واي !اين جا چه خبره؟؟من 4 روز نبودم ... نميدونم اين دوستان كه در اين تاپيك پست ميزنن،اصلا پست اصلي من رو خوندن يا نه؟؟بعضي پست ها كه خيلي تابلويه انگار طرف اصلا كتابهاي هري پاتر رو نخونده!
نقل قول:
*khaham:در مورد سنگ بايد بگم کي مي گه اون نسل به نسل چرخيده؟ اون هم مثل چوب بوده چون برادر دومي که بچه نداشت (عشقش مرده بود وبراي زنده کردن اون سنگ رو مي خواست ) بنابراين نمي شه مطمئن بود نسل به نسل چرخيده. ممکنه سالازار مي دونسته اون چيه ولي به کسي نگفته بوده (هر چي باشه اون يکي از بنيانگذاراست) ولي اينو ميشه مطمئن بود که از سالازار به بعد نسل به نسل اومده!*
نقل قول:
*ايگور كاركاروف(اي الهي قربونت!):ولي خب اگر منظورتون از يادگار دوم سنگ هست كه اصلا نسلي در ادامه اون برادر نبوده..اون عاشق دختري بوده و ميخواسته او رو ببينه و آخرم خودشو ميكشه تا پيش عشقش برگرده پس اصلا نسل بعد از اون ادامه نداشته و احتمالا توسط يه شخصيت از نسل اسليترين خريده شد يا دزديده شده است.*
دوستان ! مارولو گونت در كتاب 6 در خاطره ي مامور وزارت جادو دقيقا ميگه:
نقل قول:
*اينو مي بيني؟مي بيني؟ميدوني اين چيه؟مي دوني از كجا اومده؟ قرن هاست كه اين توي خانوادمون مونده.مي بيني چه اجدادي داشتيم؟همشون اصيل زاده بودن!مي دوني براي اين، و اون نشان پاورل كه روي سنگه حكاكي شده ،چه قيمتي به من پيشنهاد كردن؟*
پس يادگار دوم نسل به نسل چرخيده تا به دست مارولو و در نهايت تام ريدل (ارباب عزيز )رسيده! مفهوم شد؟ديگه بديهيات رو نبايد توضيح داد! با توجه به گفته ي مارولوو من اين فرض رو _ با احتمال خيلي زياد_ گذاشتم كه اين سنگ به دست يكي از برادر زاده هاش افتاده.و بعد از اون...
نقل قول:
*monir potter:در ضمن افسانه سه برادر واقعي نبوده و ممکن بوده اين سه نفر فقط با هم دوست بوده باشن*
نقل قول:
*هري پاتر:همونطور که گفتم قضيه مردن عشق برادر دومي و برگردوندن اون با سنگ رستاخيز غير قابل اثباته چون در اون افسانه هر چيزي ميتونه خالي بندي باشه به غير از وجود سه برادر و وجود سه يادگار
(هري پاتر عزيز هم تاييد كردند كه افسانه اصلش وجود داشته.خدايا شكر!)
نقل قول:
*shadowgirl:رولينگ در يکي از مصاحبه هاش تأييد کرده بود هري نواده گريفندوره... در يکي از مصاحبه هاي اخيرش هم گفته بود سه برادر پيرل واقعأ از اجداد هري و ولدمورت محسوب مي شن... و همون طور که باز رولينگ گفته اونها برادر بودند نه سه تا دوست معمولي.*
با تشكر فراوان از shadowgirl...حالا ميخوام سوالم رو كه در خروارها پست نامربوط گم شده دوباره مطرح كنم:
حالا كه اثبات شد هري پاتر و ولدمورت نوادگان راستين پاورل ها و نيز گودريك و سالازار مرحوم هستن(كه تا حالا داشتم فرض سوال رو اثبات ميكردم!!!)، چطور شده كه يك يادگار به هري رسيده و يكي ديگه به ولدي؟؟ پاورل ها نواده ي گورديك اينا بودن يا برعكس؟؟ كي به كيه؟؟؟
نقل قول:
هري پاتر:من به نام گذاری کاری نداشتم من گفتم دهکده قبل از اینکه اسمش بشه گودریکز هالو وجود داشته
موسسین هاگوارتز مال حدود هزار سال پیش بودن پورال ها میتونن مال قدیمیتر از هزار سال باشن
چطور دهكده اي در 1689 _من كه ميگم _ساخته ميشه بعد توش گودريك به ديا مياد ولي هاگوارتز رو هزارسال پيش درست كرده؟؟
در ضمن جايي گفته نشده كه بعد از به دنيا اومدن گودريك اسم دهكده رو به گودريك هالو تغيير دادند.در كتاب تاريخ جادوگري هم اومده كه در 1689 دهكده هايي
به وجود آمده.دوباره حال ندارم سوالم رو موشكافانه مطرح كنم. ولي هركي خواست كه به اين سوال جواب بده، اون رو به طور دقيق و جامع در پست قبليم بخونه :
لينك پست اصلي تاپيك---------------------------------------------------------------------------------
shadowgirl عزيز شما پست هاي خيلي باحالي ميزنيد كه بعضي اوقات خيلي راهگشا ميشه.انتظار ميره در ايفاي نقش هم به همون مقدار موفق باشين؛ و از آنجايي كه ميدونم به اسنيپ مرحوم علاقه ي خاصي داريد، به شما پيشنهاد مي كنم كه براي ايفاي نقش وهمچنين عضويت در گروه اسليترين اقدام كنيد.موفق باشيد.
بعضي از دوستان هم كه انگار كتاب يا پست هاي تاپيك رو اصلا نخوندن:
نقل قول:
*monir potterيادگار اولي که نسل به نسل نچرخيد*
نقل قول:
*Daniel Radclif:اما در كتاب7 هم رون شمشير رو از كلاه در مياره ،پس دليل نميشه كه هري نوه ي گريفندور باشه.*
درست: يادگار دوم و نويل.