بلا:اه!اینا چشون میشه یهو؟اون پوبدستی من رو بده ببینم.لوموس...
ملت به صورت زیر پوستی:
بلا با کمال اعتماد به نفس:اهم.اکسپلیارموس...
ملت دوباره حرکتشون رو ریپیت کردن!
بلا به همون حالت زیر پوستی انواع و اقسام فحش های جی پی سیزده رو نثار ملت کرد و دوباره گفت:اکسپکتوپاترونوم...
بارتی که به شدت حوصله اش سر رفته بود جونش رو کف دستش گرفت و رفت جلو:ببخشید اجازه میدین؟علت مرگیوس آشکاریوس!
بلا تصمیم گرفت در اولین فرصت بارتی رو در حلق...گل گوشتخوار بلیز فرو کنه چون ممکن بود مانتی با خوردن بارتی اسهالی چیزی بگیره!
همین لحظه امواج سبز رنگی که از دهن آنی مونی به اطراف پراکنده میشد آشکار شد و نشون داد که چرا رودولف ترجیه میده شبها توسط بلا از تالار به بیرون پرت شه و کنار آنی مونی نخوابه!
سوروس:اه!به علت عدم رعایت بهداشت توسط آنی مونی 20 امتیاز از گریفندور کم میکنم!این بو رو از بین ببرید.
رودولف:خب پروفسور لطف کنین این بو رو از بین ببرین تا ما بهش نزدیک بشیم.
سوروس به حالت دو نقطه دی به ملت خیره میشه:من...اووووم...زیاد علاقه ای به اجرای وردای مختلف ندارم...ایگور خودت این ورد رو اجرا کن.
ایگور:
من به آنی مونی نزدیک نمیشم.جولیا:ایگی جاییزه میگیریا!
ایگور: :no:
پنسی:ایگور بهت ژل مخصوص ریش میدیما!
ایگور:عمرا!
بلا آستیناشو میزنه بالا:بذارین من این مشکل رو به روش خودم حل میکنم!ایگور بیا اینجا...
ایگور:
من ترجیح میدم برم این دهن آنی مونی رو پاکسازی کنم.اما از راه دور...اممممم...دهنیوس تمیزیوس...پاق!البته ورد ایگور کاملا درست عمل میکنه ولی به همراه بو دندون مصنوعیای آنی مونی هم بیرون میپره!ایگور از شدت خوشی که تونسته این عملیات مخوف رو انجام بده غش میکنه!
بلا:اممم.خوبه.حالا یکی بره اون چوبدستی رو در بیاره.بلیز که پس افتاده،ایوان که غش کرده ایگور که کف تالار پهنه!اوووممم.بارتـــــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــی!
بارتی:
ملت اسلی:برووووو!
بارتی با احتیاط مشغول انجام عملیات خوفناک بالاتر از خطر میشه:دِن.دِن.دِن...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

يا مرلين به دادم برس ! به ريش كالين قسم اگه از دست اين ملت در برم حاضرم 3 شب هري پاتر و دارو دستشو غذا بدم
تسليم آنها شد و خود را به آنها سپرد !
ممنون !
بــــلـــــیـــــز،بیا اینجا کارت داریم...!
هوووم.شک دارم.خب چیه زودتر بگو ببینم.

