جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: شنبه 12 آبان 1386 19:32
نمایش جزئیات
آفلاین
تیتر عناوین مجله ی خبری :

جی کی رولینگ پس از دل زده شدن از همسر جدیدش وی را سه طلاقه و ازدواج خود را هری جیمز پاتر رسما اعلام کرد !
او اظهار کرد همسر ثابقش از بیست چهار ساعت روز بیست پنج ساعت را به ضرب و شتم میپرداخته و باقی روز را هم زورگویی میکرده .
وی همچنین گفت : از وقتی هری پاتر به من اظهار علاقه کرده خودم رو باختم ! فکر میکنم بالاخره مرد ایده آلم رو که همیشه تو رویا هام میدیدم پیدا کردم ! الهی فداش ! :bigkiss:
البته باید بگم من هنوز باید این پله های ترقی رو یکی یکی بالا برم و با اینکه دلم اینو نمیگه اما هنوز آمادگی کامل برای ازدواج رو ندارم !
------
اما بر خلاف سخنش دو روز بعد خودش از او خواستگاری کرد و با گرفتن جواب مثبت راهی خانه بخت شد !!!

رولینگ نویسنده ی مجموعه کتب هری پاتر اعلام کرد :

من اصلا تو عمرم یه خط انشا یا داستان هم ننوشتم چه برسه به یک مجموعه ی تمام عیار و باید بگم توطئه ای تو کاره !
شخصی سود جو از هویت من سوء استفاده کرده ! من بیگناهم ! این شخص افکار پلیدی رو در سر میپرورد ! ....

همچنین او به دادگاه لاهه شکایت کرده و پرورنده ی او هم اکنون تحت پیگیری است .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: شنبه 12 آبان 1386 04:27
نمایش جزئیات
آفلاین
از این ور رونده از اون ور مونده

مطلع شدیم که چند تن از مرگخواران سابق با مراجعه به ویزنگاموت خواستار نبش قبر آلبوس دامبلدور فقید شده اند.
در این رابطه مصاحبه ای تدارک دیدیم که در ادامه مشاهده خواهید کرد.

_با عرض سلام خدمت شما لطفا خودتونو معرفی کنید و دلیل درخواستتان از ویزنگاموت را بفرمائید
_علیک اینجانب یاکسلی میباشم والا از لرد که پنهون نیست از شما چه پنهون دیشب لرد اومد به خواب ما...
فلش بک
_هوووووو...فیشششششش....
_ای سیاهی کیستی؟
_یاکسلی دیگه اربابتو نمیشناسی؟
_شرمنده ارباب.دلم براتون خیلی تنگ شده بود چه خبرا؟اون دنیا خوش میگذره؟
_بابا گفتم میام اینجا راحت میشم یه استراحتی میکنم ولی این کفتار پیر اون جا ول کن ما نبود هیچ اینجا بدترم شده
_ارباب آلبوسو میگی؟
_آره
_چی شده مگه؟
_هوم...هیچی بگذریم
_نه ارباب بگو دل شوره گرفتم
_راستش وقتی روحم اومد این دنیا دیدم آلبوس به گرمی ازم پذیرائی کرد.بعد از اونم هر روز صبح میومد میگفت:سلام چطوری خوشگله؟
آقا مام بیخیالی طی میکردیم تا اینکه دیروز دیدم واسم یه جغد فرستاده گفته:میخوام اعتراف کنم که عاشقتم...از سفیدی و کوسه بودن و...گفته بود....گفته بود از همون موقعائی که اون ور آب بودیم
_کدوم ور؟
_یعنی اون دنیا بودیم عاشقم بوده ولی روش نمیشده بگه ولی حالا این عشق آتشین دیگه مجالی واسه خجالت نذاشته و یه پیشنهاد بیشرمانه هم داده بود که روم نمیاد بگم
_واه واه به حق چیزای نشنیده...والا چی بگم ارباب من چیکار میتونم واستون بکنم من که دستم از اون دنیا کوتاهه
_تو باید بری آلبوسو نبش قبر کنی و کاری که با آغا محمدخان قاجار کردند بر او روا داری تا من خیالم راحت شه

_عجب که اینطور والا منم به ارباب حق میدم
_راستی یه سفارش دیگم کرد
_چی؟
_سرتو بیار جلو تا بگم
.
.
_آخ آخ چرا میزنی؟
_ارباب گفت از طرف اون اینو پس کله یه خائن بزنم

اوهوم خب این بود گزارش درخواست اخیر یاکسلی و دیگر مرگخواران از ویزنگاموت.با خبرهای تکمیلی در این رابطه و این که آیا با این پیشنهاد موافقت میشود یا خیر در مجله بعدی با ما همراه باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/8/30 1:36:09
ارسال شده در: شنبه 28 مهر 1386 22:49
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبل جکسون؟

بنابر اخبار رسیده از وزارت امنیت جادوگری،آلبوس دامبلدور با نادیده گرفتن قوانین رازداری جادوگری به میان ماگل ها رفته و با نام ساختگی مایکل،به خوانندگی در بین آنها پرداخته است.
همه ی ما به یاد داریم که در گذشته،دامبلدور برای چند سالی ناپدید شد و دیر زمانی هیچ یک از جادوگران او را ندید.

اخیرا ماموران و کاراگاهان وزارت خانه،با نفوذ به سیستم های امنیتی پلیس ماگلی به پرونده ی فردی با نام مایکل جکسون برخورد کردند. پس از بررسی پرونده ی او،متوجه شدند که تصویر فرد مذکور بدون شک عکس دامبلدور است.

یکی از منابع آگاه که نخواست نامش افشا شود، پیرامون محتوی پرونده ی دامبلدور چنین گفت:
ما متوجه شدیم که پلیس جهانی،به دنبال دستگیری البوس دامبلدور است.او متهم به آزار پسر بچه ی سیاهپوستیست که به خانه ی ویلایی اش،رفت و آمد داشته.

همدردی لیلی و جیمز،با پدر و مادر سیاه پوست
پس از انتشار این خبر،لیلی و جیمز نیز با تنظیم شکایت نامه ای ،خواستار دستگیری دامبلدور شدند.
جیمز به خبرنگار پیام امروز چنین گفت:مرتیکه...بوق....بوق....بوق...من....بوق...بوق....بوق....من با ریشش گلیم میبافم.

لیلی نیز پس از زار زار های مدوام،بالاخره دو جمله را به سختی بیان کرد:
من و جیمز،با اون پدر و مادر ماگل،که بچشون به دست این پیرمرد ،این خفاش،این ...بوق....افتاد،همدردی میکنیم.

هنوز مشخص نیست که جیمز و لیلی به چه دلیل،اینگونه ناراحت شده اند و همچنین متن شکایت نیز مخفی مانده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: چهارشنبه 18 مهر 1386 22:35
نمایش جزئیات
آفلاین
خبرنگاري از كشور ايران اعلام كرد در روز بيستم مهر رولينگ كتاب هشت را در ايران به زبان كاملا فارسي منتشر خواهد كرد و در طي سفري به ايران آمده و با هري پاتريست هاي ايراني ديدار نموده .
ايشان از زبان رولينگ اعلام كردند : من از كشور ايران خوشم اومده و شايد تا آخر عمر در ايران بمانم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1386 18:07
نمایش جزئیات
آفلاین
آخرین روزهای فعالیت جادوگران

ریتا اسکیتر خبرنگار مشهور و جنجالی پیام روز در خبری داغ داغ اعلام کرد که از پیشگویی معتبر با جفت گوشهای خود شنیده که روز عید فطر روز عزای جادوگران خواهد بود چون تنها پناهگاه آنها یعنی سایتی جادویی به نام www.jadoogaran.org الی الابد داون خواهد شد. البته زمان دقیق آن بستگی به رویت هلال ماه داره ولی ظاهراً پس از این واقعه سنت مانگو از سیل وسیع جادوگرانی که مشاعیر خود را به علت این واقعه از دست می دهند به حد انفجار خواهد رسید هرچند شفادهنده های آن نیز خود جزو بیماران خواهند بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1386 12:21
نمایش جزئیات
آفلاین
کناره گیری کالین کریوی از انتخابات وزارت

در پی ازدواج این مرد آسلام و خوردن مهر زز بر پیشانیش، ایشان در خبری اعلام کردند دیگه فرصتی برای وزارت نخواهند داشت چون از این پس مجبورند به ارشاد جادوگران مجرد پرداخته و آنان را در چاه عمیق زوجیت پرتاب کنند و به آنان راه و رسم زناشویی، ظرف شویی، لباس شویی و... را بیاموزند.
همچنین ایشان اظهار کردند به دلیل کهولت سن همسرشان نمی توانستند ایشان را در منزل تنها بگذارند چون باید یکی میبود تا آنان را برای انواع جراحی های پلاستک شامل زیبایی، لاغری، کششی، خمشی و... به سنت مانگو همراهی میکرد; بنابراین گراپ را مجبور به استعفا کردند تا مراقب مادر هری پاتر باشد.
کالین کریوی پس از کناره گیری از تمام طرفدارانش درخواست کرد تا رای هایشان را به آبرفورث دامبلدور اعطا کنند چرا که وی باعث نجات فرزند همسرش شده است.
البته ناگفته نماند، آبرفورث دامبلدور، وزیر سحر و جادو نیز به خاطر این اتفاق، ازدواج و استعفا، اشک شوق و غم را همزمان با هم نثارشان کردند و به خاطر این کار نامعقول و معقول، تصاویرشان را به عنوان تشکر بر روی کارتهای قورباغه شکلاتی قرار دادند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 22:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به گزارش خبرگزاری شایعه
بیش از 20 نفر در اثر انفجاری که صبح امروز در دفتر کی از محفلی ها که خواست نامش فاش نشود کشته شدند
گفتنی است این حادثه زمانی رخ داد که جواتی از اعضایه آسلام برای زنده نگه داشتن نام آسلام با کمربندی حاوی نارنجک هایه حسین فهمیده ای وارد وزارت شده خود را می ترکاند
هنوز امار درستی از تلفات در دست نیست ولی یک مقام اگاه تعداد قربانیان را برابر زلزله ی بم می داند
همچنین یک شاهد عینی می گوید قبل از انفجار بمب چندین کارمند آسلامی که در وزارت بوده اند از محل خارج شده اند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ٌٌدر حال پاشیدن بذر
ارسال شده در: چهارشنبه 31 مرداد 1386 13:33
نمایش جزئیات
آفلاین
قتل هوريس اسلاگهورن در دفتر كارش

طبق آخرين اخبار ارسالي از شايعه نيوز، هوريس اسلاگهورن، مردي كه تمامي اطلاعات در مورد جان‌پيج‌ها را به لرد تاريكي داده بود، امروز به طرض فجيعي به قتل رسيد.
خبرها حاكي از آن است، كه جسد بي جان هوريس را منشي ايشان در دفترشان پيدا كرده و فورا با 138.5 تماس گرفته است.
پليس جزئيات بيشتري از اين حادثه را فاش نكرده است.
اما خبرنگار شايعه نيوز با پرس و جو توانست نام مظنونين اين قتل را بفهمد كه به اختصار برايتان بازگو ميكنيم:

ايگور كاركاروف (همكار هوريس) مظنون شماره يك
پروفسور كوييرل (مدير مدرسه جادوگري) مظنون شماره يك
ماندانگاس فلچر (دزد باسابقه) مظنون شماره دو
بليز زابيني (رقيب هوريس براي تصدي سمت نظارت) مظنون شماره دو
لرد ولدمورت مظنون شماره دو

منتظر اخبار بعدي ما باشيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 31 مرداد 1386 08:37
نمایش جزئیات
آفلاین
ریشت را بیار.ریشه ات را درست میکنیم
اسلام و علیکم و رحمة ال.......
این نامه نوشته شد در سی و یکم مرداد-سال هشتاد و شش.برای آلبوس دامبلدور.او که ریش دارد و ریشه ندارد.ارتفاع ریشش نیم وجب کمتر از محاسن مرلین است و معروفیتش فرسنگ ها با ریش مرلین فاصله دارد.
اینجانب آیت المریلین،داش کالین کبیر،جوات بزرگ و همیشه در صحنه(و پشت صحنه)،شما را به مجلس شبانه ی بندری زنان عارفانه دعوت میکنم.بندری بزنید و به اوج بروید و ریش خود را به آسمان هفتم گره بزنید.
وقت آن رسید تا با گرایش به دین آسلام،جواتان را پیروز کنید.
مرلین یارتان میشود و آن دست سوخته شفا می یابد.یاد مرلین همچون کیمیاست و خاک را طلا میکند.
به ستاد بییاید و بنگرید گراپ را که بابا کرم میرقصد و آفتابه میچرخاند در مجلس بندری زنان
امضا:کالین کریوی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/5/31 8:43:33
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارسال شده در: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386 19:09
نمایش جزئیات
آفلاین
با خلاصه شايعات با شما هستيم :
فعالترین عضو
آنتونيون دالاهوف با 11 راي

ناظر ماه
چوچانگ با 2 راي

بهترین نویسنده در مباحث هری پاتری
ليلي اونز با 5/5 راي

بهترین نویسنده در رول پلیینگ
نيوت اسكمندر با 9 راي

بهترین مدیر ماه
پروفسور كوئيرل با 1 راي

جادوگر ماه
كتي جيمز پاتر با 20 راي !!! ( به خاطر تاپيكش كه حذف شد )

ارزشی ترین عضو سال
بورگين با 23 راي

تنبل ترین عضو
هري پاتر با 5 راي

کم صبر ترین عضو
تيبريوس آگدن با 3 راي

کم کار ترین ناظر نقاد
خودم ... من كه ناظر نيستم با 4 راي

برترین بازرس عالی رتبه
پرسی ویزلی با 14 رای ( همه گریفندوری ) !

بیناموسی نویس ترین عضو
پرفسور کوییرل با 70000000 راي ( تمام كشور ) !

گل ترین عضو سایت
همه به غير از كو...و......ئيرل نيست . پس كيه ؟؟؟ به غير از هيچكي . ها...ها...ها .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!