جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  55 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  136 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  245 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  326 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  230 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بهترین نویسنده در ایفای نقش
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1386 21:21
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم من پستهاي لارتنو خودم خيلي خوب كوئيديچ مينويسه و فعلا هم كه با هم بازي داريم.

پستهايي كه با شناسه ادوارد جك گراپ زده(البته با توجه به امضاشون ميگم)خوندم هووم اگه شناسه قبلي ايشون ادوارد جك ينست اين رايوناديده بگيريد.

به نظر من هر دو خيلي خوب مينويسند اما من به ادوارد جك(گراپ)راي ميدم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1386 21:07
نمایش جزئیات
آفلاین
همي خيلي دلم مي خواست پارتي بازي کنم و به گراپي خودم راي بدهم اما چون آسلام اين مورد را مجاز نميداند و پستهاي گراپ را نخوانده ام و پستهاي لارتن را خوانده ام راي من:لارتن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1386 20:07
نمایش جزئیات
آفلاین
هووم اگه قرار بود خلاق ترين نويسنده ي ايفاي نقش رو انتخاب كنم حتماً به سينيسترا رأي مي دادم چون واقعاً پستاي جالبي مي زنه و مخش تو اين زمينه ها خيلي كار مي كنه ايول نبوغ!

ولي به سه دليل لارتن كرپسلي رو انتخاب مي كنم. اولاً چون توي نوشتن پست هاي طنز و جدي هر دوش استاده! دوماً چون تو اكثر تاپيك ها فعاليت مي كنه و سوماً هم چون رنك سبز بالاي آواتار نارنجيش خيلي خوشگل مي شه و كلاً با هم سِته و بهش مي ياد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1386 18:55
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اشخاص زیادی هستند که خوب رول میزنند و منم با رولاشون کلی حال میکنم اما یه نفر هست که نمیشه پست بزنه من نخونم!و اون فرد کسی جز هوریس اسلاگهورن نیست که واقعا زیبا مینویسه چه جدی چه طنز .البته گراپ هم خیلی خفن مینویسه ولی خب من مجبورم به یکی رای بدم و گرنه خیلی ها هستن که لیاقت دارند.
رای من:هوریس اسلاگهورن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1386 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
ماااااا.........
بدون شک همه میدونید که به چه فردی رای میدم
این بشری که من میخوام بهش رای بدم،اگر تا الان یه شناسه ی ثابت داشت،خیلی بیشتر رنک گرفته بود.
این بشری که میخوام بهش رای بدم روی همه رو کم کرده توی تغییر شناسه و البته باید اشاره کنم به جز شناسه ی "علی بشیر"با بقیه خیلی موفق بوده و هر سری لبخند رو به لبان من و سایرین اورده.

این بشر اگر شناسش ثابت بود،صد درصد جزو کاندید های رنک سال بود(در دو یا سه تا از شاخه ها).
اما اصلا دنبال معروف شدن نیست و فقط دوست داره در رول حال کنه.یعنی دوست داره که در کنار رفقا بنویسه و بخنده و هر سری در برای رفقا از حق خودش گذشته.ولی این دفعه حدس میزنم به حقش برسه.
رای من داش گراپی خودم که چاکرشم.
هنوز یادم هست که وقتی برای کوییدیچ پست مینوشت،تا نیم ساعت میخندیدم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: یکشنبه 17 تیر 1386 10:19
نمایش جزئیات
آفلاین
کسی مخالف اینه که اشی مشی الان بهترین رول نویس سایته؟!کسی مخالف اینه؟!ها نیست دیگه!!

اما با تقدیر از داداش سیبیلوی عزیزمون رایمو به گراپی میدم که واقعا سطح رولش یهو پریده بالا و تقریبا رکورد تعویض شناسه رو در کوتاه ترین مدت شکونده!

پس رای من گراپ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter
ارسال شده در: شنبه 16 تیر 1386 22:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

از سوژه ها ، پست ها و ایده های سیبیلوی عزیز نمیشه گذشت ! بله هوریس اسلاگهورن که هم سوژه ها و پست های بی نظیری میزنه ، چه جدی و چه طنز ، و هم اینکه سوژه سیبیل هاش ، سوژه جالبی هست !

رای من هوریس اسلاگهورن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 16 تیر 1386 21:40
نمایش جزئیات
آفلاین
من رایم رو به کسی میدم که گرچه خارج تالار هافلپاف فعالیت نداره ! ولی در داخل تالار واقعا به صورت عجیبی عالی می نویسه ! یک رول نویس قهار در جد و نویسنده خوب در طنز و کسی که هیچوقت مثل بعضی ها (شفاف سازی = بعضی ها منظرو خودمم ) احساس برتر بودن نکرد و همیشه متواضع بود.
رای من : اما دابز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حرفی نمونده واسه گفتن

شناسه قبلی من ! پیوز
ارسال شده در: شنبه 16 تیر 1386 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم...بازم واسه اینجا کاندیدا خیلی کمه!!

من تازگیا با پستهای دو نفر حال کردم اونم پیوز قدیم(شناسه الانش چیه!؟) و لارتن هست! هردوشون میتونم بگم خوب مینویسن! با تقدیر از پیوز رایمو میدم به لارتن کرپسلی...که هم طنز و هم جدی رو خوب مینویسه!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: شنبه 16 تیر 1386 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
بهترین نویسنده ایفای نقش که فعلا فقط و فقط هریس است!خیلی قشنگ مینویسه و من نمیتونم ازش تعریف نکنم!ولی خب ایشان به دلیل قد بلند و گردن نازکی که دارند حقشون رو میخوریم و رای رو به شخص دیگری میدهیم!

شخصیتی که هی شناسه عوض میکنه ولی تازگی ها بسیار قشنگ مینویسه!به نظر من حقشه که این رنک رو بگیره!چون آدمیه که تو رول نوشتن خیلی فرق کرده و زیبا مینویسه!رای من به گراپ تعلق میگیره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/16 21:33:33
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین