جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي نسبتا عزيز!منو ياد پرسي ويزلي داخل كتاب ميندازي!
كاملا مشخص بود كه علاقه اي به حذب ما(!!) نداري و الان هم با توجه به اين اتفاقات كاملا خوشحالم كه علاقه اي نداري و اميدوارم پيدا نكني!
كلا چيز هاي كه اينجا گفتي(مثلا وقت و حوصله نداشتن براي خراب كردن چهره حذب) كاملا تناقض داره با حركتي كه كردي!

نيازي به نقل قول كل پست نيست فقط براي نشون دادن طرز تفكرت و ديد ظاهري به قضيه اين تيكه رو ميارم:

نقل قول:
نوشته شده حذب ! نه اسکاور و سیریوس و سرژ و ققنوس و ... ! در نتیجه منظور از بوق بودن حذب و پایین بودن فعالیتش ، صرفا منظور تاپیک حذب هست نه عضو هاش !

من خيال ميكردم كه حد اقل يك جواب منطقي(هرچند مخالف) از پرسي بگيرم كه گويا خوشخيال بودم!
پس رفقاي حذبي،نظر من اينه كه بيخيال اين قضيه! من اشتباها روي دوستمون پرسي كمي زياد حساب كرده بودم كه خدارو شكر اين سوء تفاهم(حساب باز كردن) برطرف شد!!

_من بعد نوشتن اين پست پست سيريوس عزيز رو ديدم! آقا وقت واسه اين قضيه صرف نكن ارزششو نداره ! اينجور مخالف ها نمك كار هستن و گاهي اوقات غير مستقيم به آدم انگيزه فعاليت ميدن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 13:57
نمایش جزئیات
آفلاین
جذابه!

چی؟ اینکه پرسی ویزلی اومده یه حرفهای راجع به حزب بده، و وقتی با واکنش مواجه شده باقی دوستانی که با حزب مخالف بودن رو دعوت به حضور به رسانیدن در اینجا کرده!
عزیز من ... شما یه حرفایی در مورد حزب زدی که قطعا در مورد اعضاشه و می تونم برات راحت اثبات کنم که منظور شما تاپیک حزب نیست بلکه اعضای حزبه و الان هم داری می پیچونی.
در نتیجه این بحث به بقیه تا جایی که من می دونم مربوط نمی شه. شما یه حرفایی در مورد من و باقی حزبیا زدی و باید یا مشکل ما همینجا حل شه یا از راه های دیگه. دیگه بقیه دوستانی که با روی کار اومدن حزب مخالفن اینجا چی کاره ان؟!

نقل قول:

در مورد پيشنهادي که ققي داده بالا ، ملت با من صحبت کردن و به ارزشيت اون پي بردم ! و جالب تر اينکه گفتن وزير هم انگار با اين طرح و پيشنهاد موافقه !
يعني چي برادر من ؟ دلت خوشه ها ! حذب چيه ديگه ؟ تموم شد رفت ... يه زمان چهار تا عضو فعال بوديد ، پست ميزديد و لذت ميبرديد ... الانم که ماهي يه بار ميايد يه سري ميزنيد و ميريد ! حالا ميگي حذب بشه وزارت ؟ يعني وزارتم مثل حذب بشه بوق ؟ چه جالب !!
اين همه ملت دارن اينجا زحمت ميکشن و پست ميزنن و ايده ميدن و ... بعد خيلي ساده حذب بياد رو و همه چيزو خراب کنه بره پي کارش ! نه برادر من حذب هميشه با نگاه اينکه يه تاپيکه طنز هست که ملت هر مخالفتي دارن توش ابراز ميکنن ديده شده ، چيزي نيست که وزارت بخواد بهش اهميت بده !
البته اميدوارم من اشتباه متوجه شده باشم و وزير کاملا با اين مورد مخالف باشه ... در هر صورت سازمان تعيين مصلحت وزارت مخالف هست با اين پيشنهاد !

اثبات مخاطب بودن اعضای حزب نه خود حزب!:
گفته شده نقل قول:

يعني چي برادر من ؟ دلت خوشه ها ! حذب چيه ديگه ؟ تموم شد رفت ... يه زمان چهار تا عضو فعال بوديد ، پست ميزديد و لذت ميبرديد ...

اگه منظور تاپیک حزب باشه، تموم نشده و نرفته. بلکه هنوز هم سرجاشه و پست بخوره یا نخوره هست... تموم نشده ... چهار تا عضو فعال هم برای تاپیک حزب نبودن برای گروه حزب بودن. این از ابتدای صحبت شما.

این از این...
توی پست داریم :
نقل قول:
الانم که ماهي يه بار ميايد يه سري ميزنيد و ميريد ! حالا ميگي حذب بشه وزارت ؟ يعني وزارتم مثل حذب بشه بوق ؟ چه جالب !!

اولا که تعدادی از اعضای حزب مثل من و ققی و سرژ و اسکاور زیاد به رول پلیینگ سر می زنیم و اینی که شما در مورد ما گفتی شایعه پراکنی و کذب محضه پس قاعدتا باید حرفتو پس بگیری.
وزارت مثل حزب بشه بوق؟ این بوق معنیش دقیقا چیه؟ خب همه می فهمن که منظور چیه و این هم یه توهین مستقیم به حزبه. البته سانسور شده است. ولی قابل گذشت نیست.

نقل قول:
اين همه ملت دارن اينجا زحمت ميکشن و پست ميزنن و ايده ميدن و ... بعد خيلي ساده حذب بياد رو و همه چيزو خراب کنه بره پي کارش !

حزب همه چیزو خراب کنه؟ یادم میاد یکی بود که یه تاپیک بی ناموسی زده بود و به من می گفت نویسنده ای مثل تو باید بیاد پست بزنه تا تاپیک رو بیاد و از ارزشی بودن در بیاد وگرنه من که بدون نویسنده نمی تونم کیفیت تاپیکو بالا ببرم!

البته این زیاد مهم نیست توهین محسوب نمی شه یه نظر شخصیه که من یادم باشه تو رفتارای بعدیم لحاظ کنم.

نقل قول:
نه برادر من حذب هميشه با نگاه اينکه يه تاپيکه طنز هست که ملت هر مخالفتي دارن توش ابراز ميکنن ديده شده ، چيزي نيست که وزارت بخواد بهش اهميت بده !

این دیدگاه شخص شخیص جنابعالیه.
شما هم میکروفون وزارت نیستی که از جانبش نطق کنی. وزارت وزیر داره معاون داره کلی وزیر داره که شما یکی از اون وزیرهایی.

یه مورد شفاف سازی هم هست:
وزیر و معاونهاش رو برای این ناظر کردن که روی کار بقیه نظارت کنن و نذارن هرکی به اسم وزیر بودن هر کاری دلش خواست بکنه.
وزیرهای مختلف رو هم ناظر نکردن تا هر کاری دلشون خواست نکنن!

تفاوت اینا دقیقا در اینه که طبق حرفهای کالین در موقع وزیر شدنش، این وزیرها فقط برای سوژه دادن در رول هستن و نه بیشتر، خود وزیر هم برای هدایت اینهاست. و معاونهاشم برای نظارت بر موارد وزارت. طبق تفاوق اعضا هنگام رای دادن وزیر نماینده همه رول نویسهاست و بر انجمن های رول پلیینگ(گرچه دسترسی نداره) احاطه داره و می تونه بعضی جاها رو بنا به صلاحدید خودش تغییر بده. بدون دسترسی. با تفاوق با ناظرین. خیلی راحت!
اینم برا اینکه کاملا متوجه بشی که فرق یه وزیر و یه معاون با "وزیر تشخیص مصلحت وزارت" چیه.

در مورد موارد بالا اگه حرفهای لازمه رو پس نگیری مجبور می شم به مرجع دیگه ای برای ارائه اعتراضاتم مراجعه کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 13:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

گذری نگاهی به تاپیک ها کردم و دیدم اینجا بالا اومده و حالا که بحث های پست هاش رو میخونم میبینم بد نیست یه نظری بدم !

میتونید صحبت کنید توی انجمن و کنفرانس و ... فقط جوگیر نشید !

به سرژ :
تا حالا توی حذب نبودم و علاقه ای به تاریخچه و فعالیت ها و غیرش هم ندارم ، در نتیجه خراب کردن وجهه و بقیه مواردی هم که گفتید چیزهایی هست که از محدوده وقت و حوصله من خارجه پرداختن بهشون ؛ سرژ گفت مخالفت با حذب یه زمانی مد شده بود و درجه خفانت اعضای مخالف بود ، علاقه ای ندارم که بخوام با یه تاپیک ! مخالفت کنم ، من فقط در مورد مبحثی که ققی مطرح کرده بود نظرم رو گفتم و چون بحث حذب پیش اومده بود مجبور شدم ازش استفاده کنم ، و گرنه علاقه ای به حذب شما ندارم .

سرژ عزیز گفته بود که انگار یه کینه عمیق داشتم ! باید بگم که توی مسنجر با ملت صحبت درباره این پست ققی شد و گفتن که وزیر هم موافقت کرده و قرار شد من پستی در رابطه با این موضوع بدم ، چرا که وزارت تازه رونق گرفته و روی کار اومدن حذب باعث عقب نشینی اعضای تازه وارد و قدیمی برای فعالیت در اونجا میشه ... در نتیجه هیچ حسی به حذب وجود نداشته و نداره . این از جواب تو سرژ عزیز

به سیریوس :
منم متاسفم که زودتر اون پست رو ندیدی شما !! در مورد نحوه برخورد ؛ برخورد من همینطوری هست که مینویسم و چیزی نیست که با نظارت شما یا وزیر یا ... تغییر کنه ، توهینی هم توش نمیبینم ، اگر این مسئله تموم شدن کار حذب توهین به شما هست ، روی کار اومدن حذب ، یا حذب شدن وزارت ! توهین به ما هست ! ولو اگر برخورد تندی صورت گرفته بود ، وزیر که در رابطه با اون پست نظر داده میتونست رسیدگی کنه ! در نتیجه پیشنهاد میکنم ، اینجا که فاروم تحت نظارت شما نیست ، شما حد و حدود خودت رو رعایت کنی و توضیح اضافه در مورد نحوه رفتار من ارائه ندی .

مورد بعدی که گفتی در موردش رو باید بگم که ، اتفاقا برای من خنده داره این مسئله ... وزارت جایی هست که توش رول خورده میشه و وزیر هم برای شبیه شدن اونجا به کتاب و کنترلش هست و معاون وزیر هم به همین دلیل وجود و دسترسی نظارتی اون انجمن رو داره ، اسم وزیر و معاون وزیر و وزیر مصلحت و آبدارخونه و ... همه اسمن و وجود خارجی ندارن . در نتیجه وزیر یا معاون وزیر برای من هیچ تفاوتی با وزیر آبدارخونه یا وزیر نظافت وزارت نداره !!

در ضمن پست زدن توی اینجا فقط به عنوان یه سرگرمی و یه چیزه وقت پر کن هست ، پس توهینی هم صورت نمیگیره و فقط یه بحث هست ، یه بحث و گفتگوی معمولی و دوستانه !

به اسکاور :
برادر من ، حذب حذب نکنید ! همونطور که در بالا درباره وزرا نوشتم باید بگم که حذب هم فرقی با وزارت بوقیان بوقستان نداره و هردوشون یه گروهه فرعین ، توی نقل قول پستی که سرژ زده نوشته شده حذب ! نه اسکاور و سیریوس و سرژ و ققنوس و ... ! در نتیجه منظور از بوق بودن حذب و پایین بودن فعالیتش ، صرفا منظور تاپیک حذب هست نه عضو هاش !

در ضمن شاخ بودن توی بحث اثبات شدست ! میتونی به پیام شخصی های مدیرا رجوع کنی

منم تولدم 30 اردیبهشته ... میگم چیزه بجای اینکه تو بخوای برام کادو بخری ، من نمیخرم برات و کادویی که قرار بود برات بخرمو به جای کادویی که قرار بود بهم بدی حساب میکنم ... این کادو به اون در

در کل اینکه شما دوستانی که پست زدید مدت زیادی هست که منو میشناسید و منم همینطور و همینطور احترام زیادی براتون قائلم ، نه به خاطر حذبتون و تاریخچش ، به خاطر اینکه بچه های باحال و گولاخی هستین

« برام جالبه دوستانی که با روی کار اومدن حذب و ... مخالف بودن و اونو ارزشی خطاب میکردن و ... هم اینجا پستی بزنن »

همین !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1386 11:29
نمایش جزئیات
آفلاین
ايول حذبي ها! ميبينم كه هنوزم آدم ِ اهورا حذبا هستيم!

فقط يك چيزي اين ميون ميخواستم بگم واسه بر طرف كردن سوء تفاهمي كه ممكنه بين اعضا از اين سه پست آخر ما توي نوه برخورد پيش بياد
منظورمون اين نيست كه حتي زمان فعاليت حذب، حذب همه كاره بود و هرچي رول فعاليت داشت پاي حذبه و از اين حرفها! نه...همه اعضا چه حذبي و چه غير حذبي شركت داشتن، اصلا هدف نهايي حذب هم دقيقا همينه.كه فعاليت همه مفيد باشه يعني توليد يك محور سالم مشترك و منسجم كردن فعاليت ها و بوجود آوردن انگيزه رول نويسي! حالا چه طرف حذبي باشه چه غير حذبي! چه آدم ِ دامبلدور و چه مرگخوار! و در نهايت چه مدير و چه مدير

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1386 23:50
نمایش جزئیات
آفلاین
منم متاسفم بابت این قضیه که ندیدم اون نوشته های قبیحه ی پرسی ویزلی رو!...هو!(این یعنی هو...نه از اونایی که شنبه میگه!...خواستم با "رو" وزن داشته باشه!)

آقا من فقط اومدم بگم که به عنوان یک عضو فعال و گولاخ(کپی رایت بای ققی!) حذب و یکی از کسانی که بنیان گذارِ حذب نیست(!) ولی خیلی بنیان گذارارو دوست داره(بنیان گذارا هم منو دوست دارن!...میدونم!) و همیشه در حال پرستش اهورا حذباست، حرفهایی برای گفتن دارم!

یک!
خدا به تو داده دو تا چشم بینا!...ببین پستای من و آقا سینا!(منظور از سینا هم سیریوسه هم ققی!)
منظورم اینه که فعالیت داره از سر و رومون میباره...اگر فکر میکنی فعال نیستیم میتونی همین جا بگی تا بعد بهت ثابت کنم که فعالیت و عضو فعال یعنی چی و ما چه فعالیت هایی داریم و داشتیم و خواهیم داشت!

دو!
اگر فکر میکنی که حذب تموم شده رفته بهتره اولاً به اعضاش نگاه بکنی دوماً روزهای آینده رو ببینی...ایشاالله در روزهای آینده فعالیت های حذب رو خواهی دید و میبینی که تاثیر فعالیت های حذب روی رول سایت بیشتر خواهد بود یا پستِ شما یا بقیه ی گروه های سایت...

سه!
ما ماهی یه بار نمیایم سایت...بهتره هر روز شناسه های من و ققی و سرژ و سیریوس رو چک بکنی و ببینی که میایم یا نمیایم!...بعدشم اینکه مثلاً اگر من به عنوان اسکاور این یک ماه آخر نبودم به خاطر این بوده که شناسم بلاک بوده!...پس فکر کردی واسه چی انقدر سایت خلوت شده؟!...واسه اینکه ما نبودیم این یه مدته!(البته این یه تیکه ی آخرو به شوخی گفتم چون به نظر من سایتِ جادوگران یه سایت کامیونتیه و اون برمیگرده به همون 6 درصدِ رول پلیینگ!)(خوب اومدم ققی!؟...دارم رو این یه مورد تمرین میکنم!!)

چهار!
گفتی حذب "بوقه"...این بی احترامیه به اعضای حذب...این دفعه رو من کوتاه میام از طرف هممون ولی تضمین نمیکنم دفعه ی بعد بشه جلوی بی احترامی کوتاه اومد!...بعید میدونم!

پنج!
حذب نمیاد چیزی رو خراب کنه...همون طور که تو تاریخچه ی سایت هست میتونی بری ببینی که حذب همیشه خوب موقعی از راه رسیده و همه چیو درست کرده و به مدیرای انجمن کمک کرده که رول پلیینگ سایت فعال بشه...بهتره یه نگاه به تاریخچه ی سایت بکنی...من و بقیه ی بچه هایی که از سه چهار سال پیش تا الان فعالیم بیشترمون اعضای حذب هستیم و فعالیتمون هم خیلی زیاد بوده...میتونی تو تاریخچه ی سایت ببینی...اگرم میخوای میتونم به شخصه فعالیتِ خودم تو سایت رو برات اثبات کنم!...حتی میتونم ادعا بکنم از فعال ترین اعضای سایت توی تمام دوران سایت بودم!...اگرم سایت مونده به خاطر تک تک اعضاشه...حذب که تشکیل شده از یه سری اعضایِ خوب رول(حذبی زیاد داریم...بعضیاشون از سایت رفتن بعضیاشون هستن هنوز بعضیاشون بلاک شدن بعضیاشون بلاک نشدن...بعضیاشون دیگه عضو حذب نیستن قبلا بودن بعضیاشونم هنوز هستن...زیاد داریم!)...پس خیلی تاثیر داشته تو فعالیتِ سایت...لطفا اگر فکر میکنی حذب همه چیو خراب کرده پس بیا اثبات کن حرفتو مگرنه بیا پس بگیر حرفتو!

شش!
در مورد اینکه گفتی حذب تاپیک طنزه هم باید بهت بگم حذب تاپیک طنز نیست بلکه نوع نوشته های ما طنزه...یعنی ما بین طنز و جدی، طنز رو انتخاب کردیم!
طوری میگی حذب طنزه آدم فکر میکنی خدایی نکرده میخوای بی احترامی بکنی به حذب و اعضاش...لطفا با دقت تر و کامل تر حرفتو بزن دقیقا ببینیم داری بی احترامی میکنی یا چیزِ دیگه ای؟...در هر صورت لحنت خیلی بده!
در ضمن طنز با هجو فرق میکنه!...خواستی میتونیم در این مورد هم بحث کنیم!...گرچه من تو این سه ساله که تو سایت بودم خیلی در این مورد بحث کردم دیگه حفظ شدم بحثشو فکر کنم اطلاعاتت کافی نباشه در این مورد...ولی حالا بیا بحث کنیم خیلی حال میکنم!

هفت!
هفت رو هم دارم میگم به خاطر اینکه ازش خوشم میاد!...کلا از عدد 7 خیلی خوشم میاد و به مثل عدد 1 دوستش دارم و یه جورایی مقدس میدونمش!...جالبیش اینه که روز تولدم هفدهم هستش خواستین میتونین اردیبهشت سال دیگه برام کادو بفرستین!
فقط خواستم تو "هفت"(!) بگم که "اگه شاخی بیا بکن ثابت!!"

پستم کاملاً با لحن طنز زده شده بود و البته بهترین نوع جواب در مقابل حرص داشتنِ دوستان میباشد!...به نظرم اینطور میاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/8/29 23:55:30
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/8/29 23:56:36
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1386 23:17
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا متاسفم که این پست پرسی ویزلی رو موقعی که زد ندیدم و الان متوجه شدم که ایشون چه چیزاهایی گفتن.

توجه: این صحبتا مشخصا خطاب به پرسی ویزلی هستن و از بقیه خواهش می کنم نظرات خودشون در مورد حذب رو در یک کنفرانس پربار در یاهو مسنجر بیان کنن و اینجا دوباره جنگ و دعواهای همیشگی رو راه نندازن. چون شخص بنده یک کلمه هم جواب کسی رو نخواهم داد.

پرسی ویزلی.

چندین و چند دفعه به شما تذکر دادم و گفتم که وقتی پستی می زنی و راجع به کسی صحبت می کنی ادب و حد و حدودت رو رعایت کن. یه دفعه دیگه هم یادآوری می کنم که توی انجمنی که من ناظرشم شما اجازه نداری با لحن تندتر از حد مجاز با شخصی یا گروهی صحبت کنی.

حذب در حال حاضر که من معاون واقعی وزیر هستم نفوذی توی وزارت داره که شما تصورشم نمی تونی بکنی.
وزیر مصلحت وزارت یا وزیر آبدارچیا و مبارزه با بی ناموسی و وزیر نظافت ساختمان وارزت و باقی اسمهای دیگه، همه اسمن. خنده داره که شما به عنوان وزیر مصلحت وزارت پیشنهاد ققی رو رد می کنی!!!!
دوما هم حذب در حال حاضر هم گروهی نیست که فقط اعضاش یه ماه یه بار سر بزنن و بیان یه پستی بزنن برن. نمونه بارزش هم صاحب شناسه "سیریوس بلک" و "هدویگ" سابق هستش که هنوزم نفس می کشه و به کسی اجازه نمی ده اینجوری راجع بهش حرف ناحق بزنه.

فکر نکنم شما این حق رو داشته باشی که انقدر راحت پیش داوری کنی و راجع به رول نویسی یه عده صحبت کنی که (... رجوع کنید به تاریخچه سایت...).
حوصله بحث ریز به ریز ندارم.
فقط باز هم یاداوری می کنم که دفعه بعد با کلمه به کلمه توهین هات یه جوری بازی می کنم که دیگه نتونی اینجوری راجع به لااقل من صحبت کنی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1386 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
من دلم براي اين تاپيك تنگ شده
يك جنگي دعوايي چيزي راه بندازيم!
من شروع ميكنم:
كوييرل اين چه وضعه مديريته؟!هري من اعتراض دارم تمام مشكلات رول تقصير بيل ويزليه!كرام بايد بلاك بشه! كريچر كه مُرد اصلا چرا شناسه داره؟! شما دارين كتاب رو نقض ميكنين!
هري پول زوپس گرون دسته اول مي‌گيري از اعضا بعد ميري زوپس دسته دوم ميخري بعد بقيه پولش رو ميري اكانت ميخري ميچتي؟!

حالا بيخيال اينا بريم سر اصل مطلب...
پرسي ويزلي در تاپيك ارتباط با وزير نوشته:
نقل قول:
در مورد پيشنهادي که ققي داده بالا ، ملت با من صحبت کردن و به ارزشيت اون پي بردم ! و جالب تر اينکه گفتن وزير هم انگار با اين طرح و پيشنهاد موافقه !
يعني چي برادر من ؟ دلت خوشه ها ! حذب چيه ديگه ؟ تموم شد رفت ... يه زمان چهار تا عضو فعال بوديد ، پست ميزديد و لذت ميبرديد ... الانم که ماهي يه بار ميايد يه سري ميزنيد و ميريد ! حالا ميگي حذب بشه وزارت ؟ يعني وزارتم مثل حذب بشه بوق ؟ چه جالب !!
اين همه ملت دارن اينجا زحمت ميکشن و پست ميزنن و ايده ميدن و ... بعد خيلي ساده حذب بياد رو و همه چيزو خراب کنه بره پي کارش ! نه برادر من حذب هميشه با نگاه اينکه يه تاپيکه طنز هست که ملت هر مخالفتي دارن توش ابراز ميکنن ديده شده ، چيزي نيست که وزارت بخواد بهش اهميت بده !
البته اميدوارم من اشتباه متوجه شده باشم و وزير کاملا با اين مورد مخالف باشه ... در هر صورت سازمان تعيين مصلحت وزارت مخالف هست با اين پيشنهاد !

اين پست اينجا زده شد تا تاپيك توي رول شلوغ نشه و مشكلي براي وزير بوجود نياد!

پرسي عزيز كه بي‌نهايت اميدوارم عزيز باقي بموني،اگر قصدت فقط مخالفت منطقي با پيشنهاد ققنوس بود پس چرا اين تيكه پروندن ها و اغراق ها قاطيش شده!؟
و اگر تصميم داشتي كه به بهانه اي حذب رو تحقير كني و بكوبوني* رسما اميدوارم كه به راه راست هدايت بشي و انرژي مفيد خودت رو جاي ديگه صرف كني چون ما خودمون چهره خودمون رو طي يك حركت شهادت طلبانه و نمادين! خراب كرديم و بخاطر هدف اون حركت(كه نشون دادن پوچي و بي نتيجه بودن بحث هاي هميشگي و تكراري براي بهبود وضعيت رول) پاي همه چيزش وايستاديم!

*اين مخالفت بي چون چرا با حذب يك زماني بين اعضا مُد شده بود و شده بود درجه روشنفكري و خفانت بعضي از اعضا.

يادم مياد درباره همين قضيه يك زماني باهات صحبت كرده بودم، خصوصا در مورد ظاهر بيني اگر اشتباه نكنم!حس ميكنم اون پرسي ويزلي با اين پرسي كه اين پست رو زده زمين تا آسمون و چه بسا تا اونور آسمون فرق داره!
ميدوني پرسي جان، انگار يك حرص يا يك كينه عميقي داشتي كه خواستي رسما با اين جملات يه جوراي بيانش كني.

اين پست من براي اين نبود كه بگم آهاي تو حق نداري تيكه بپروني و از اين حرفها!
چون نه ميتونم همچين كاري بكنم و نه اصلا ميخوام و دليلي هم براي اين كار نيست.تنها قصدم بيان يك دلخوري هست!(به قول كرام: كمي دلخور شدم )

من بصورت كلي روي پستت صحبت كردم و روي تك تك جملات زوم نميكنم چون يقين دارم كه اين جملات انتقادي نيستند و كارش تخريب هست.

فقط يك نكته طنز اما جدي:
نقل قول:
حذب چيه ديگه ؟ تموم شد رفت
نه برادر من حذب هميشه با نگاه اينکه يه تاپيکه طنز هست که ملت هر مخالفتي دارن توش ابراز ميکنن ديده شده ، چيزي نيست که وزارت بخواد بهش اهميت بده !

درسته كه الان به اصطلاح اون چهار نفر(كه بيشتر و كمتر ميشديم) فعلا انگيزه‌اي براي فعاليت ندارن اما كافيه به كتاب تاريخ حذب مراجعه كني تا ببيني كه اينها فقط كافيه بخوان كه انگيزهه برگرده، بعد مشخص مي‌شد كه آيا حذب چيزي هست كه وزارت بخواد بهش اهميت بده يا نه! يا بهتره بگم آيا وزارت چيزي هست كه حذب بخواد بهش اهميت بده يا نه!

در مورد حذب زياد صحبت شده ونميدونم چرا بايد بازم روي اين نكته تاكيد كنم كه حذب هم مثل باقي چيز ها مطلق نبود و اون دوره‌اي كه نسبتا فعاليت مفيد ميكرد هم مشكلاتي داشت كه حالا بعدش به دليل عدم رسيدگي كامل بهش بيشتر و بيشتر شد و كلا حذب به انحراف كشيده شد! اما مسئله اي كه من هميشه دوست داشتم متوجه بشين يك ديد كلي نسبت به دوره فعاليت مفيد(هرچند كوتاه) حذب هست كه وقتي حرف از فعاليت مفيد در راستاي چارچوب قوانين سايت به ميان مياد مثالش تقريبا همون دوره هست!
البته، البته و البته با يك رسيدگي كامل كه حتي مشكلات* اون دوران هم از بين بره!
*مثلا خارج شدن پستي از مرز خودش و يا نوشته شدن يك حركت بد سرژ تانكيان(مثلا) به پاي حذب و بدنام شدن حذب بخاطر حركتي كه ربطي به فعاليت حذب نداشت!

با تيشكر فراوان
موفق بشيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]سرژ تانكيان[/fa][en]serj tankian[/en] در 1386/8/29 22:52:09
ارسال شده در: جمعه 20 مهر 1386 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
فک کنم منظور شما من باشم. مواردی هست که من به عنوان ناظر باید جلوشو بگیرم
متاسفانه در این سایت رفتار ناظرین به گونه ای بوده که اعضا نتونستن راه درست رو پیدا کنن.
مثلا گرفتن مجوز برای زدن تاپیک یعنی عضو مورد نظر نمیتونه از خودش تصمیم بگیره و باید تصمیم نهایی رو حتما ناظر بگیره. که این به نظر من توهینی به شعور عضو سایته.

اگر من سایت لکسیکن رو برای سند مثال میزنم برای راحتی خودتون هست چون اون سایت کاری نکرده مگر جمع آوری مستندات از کتاب ها و مصاحبه های رولینگ. اگر شما خودتون میتونید اون مستندات رو جمع آوری کنید بکنید.
البته در گفتگو همیشه از شما سند نمیخوان ولی وقتی سند بخوان شما منحصرا باید سند قطعی ارایه کنید.
یعنی شما میتونی بدون سند صحبت کنی تا جایی که کسی بیاد و بگه حرف شما نادرسته و از شما سند بخواد در اون صورت باید سند ارایه کنی.
نمونش اینکه هری هیچ جا به صراحت نواده گریفیندور معرفی نشده و اگر شما بیای بنویسی هری نواده گریفیندوره و با نوشتن یک مطلب بدون سند وقتی خودت داری اشتباه میکنی، بقیه رو به اشتباه بیندازی که قطعا اون مطلب درسته، دیگه همه بنیان بحث بر باد میره و نمیشه این بحثو بحث دونست.
مثلا روش های زیر برای آوردن سند توسط من به عنوان ناظر پاک خواهند شد. چون من در مقابل صحت مطالب مورد بحث مسوولیت دارم:
- یادمه در یه مصاحبه ای رولینگ گفته بود
- در مجله XXX شماره فلان نوشته بود
- یه جایی در کتاب دوم بود که
از شما هم خیلید معذرت میخوام اگه لحن بدی داشتم.

تکرار میکنم شما میتونی اینا رو همینطوری بنویسی ولی نمیتونی به عنوان مدرک و سند حرفت قرار بدی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/7/20 20:50:44
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: جمعه 20 مهر 1386 15:52
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان
من یه عضو تقریبأ تازه واردم و تازه می خوام وارد ایفای نقش بشم و چیزی که می خوام بگم در رابطه با رول پلیینگ نیست... در واقع فقط می گم که بعضی از ناظران سایت طرز برخوردشون به قدری خشک و منطقی هست که باعث آزار می شه.. خوبه که از قوانین سایت پیروی شه و پست ها و تاپیک ها مورد بررسی قرار بگیرند اما این که اینقدر خشک برخورد شه باعث میشه آدم از سایت و به خصوص اون تاپیک زده شه... من به شخصه فقط به خاطر علاقه ام به کتابه که هنوز به تاپیک مربوطه سر می زنم...
در آخر اضافه می کنم که بهتره ناظر اعضا رو جذب کنه نه این که اونها رو دور کنه... به خصوص با نحوه برخورد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط shadowgirl در 1386/7/20 15:58:23
ویرایش شده توسط shadowgirl در 1386/7/20 16:03:26
Do not pity the dead, Harry. Pity the living, and above all, those who live without love.

Albus Dumbledore

هيچ مي دا?
ارسال شده در: دوشنبه 16 مهر 1386 15:27
نمایش جزئیات
آفلاین
یه سرمای ناجور خوردم...فکر کنم زده به مغزم...بیخیال

اومدم بوستون کنم و برم...

خب، همیشه فک میکردم خیلی حال میده یه متن خداحافظی طولانی ناجور بنویسم و حدودا سه سال حضورم رو توی سایت ( دقیقا از ۱۸:۲۲ سه شنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۳ ) شرح بدم و حرفامو بزنم و اینا...ولی کلا نه حسش بود نه چیزی از اون متن بلند یادم مونده...

خب...در هر حال این مدت با خیلیا حال کردم، صد بار هم گفتم کیا که تابلو تریناشون دانگ و ایگور و آرشی(اشی، هوریس) و گراپی و پرسی و سیریش(هدی) و اینا بودن...

راستی...انگار انتخابات وزارته...چه خوب...خوش بگذره...

راستی...الان لرد کیه؟

با تشکر از افرادی که در پشت صحنه ها آمادگی خود را برای هرگونه حرکات انتحاری اعلام کردند...

بقیشم یادم رفت...شاید یه زمانی اون طولانیا رو هم نوشتم...

صمیمانه ترین بوس بغل لاو بای برای شما...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter