منم متاسفم بابت این قضیه که ندیدم اون نوشته های قبیحه ی پرسی ویزلی رو!...هو!(این یعنی هو...نه از اونایی که شنبه میگه!...خواستم با "رو" وزن داشته باشه!

)
آقا من فقط اومدم بگم که به عنوان یک عضو فعال و گولاخ(کپی رایت بای ققی!) حذب و یکی از کسانی که بنیان گذارِ حذب نیست(!) ولی خیلی بنیان گذارارو دوست داره(بنیان گذارا هم منو دوست دارن!...میدونم!) و همیشه در حال پرستش اهورا حذباست، حرفهایی برای گفتن دارم!
یک!
خدا به تو داده دو تا چشم بینا!...ببین پستای من و آقا سینا!

(منظور از سینا هم سیریوسه هم ققی!)
منظورم اینه که فعالیت داره از سر و رومون میباره...اگر فکر میکنی فعال نیستیم میتونی همین جا بگی تا بعد بهت ثابت کنم که فعالیت و عضو فعال یعنی چی و ما چه فعالیت هایی داریم و داشتیم و خواهیم داشت!
دو!
اگر فکر میکنی که حذب تموم شده رفته بهتره اولاً به اعضاش نگاه بکنی دوماً روزهای آینده رو ببینی...ایشاالله در روزهای آینده فعالیت های حذب رو خواهی دید و میبینی که تاثیر فعالیت های حذب روی رول سایت بیشتر خواهد بود یا پستِ شما یا بقیه ی گروه های سایت...
سه!
ما ماهی یه بار نمیایم سایت...بهتره هر روز شناسه های من و ققی و سرژ و سیریوس رو چک بکنی و ببینی که میایم یا نمیایم!...بعدشم اینکه مثلاً اگر من به عنوان اسکاور این یک ماه آخر نبودم به خاطر این بوده که شناسم بلاک بوده!

...پس فکر کردی واسه چی انقدر سایت خلوت شده؟!...واسه اینکه ما نبودیم این یه مدته!

(البته این یه تیکه ی آخرو به شوخی گفتم چون به نظر من سایتِ جادوگران یه سایت کامیونتیه و اون برمیگرده به همون 6 درصدِ رول پلیینگ!

)(خوب اومدم ققی!؟

...دارم رو این یه مورد تمرین میکنم!!)
چهار!
گفتی حذب "بوقه"...این بی احترامیه به اعضای حذب...این دفعه رو من کوتاه میام از طرف هممون ولی تضمین نمیکنم دفعه ی بعد بشه جلوی بی احترامی کوتاه اومد!...بعید میدونم!

پنج!
حذب نمیاد چیزی رو خراب کنه...همون طور که تو تاریخچه ی سایت هست میتونی بری ببینی که حذب همیشه خوب موقعی از راه رسیده و همه چیو درست کرده و به مدیرای انجمن کمک کرده که رول پلیینگ سایت فعال بشه...بهتره یه نگاه به تاریخچه ی سایت بکنی...من و بقیه ی بچه هایی که از سه چهار سال پیش تا الان فعالیم بیشترمون اعضای حذب هستیم و فعالیتمون هم خیلی زیاد بوده...میتونی تو تاریخچه ی سایت ببینی...اگرم میخوای میتونم به شخصه فعالیتِ خودم تو سایت رو برات اثبات کنم!...حتی میتونم ادعا بکنم از فعال ترین اعضای سایت توی تمام دوران سایت بودم!...اگرم سایت مونده به خاطر تک تک اعضاشه...حذب که تشکیل شده از یه سری اعضایِ خوب رول(حذبی زیاد داریم...بعضیاشون از سایت رفتن بعضیاشون هستن هنوز بعضیاشون بلاک شدن بعضیاشون بلاک نشدن...بعضیاشون دیگه عضو حذب نیستن قبلا بودن بعضیاشونم هنوز هستن...زیاد داریم!)...پس خیلی تاثیر داشته تو فعالیتِ سایت...لطفا اگر فکر میکنی حذب همه چیو خراب کرده پس بیا اثبات کن حرفتو مگرنه بیا پس بگیر حرفتو!
شش!
در مورد اینکه گفتی حذب تاپیک طنزه هم باید بهت بگم حذب تاپیک طنز نیست بلکه نوع نوشته های ما طنزه...یعنی ما بین طنز و جدی، طنز رو انتخاب کردیم!
طوری میگی حذب طنزه آدم فکر میکنی خدایی نکرده میخوای بی احترامی بکنی به حذب و اعضاش...لطفا با دقت تر و کامل تر حرفتو بزن دقیقا ببینیم داری بی احترامی میکنی یا چیزِ دیگه ای؟...در هر صورت لحنت خیلی بده!
در ضمن طنز با هجو فرق میکنه!...خواستی میتونیم در این مورد هم بحث کنیم!

...گرچه من تو این سه ساله که تو سایت بودم خیلی در این مورد بحث کردم دیگه حفظ شدم بحثشو فکر کنم اطلاعاتت کافی نباشه در این مورد...ولی حالا بیا بحث کنیم خیلی حال میکنم!

هفت!
هفت رو هم دارم میگم به خاطر اینکه ازش خوشم میاد!...کلا از عدد 7 خیلی خوشم میاد و به مثل عدد 1 دوستش دارم و یه جورایی مقدس میدونمش!...جالبیش اینه که روز تولدم هفدهم هستش خواستین میتونین اردیبهشت سال دیگه برام کادو بفرستین!
فقط خواستم تو "هفت"(!) بگم که "اگه شاخی بیا بکن ثابت!!"

پستم کاملاً با لحن طنز زده شده بود و البته بهترین نوع جواب در مقابل حرص داشتنِ دوستان میباشد!...به نظرم اینطور میاد!