جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

98 کاربر(ها) آنلاین هستند (88 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
98
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  96 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  175 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  293 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  279 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  350 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  254 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: سفر به گذشته
ارسال شده در: چهارشنبه 15 فروردین 1386 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
در راستاي افزايش بيش از اندازه ي خواب آلودگي،مردگي و خاك خوردگي: تكان مي دهيييييم!!

اهم..اهم..

خب به نظر بنده حکایت های تک پستی می تونند جالب تر باشند به چند دلیل:
1)اعضایی که وقت نمی کنند بیان همه ی پستهای دنباله دار رو بخونند بتونند بیان اینجا پست بزنن!
2)پست های دنباله دار زیاد با استقبال گریفی ها مواجه نشده متاسفانه!
3) سه هم گفتم هویجوری دور هم باشیم!!!

همین دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ـ «خدا را دیدی؟»

ـ «خدا؟… دیوانه شده­ای؟… کجا ست؟»

ـ «همین که می­پرسی «کجاست؟»، یعنی نخواهی دید!… بگذریم!…»
ارسال شده در: چهارشنبه 15 فروردین 1386 19:08
نمایش جزئیات
آفلاین
خب به نظر من قدیمی نوشتن خوب هست ولی اگه چه جوری بنویسیم مهمه.

باید یک سوژه رو در نظر بگیریم که طی یک ماه یا زود تر تموم شه و سوژه جدیدی رو شروع کنیم. نا موضوع خسته کننده نشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
ارسال شده در: چهارشنبه 15 فروردین 1386 17:09
نمایش جزئیات
آفلاین
در رستاي افزايش بيش از اندازه ي خواب آلودگي،مردگي و خاك خوردگي: تكان مي دهيييييم!!

خب من با اینکه قدیمی بنویسیم کاملاً موافقم ولی به نظر من ما داستان های دنباله دار بنویسیم ولی نه زیاد دنباله دار منظورم اینه که یه وقت مشخص داشته باشه یعنی تا دو هفته سوژه رو تموم کنیم و بعدش دوباره یه سوژه جدید البته این یه پیشنهاد و نظر بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کاشکی یه روز باهم سوار قایق می شدیم
دور از نگاه ادما هردوتا عاشق میشدیم
ارسال شده در: چهارشنبه 15 فروردین 1386 15:39
نمایش جزئیات
آفلاین
در رستاي افزايش بيش از اندازه ي خواب آلودگي،مردگي و خاك خوردگي: تكان مي دهيييييم!!

من با ايده قديمي نويسي موافقم. البته داستان ادامه دار باشه جذاب تره.
ايكاش يه نظارتي مثلا مثل محفل روي پست هاي تالار بود كه سوژه ها از مسيرشون خارج نشن. اينجوري داستان ها به جايي نمي رسن كه كسي حاضر نباشه ادامشون بده.
بعدش هم اينكه من مرده نبوغتم ليلي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 15 فروردین 1386 14:51
نمایش جزئیات
آفلاین
در راستاي افزايش بيش از اندازه ي خواب آلودگي،مردگي و خاك خوردگي: تكان مي دهيييييم!!

سوژه ي جديد

هرچند عنوان اين تاپيك عنواني جذاب است اما متأسفانه در ده روز اخير از اين سوژه استفبال چنداني نشده است.در نتيجه به نظر من بهتر است با ايجاد تغييراتي كلي در سوژه و نوع نگارش تاپيك،اين عنوان را فعال تر كنيم.
پيشنهاد من:اين عنوان به تاپيكي كاملاً طنز تبديل شود با لحن و نوع نگارشي منحصر به گذشته هاي دور!
به اين شكل كه هر كس متاقضي پست زدن در تاپيك است بايد از لحن و عبارات ادبي سده هاي گذشته استفاده كند.(عباراتي مانند:آورده اند كه/در خبر است/همي!/بدو گفتم...)

در مورد سوژه من دو ايده دارم:1-پستهاي داستاني دنباله دار
2- حكايت هاي تك پستي

دوستاني كه در اين رابطه نظر يا پيشنهادي دارند از طريق همين تاپيك يا پيام شخصي ايده ي خود را مطرح كنند.در غير اين صورت شخصاً با بهره گيري از نبوغ خود،پست بعدي تاپيك را وارد خواهم نمود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 6 فروردین 1386 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سوژه هفته اول تاپیک: چگونگی ساخت تالار گریفیندور
توضیحاتی درباره سوژه:
« برای شروع این سوژه باید از صحنه ای شروع کنید که مدرسه ساخته شده و اکنون 4 بنیان گذار برای پذیرفتن دانش آموزان بحث میکنند و سرانجام پیشنهاد ساخت گروه های هاگوارتز و ساخت تالار خصوصی برای هر گروه داده میشود. توجه کنید شما باید تنها ساخت تالار گریفیندور را شرح دهید البته مرحله به مرحله. »

------------------------------------------------------------------------------------
پست اول
4 نفر با لبخند به یک مدرسه بزرگ نگاه میکردند مدرسه ای که در آن اتاق های مختلف و زیادی برای برگزاری کلاس ها بود. مدرسه ای که توسط آن 4 نفر برای انجام کاری بزرگ ساخته شده بود و نام آن را چنین گذاشته بودند:
مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز
4 بنیان گذار وارد اتاق مدیر شدند. پس از نشستن یکی از آنها که اسلیترین نام داشت گفت: خب میدونم که همه مثل من خوشحالید. اما باید بر سر برنامه های این مدرسه بحث کرد. اول اینکه چه کسانی در این مدرسه راه داده شوند؟؟؟
هلگا یکی دیگر از بنیان گذاران گفت: بهتر نیست همه ی جادوگران را در این مدرسه راه دهیم؟؟؟
راونا نیز گفت: به نظر من باهوش ترین ها را در این مکان راه بدهیم
گریفیندور هم نظر داد: من میگویم شجاع ترین ها را راه دهیم
اسلیترین نیز ایستاد و گفت: اصیلان باید راه داده شوند
اما.......
اختلاف میان آنها از همانجا آشکار شد.همه با هم مخالف بودند تا بلاخره رونا راونکلاو پیشنهادی داد: بیایید و 4 گروه بسازیم و هر یک از ما کسانی را که میخواهیم در آن راه دهیم این میتواند برای رقابت میان دانش آموزان هر گروه نیز خوب باشد به صورتی که در پایان سال برنده جام هاگوارتز یک گروه بر اساس امتیازات بشود.
اسلیترین که از این پیشنهاد خوشش آمده بود گفت: میتوانیم امتیازات را در یک تابلوی شنی مشخص کنیم و کم یا زیاد کردن آن را به عهده معلمان گذاشته به صورتی که هر دانش آموز بتواند در کلاسی امتیاز برای گروه خود کسب کند یا برای تنبیه از گروهش امتیاز کسر شود
هلگا نیز سری تکان داد و مشغول شنیدن صدای گودریک شد: برای هر یک از گروه ها تالار خصوصی بسازیم تا دانش آموزان هر گروه آزادانه صحبت های خصوصی گروه خود را در آن تالار بگویتد
و در همان زمان هلگا گفت: و برای هر گروه سر پرستی انتخاب کنیم
4 بنیان گذار وقتی دیدند همه با این پیشنهاد موافقند بلند شدند. اولین کار ساخت علامتی برای هر گروه بود گریفیندور شیردال را به خاطر شجاعت انتخاب کرد اسلیترین مار را به عنوان جادوگر اصیل برگزید و راونکلاو جغد را انتخاب کرد هافلپاف نیز گورکن را به عنوان جادوگر عادی برگزید
اکنون زمان آن فرا رسیده بود که اعضای هر گروه را مشخص کنند
گریفیندور: جادوگران شجاع وارد شوند
اسلیترین: اصیل زادگان وارد شوند
راونکلاو: باهوش ترین ها را وارد کنید
هافلپاف: دیگر جادوگران را به این گروه بیاورید
به پیشنهاد گودریک یک کلاه برای گروه بندی دانش آموزان ساخته شد و خصوصیات هر گروه توسط جادو برای گروه بندی دانش آموزان به او داده شد. اکنون زمان مهم ترین کار فرا رسیده بود ساخت تالار خصوصی به همراه یک در مخفی که تنها با رمز دانش آموزان آن گروه باز خواهد شد
ساعتی بعد
گریفیندور از پشت میزش برخاست چوبش را در دست گرفت و به سوی محلی رفت که قرار بود تالار خصوصی را در آنجا دایر کند تالار خصوصی گریفیندور را

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
سفر به گذشته (گریفیندور)
ارسال شده در: دوشنبه 6 فروردین 1386 16:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر بروبچز خفن گريفي . براي پيشرفت رول گريف اين تاپيك مربوط به گودريك در سال تاسيس مدرسه و تالاره و شخصيت ها هم مي تونن خودشونو وارد كنن و گر زمان موردي نداره . هر هفته سوژه توسط خودم داده ميشه و ساخت داستان به خودتون بستگي داره . پست ها به طور كامل نقد و امتياز دهي ميشوند .
سوژه اين هفته : كار ساخت تالار گريفيندور
مديريت تاپيك : ريموس لوپين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/1/6 16:55:01
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/1/6 17:04:25
ویرایش شده توسط الستور مون در 1403/2/24 22:30:41
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 18:01:43
[