نام : آراگوگ
گروه : راونکلاو
چوب جادو : برای آراگوگ چوب جادو معنایی ندارد...او بوسیله چنگک های زهر آمیزی که دارد میتواند به خوبی از خود دفاع کند.
مکان زندگی : جنگل ممنوعه هاگوارتز
معرفی ای کوتاه از شخصیت آراگوگ : نام عنکبوتي به اندازه يک بچه فيل که در ميان موهاي سياه پاها و بدنش موهاي سفيدي نيز به چشم ميخورد. سر زشت و چنگک داري داشت و هر هشت چشم روي آن سفيد و کور بود. او سردسته ي عنکبوت هاي غول پيکر سياه و پشمالوي هشت پا و شت چشم داخل جنگل ممنوع بود. زهر او به گفته هوريس اسلاگهورن ارزش زيادي دارد...
وی از بچگی به همراه قبلیه اش توسط نگهبان نیمه غول هاگوارتز "هاگرید"بزرگ شد.
پ.ن : آقا زیاد گیر ندید این آراگوگ اصلاً نمیشد بیشتر از این براش چیزی نوشت معذرت !
پ.ن 2 : خدمت مدیران عزیز عرض کنم که من همون پیتر پتی گرو هستم!
اگر لطف کنید و اون شناسه رو ببندید و دسترسی مرگ خواربودن و نظارت رو به من بدید ممنون میشم

آقا جون ما قبول کنن دیگه!پلیز !
مثل اینکه چو عزیز متوجه نشدید ! من با شناسه پیتر پتی گرو عضو ایفای نقش بودم ( و تو تالار گریفیندور ) ... اگه لطف کنید و قبول کنید ممنون میشم . با تشکر
من دلیلی برای تغییر شناسه شما نمیبینم.وقتی شما نتونستید با شخصیت پتی گرو که اینقدر در کتاب مهم هست فعالیت کنید چه تضمینی میدید که با آراگوگ بتونید!؟ از کجا مطمئن باشم که دوباره یه هفته دیگه نیاید بگید من با این شناسه هم نمیتونم فعالیت کنم!؟لطفا با شناسه پیتر پتی گرو برای ما بلیت بزن و توضیح یده.ممنون