نفرین بر کسانی که خشم لرد را برمی انگیزند !! ( نصایح و وصایای آلبوس دامبلدور ... جلد دوم ! صفحه 394 )
لرد سیاه در آستانه تکمیل قدرت مافوق الطبیعه خودش قرار گرفته و به محفلیا نصیحت میکنم روی اعصاب لرد پیاده روی نکنند وگرنه مجبوریم به خرج بیوفتیم و زمینی به مساحت ده هکتار برای گورستان محفلیها و خانواده هاشون خريداری کنیم .
مرگخوارای عزيز تا فردا شب میتونید وفاداری خودتون رو به ارباب نشون بدید و پس از این طرح ضربتی لرد سیاه با تکمیل شدن ارتش متحدین خودش به آرزوی چندین ساله خودش خواهد رسید ... بی صبرانه منتظر پایان این فرصت هستم تا نسل سفیدها رو نابود کنیم .
برای با آخر به اعضای محفل نصیحت میکنم دست از مقاومت بردارند و به خدمت ارباب سیاهی در بیان وگرنه محفلی وجود نخواهد داشت که بتونن در اون فعالیت کنند .
جمعه شب ( فردا) ساعت ده شب یه کنفرانس بین مرگخوارانی که وفاداریشون رو به ارباب تا اون موقع ثابت کنند و اعضای محفل ققنوس تشکیل میدیم که در حضور همه مرگخواران دست ارباب رو ببوسند و اگر مقاومت کردند متاسفانه اصول جنگ رو به اونها یاد آوری میکنیم تا با هماهنگی بین دو گروه بتونیم راحت تر نابودشون کنیم .
وعده گاه ملاقات مرگخواران و محفلیها جمعه ده شب در پایگاه همیشه در خدمت مسنجر !
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
[[notice]] خبرگزاری سیاه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: اعلاميه هاي سياه