.:::::::::::.کنفرانس مطبوعاتی- قبل از بازی.::::::::::::.
در کنفرانس گریفیندوری ها...
تیک تیک ...( افکت فلش های دوربین)
-جناب پادمور می شه نیم رخ شید!
استر گره ی کراوات آبی و اناریش را شل می کند و می گوید :
-خب اساساً امروزه بر اساس باری به هر جهت مستلزم اینه که همان طور که مستحضرید خب ..امم چیزه...همان طور که باتیلدا بگشات توی کتابش می گه اصالت حرکت صرف نظراز نتیجه! و فر پلی خیلی چیز مهمیه که نباید فراموش کرد!
خبرنگارا:

استر عرق روی پیشونیش را پاک می کندو ادامه می دهد:
-اهم... البته ما تیممونو تقویت کردیم وبازیکن جدیدی رو هم به لیست بازیکنامون اضافه کردیم. این شما واین سیریوس بلک!
ملت: سوت جیغ کف!
یکی از خبرنگارا: ببخشید آقای بلک، می شه از سابقه ی خودتون توی کوییدیچ بگید!
سیریوس موهاشو توی لنز دوربین صاف می کند و می گوید :
-ما از اول سیریوس بلک نبودیم! در زمان طفولیت به ما می گفتن سیریوس وایت!
ما کوییدیچو از زمین های خاکی اطراف گریمالدشروع کردیم.اینقدر رفتیم توی آفتاب وکوییدیچ بازی کردیم تا شدیم این!البته اون موقع هم هنوز بلک نشده بودیم!بهمون میگفتند سیریوس گِرِی!
تا اینکه بعد از هم نشینی با جیمز و ریموس و پیتر شدیم سیریوس بلک!
ملت خبرنگار :

استر یکی به پشت لارتن می زندو میگوید: حالا تو درباره تیم بگو!
لارتن:

یکی ازخبرنگارا: نظر شما در مورد بازی فرپلی چیه!؟
لارتن:

خبرنگار: این که تعطیله باو!

در کنفرانس هافلی ها ...
لودو دستی به موهایش می کشد و می گوید:
- خب این بازی هم مثل بازی های دیگه است.چیزی که خیلی مهمه و باید رعایت بشه و فقط اون مهمه بازی فرپلیه! و کلاً خیلی مهمه باز ی فرپلی! و واقعا" اگه باز ی فرپلی رعایت نشه خیلی بده!ببخشید من یه سئوال دارم! من گفتم بازی فرپلی خیلی مهمه؟!

خبرنگارا:

یکی از خبرنگارا رو به نیمفادورا تانکس می کند و می گوید: نظر شما در مورد بازی چیه!؟
تانکس:با عرض سلام و خسته نباشید. می خواستم به همه ی بینندگان عزیز بگم چیزی که خیلی مهمه عشقه و اصن مهم نیست طرف مقابلتون یک گرگینه باشه یا یک جادوگر اصیل! مهم عشقه و اینا! از همین جا می خوام به ریموس بگم که جیگرتو! پاشو بیا منو بگیر دیه!کلی لاو یو!
(
)ماندانگاس دوربینو به طرف خودش میچرخاند و میگوید:
-خب منم از همین دوربین استفاده می کنم به جمشید گندهه می گم که بابا مرامتو! بابا صفاتو! آخه اینه رسمش؟!شمعدونی نقره ی اصل رو برمی داری اون وقت فقط شصت گالیون بابتش می دی!بابا می دونی اون چقدر زحمت داشت! آخه ادم چه جوری می تونه بره تو خونه ای که انواع طلسم های امینیتی روش کار گذاشته شده وشمعدونا رو برداره!
یه پیغام دیگه هم داشتم به فِری با وفا! اون قضیه ی خونهه جور شد!ا صاحبخونه اش رفته هاوایی تعطیلات !امشب قرارمون راس ساعت ده! 
.::::::::::زمین بازی کوییدیچ.::::::::.
با سوت مادام هوچ بازیکنان تیم گریفیندور با لباس های شیر نشان خود و هافلی ها با لباس های گورکن نشان خود وارد زمین بازی می شوند!( این قسمت تنها برای توصیف لباس بازیکنان نوشته شده و هیچ ارزش دیگری ندارد!
)بازی شروع می شود و اولین توپ را دنیس می گیرد و به تانکس پاس مید هدو او هم به درک پاس میدهد. ناگهان فضا مه آلود می شود.صدای توپ و نارنجک به گوش می رسد. همه جا را خاک میگیردو صدای جیغ و داد و فریاد...نههههه!
بمب انفجاری سینیسترا به فاصله ی یک صدم اینچ از کنار دنیس می گذرد.
-از شیر قرمز به شیر سفید ..خیییش... اوضاه وخیمه! سه تا گور کن دارن به طرف ما میان! مراقب باش!خیش..خش..به بجه ها هم بگو سنگر بگیرند..خیش...
آلبوس ریشاشو دور کمرش می پیچاند و به حالت آماده باش منتظر کوافل می شود که از طرف درک به سمت دروازه شلیک شده است. البوس چشمانش را می بنند و روی صدای کوافل تمرکز می کند. سپس رو چوب جاروش دو تا ملق می زند و با دو تا حرکت آکروباتیک کوافلو به جسیکا پاس می دهد.
*نیازمندی های پست*
همیشه جوان بمانید. با نوشیدندی ها ی کافه ی سه دسته جارو....با نازلترین قیمت...یک نوشیدنی بخوری یک خط هاگوارتز سل میگیری..دو تا نوشیدنی بخوری یک خط دیگه هم هدیه میگیری!

-------------------
جسیکا کوافلو به لارتن پاس می دهد و او هم به سیریوس پاس میدهد. همین زمان پیوز ضامن یکی از نارنجک هایش را می کشد و سعی میکند آن را طرف سیریوس پرتاب کند. اما فراموش میکند که روح است و نارنجک درست جلوی پای لودو می افتد.
( آخرین تصویری که تونستیم از لودو دریافت کنیم>>>>
)سیریوس کوافلو میگیرد و با تمام قدرت به طرف ماندانگاس پرتاب می کند.. اما مانداگاس در حال برق انداختن گردنبند طلائی است که از گردن مادام هوچ کش رفته است در نتیجه کوافل داخل دروازه می شود. و چیزی شبیه صدای سوت مادام هوچ به علامت گل ، از دور دست ها! به گوش میرسد.

در فضای بالای سر آنها ، الیور و اسپراوت هر دو اسنیچ را می بینند. الیور دو تا دست کش بوکس توی دستاش می کند و مدام به اسپراوت مشت میزند. اما اسپروات خیکشو جلوی جارو گذاشته است. در نتیجه مشت های الیور بی نتیجه می ماند و تنها ایجاد صدایی شلپ شلوپی میکند که نتیجه نوشیدنی هایی است که اسپروات پیش از بازی نوش جان کرده است. اسپراوت از غافلگیری الیور استفاده می کند و خیک چاقشو به زحمت حرکت می دهد و اسنیچو را با دستانش می گیرد.
مادام هوچ از زیر یک مشت خاک و آجر : سوووووووت

و نتیجه بازی توسط تابلوی نمایش امتیازات ..اهم.. جسد تابلوی امتیازات نمایش داده می شود:250-10 به نفع هافلپاف!
.:::::::::.روزنامه ی پیام امروز- فردا .:::::::::.
تصویر استر در حالی که با لودو دست می دهد و هردو به دوربین لبخند می زنند و قسمتی از حرف هایشان با عنوان " ما فرپلی بازی می کنیم " و " فر پلی و دیگر هیچ! " به رنگ قرمز درست زیر اسمشان زده شده است و بالای روز نامه با حروف درشت نوشته شده است : خشن ترین بازی قرن!
و زیر آن تصویر جرج و فرد با کت های پوست اژدهایشان در حال دست تکان دادن هتسند در حالی که زیرش تیتر خورده : فروش تله های انفجاری ،نارنجک های نور افشان و پارو کردن پول!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

چرا شما گوش نميديد! بابا فردا مسابقس؛ من به عنوان كاپيتانتون كلي زحمت كشيدم، فيلم مسابقشون رو تهيه كردم... بوقيا... چرا گوش نميديد! لودو تو ديگه چرا؟! 

لودو... لودو خواب ديدم... خواب اون فيلمي كه ظهر ديديم رو ديدم!

در اومده، ميگه:
در اين ترم كوييرل منو مامور كرده كه چك كنم كلآ همه چيز رو! 

.... ها؟! چي ميگي بوقي... من مديرم! برو برو تو زمين، مشكلي نيست!

مشاهده می کنه(!) چاره ی دیگه ای نمی بینه و میره تا به فکر به حال غذای ملت بکنه!

(ژست گوي زرين بود اين)