جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  203 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1386 22:59
نمایش جزئیات
آفلاین
ای داد!!بالاخره تصمیم بگیرید !می شه بی مجوز تاپیک زد یا نه !آدم فقط علاف می شه! هی تاپیک می فرستیم 2 دققه بعدش پاک می شه! یک باره تاپیک رو ببندید ! بعد بگید ملت ایده هاشون رو به شما بگن شما تاپیک رو بسازید بقیه روش نظر بدن !!این جوری تو این شش روز شاید ملت کم تر سر کار برن!!
آخه مگه هری پاتر دیگه چیه که هی تاپیک هاش رو بر می دارید!؟(البته اگر مشکل سرور دارین می تونید بگید که کمتر تاپیک بزنن!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1386 22:38
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی ویزلی عزيز!

من سعي ميكنم كه هر تاپيكي زده شد در اسرع وقت ببينمش و اعلام كنم كه ميمونه يا خير!در واقع تاپيك بدون مجوز رو با سخت گيري بيشتري نگاه ميكنيم تا تاپيكي كه اينجا مجوز ميخواد..يعني ممكن است تاپيكي مجوز ميخواهد رو بهش مجوز بديم و اگر همان تاپيك بدون مجوز زده شده باشد،پاك شود!

**در ضمن من به عنوان ناظر حق ندارم هر موقع خواسم نظرم در مورد يك چيزي را عوض كنم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/24 22:46:26
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1386 22:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مسخرست ! اول دو تا ناظرها گفتین که میشه بدون مجوز تاپیک رو زد و ناظرا فقط نظارت میکنن !
دقیقا با این روش تاپیک هایی که زده میشن مثل تاپیک بدون مجوز میمونن ، چون مشخص نیست که کی میمونه و کی پاک یا قفل میشه !
به نظر من بهتره تمام تاپیک ها اول مجوز بگیرند و بعد زده بشن ، چون اینطوری زحمت زننده تاپیک و پست زننده ها از بین میره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1386 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
من همينجا اعلام ميكنم كه تاپيك اجازه ندارد بدون مجوز زده شود و اگر بدون مجوز بزنيد در صورت تكراري بودن،ربط نداشتن و يا بي محتوا بودن بدون تذكر و اخطار پاك خواهد شد..پس فكر نكنيد اختيار داريد هر تاپيكي خواستيد بزنيد!

تاپيك هاي زير پاك شدند:

1-چه کسی در کتاب هفتم (بر خلاف تصور) حتما زنده می مونه؟

2-اگر دامبلدور تا این حد قدرتمند است چرا خودش با ولدمورت نمی جنگد؟

3-دقیقا بعد از افتادن دامبلدور از روی ایوان برج چه اتفاقی افتاد!؟

تاپيك نامه ای از ر.ا.ب به لرد سیاه هم فعلا جز بهترين و پر محتوا ترين تاپيك جديد است..ولي بايد ديد ازش چجوري استقبال ميشود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/24 21:52:07
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/24 22:11:49

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1386 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به این که دیدم شما به همه کسانی که می خواستن تاپیکی در مورد کتاب 7 بزنن گفتین بدون مجوز می تونن بزنن منم تصمیم گرفتم بدون مجوز تاپیکی به عنوان:"اگر دامبلدور تا این حد قدرتمند است چرا خودش با ولدمورت نمی جنگد؟"بزنم.امیدوارم کار اشتباهی نکرده باشم.

هر تاپیکی میتونه بدون مجوز زده بشه چون چند روز دیگه بیشتر تا انتشار کتاب هفتم نمونده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1386/4/24 18:24:27
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1386/4/24 18:56:16
ارسال شده در: یکشنبه 24 تیر 1386 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
خب این چطوره؟ " چه کسی در کتاب هفتم (بر خلاف تصور) حتما زنده می مونه؟"
این برای اینه که مطمئن بشیم چه کسی _که در خطر هم هست _
جون سالم به در می بره و زنده می مونه؟ اگه چنین تاپیکی وجود نداره مجوزو بدید دیگه...!

دنیس جان چون کتاب هفتم اومدنش نزدیک است , قرار شده که همه ی تاپیک ها بدون مجوز زده بشه . میتونی تاپیکتو بزنی .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/24 11:45:34
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1386/4/24 11:50:38
ویرایش شده توسط لاوندر براون در 1386/4/24 11:53:24
آماده باشید که الآن عکسو می گیرما!

ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
ایگور عزیز نویل اگر توی گریفه به خاطر اینه که فداکاره.و این هم توی خیلی از قسمتای کتاب معلوم بود.ولی پتی گرو اگر هم به مرگخواران پیوست از ترس بود نه از شحاعت یا خباثت.در ضمن کلاه گروه بندی طبق خون آدما اونا رو گروه بندی میکنه.میخوام توی این تاپیک بحث کنیم که آیا کلاه ذره ای حس ادای دین رو توی خون پیتر حس کرده بود یا نه و کلا چرا پیتر رو فرستاد توی گریفندور که اعضاش شجاع و فداکارن؟

شجاعت از پدر و مادر نویل از طریق خون که خودت هم گفتی رسیده است..پیتر هم اگر شجاعت نداشت خیانت نمی کرد و به هر حال... .چون فقط چند روز به انتشار کتاب آمده است میتوانی تاپیکت رو بزنی!مشکلی نیست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/23 17:12:40
[url=http://i18.tinypic.com/62gd2fc.gif]عضو تیم پ
دفتر ناظران محترم تالار اصلی
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 08:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همه:

نقل قول:

ایگور کارکاروف نوشته:

چند نکته و پیشنهاد:

1-به روز کردن معرفی تاپیک های تالار اصلی(قبل از درخواست مجوز،حتما این تاپیک را بخوانید) !

یکسری تاپیک های جدیدی از قبیل چرا ليلي در برابر طلسم ولدمورت مصون نبود؟ و یکسری تاپیک های قدیمی مانند همین که دیروز قفل کردید،چرا مودی در سال پنجم معلم دفاع در برابر جادوی سیاه نشد؟!این لیست به دلیل اینکه با کلی کار و برنامه ریزی انجام شده است بهتر است که هر هفته به روز شود.ممنون!

2-در تاپیک بهترین های تالار اصلی و اسرار من قبلا هر دو هفته یکبار رای گیری برترین نویسنده دو انجمن را میذاشتم..من پیشنهاد میدم حالا هم همین کار رو بکنیم با این وضع که هر دفعه نوبت یکی باشد تا رای گیری را شروع کند!من برای این هفته که البته بعدشم تعطیل هست درخواست دارم رای گیری رو بذارم..باز نظر خودت هست!

از پیشنهاداتت ممنون دوست عزیز، در مورد به روز کردن شخصا رسیدگی و عمل خواهم کرد، در مورد بهترین های تالار اصلی هم درخواست تایید میشه، موفق باشی دوست من.

نقل قول:

killjoy نوشته:

می خواستم بگم از این به بعد اگه خواستین تاپیکی رو قفل کنین از قبل اطلاع بدین 2- لحن نوشتاری تون رو اروم کنین لطفا

هیچ لزومی به این کار نیست، قانون سایت این حد و مرز را برای ناظر مشخص کرده است که در انجمن خودش اختیار کامل دارد، باید بگویم من وقتی ببینم تاپیکی موضوع درستی ندارد، و دائما بحث های تکراری با وجود اخطارهای قبلی من در این انجمن صورت می گیرد انتظار برخورد دیگری نداشته باشید، حتی بدون اطلاع تاپیک هم حذف می کنم، به چه جهت می بایست اطلاع دهم، زننده تاپیک صاحب آن تاپیک نیست. تشخیص من آنطور بود.
موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
یه پیشنهاد
ارسال شده در: شنبه 23 تیر 1386 00:29
نمایش جزئیات
آفلاین
می خواستم بگم از این به بعد اگه خواستین تاپیکی رو قفل کنین از قبل اطلاع بدین 2- لحن نوشتاری تون رو اروم کنین لطفا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
Re: دفتر ناظران محترم تالار اصلی
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
چند نکته و پیشنهاد:

1-به روز کردن معرفی تاپیک های تالار اصلی(قبل از درخواست مجوز،حتما این تاپیک را بخوانید) !

یکسری تاپیک های جدیدی از قبیل چرا ليلي در برابر طلسم ولدمورت مصون نبود؟ و یکسری تاپیک های قدیمی مانند همین که دیروز قفل کردید،چرا مودی در سال پنجم معلم دفاع در برابر جادوی سیاه نشد؟!این لیست به دلیل اینکه با کلی کار و برنامه ریزی انجام شده است بهتر است که هر هفته به روز شود.ممنون!

2-در تاپیک بهترین های تالار اصلی و اسرار من قبلا هر دو هفته یکبار رای گیری برترین نویسنده دو انجمن را میذاشتم..من پیشنهاد میدم حالا هم همین کار رو بکنیم با این وضع که هر دفعه نوبت یکی باشد تا رای گیری را شروع کند!من برای این هفته که البته بعدشم تعطیل هست درخواست دارم رای گیری رو بذارم..باز نظر خودت هست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/22 23:18:38

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین