جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
23
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: راديو گريفيندور !
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 فروردین 1386 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ای گیریف ای مرز ورزشی.....ای که تالارت پر از ارزشی
دور از تو من هستم یه بوقی....ای ناظر عصبانی نشو اینها هستن یه شوخی.
(آهنگ اول برنامه)
مجری: با سلام و درود به شما شنوندگان ارجمند،بنده مجری مجریزاده هستم واین اخبار ساعت ۸ میباشد. اینک کوتاه خبر ها:

بعد از هزاران سال،شبکه خبر VDNS تصویر گل و سنبل نشان داد.

پسری که زنده ماند،مرد.

کوییرل بعد از ۱۰۰ سال دستارش را باز کرد.

ارتش سفید شروع به کار کرد

واینک مشروح خبر ها:
بعد از هزاران سال سیاهی و تاریکی،شبکه VDNS فرا رسیدن نوروز و عید را،با نشان دادن گل و سنبل به مرگخواران تبریک گفت.
به گزارش خبرنگار ما (که بعد از رفتن به خانه ریدل برای جستجو در این مورد دیگه برنگشت) ولدی با دیدن این گلها تمام بدنش جوش زد(بعدا معلوم شد آبله مرغون بود و هیچ ربطی به گل ها نداشته)

پسری که زنده ماند،مرد.
بله شما درست میشنوید،پسری که زنده ماند،مرد. جسد این پسر امروز در کلاس تاریخ در حال امتحان پیدا شد.ستوان اسکندپلیس در این باره میگوید:
در قسمت بالای سر ایشون جای فشار مداد دیده میشه. ولی
پزشک قانونی میگه از بس که فکر کردن سکته کردن و مردن.(وقتی فکر میکرد با مداد میزد تو سرش که جواب سوال یادش یباد)
اسم این پسر کچل ممد بود(هری نبود) که برای اینکه یک بار زیر کامیون رفته بود و نمرده بود وی را پسری که زنده ماند مینامیدند.

کوییرل بعد از ۱۰۰ سال دستارش را باز کرد.
در آخرین آواتار پروفسور کوییرل ایشون بعد از چندین و چند سال دستارشون رو باز کردن طبق گزارشی که ما با ایشون داشتیم ایشون در این باره گفتند:
زمان زیادی بود که رو سرم بود و از رنگ قرمز به بنفش تبدیل شده و بود برای همین هم در آوردمش و درون ماشین لباسشوی انداختن و این عکس هم زمانی گرفته شده که داشتم درش میاوردم.

ارتش سفید با ریاست آلیشیا اسپینت دوباره شروع به کار کرد.
این ارتش که زمان زیاده بود که فعالیتی نداشته الان دوباره مشغول به کار شده و به دنبال اعضای تازه نفس است.
به گزارش ما تمام اعضای فبلی هنوز هم عضو ارتش هستند.

این بود خبر امشب ما،خوش و خرم باشید و تا برنامه بعد خداحافظ

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باب آگدن در 1386/1/7 15:55:05
ارسال شده در: دوشنبه 6 فروردین 1386 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
با خبر شديم كه عضو ثابت قدم و پايدار جادوگران؛يعني سوروس اسنيپ سابق،فرگوس فنيگان سابق تر،نويل لانگ باتم سابق تر از سابق تر،نيلا لانگ باتم كمي سابق تر،خال خالي ِ كمابيش سابق تر و...(اين داستان ادامه دارد!)امروز طي عملياتي انتحاري شناسه ي خود را به تيبريوس آگدن تغيير داد.
در راستاي اين اقدام بحث بر انگيز گفتگويي با تيبريوس انجام داديم كه به سمع و نظرتان مي رسانيم:
گ:سلام تيبريوس جان
ت:.....
گ:سلام عرض شد!
ت:هاااا؟! با مني؟
گ:آره مگه شما تيبريوس آگدن نيستيد؟
ت:هاااا؟!...تيبريوس؟!....آها..بله بله خودم هستم!مي بخشيد از بس شناسم رو عوض كردم تشخيصش براي خودم هم دشوار شده!
گ:به نكته ي خوبي اشاره كردي!دليل اين همه تغيير شناسه از جانب شما چيه؟
ت:خب ...راستش من سعي دارم با اين شيوه خودم رو از ديد دشمنانم پنهان كنم!توي اين سايت كساني هستن كه چشم ديدن منو ندارن و به همين خاطر براي جلوگيري از پيشرفت من سعي مي كنن جلوي ورود من به ايفاي نقش رو بگيرن!
گ:ممكنه بيشتر توضيح بديد؟
ت:بله!...مي دونيد من به نوعي فعال ترين عضو سايت هستم!با وجودي كه هنوز وارد ايفاي نقش نشدم بيش از 130 پست دارم!حتي طي اقدامي ضربتي براي بالابردن تعداد پستهام،تعداد زيادي عكس با ابعاد 2×3 سانتي متر به گالري ارسال كردم...البته بعدها متوجه شدم ارسال عكس به گالري در افزايش پست تأثير نداره و اين عمل رو متوقف كردم...من ايده هاي نو و خلاقيت هامو به شيوه هاي مختلف در اختيار مديران سايت گذاشتم...خب همه ي اينا به نوعي حسادت اطرافيان رو جلب مي كنه!
گ:ممكنه در مورد خلاقيت هايي كه گفتيد كمي توضيح بديد؟
ت:بله.به عنوان مثال من به پرفسور كوئيريل پيشنهاد دادم شخصيت اسنيپ رو به من بده و اجازه بده با اين شخصيت در گريف عضو بشم!...يا مثلاً يه بار براي نوآوري پست يكي از اعضا رو كپي پيست كردم و در تاپيك بازي با كلمات گذاشتم...يا براي مثال يه بار...
گ:ممنون.كافيه!خارق العاده بود!...شما در قسمتي از صحبت هاتون به دشمنان و مخالفاني اشاره كرديد كه چشم ديدنتون رو ندارن.ممكنه يكي از اين افرادو نام ببريد؟
ت:بله حتماً!به عنوان مثال استرجس پادمور!اين آقا مي دونه كه من در صورت ورود به ابفاي نقش،پله هاي ترقي رو با سرعت طي مي كنم و مقام نظارت در تالار گريف رو از چنگش در ميارم!به همين خاطر هم هست كه انقدر به من حسادت مي كنه!
گ:با تشكر از وقتي كه در اختيار راديو گريفيندور گذاشتيد اگه در پايان حرفي داريد بفرماييد
ت:من هم تشكر مي كنم.ارادتمند شما فرگوس في...ببخشيد سوروس اس...منظورم اينه كه ارادتمند شما تيبريوس آگدن!

---------------------------------------------------------------------------
پاورقي:گ:گزارشگر
ت:تيبريوس آگدن

پست جالبي بود ولي متاسفانه كمي به اين عضو توهين شده بود . در پست هاي بعدي كمي رعايت كنيد .
جوزف

جوزف جان قصد توهين نداشتم فقط مي خواستم كمي با ديد طنز به اين قضيه نگاه كنيم.
به هر حال مرسي از توجهت

خواهش ميكنم . خيلي پست خوب و بامزه اي بود .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 6 فروردین 1386 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
درین درین درین رادیو اخبار درین درین درین

رادیو اخبار

سینی: سلام شنوندگان عزیز، با شما هستیم با یکی دیگه از برنامه های رادیو اخبار.

پی یر: با ما همراه باشید با جدیدترین اخبار سایت.

درین درین درین

سینی: بالاخره مرحله ی اول مسابقات جام آتش با حضور 12 شرکت کننده به پایان رسید. گروه گریفیندور با حضور 4 شرکت کننده شامل هدویگ ، سارا اوانز ، ریموس لوپین و سینیسترا ( وووووو... چه خانوم با شخصیتی) توانستند به ترتیب امتیازات 18، 17،17و 17.5را کسب کنند.

پی یر : به همین مناسبت ما گفتگوی تلفنی را با هدی که بالاترین امتیاز را در بین اعضای گریفی شرکت کننده در این مسابقه داشته ، ترتیب داده ایم.

خشششششششش...خشششش

سینی: سلام هدی جان!

هدی: ....

پی یر: سلام عرض می کنیم خدمت شما عضو فعال گریفی.

هدی: بعدا".

سینی: اهم..اهم... خب به هرحال بالاترین امتیاز رو آوردن جنبه می خواد دیگه!

پی یر: و اما باقی اخبار. بنا بر آخرین گزارشات رسیده بلیز زابینی که پیش از این با اقدامات شورشی خود به دلیل نبردن جام کوییدیچ دفتر مدیریت هاگوارتز را به آتش کشیده بود ،در اقدامی ارزشیک- انتخاریک شناسه ی سوروس اسنیپ را گرفته است.

سینی : خب با آرزوی موفقیت و بهروزی شما .در روزهای آتی نیز با رادیو گریف همراه باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»

ـ «خدا؟… دیوانه شده­ای؟… کجا ست؟»

ـ «همین که می­پرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»
ارسال شده در: جمعه 3 فروردین 1386 16:10
نمایش جزئیات
آفلاین
گریفندور ، تالاری ارزشی

روز گذشته طی عملیاتی انتحاری از سوی ارتش وایت تورنادو متوجه شدیم که نام جوزف ورانسکی زیر انجمن خصوصی گریفندور خود نمایی میکند ! اعضای گریفندور بعد از یکساعت و 14 دقیقه در کنفرانسی به این نتیجه رسیدند که از مدیریت انجمن سایت درخواست کنند تا ایشان را ناظر انجمنی دیگر به علاوه گریفندور کنند ، چرا که اعضای گروه های دیگر با مشاهده نظارت در پروفایل او و ندیدن نام او در انجمن ها متوجه نشوند که به عنوان ناظر گریفندور گذاشته شده است !

مصاحبه ای کوتاه با استرجس پادمور !

پرسی : سلام آقای پادمور ! خوب هستید ؟
استرجس : سلام ، خیلی ممنون ، شما خوبی ؟
پرسی : عالی
پرسی : راستش آقای پادمور بنده خبر نگار واحد مرکزی خبر گریفندور هستم ، میخواستم بپرسم چرا شما جوزف ورانسکی رو به عنوان ناظر دوم تالار انتخاب کردید ؟
استرجس : چه سوالی ! امیدوارم جواب من جنجالی نشه ! مدت زیادی بود که میخواستم ناظر دوم رو انتخاب کنم ، اشخاص زیادی مد نظرم بودند !
استرجس : کسایی مثل : روبیوس هاگرید ، هدویگ ، مرلین کبیر ، اندرومیدا که نه ( من عاشق این یه تیکه ام )
پرسی : درست ولی شما اعضای سرشناسی رو نام بردید ، غیر از اندرومیدا بقیه عالی بودند ، میدونید که گریفندور زیاد کار داره ، پس چرا کس دیگه ای رو انتخاب نکردید که به نظارت وارد باشه ؟
استرجس : دست گذاشتی رو هدف ! راستش میخواستم کسی باشه که فقط اسمش به عنوان ناظر باشه ، کاری رو انجام نده و تو کارهای من دخالت نکنه !
استرجس : به همین خاطر به نظرم رسید که کسی رو بیارم که تا حالا ناظر نبوده ولی دلش میخواسته باشه ، پس این بهترین راهه !
پرسی : خیلی ممنون از جواب کاملت ، فقط یه سوال دیگه !
استرجس : بپرس !
پرسی : تو در روز چند ساعت به شیطون درس یاد میدی ؟

" خوب اینم یه خبر و مصاحبه طنز ، همش شوخی بود ، خیلی ممنون از این دو ناظر عزیز گریفندوری "
بابت تمام شوخی ها هم ...

حالا ديگه به ناظر جديد و گرامي تالار توهين مي كني ؟! در صورت توهين با همون چكش به اين صورت در مياي ! ( شوخي كامل )
جوزف

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/1/6 19:44:31
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 3 فروردین 1386 13:20
نمایش جزئیات
آفلاین
رادیو گریفیندور با برنامه های شاد و متنوع افتتاح می شود

برنامه با موسیقی گوبس گوبس آغاز می شود.

سینی: سلام
پی یر: شنوندگانِ
سینی و پی یر : عزییییییییییییییز!

این بار یک آهنگ با ریتم کند پخش می شود.

سینی: خب ، بالاخره رادیو گریفیندور شروع به کار کرد.ما برنامه های متنوعی داریم
پی یر: رادیو اخبار، رادیو ورزش، رادیو موزیک و..... همه در

سینی و پی یر با هم:رادیو گریفیندور

سینی: همه ی شما می تونید بیاین دراینجا داغ ترنین و دسته اول ترین اخبار رو بگین

پی یر: و هر ماه داغترنین خبر انتخاب می شه

ناگهان صدا قطع می شه و آهنگ پخش می شود.

رادیو اخبار

رادیو اخبار گوبس گو بس رادیو اخبار ( اهنگی بس ارزشی )

سینی: سلام شنوندگانِ عزیز با شما هستیم با اولین برنامه رادیو اخبار

پی یر: من هم سلام عرض می کنم و امیدورام ساعات و لحظات خوبی در رادیو اخبار دشته باشید.

سینی: بر اساس آخرین گزارشات رسیده جوزف ورانسکی که قبلا" در هاگوارتز به تدریس درس تغییر شکل مشغول بود ، هم اکنون به عنوان یکی از ناظران تالار گریف انتخاب شده است. ما سعی کردیم تماس تلفنی را باهاشون برقرار کنیم اما ایشون سخت مشغول سازماندهی تالار در ایام عید هستند.

پی یر: هم چنین ما سعی کردیم با هاگرید که پیش از این در همه ی محافل از تجربه های پیشین خود و نامزد کردن خود برای نظارت تالار سخن گفته بود ، گفتگویی به عمل بیاوریم ، اما متاسفانه ایشان از گفتگو امتناع کردند و علت این امر را برگزاری مسابقات جام آتش عنوان کردند.

سینی و پی یر باهم: با برنامه های بعدی ما همراه باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور سینیسترا در 1386/1/3 13:25:39
ویرایش شده توسط پروفسور سینیسترا در 1386/1/3 13:28:47
ـ «خدا را دیدی؟»

ارسال شده در: جمعه 3 فروردین 1386 08:46
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام دوست

با سلام

من دو نفر میخواستم

با توجه به خبرهایی که زدین من دو نفرو تایید کردم ...

پروفسور سینیسترا
پروفسور پي ير برنا كورد

و خودم که مسئول این تاپیک هستم... این افراد وظیفه دارن هر خبری توی سایت شد به اطلاع بچه های گریفیندور برسونن ...

البته همه ی گریفیندوری ها میتونن توی تاپیک شرکت کنند ...

فقط باید خبر ها واقعی باشه ...

موفق باشید
استرجس پادمور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: پنجشنبه 2 فروردین 1386 09:54
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه: ویکتورکرام
یک خبر از سایت:
خب اول سلام به ببینندگان عزیز یه خبر دسته اول و همینطور خوشحال کننده برای شما دوستان عزیز داریم.
میروندا مگ گونگال ازدواج کرد

چندی پیش درمسابقه جام اتش که پرفسور آلستور مودی دروغین به مگ گونگال دختر 80 ساله خودمون ابراز علاقه کرده بود پس از تحقیقات فراوان آلبوس دامبلدور برای اینکه این دختر را شوهر بدهد تحقیقات فراوانی کرد و مودی چشم باباقوری واقعی نیز از این امتحان سر بلند شد زیرا سابقه او خوب بود. جشن ازدواج آنها در روز پنج شنبه مورخ 2/1/86 در تالار هاگوارتز برگزار میشود . از همه عزیزان برای جشن عروسی و صرف شام دعوت به عمل می اید لذا خواهشمند است کارت دعوت خود را همراه داشته باشید و اما بشنوید از دل شکسته اسلاگهورن این طفلک پس از شنیدن این خبر متاسفانه از فقدان و دوری مگی ( منظور مگ گونگال) خودمون سکته کرده و در بیمارستان به سر میبرد .
خب خبر بعدی ....
اَ این برقها رفتند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: پنجشنبه 2 فروردین 1386 00:02
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه: پروفسور پي‌ير برناكورد

يك خبر از سايت:
خوب همونطور كه احتمالاً در خبرها هم ديدين مسابقه جام آتش بين چهار گروه هاگوارتز در ايام تعطيلات نوروز برگزار خواهد شد.
در اين زمينه با ناظر فقيد گريفندور، كه البته جاداره بهش در مورد انتخابش به عنوان ناظر سال تبريك بگيم، يه چند كلمه‌اي صحبت كرديم كه حالا خودتون بخونيد:

پي‌ير: سلام جناب استرجس عزيز، لطف كنيد در مورد اين مسابقه يه توضيح مختصري بدين.

استرجس: منم سلام عرض مي‌كنم، خوب اين مسابقه يه مسابقه درون هاگوارتزيه كه...

پي‌ير: مرسي... در مورد انتخاب اعضا، اونم يه توضيحي بدين و بگين اين افراد چطور انتخاب شدن؟

استرجس: خوب، اعضا رو سعي كرديم از بين ترين‌ها انتخاب كنيم و البته با توجه به سابقه‌شون و ...
در مورد هدويگ كه مشخصه، خوب ما باهم كلي وقته كه دوستيم و نمي‌شد بي‌خيالش شد.
ريموس هم كه يه پايه ثابت محفل و سايت و بيرون و گردش و دربند و ... اونم كه ديگه
سارا هم كه ديگه تكليفش مشخصه، دوستيم، ناظره، و از همه مهمتر قانون زن سالاري يادت نره.
سينيسترا هم كه از سر اجبار، چون گفته بودند يه عضو زير هفت ماه داشته باشيم، ماهم قرعه كشي كرديم از بين سينيسترا و ...
قرعه به نام سينيسترا افتاد.

پي‌ير: خوب حالا اين بر و بچز بايد چكاري انجام بدن؟

استرجس: مثه هميشه، چارتا پست ارزشي بزنن، بقيش با من.

پي‌ير: خوب استر جان تبريك مي‌گم بهت سال نو رو، ايشالا سال خوبي داشته باشي.

استرجس: مرسي، اما يادت باشه زيادي گير بدي ميزنم ...

پي‌ير :آقا ما رفتيم. با اجزه!!!
---------------------------------------------------------------------------
ارادتمند
پي‌ير

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بياييد ياران من
براي جستجوي دنياي تازه دير نيست...
برآنم، تا
ارسال شده در: چهارشنبه 1 فروردین 1386 23:30
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه:ریموس لوپین

یک خبر از سایت (ترجیحا دسته اول):
در خدمت جناب استرجس پادمور ناظر گریفیندور هستیم در باره این تالار باهاشون صحبت میکنیم.
- خب چه تصمیماتی برای این تالار دارید؟؟؟
- خب فعلا که هیچی
- طبق گفته خودتان برای عید برنامه هایی دارید ولی فعلا ما چیزی ندیدیم
- خب....
- طبق خبرات رسیده در تالار تاپیکی با مضمون زمین جادویی خورده که درونش نوشته شده: پس از کار کردن بر روی سوژه از حالت قفل بودن درخواهد آمد. خواستم ببینم کی باز میشه؟؟؟
- هنوز معلوم نیست من دارم روش فکر میکنم
- دیگه چی؟؟؟ برای منتقل شدن ارتش فکری ندارید؟؟
- خب به نظر من این یه کار خیلی خوب هست البته بدی هایی هم دارد که میشه از آنها به ضایع شدن حق گریفیندور اشاره کرد چون این ارتش از ابتدا متعلق به گریف بوده اما من با جسیکا مخالفتی ندارم

در همین حین صدای تیتراژ پایانی برنامه میاد و مجری میگه: بای تا برنامه بعدی

خب دسته اول بود دیگه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 فروردین 1386 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه: پروفسور سینیسترا

یک خبر از سايت:

بنا بر آخرین گزارش های رسیده استرجس پامور این یگانه مرد گریف و یگانه ناظر سایت با تلاش های شبانه روزی و کوششی مداوم توانست عنوان ناظر سال را از آن خود کند . به همین منظور ما ترتیب یک گفتگوی زنده ی رادیویی رابا استر داده ایم.

مجری: سلام استر جان !

استر: سلام عرض می کنیم به شنو ندگان عزیز و این عید باستانی رو بهشون تبریک می گم.

مجری: استرجان چه احساسی داری که این عنوان تونستی به دست بیاری؟

استر:خوبه! شما چطوری؟

مجری: ما هم خوبیم .چه خبرا؟ مامان خوبه بابا ؟

کارگردان از پشت صحنه دارد سرش را به دیوار می کوبد.و با حالتی مانند کر و لال ها دست ها یش را در هوا تکان می دهد.

مجری: اهان گرفتم! خب استر جان چی شد که به اینجا رسیدی؟

استر:راستش ما از زمین ها ی خاکی محله مون شروع کردیم! بعدش با تلاش و یه یا مرلین گفتن تونستیم به اینجا برسیم.

مجری: شما چه توصیه ای برای کسانی که الان دارد حرفهای شما رو گوش می دهند دارین؟کسایی که می خوان ناظر شن ؟

استر: اهم...اهم...خب مهم ترین و اولین چیز داشتن پارتی .. اهم نه .. منظورم همون تلاش و پشتکار و اینهاست.

مجری: خب حرف آخر؟

استر: نه حرف خاصی نیست ... فقط همین جا از همه شون برای اینکه توی انتخاب ناظر سال به من رای دادند تشکر می کنم و امیدوارم تو دوره های بعدی هم به ما رای بدن

مجری: خب در همین جا گفتگوی ما با استر جس پامور به پایان می رسد.منتظر برنام های بعدی ما باشد.

----------------------------------------

بنده هیچ مسئولتی در قبال سکته ی قلبی ناشی از دسته اول بودن این خبر را به عهده نمی گیرم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»