جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 16:57
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی جون یک مثال برات میزنم :

یک کلاسی هفت تا دانش آموز داره :

علی میگیره : 10

نقی میگیره : 15

اصغر میگیره : 5

فرهاد میگیره : 6

اکبر میگیره : 9

مجتبی میگیره : 19

یاسر میگیره : 13

یک کلاس سه تا داره :

صالح : 19

صابر : 17

میلاد : 18

خوب میشه بپرسم کدوم کلاس زحمت بیشتری کشیده ؟

کدوم کلاس بار نمره اش باید بیشتر باشه و اول شدن حقشه ؟

میشه بپرسم که این جمعیت گیریف اگر هر کدومشون یک پست بزنن و 10 بگیره ، امتیازشون چقدر میشه ؟

میشه توضیح بدی ارزش نمره 20 تا 29 گرفتن بیشتره یا 10 تا 25 گرفتن ؟

اینا رو توضیع بدی خوشحال میشم . انصاف هم خوب چیزیه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/6/13 16:59:34

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

فکر میکنم لازمه منم دخالتی داشته باشم !

باید بگم که قانونی که کوییرل گفت کاملا صحیحه و به نظر من هم اضافه شدن تمام و کمالش بدون تقسیم بندی به امتیازات هاگوارتز کاملا متینه و همینطور مفیده !

در مورد اینکه بلیز گفت ارزشی سی چهل پست کمتر از دو تا پسته ؟ باید بگم که بله ، دقیقا ارزشش کمتره ! خود من هم در کلاس ها شرکت کردم و تکالیف و امتیازات دیگران رو هم دیدم . کسی که دو تا پست برای کوییدیچ میزنه کلی هماهنگی و وقت و زحمت میکشه و میزاره برای پستش ، ولی کسی که توی هاگوارتز 100 تا پست میزنه و هدفش اینه که همه بگن : آفرین ، هزار ماشالا میبینید چه فعالیت مفیدی داره ؟ رنک دانش آموز نمونه حقشه !
این هیچ ارزشی نداره ، به نظر من اون دو تا پست ارزشش بیشتره !

در ضمن این که من الان دارم با این قانون موافقت میکنم برای این هست که :
اولا : اسلیترین با اینکه حقش نبود اول بشه ، برای جلب توجه کنار کشید و حالا هم در رابطه با این قانون اعتراض داره

دوما : اینکه بلیز میگه تمام و کمال اضافه میشه به خاطر تغییرات امتیاز دهی ای هست که ما الان در هاگوارتز شاهدش هستیم !

سوما : به این خاطر که گریفیندور با حداقل 100 تا شرکت کننده الان سومه و اسلیترین و هافلپاف با حداکثر 4 یا 5 تا شرکت کننده در رتبه های اول و دوم قرار دارن ! به نظر من باید این قانون اضافه بشه ، تا هر کسی که زحمت بیشتری کشیده اول بشه ! زحمت 100 تا دانش آموز جواب داده بشه ! پایمال شدن زحمت 4 تا دانش آموز اهمیتی نداره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 16:09
نمایش جزئیات
آفلاین
کوییرل عزیز این عجیب ترین قانونه ممکنه چون قاعدتا همونجور که در کتاب هست و همونجور که در سال های قبل این روند وجود داشت امتیازات کوییدیچ یک کمک برای گرفتن جام هاگوارتز هست. ولی با استنباط شما دقیقا برعکس شده یعنی امتیازات هاگوارتز شدن کمکی برای برنده شدن در جام کوییدیچ ...

سال پیش اضافه شدن چهارصد امتیاز در مقابل یازده دوازده هزار امتیازی که هر گروه داشت هیچ بود .. شما همه امتیازات رو اضافه میکردید آخر میانگین میگرفتید! ولی شما الان دارید امتیازات رو از همون اول میانگین میگیرین یعنی چند هزار امتیازی رو که هر گروه گرفته تبدیل یه امتیازات دو سه رقمی کردید بعد روی اون امتیاز یهو میخواین چهارصد امتیاز رو بدون هیچ تغییری اضافه کنید!

یعنی از نظر شما ارزش کار کسانی که سه ماه تموم دارن توی همه کلاسا شرکت میکنند و پست میزنن کمتر از کسیه که نهایتا برای کوییدیچ فقط دو تا پست زده؟ ارزش سی چهل تا پست از هر نفر کمتر از دو پست از یک عده محدوده؟

هیچ منطقی نمیتونه این موضوع رو توضیح بده. اگر شما امتیازات مدرسه رو تقسیم بر یک ضریبی کردید باید با امتیازات کوییدیچ هم همین کار رو کنید. نمیتونید که همینجوری امتیازات کوییدیچ رو تاثیر بدید. اگرم راه حلی به نظرتون نمیرسه بهتره امتیازات رو جدا حساب کنید.

نقل قول:
متاسفانه شما وقتی میبینید قوانین در حال حاضر با شرایط گروه شما نمیخونه اونو بی ارزش میدونید. نمیفهمم چرا وقتی نوشته شدن کسی اعتراضی نکرد!؟

والا ما عضو جادوگران نشدیم که تو سایت راه بیفتیم ببینیم کدوم قسمت از قوانین اشتباهه تا به شما بگیم درستش کنید.

قاعدتا ما زمانی میفهمیم یک قانونی اشتباه هست که باهاش مواجه بشیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
پرفسور کويیرل

خب شما با اين كار و اين قانون داريد كاري ميكنيد كه در واقع مثلا هافلپاف كه واقعا از گريف بهتر كار كرد اين ترم،سر يك كوييديچ اگر دوم شود كل ماجراي شركت در مدرسه اش به فنا ميره!يعني كوييديچ اينقدر تاثير گذاره؟

در ضمن بعد از استعفا شما من شخصا ديگر در مدرسه شركت نميكنم،چون شخصي را بهتر از شما و سطح هاگوارتز نميبينم كه مدير بشود،مگر اينكه عضو خوب با رول قوي و مديريت خوبي،مدير بشه كه اونم احتمالش خيلي كم است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: سه‌شنبه 13 شهریور 1386 13:10
نمایش جزئیات
آفلاین
ایگور تعجب آوره به خاطر حرفی که میزنی! یعنی شما میگی من بخاطر تلافی کوییدیچ این قوانین رو دارم میگم!؟

پیام زده شده در تابلوی اعلانات پست شماره 18: ۱۰:۱۷ پنجشنبه ۴ اسفند ۱۳۸۴
بعد از پایان مسابقات جوایز بدین شرح به هر گروه تعلق خواهد گرفت:

گروه اول 400 امتیاز
گروه دوم 300 امتیاز
گروه سوم 200 امتیاز
گروه چهارم 100 امتیاز

پیام زده شده در تابلوی اعلانات پست شماره 21: ۱۶:۳۵ پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۸۴
هر نمایشنامه 10 امتیاز داره در کل هر کس در طول بازی باید سه نمایشنامه در زمین بنویسه که میشه 30 امتیاز با توجه به تعداد بازیکنان هر تیم,در صورت بدست آوردن تمام امتیازات در نهایت 210 امتیاز (توسط یک داور) برای تیم بدست میاید.بر مبنای این امتیازات تیم برنده مشخص میشه.در آخر امتیازت + جایزه تیمها شده و به تابلوی شنی امتیازات اضافه میگردد.

من فکر میکنم قوانین واضحه و ما دو ترم پیش هم همین کارو کردم. ترم قبل وقتیکه به نوع امتیاز دهی اعتراض شد من یه پست زدم و امتیازات رو به دو روش جمع بستم که باز هم گریفیندور قهرمان شد. اگه یادتون باشه بدون جمع بندی این امتیازات کوییدیچ، هافل و گریف امتیازاتشون مساوی بود.
متاسفانه شما وقتی میبینید قوانین در حال حاضر با شرایط گروه شما نمیخونه اونو بی ارزش میدونید. نمیفهمم چرا وقتی نوشته شدن کسی اعتراضی نکرد!؟
این قوانین در این ترم هم مانند دو ترم گذشته اجرا میشه و شما میتونید بعد از استعفای من و تعیین مدیر جدید هاگوارتز قوانین جدیدی هم بنویسید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 12 شهریور 1386 21:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من شكايت دارم به طرح اضافه كردن امتيازات كوييديچ!

نفر اول:400 امتياز
نفر دوم:200 امتياز
نفر سوم:100 امتياز!

خب خنده داره واقعا!كوييرل عزيز به خاطر اينكه شركت نكردن ما در كوييديچ رو جبران كني چنين كاري كردي؟با اين كار نفر اول كوييديچ،اولين شانس قهرماني هاگوارتز است و اين خنده داره!!!

هر جور كه بخواهيم حساب كنيم،گروه هافلپاف در صورتي كه دوم بشود در كوييديچ احتمال كم،در كل اول ميشود.چرا؟

چون هيچوقت بعد از تقسيم امتيازات،200 امتياز بين دو گروه اختلاف نميفتد.

اين قانون ميتواند تغيير كند چون هنوز تاثيري بر هاگوارتز نذاشته است.لطف كنيد و تغييرش دهيد .

اين در حق ما نامرديه كه امتيازات تقسيم نشود(كوييديچ)رو ميگم.چون يكدفعه امتياز درست حسابي ميرسه به تيم قهرمان.ريون هم الان شانس قهرماني دارد حتي و ما صد در صد آخريم.هر جور حساب كنيد.

اين ترم براي من مهم اين بود كه بگم،گروهي در بدترين وضعيت هم ميتواند قهرمان شود و اينكه نشون بدم به شما كه همه چيز گريفندور نيست!!!!

با اينكار،زحمت سه ماه را ارزشش را كمتر از سه پست كوييديچ است!همه دوستان اين رو بخونند و هر كي به نظرش اين طرح(انصافا و خدايي)درست نيست به حال من تاسف بخورد.

باي...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/6/12 22:59:18
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/6/12 23:24:49
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 9 شهریور 1386 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
خب سلام.
به عنوان یه استاد از مدیریت سؤالی داشتم
اساتید باید حداکثر تا چه روزی امتیازات جلسه چهارم(پایانی) رو ارائه بدن؟

تا پنجشنبه این هفته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/6/10 10:09:24
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 28 مرداد 1386 21:26
نمایش جزئیات
آفلاین
خب پروفسور كوئيرل عزيز سلام !!!

بايد به عرضتون برسونم كه مالسيبر سوروس اسنيپه و به احتمال خيلي زياد ديگه به سايت نمياد !
اگر فكر مي كنيد كه اشتباه مي كنم يه چكي در مورد اين دو شخصيت بكنيد تا شايد ممكن باشه يه نفر باشند .

ممنون ... این شناسه ها و تغییر شخصیتها باید بعدا یه جمع بندی بشن البته بعدا.فعلا عجله ای نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/5/29 12:11:01
ارسال شده در: یکشنبه 28 مرداد 1386 15:44
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خسته نباشید

میخواستم که در مورد شناسه های بسته شده توضیحی به اساتید بدید ، که امتیازات به چه صورت حساب بشه !
من برای مراقبت از موجودات شناسه مالسیبر که بسته شده رو امتیازش رو برای اسلیترین وارد کردم ، چون زمانی که شرکت کرده بود در اسلیترین بود .
در امتیازاتی که چوچانگ عزیز وارد کرده برای تاریخ جادوگری ، امتیاز شناسه های بسته شده رو جمع نکرده !

در این مورد توضیح بدید که به چه صورت باشه

امتیازات شناسه های بسته شده به گروه قبلی وارد میشن... این امتیازات فعلا جمع میشن ولی در پایان ترم جزو دانش آموزان حساب نمیشن
البته یکی از دلایلشم اینه که من باید بعدا برم ببینم که مالسیر الان در حال حاضر شناسش چیه و ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1386/5/28 17:22:17
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 27 مرداد 1386 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به بارتی:
برای این درس من پرسی ویزلی رو انتخاب کردم

به ایگور:
نه اونا فقط امتحان میدن و امتیاز میگیرن ولی به خاطر چند تا پست به عنوان دانش آموز در نظر گرفته نمیشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!