز قرار میدم.در حال حاضر امتیازات تمام دانش آموزان در هر کلاس توسط اعضا دوباره داره محسابه میشه تا اشتباهات خیلی کمتر بشن.
در مورد امتیاز دادن به گروهم بارها گفتم که اساتید اجازه اینکار رو ندارن فقط میتونن در کلاسه به یه دانش آموزی که از همه برتر باشه ده امتیاز اضافه کنن (به یه دانش آموز نه به یه گروه) این امتیازات اصلا محاسبه نمیشه
در مورد نحوه امتیاز بندی گروها برای این ترم، از اول هم گفتم این ترم مثل ترم قبل نیست. در این ترم بر حسب فعالیت یه تعداد از دانش آموزان بطور مساوی در هر گروه بدون جمع بندی امتیازات اضافه و کسر شده + امتیاز برای فعالیت هر گروه و کوییدیچ، قهرمان هاگوارتز مشخص خواهد شد.
متاسفانه من فرصت این رو ندارم که بشینم تک تک پستهای اساتید رو چک کنم اول از همه وظیفه بازرسه و دوم دانش آموزان
البته یاد آوری میکنم که این نوع اشتباهات اصلا اهمیتی نداره چون امتیازات هر دانش آموز دوباره محاسبه میشه و من ملاک اصلی رو اون امتیاز قرار میدم.در حال حاضر امتیازات تمام دانش آموزان در هر کلاس توسط اعضا دوباره داره محسابه میشه تا اشتباهات خیلی کمتر بشن.
در مورد امتیاز دادن به گروهم بارها گفتم که اساتید اجازه اینکار رو ندارن فقط میتونن در کلاسه به یه دانش آموزی که از همه برتر باشه ده امتیاز اضافه کنن (به یه دانش آموز نه به یه گروه) این امتیازات اصلا محاسبه نمیشه
در مورد نحوه امتیاز بندی گروها برای این ترم، از اول هم گفتم این ترم مثل ترم قبل نیست. در این ترم بر حسب فعالیت یه تعداد از دانش آموزان بطور مساوی در هر گروه بدون جمع بندی امتیازات اضافه و کسر شده + امتیاز برای فعالیت هر گروه و کوییدیچ، قهرمان هاگوارتز مشخص خواهد شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج