لرد:ای ملت عقل کل،منو نمیتونید ببرید.برید اسنیپ رو بیارید.من خوب بشم پدر اینی که پیشنهاد داد منو ببرید در میارم.
و دوباره در حالی که دستش رو روی قلبش گذاشته بود به حالت اول بر میگرده.ملت اسلی پارچه ای بر روی لرد میکشن و به سرعت به سمت دخمه اسنیپ میرن.
....................در راه....................
در حالی که ملت اسلی میدویدند تا خودشون رو به دخمه اسنیپ برسونن دمبلدور در حالی که لبخندی بر لب داشته جلوشون ظاهر میشه
دامبل:چه عجله ای،آقای زابینی میتونم بپرسم با این عجله کجا میرید.
بلیز که خیلی ترسیده:همش تقصیر ایناست،آقا ما از اولم گفتیم این کارو نکنیم.
دامبل:کدوم کار؟؟
رودلف:میدونید یعنی چیزه.....امروز روز زنه شما چیزی کادو گرفتید

دامبل:من هرگونه ارتباطم رو با مینروای عزیزم.یعنی چیزه با خانم مک گونگال تکذیب میکنم.چطور جرئت می کنید به من همچین تهمت بزرگی بزنید.
ملت اسلی:

دامبل:خوب من خیلی کار دارم.شما چرا وایستادید برید به کارتون برسید دیگه.
ملت پس از عبور از دامبل در به سرعت حرکت میکنن تا به دخمه میرسن و بدون هیچ در زدنی وارد دخمه میشن و اسنیپ رو در حالی که بر روی صندلی نشسته و پاهاش بر روی میز انداخته میبینن.اسنیپ به سرعت خودشو جمع و جور میکنه.
اسنیپ:کی گفته بدون در زدن بیاید داخل؟؟50 امتیاز از گریفیندور کم میشه.
بلیز:راستش ...راستش....
اسنیپ در حالی که سراسیمه شده.:ذهنتو خوندم بدویین بریم ببینم چی کار میتونم براتون بکنم.
و به این ترتیب اسنیپ ملت اسلی به سمت تالار میرن
................................درون تالار........................
ملت به سرعت وارد تالار میشن و پس از دیدن تالار به این شکل در میان

اسنیپ:سلام جناب دامبلدور اینجا چی کار می کنید.
دامبلدور در حالی که بر روی یکی از صندلی ها لم داده بوده و هیچ اثری از پارچه و لرد نبوده جواب میده:بله بچه ها گفتن روز زنه،من هم گفتم حالا که اوونا قضیه من و مک گونگال رو میدونن بیام باهاشون مشورت کنم که بره مینروا چی بخرم

ملت در به این طرف و اوون طرف نگاه میکردن و دنبال لرد بودن.
بلیز:ببخشید جناب دامبلدور شما یک چیز سفید ندیدید
آلبوس:نه
در همین لحظه بلا در حالی که به دنبال لرد میگشته یک فکری بهذهنش خطور میکنه و به طرف رودلف میره
بلا:ببینم رودلف تو میدونستی روز زنه بره من هیچی نخریدی.مانتی کجایی بیای حساب این باباتو برسی؟؟

بلا در حالیکه صداش رو آروم تر میکنه که دامبلدور نشنوه ادامه میده:کو مانتی!!!نکنه لرد رو خورده باشه؟؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

..

پشمک!
-به اوخیره شده اند!