اعضای شورا مشخص شدن .
لطفا هر چه سریعتر بازرسان هاگوارتز را معرفی کنید تا اعضای شورا افراد معرفی شده را مورد بررسی قرار دهند !
*ضمنا ببخشید که دخالت میکنم شما مهلت ثبت نام استادان را تا 21 آذر گذاشتید صد در صد شما همون روز که استادان رو معرفی نمیکنید و نیاز به فکر کردن دارید .پس بهتره این مدت رو کمتر کنید تا هم استادان جدید تکلیف کار خودشون رو بدونن هم شما وقت فکر کردن داشته باشید !
موفق باشید...
اونا به زودي به شما معرفي خواهند شد.
در اون مورد هم تا 15 آذر براي معلمي درخواست ميدن و بعدش من تا 17 معلم ها رو انتخاب خواهم كرد.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
8 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

چرا کلاس ها راه نمی افته؟؟؟؟؟
خواهشا زود.... آقا امتحان های مشنگی داره شروع میشه !!!
دی ماه ترم اولمونه!!!
اول دي شروع ترم زمستاني هاگوارتز هست و براي امتحانات مشنگي هم مدتي مدرسه تعطيل خواهد بود كه به مشكلي بر نخوريد.
خواهشا زود.... آقا امتحان های مشنگی داره شروع میشه !!!
دی ماه ترم اولمونه!!!
اول دي شروع ترم زمستاني هاگوارتز هست و براي امتحانات مشنگي هم مدتي مدرسه تعطيل خواهد بود كه به مشكلي بر نخوريد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/13 15:56:39
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
1) در مورد تاپیکی که اساتید باید توش پست بزنن ، باید بگم که حالا که قرار هست تکالیف به صورت رول تکی باشن ، بهتر هست توی تاپیک کلاس باشه ، چرا که اینطور برای استاد و دانش آموز هم بهتره و آسون تر و جمع و جور تر ! و همینطور اینکه نیازی نیست ، با جلو رفتن ترم ، دانش آموزان هی لینک پست بدن ! و از اونجایی که من هم در این ترم یکی از اساتید هستم ، نظرم این هست که به اینصورت بهتره .
2) به نظر من نیازی نیست تاپیک ساخت تالار یادبودها ، عنوان مهم باشه ، چون نیازی نیست و تقریبا کار پست های سه ترم بعد به پایان رسیده !
3) وجود ارتش الف دال در انجمن هاگوارتز ، باعث سردر گمی دانش آموزان و همینطور پایین تر رفتن لیست تاپیک ها میشه و اینکه فعالیت خاصی توی ارتش الف دال در این انجمن صورت نمیگیره ، به جز عضویت و اطلاعیه که فکر میکنم با مدیران صحبت بشه و اون تاپیک ها به محفل ققنوس منتقل بشن ، خیلی بهتر هست .
1-باشه تاپيك زده نميشه و فقط در همون تاپيك درس مربوطه تكليف انجام بشه!
2-اون رو براي اين باز كردم اگر مشكلي بود،مطرح بكنن اعضا!الان از حالت چسبان هم درش ميارم!
3-الف دال مربوط به هاگوارتز هست و توسط مدير هاگوارتز هم نظارت برش انجام ميشه!به هر حال اين تاپيك مي بايست در همين انجمن بمونه..براي سردرگم نشدن دانش آموزان،شروع سال تحصيلي دروس رو به عنوان مهم انتقال ميدم!
1) در مورد تاپیکی که اساتید باید توش پست بزنن ، باید بگم که حالا که قرار هست تکالیف به صورت رول تکی باشن ، بهتر هست توی تاپیک کلاس باشه ، چرا که اینطور برای استاد و دانش آموز هم بهتره و آسون تر و جمع و جور تر ! و همینطور اینکه نیازی نیست ، با جلو رفتن ترم ، دانش آموزان هی لینک پست بدن ! و از اونجایی که من هم در این ترم یکی از اساتید هستم ، نظرم این هست که به اینصورت بهتره .
2) به نظر من نیازی نیست تاپیک ساخت تالار یادبودها ، عنوان مهم باشه ، چون نیازی نیست و تقریبا کار پست های سه ترم بعد به پایان رسیده !
3) وجود ارتش الف دال در انجمن هاگوارتز ، باعث سردر گمی دانش آموزان و همینطور پایین تر رفتن لیست تاپیک ها میشه و اینکه فعالیت خاصی توی ارتش الف دال در این انجمن صورت نمیگیره ، به جز عضویت و اطلاعیه که فکر میکنم با مدیران صحبت بشه و اون تاپیک ها به محفل ققنوس منتقل بشن ، خیلی بهتر هست .
1-باشه تاپيك زده نميشه و فقط در همون تاپيك درس مربوطه تكليف انجام بشه!
2-اون رو براي اين باز كردم اگر مشكلي بود،مطرح بكنن اعضا!الان از حالت چسبان هم درش ميارم!
3-الف دال مربوط به هاگوارتز هست و توسط مدير هاگوارتز هم نظارت برش انجام ميشه!به هر حال اين تاپيك مي بايست در همين انجمن بمونه..براي سردرگم نشدن دانش آموزان،شروع سال تحصيلي دروس رو به عنوان مهم انتقال ميدم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/9 22:48:08
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

نقل قول:
خب ايگور جان به نظر من اگه تكليف رو بر عهده خود مدرس بذارين بهتر باشه .
چون مدرس راحت تر مي تونه تكليف رو مشخص كنه .
در ضمن اگر يه كاري كنين كه تكليف ها طوري باشه كه هم رول باشه هم غير رول كلا بهتره و مرس هرجو كه خبواد مي تونه تكليف بده .
نقل قول:
خب با اين نظر هم موافقم كه پستها تكي باشه و غير ادامه دار .
البته اگر غير رول هم باشه كار مدرس راحت تر مي شه . البته رول هم باشه ما مشكلي نداريم ولي غير رول باشه مثلا : مدرس درس بده بعد بر اساس اونها يكسري سؤال بده .
ما نميتونيم تكليف رو بر عهده خود معلم بذاريم و بايد يه سري قوانين بنويسيم كه معلم از اون پيروي بكنه!
كلاس هم چون هاگوارتز در انجمن هاي رول هست و اينا فقط رول نويسيه!مثل چند ترم قبل ديگه نيست كه يه سوال استاد بپرسه و شما هم جواب اونو بدي امتياز بگيري!
پست ها هم تكي هست!ادامه دار به نظر خودم خيلي سخت ميشه براي دانش آموزان كه يه عالمه پست رو بخونن.
خب شما اشتباه متوجه شديد!من قرار هست چند تاپيك رول تو خود هاگوارتز بزنم براي اينكه يه ذره تو كلاس رول زدن خسته كننده نباشه!شايد من اشتباها چيزي نوشتم كه منظورم رو بد رسونده ولي در كل منظورم تاپيك خارج رول نبود!!
خب ايگور جان به نظر من اگه تكليف رو بر عهده خود مدرس بذارين بهتر باشه .
چون مدرس راحت تر مي تونه تكليف رو مشخص كنه .
در ضمن اگر يه كاري كنين كه تكليف ها طوري باشه كه هم رول باشه هم غير رول كلا بهتره و مرس هرجو كه خبواد مي تونه تكليف بده .
نقل قول:
در اون مورد هم پيشنهاد ها داده شد!به نظرم من اين بهترين راه حل هست!چون استاد هم بيكار نيست كه بشينه و يه عالمه پست نقد بكنه!باز شورا كه تشكيل شد در اين مورد با اعضاش مشورت ميشه!
در مورد پيشنهاد ها هم فكر ميكنم،اگر خوب بودن اجرا ميشه!ممنون!
خب با اين نظر هم موافقم كه پستها تكي باشه و غير ادامه دار .
البته اگر غير رول هم باشه كار مدرس راحت تر مي شه . البته رول هم باشه ما مشكلي نداريم ولي غير رول باشه مثلا : مدرس درس بده بعد بر اساس اونها يكسري سؤال بده .
ما نميتونيم تكليف رو بر عهده خود معلم بذاريم و بايد يه سري قوانين بنويسيم كه معلم از اون پيروي بكنه!
كلاس هم چون هاگوارتز در انجمن هاي رول هست و اينا فقط رول نويسيه!مثل چند ترم قبل ديگه نيست كه يه سوال استاد بپرسه و شما هم جواب اونو بدي امتياز بگيري!
پست ها هم تكي هست!ادامه دار به نظر خودم خيلي سخت ميشه براي دانش آموزان كه يه عالمه پست رو بخونن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/8 15:31:41
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
در تابلوی اعلانات توسط مدیر مدرسه نوشته شده :
نقل قول:
موارد زیر باید در این بخش پست اعمال شود :
2- بطور جامع درباره ارائه تکالیف بحث شد ، همونطور که در بالا نوشته شده ، ما الان در فصل مدارس هستیم و در نتیجه دانش آموزان وقت ندارند برای ارائه نوشته های خودشون دنبال تاپیکی که مدیر مدرسه مشخص کرده که مسلما خارج از انجمن هاگوارتز هست برن و نمیتونن پست های ادامه دار رو ادامه بدن ! در نتیجه تصمیمی که گرفته شد این بود که اساتید تکلیفی بدن که دانش آموز به صورت تکی پستش رو در همون تاپیک کلاس ارسال کنه. مزیت هایی که این کار داره این هست که :
وقت دانش آموز برای جستجوی تاپیک گرفته نمیشه
دانش آموز وقت بیشتری برای کار روی پستش داره ، چون پست ها تکی هست
استاد وقتش برای پیدا کردن تاپیک گرفته نمیشه
و اینکه استاد خیلی ساده تر میتونه پستی که در تاپیک کلاس ارسال شده رو نقد کنه و نیازی نیست که پست های قبل و بعد رو مورد مطالعه قرار بده !
3- استاد ، باید تمام تکالیف دانش آموزان را نقد کند ! حالا کوتاه یا بلند تفاوتی نداره ، دانش آموزی که برای پستش زحمت کشیده میخواد ببینه به چه دلیل استاد بهش 0 یا 30 داده و این جالب ترین و بهترین بخش برای تکالیف هست و این که بازرس وظایف مهمتری داره تا اینکه دنبال پست دانش آموزان و استاد ها بره و ببینه که نقد شدن یا نه !
1) همونطور که گفتم ، بهتر هست زمان ثبت نام دانش آموزان و اساتید تا تاریخ 14 یا 15 آذر باشه ، 21 روز مدت زیادی هست و اگر کسی قصد ثبت نام داشته باشه ، 15 روز خودش خیلی زیاد هست و اگر کسی در مدت 15 روز نتونه به سایت سر بزنه ، یقینا نمیتونه توی کلاس ها هم شرکت کنه !!
2) پیشنهاد میشه بازرسین پیشنهادی مدیر هاگوارتز بلافاصله بعد از مشخص شدن شورای هاگوارتز ، به اعضای شورا ابلاغ بشه ، تا با مشورت این کار صورت بگیره و در آینده با اعتراضی مواجه نشه
3) همونطور که صحبت شد ، پیشنهاد میشه که از تعداد کلاس ها کسر شده و 7 درس اصلی در این ترم تدریس شود ! کمبود اساتید ماهر نیز یکی از این دلایل است !
4) بروز کننده امتیازات هاگوارتز ، یکی از مهمترین ارکان خواهد بود ، در نتیجه ، پیشنهاد میشود ، سریعتر این فرد مناسب و مورد اطمینان انتخاب شود .
5) درباره سمت معاون مدرسه که درباره آن در تاپیک انتقادات بحث شد ، تصمیم بگیرید ... این عنوان به عنوان دستیار مدیر مدرسه در امور اضافی خواهد بود .
خب شما اشتباه متوجه شديد!من قرار هست چند تاپيك رول تو خود هاگوارتز بزنم براي اينكه يه ذره تو كلاس رول زدن خسته كننده نباشه!شايد من اشتباها چيزي نوشتم كه منظورم رو بد رسونده ولي در كل منظورم تاپيك خارج رول نبود!!
در اون مورد هم پيشنهاد ها داده شد!به نظرم من اين بهترين راه حل هست!چون استاد هم بيكار نيست كه بشينه و يه عالمه پست نقد بكنه!باز شورا كه تشكيل شد در اين مورد با اعضاش مشورت ميشه!
در تابلوی اعلانات توسط مدیر مدرسه نوشته شده :
نقل قول:
وظايف معلم:
1-ارائه درس در مورد يكي از موارد جادويي كه مربوط به درسش ميشه!براي مثال تاريخ جمله اجنه ها در درس تاريخ جادوگري و در صورت امكان ذكر نكات رول نويسي در آخر پست كه البته اجباري نيست!
2-ارائه تكليف در يكي از تاپيك هايي كه بعدا توسط مدير مدرسه بهش اعلام ميشه يا در خود تاپيك كلاس هاگوارتز!با توجه به اينكه در فصل مدارس هستيم،بهتره كه تكاليف هم راحتتر باشن تا دانش اموزان به مشكل كمبود وقت نخورن!
3-دادن نمره در آغاز جلسه بعد،و نقد پست هايي كه واقعا نياز به نقد دارند.در اين مورد به دليل اينكه اساتيد يه مقدار تنبلي نكنن،بازرسين هاگوارتز اگر پست فردي كه نياز به نقد باشه رو ببينن كه توسط استاد نقد نشده باشه،امتياز از گروهش كسر ميشه و موظف هست كه پست رو نقد بكنه!
4-اعلام امتيازات به صورت نمونه كه بعد ها در تاپيك شرح امتيازات زده ميشود.بازرسين در اين مورد هم براي دقت بيشتر در امتيازات بعد از اعلام توسط استاد،يه دور امتيازات جمع شده رو حساب ميكنند!
موارد زیر باید در این بخش پست اعمال شود :
2- بطور جامع درباره ارائه تکالیف بحث شد ، همونطور که در بالا نوشته شده ، ما الان در فصل مدارس هستیم و در نتیجه دانش آموزان وقت ندارند برای ارائه نوشته های خودشون دنبال تاپیکی که مدیر مدرسه مشخص کرده که مسلما خارج از انجمن هاگوارتز هست برن و نمیتونن پست های ادامه دار رو ادامه بدن ! در نتیجه تصمیمی که گرفته شد این بود که اساتید تکلیفی بدن که دانش آموز به صورت تکی پستش رو در همون تاپیک کلاس ارسال کنه. مزیت هایی که این کار داره این هست که :
وقت دانش آموز برای جستجوی تاپیک گرفته نمیشه
دانش آموز وقت بیشتری برای کار روی پستش داره ، چون پست ها تکی هست
استاد وقتش برای پیدا کردن تاپیک گرفته نمیشه
و اینکه استاد خیلی ساده تر میتونه پستی که در تاپیک کلاس ارسال شده رو نقد کنه و نیازی نیست که پست های قبل و بعد رو مورد مطالعه قرار بده !
3- استاد ، باید تمام تکالیف دانش آموزان را نقد کند ! حالا کوتاه یا بلند تفاوتی نداره ، دانش آموزی که برای پستش زحمت کشیده میخواد ببینه به چه دلیل استاد بهش 0 یا 30 داده و این جالب ترین و بهترین بخش برای تکالیف هست و این که بازرس وظایف مهمتری داره تا اینکه دنبال پست دانش آموزان و استاد ها بره و ببینه که نقد شدن یا نه !
1) همونطور که گفتم ، بهتر هست زمان ثبت نام دانش آموزان و اساتید تا تاریخ 14 یا 15 آذر باشه ، 21 روز مدت زیادی هست و اگر کسی قصد ثبت نام داشته باشه ، 15 روز خودش خیلی زیاد هست و اگر کسی در مدت 15 روز نتونه به سایت سر بزنه ، یقینا نمیتونه توی کلاس ها هم شرکت کنه !!
2) پیشنهاد میشه بازرسین پیشنهادی مدیر هاگوارتز بلافاصله بعد از مشخص شدن شورای هاگوارتز ، به اعضای شورا ابلاغ بشه ، تا با مشورت این کار صورت بگیره و در آینده با اعتراضی مواجه نشه
3) همونطور که صحبت شد ، پیشنهاد میشه که از تعداد کلاس ها کسر شده و 7 درس اصلی در این ترم تدریس شود ! کمبود اساتید ماهر نیز یکی از این دلایل است !
4) بروز کننده امتیازات هاگوارتز ، یکی از مهمترین ارکان خواهد بود ، در نتیجه ، پیشنهاد میشود ، سریعتر این فرد مناسب و مورد اطمینان انتخاب شود .
5) درباره سمت معاون مدرسه که درباره آن در تاپیک انتقادات بحث شد ، تصمیم بگیرید ... این عنوان به عنوان دستیار مدیر مدرسه در امور اضافی خواهد بود .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/7 21:03:27
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ببخشید مسابقات کوییدیچ برگزار میشه ؟ اگر میشه کی باید بازیکن ها رو اعلام کنیم ؟
شورای مدرسه رو کی باید تعیین کنیم و کجا و چطوری شد آخر سر ؟
براي مسابقات من دارم برنامه ريزي ميكنم و روزاش رو مشخص ميكنم!هر موقع اون كامل شد،از شما هم ميخوايم كه ليست اعضاي تيم گروهتون رو معرفي كنيد به ما!
در مورد شوراي مدرسه هم استرجس مسوول انتخابش هست و هنوز در اين مورد با من صحبت خاصي نشده!به زودي تكليف شورا هم روشن ميشه!
شورای مدرسه رو کی باید تعیین کنیم و کجا و چطوری شد آخر سر ؟
براي مسابقات من دارم برنامه ريزي ميكنم و روزاش رو مشخص ميكنم!هر موقع اون كامل شد،از شما هم ميخوايم كه ليست اعضاي تيم گروهتون رو معرفي كنيد به ما!
در مورد شوراي مدرسه هم استرجس مسوول انتخابش هست و هنوز در اين مورد با من صحبت خاصي نشده!به زودي تكليف شورا هم روشن ميشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/7 15:50:43
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
جزئیات کاربر
پستها:
3736

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

در كل به نظر من،وقتي گفته شد كه درس هاي اصلي كتاب فقط اين ترم توسط اساتيد تدريس خواهند شد فكر كنم،مشخص باشه درس ها!به هر حال اين ترم بنا به درخواست اعضا براي گرفتن شغل معلم بودن درس ها ممكنه 7 درس تا 10 درس تدريس بشه كه من ليست 10 درس رو در پايين ميگم!
تاريخ جادوگري!
دفاع در برابر جادوي سياه
طلسم ها و افسون هاي جادويي
گياهشناسي
ماگل شناسي
مراقبت از موجودات جادويي
تغيير شكل
معجون سازي
پرواز و كوييديچ
دوئل جادوگري!
ممنون!
تاريخ جادوگري!
دفاع در برابر جادوي سياه
طلسم ها و افسون هاي جادويي
گياهشناسي
ماگل شناسي
مراقبت از موجودات جادويي
تغيير شكل
معجون سازي
پرواز و كوييديچ
دوئل جادوگري!
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
پستها:
3574

با سلام
لطفا لیست درس هایی که در این ترم توسط استادان محترم تدریس میشود را اعلام نمایید !!
*به طور کامل لطفا !
*در مورد اعضای شورا هم فعالترین افراد مطمئنا انتخاب خواهند شد ! که نحوه ی انتخاب آنها به شما پیام شخصی میشود !!!
موفق باشید .
لطفا لیست درس هایی که در این ترم توسط استادان محترم تدریس میشود را اعلام نمایید !!
*به طور کامل لطفا !
*در مورد اعضای شورا هم فعالترین افراد مطمئنا انتخاب خواهند شد ! که نحوه ی انتخاب آنها به شما پیام شخصی میشود !!!
موفق باشید .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
پستها:
3574

با سلام
ثبت نام دانش اموزان از چه روزی آغاز خواهد شد ؟؟؟
لطفا در صورت مشخص بودن اعلام فرمایید!!!
ممنون
اگر عجله نكنيد ثبت نام هم شروع ميشه!من دوست داشتم كه ثبت نام يه روز ديرتر از ثبت نام معلم ها باشه!يه مقدار به كتاب نزديك تر ميشه اينجوري
!
ثبت نام دانش اموزان از چه روزی آغاز خواهد شد ؟؟؟
لطفا در صورت مشخص بودن اعلام فرمایید!!!
ممنون
اگر عجله نكنيد ثبت نام هم شروع ميشه!من دوست داشتم كه ثبت نام يه روز ديرتر از ثبت نام معلم ها باشه!يه مقدار به كتاب نزديك تر ميشه اينجوري
!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/9/3 20:10:43
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج