جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  92 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1386 13:32
نمایش جزئیات
آفلاین
سپاهی سیاه پوش در یک طرف میدان و سپاهی سفید پوش بر بالای تپه ایستاده بودند. صدای نیزه ها و کوبش ثم اسب ها و هیاهوی نبرد فضا را پر کرده بود. نور خورشید چون بر سر هر یک از نیزه ها و شمشیر ها می گذشت ، هزاران چشمه نور را خلق میکرد.

پیر برنا تن باز شاهد نبردی دیگر بود، جنگ نیک و بد! زشتی و زیبایی!

لحظاتی نچندان طولانی سکوتی در هر دو سپاه حکم فرما شد، همه نگاه ها خیر به شمشیر فرماندهان بود. طولی نکشید که دو سپاه چون موج بر سر یکدیگر خراب شدند و طوفان خشم و نفرت آنها همدیگر را بلا گیر کرد.

دیری نپایید که از هر دو سپاه فقط مجروحان و کشته شدگان باقی ماندند. گودال های خون که دشت را سیراب کرده بودند و لاله ها که از آن روییده بودند. اما لاله های واژگون!

--------------------------------

ببینید من میگم با هم دوست باشیم ! قطعه ادبی چرند من و خوندی نخوندی مهم نیست ... فقط میگم بس کنید ! حالا چرا ؟

چونکه دارید یک طرفه به قاضی میرید اینطرف سنگر کالینه و اونطرف لیلی ... برادران و خواهران من شما باید از هر دو طرف یک سری مسائل و بپرسید بعدش اینطوری نتیجه گیری کنید. من طرف هیچ کس نیستم هم میلاد محترمه هم مینا ... ولی خب. میگم بهتره ما این وسط دخالت نکنیم همیشه خود افراد زبون دارن و میتونن گلیمشون و از آب بیرون بکشن.

مسئله کیس جدید یا غیر جدید هم به خودشون مربوطه ... چه حقیقت چه دروغ ... خود طرف باید قضاوت کنه و معیارهایی که خودش میسنجه مهمه. پس بهتر مسائل خارج سایت و زیاد دخیل سایت نکنیم.

برای روشن شدن این مسائل هم من از اون عده ای که براشون آف گذاشتم تقاضا دارم اون ساعت بیان و رو در رو صورت بگیره تا قضیه تموم بشه.

به همین راحتی ... پس بحث نکنید ... شاید دارید حقیقت و میگید و شاید هم توهمت میزنید ... پس صبر کنید تا نتیجه امشب مشخص بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1386 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تمام این توضیحاتت یک درصدش حقیقت و باقی فسانه است!!!
ن خیلی چیزا می دونم. خیلی بیشتر از اونی که در تصورت بگنجه.

اصلا هم به سایت مربوط نیست که بخوام اینجا بگم. ولی از همینجا بهت قول می دم اگه بخوام بگم می تونم این تابویی که از کالین کریوی یا همون میلاد تو سایت ساخته شده رو چنان پایین بریزم که ویرانه هاش همه رو به گریه بندازه.

دوست من همه چیز یه حدی داره. از اون گذشتن می شه گذشتن از خط قرمز و بعد دیگه آژیر خطر به صدا در میاد و خیلی بد می شه!!!

می دونی تحلیل من از این وقایع چیه؟

لیلی اوانز پست عالی ای زد. تا الان سکوت کرده بود تو هم خیالت راحت بود. یه پست زد که فکر کنم خیلی خیلی منطقیه. غرض ورزانه هم نیست. اون تیکه آخر هم که راجع به هویج بود و مدام فقط به اون گیر می دی خیلی به جا و مناسب بود. یه شخصی به نام هویج اومده توی نحوه برخورد پست زده و یه چیزایی گفته که هیچ ربطی به اینجا نداره. مدیر انجمن مسئولیت پذیر و آگاه از مصالح سایت زیر پستشو ویرایش کرده و به پست زدن تشویقش کرده. یه چیزی تو مایه های دیالوگ "بیا به گند بکش منم برات دست می زنم!".

خب این واقعا به تمسخر گرفتنم داره. اگه پای تلفن اینا رو بهت نگفتم واسه اینه که اونموقع هنوز می خواستم نسبت به این مسائل بی تفاوت باشم و دخالتی نکنم شاید خودت از راه درست حلش کنی.

بعد از این قضیه اومدی مدام به لیلی اوانز گیر دادی و می دونم که قضیه پرسی و ایگور و اینا هم بهونه بود. مدام اسم لیلی اوانز رو به پرسی و ایگور چسبوندی تا بگی که من به خاطر این دارم از سایت میرم.
هدفت کاملا مشخصه.

از لیلی اوانز مطمئنم پیش بلید یا لی جردن یا باقی طرفدارانت و حتی هدف جدید(کیس جدید ـ جانشین لیلی ـ خودت قطعا می دونی کی رو می گم) اونقدر بد گفتی که این کارت هیچ تاثیری نداشته باشه. اونایی که منطق دارن و بی منطقیشونو در پس نقاب منطق پنهان نمی کنن، حق و ناحق رو تشخیص می دن و مطمئن باش به لیلی اوانز هیچ ضربه ای نخورده و نمی خوره.

تراژدی خداحافظی کالین کریوی فقط دل یه عده رو آب می کنه. دل کسایی که هنوز هم که هنوزه چشماشونو به حقایق بستن که امیدوارم یه روزی بالاخره باز شه.

چیزای کاملا کاملا کاملا خصوصی ای رو که می دونم حداقل فعلا رو نمی کنم. همینقدر فکر کنم برات بسه تا بدونی که من چقد می دونم و چقد می تونم ذهنتو بخونم و چقد تو ناشیانه کار کردی که با چند تا گیر دادن ساده توی وزارت و گفتگو با مدیران حرفات سر تا پا ضد و نقیض شد. گیج شدی. فرار بهترین راه بود. نبود؟!

می دونی کالین؟ اینکه تو با پرسی مشکل داری یا از سایت میری یا می خوای وجهه لیلی اوانز رو خراب کنی یا با آرشام داری بحث می کنی و ... به من ربط خاصی پیدا نمی کنه.

دلیلی هم برای بحث سر این چیزا نیست اینا عادیه.

ولی اینکه وقتی می خوای بری می خوای چند نفرم با خودت بکشی پایین و سعی می کنی با تکرار کردن چندین و چند باره "شما منطق ندارید من دارم" تو گوش همه بچپونی که تو منطق داری(در حالی که نداری)، چیزایی هستن که وجود هر انسانی رو قلقلک می دن تا بخواد جلوشونو بگیره. باید جلوشون گرفته بشه. خصوصا وقتی قدرتش هست!

امیدوارم دیگه مجبور نشم بیشتر از این راجع به این مسئله صحبت کنم کالین کریوی عزیز.

چهار موردی که آرشام ذکر کرد در تو وجود داره. مطمئنم که وجود داره. به عنوان توهین اینو نمی گم به عنوان ذکر اخلاقیات یه نفر می گم. امیدوارم اصلاح شن. گرچه امیدم خیلی کمه.

سيريوس تهديد کردي اما خيلي تهديدت واهي و بچه گانه هستش...چون چيزي پشت سر من نيست...من حاضرم رو در رو با همتون صحبت کنم.حتي حاضرم با اينکه خيلي خنده داره...ولي پدر مادرم هم بيان شهادت بدن که نامزدي وجود نداشته!!!!...من خواستار حذف شناسه تو هر کسي که در اين مورد به من توهين کنه هستم!و حاضرم رو در رو حواب همه اين توهينا رو بدم....واقعا يه طرفه به قاضي رفتن خيلي جالبه...تمام خصوصياتي که ذدکر کردين تو همه شما ها و رفتاراتون ديدم!خيلي جالبه شما که اينارو ميدونستين چططور قبل اين قضيه تو ميتينگ ها خيلي زيبا ميخواستين به من نزديک شين و باهم ميخنديدم...اگه مردين بياين رو در رو صحبت کنيم!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1386 12:58
نمایش جزئیات
آفلاین
بلید عزیز!

من جوابو به یه تیکه از پست شما دادم معذرت خواهی هم نیاز ندارم چون کاری در قبال من نکردی ولی بذار رک و پوستکنده بهت بگم من فکر می کنم شما مدام داری به عنوان وکیل مدافع کالین می پری وسط چیزی که فکر نکنم بهت مربوط باشه.

اومدی از طرف من گفتی که آره سیریوس نمی دونسته کارش انقد گرون تموم می شه و فلان. این برداشت شماست برداشتتم از قول خودت بنویس ولی از قول من همچین چیزی ننویس!!!

منم فقط اون حرفتو تکذیب کردم و گفتم من زبون نمی خوام خودم کیلومترها زبون زاپاس دارم!

همین و بس. من نه توهینی کردم نه چیز بدی به شما گفتم. از کاه کوه نساز لطفا.

===

به کالین :

تمام این توضیحاتت یک درصدش حقیقت و باقی فسانه است!!!
من خیلی چیزا می دونم. خیلی بیشتر از اونی که در تصورت بگنجه.

اصلا هم به سایت مربوط نیست که بخوام اینجا بگم. ولی از همینجا بهت قول می دم اگه بخوام بگم می تونم این تابویی که از کالین کریوی یا همون میلاد تو سایت ساخته شده رو چنان پایین بریزم که ویرانه هاش همه رو به گریه بندازه.

دوست من همه چیز یه حدی داره. از اون گذشتن می شه گذشتن از خط قرمز و بعد دیگه آژیر خطر به صدا در میاد و خیلی بد می شه!!!

می دونی تحلیل من از این وقایع چیه؟

لیلی اوانز پست عالی ای زد. تا الان سکوت کرده بود تو هم خیالت راحت بود. یه پست زد که فکر کنم خیلی خیلی منطقیه. غرض ورزانه هم نیست. اون تیکه آخر هم که راجع به هویج بود و مدام فقط به اون گیر می دی خیلی به جا و مناسب بود. یه شخصی به نام هویج اومده توی نحوه برخورد پست زده و یه چیزایی گفته که هیچ ربطی به اینجا نداره. مدیر انجمن مسئولیت پذیر و آگاه از مصالح سایت زیر پستشو ویرایش کرده و به پست زدن تشویقش کرده. یه چیزی تو مایه های دیالوگ "بیا به گند بکش منم برات دست می زنم!".

خب این واقعا به تمسخر گرفتنم داره. اگه پای تلفن اینا رو بهت نگفتم واسه اینه که اونموقع هنوز می خواستم نسبت به این مسائل بی تفاوت باشم و دخالتی نکنم شاید خودت از راه درست حلش کنی.

بعد از این قضیه اومدی مدام به لیلی اوانز گیر دادی و می دونم که قضیه پرسی و ایگور و اینا هم بهونه بود. مدام اسم لیلی اوانز رو به پرسی و ایگور چسبوندی تا بگی که من به خاطر این دارم از سایت میرم.
هدفت کاملا مشخصه.

از لیلی اوانز مطمئنم پیش بلید یا لی جردن یا باقی طرفدارانت و حتی هدف جدید(کیس جدید ـ جانشین لیلی ـ خودت قطعا می دونی کی رو می گم) اونقدر بد گفتی که این کارت هیچ تاثیری نداشته باشه. اونایی که منطق دارن و بی منطقیشونو در پس نقاب منطق پنهان نمی کنن، حق و ناحق رو تشخیص می دن و مطمئن باش به لیلی اوانز هیچ ضربه ای نخورده و نمی خوره.

تراژدی خداحافظی کالین کریوی فقط دل یه عده رو آب می کنه. دل کسایی که هنوز هم که هنوزه چشماشونو به حقایق بستن که امیدوارم یه روزی بالاخره باز شه.

چیزای کاملا کاملا کاملا خصوصی ای رو که می دونم حداقل فعلا رو نمی کنم. همینقدر فکر کنم برات بسه تا بدونی که من چقد می دونم و چقد می تونم ذهنتو بخونم و چقد تو ناشیانه کار کردی که با چند تا گیر دادن ساده توی وزارت و گفتگو با مدیران حرفات سر تا پا ضد و نقیض شد. گیج شدی. فرار بهترین راه بود. نبود؟!

می دونی کالین؟ اینکه تو با پرسی مشکل داری یا از سایت میری یا می خوای وجهه لیلی اوانز رو خراب کنی یا با آرشام داری بحث می کنی و ... به من ربط خاصی پیدا نمی کنه.

دلیلی هم برای بحث سر این چیزا نیست اینا عادیه.

ولی اینکه وقتی می خوای بری می خوای چند نفرم با خودت بکشی پایین و سعی می کنی با تکرار کردن چندین و چند باره "شما منطق ندارید من دارم" تو گوش همه بچپونی که تو منطق داری(در حالی که نداری)، چیزایی هستن که وجود هر انسانی رو قلقلک می دن تا بخواد جلوشونو بگیره. باید جلوشون گرفته بشه. خصوصا وقتی قدرتش هست!

امیدوارم دیگه مجبور نشم بیشتر از این راجع به این مسئله صحبت کنم کالین کریوی عزیز.

چهار موردی که آرشام ذکر کرد در تو وجود داره. مطمئنم که وجود داره. به عنوان توهین اینو نمی گم به عنوان ذکر اخلاقیات یه نفر می گم. امیدوارم اصلاح شن. گرچه امیدم خیلی کمه.

===

پ.ن : آرشام ... رفیق ... دارمت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1386 12:05
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب قبل از هر چيز جناب بليد من خودم زبون دارم...مرسي که از من دفاع کردي ولي بايد جواب آرشام رو خودم بدم!مي خواستم اين پست رو ديشب بزنم ولي سايت خراب شد خوشبختانه سيو کرده بودم!

واقعا برات متاسفم آرشام!

نقل قول:
اين سري براي گريه كردن واقعا دستمال كم آوردم...مجبور شدم از تي شرتم استفاده كنم.

خوب نيست پسر به سن و سال تو گريه کنه!
نقل قول:
صلا دوست نداشتم پست تخريبي بزنم....ولي ملتي كه ميخواهيد اين مظلوم را بشناسيد،حتما پستم رو بخونيد.

حالا که زدي ولي به نظرم فقط خودتو تخريب کردي
نقل قول:
بريد و اين پست رو بخونيد....كجايش توهين آميز بود؟...براي من نقل قول كنيد شايد درس ادب بگيرم.

خوب اولين درست قول بده خوب يادش بگيري!
نقل قول:
ن به خاطر باقالی از انتخابات کنار نکشیدم که الان به باقالی راضی باشم

خوب من تو جوابم که همون نزديک پستت خورده اين جملتنو کاملا ناديده گرفت...اين يعني من باقالي هستم؟...ممنون آقاي با ادب!
و اما دومين درست!
نقل قول:
کالين گفته
ببين پسر خوب آيا من جزو اين آدما مثل آرشام اينا نيستم؟...نکنه غرور پيدا کرده بلاشين من با همه اين چيزايي که هستم فقط کالين بودن خودمو قبول دارم...بارها اين حرف رو از من شنيدين..شاخ بودن اصلا به من ميخوره...فراموش کردين من تو ميتينگ ها ميومدم و چه جوري منو معرفي مي کردين!!!"کالين کبير!!!!"و من چه جوري جوابتونو مي دادم...هميشه ميگفتم تو رو خدا اينجري نگين...اين يعني من احساس شاخي دارم؟...به خاطر دوستي بوده که وزارت من مونده؟

بعد شما پاسخ دادين
نقل قول:
واقعا گریه کردم در هنگام خوندن این چند خط.باب چرا به کالین مظلوم زور میگید؟...دلتون میاد؟

خوب من چون نميخوام دوباره نويسي کنم ميتونين به پستي که با آرشام جواب دادم....ونحوه جواب دادنم مراجعه کنيد...که متاسفانه دومين درسشو ياد نگرفته و بازم در اول پست بالا تکرارش کرده!
خوب حالا که درسات تموم شد ميريم سراغ مورد بعدي...

نقل قول:
ميبينيد كه اسم من در ميان اين افراد نيست.اما در پست بعدي كالين،اسم من هم وارد ميشه.در حاليكه بنده در فاصله ي زماني اين دو هيچ پستي نزدم.

خوب اگه يکم بهمون پست و آخر پست خودت نگاه کني که نوشتم مسعود شستشوي مغزي داده شده(اما دليل اين حرفمو بهت بعدا ميگم مسعود جان)...اسمت برده شده!...حداقل يه بار پست رو مي خوندي بعد اين حرف رو ميزدي

نقل قول:
اين نشون ميده كه كالين عزيز داره مسائل خارج از سايت رو ميكشه وسط...منم مجبور ميشم جوري بنويسم كه عده ي خاصي متوجه حرف هايم شوند.

هرچند ممكنه سينا منو بي جنبه بدونه...يا مثلا به اين فكر كنه كه خيلي جو گير شدم اما بايد رك و پوست كنده حرفام رو بيان كنم(دلايلش رو بعدا براي خود سيريوس شرح ميدم تا بدونه):
اگر ذره اي فكر ميكردم كه دوستي به نام ميلاد دارم،همينك آن ذره را به درون لجن مياندازم.
از قديم ياد گرفته ام كه با چند دسته رفاقت نكنم
1-افرادي كه بي منطقي را در پس منطق مخفي ميكنند
2-افرادي كه ظاهر و باطنشون با يكديگر متفاوته
3-افرادي كه سعي ميكنند با تيريپ دپرس برداشتن و اشك ريختن و ابراز پشيماني و ... بر حس ترحم ديگران تاثير گذاشته و اشتباهات خودشون رو مخفي كنند
4-افراد دروغگو

متاسفانه حال كه مدتي از رفاقتمون گذشته،ميبينم كه هر چهار گزينه رو داري...خدا رو شكر كه دوستيمون در حد همون ميتينگ ها موند.

متشکر که به من توهين کردي و و دوستي تو با من تو لجن انداختي...اما من از همون پست اول خودمو ديگه دوست شما حساب نکردم...حالا انداختيش تو لجن چي کار کنم...
واقعا چه چيزايي ياد گرفتي...اي ول هميشه بهشون عمل کن...مرسي که بعدش به من تهمت و افترا زدي ايشالله که مي توني ثابتشون کني...اگه نميتوني من به شدت بهت اعتراض دارم و اميدوارم به خاطر توهيني که به من شده مديران بلاکت کنن
من هم خدا رو شکر ميکنم که با فرد مودبي مثل شما در حد ميتينگ ها دوست بودم

نقل قول:
ر صحبت هاي ليلي اوانز بي ادبي نديدم...اگر هست،نقل قول كن

چشم ليل اوانز پس از پستي اعتراض آميز و پر از تيکه هاي جالب که به من در انتقاد و پيشنهاد با مديران انداختن و من کاملا منطقي جوابشونو دادم در پست زير پروفسور کويريل...سوال چهارمشون فقط به قصد تخريب شخصيت من زده شده بوده و اين بدتر از توهينه!...اگر باور نمي کني مي تونيد پس از خوندن پست ربط سوال چهارم با کل پست رو بررسي کنيد...همچنين توصيه مي کنم که جواب منم به ايشون بررسي کنيد...

نقل قول:
خودم هم كه فقط يك پست زدم و آدرسش را پيشتر ذكر كردم...بي ادبي هاي آن يك پست مرا نيز نقل قول كن.

فکر کنم اين کارو انجام دادم مسعود جان!

نقل قول:
گر نقل قول نشود،ميتوان نتيجه گرفت كه برادر كالين ما داره خالي ميبنده.اما بنده آدمي نيستم كه از كنار خالي بندي بگذرم.

بيا و بي ادبي ها را نقل قول كن(بي ادبي هاي مربوط به من اولويت دارد...بعدش اگر حسش رو داشتي بي ادبي هاي ليلي اوانز رو نقل قول كن)...فكر كنم تفسير بنده از بي ادبي چيز ديگريست.

خوب پس نقل قول شد و خوشبختانه من مورد چهاارمي که شما براي دوست نشدن با افراد بيان کرده بودين رو ندارم...ولي شما گفتين من از کنار خالي بندي نمي گذرم...من از کنار توهينات شما چطور بگذرم؟
خوب فکر ميکنم در مورد نقل قول بي ادبي هم مال شما رو اول گفتم...و اگه تفسيرتون از بي ادبي خداي نکرده فحش دادنه يادتون باشه ما توي يه سايت فرهنگي هستيم و فحش معمولا نميدهيم!

خوب اما حالا نقل قول هايي که کردي
نقل قول:
من گفتم:...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري

نقل قول:
شما که گفتي:حيف كه بزرگتري...وگرنه بيست خط جوابت رو ميدادم...خوراكم آموزش شعوره.

اولا که من اين حرفم مستقيما با پرسي بوده که به اعضا توهين کرده به شما نبوده...دوما چرا بزرگتر...آدم از هر کسي ادب و شعور ياد بگيره خوبه...از قديمم گفتن ادب از که آموختي از بي ادبان!(که البته توهين نشه ها ولي من هم تو پست قبلتون هم تو اين پستتون مورد بي ادبي زياد ديدم)
نقل قول:
من گفتم: ضمنت به هيچ وجه دوستهايي امثال مسعود که نميدونم چرا اينجوري حرف زده به نظرم شستشوي مغزي شده

شما گفتين:
نقل قول:
چه جوري حرف زدم؟....كدوم پست من نشون ميده كه بد حرف زدم؟...اي لعنت بر ذات هرچي انسان خبرچينه...اما من نميترسم ميلاد جان...هر حرفي زدم عين حقيقت بوده.حاضرم پاش وايسم...از اين به بعد حرفهاي زيادي از من به گوشت ميرسه...
در ضمن با اون تيكه ي آخر پست سيريوس به شدت موافقم....
متاسفانه(خوشبختانه) آنتن هات خوب عمل ميكنند و به درستي حس تنفري كه نسبت بهت دارم رو برات بيان كردن.
ايكاش منم شش هفت تا آنتن داشتم.

خوب اين که چه جوري حرف زدي خيلي مشخصه در اين دو پست...من فکر نميکنم کسي چيز ديگه اي فکر کنه غير از خودت...انسان خبر چين مسعود جان؟....من با شما 45 دقيقه صحبت نکردم...و شما فرمودين نميودنم چرا ميلاد فکر ميکنم ميخواي مخ منو بزني و دوست مشترکمون که خودتم مي دونستي در جريان بحثه برگشت به من گفتو و من هم به خودت گفتم که بچه ها بهت گفتن من مخ زن حرفه اي هستم اونم پشت سرم و مخ زدنم حرف نداره و شما حرف منو تاييد کردي با جمله من دقيقا فکر مينم که ميخواي مخ منو بزني...البته بحثمون راجب رول بود ولي توهينات براي من جالبه...من فکر مي کنم...تو جريان هستي!!!واقعا ممنون...خوب پس پاي حرفت وايستا که به من گفتي باقالي و به من توهين کردي منم از مديران ميخوام به شدت رسيدگي کنن..با اينکه خودم به سايت برت گردوندم!....خدا رو شکر هميشه سعي کن پشت سر من حرف بزني ولي بيشتر از من خودت آسيب مي بيني پسر خوب...
خوب اما در مورد تيکه آخر پست سيريوس...اولا که من از سيريوس هيچ ناراحتي ندارم...خوب بنده خدا تو جريان قضيه نيست...اما در مورد قضيه من دوبار بيشتر نديدمش بک بار توي نمايشگاه کتاب که خريد مي کرديم و دفعه بد که نمايشگاه نقاشي داشتن اومدن تهران که با هم رفتيم فرحزاد که نزديک نمايشگاه نقاشي بود و بعدشم رسوندمشون ترمينال جنوب که برن شيراز!و فکر نمي کنم تو اين دودفعه هم بدي بهشون کرده باشم!!!!...ضمنا ما هيچ سنمي با هم نداشتيم پدر مادر من اصلا ايشونو نمي شناسن
و من هم يه بار به دليل اينکه ايشون راجب من با مادرشون صحبت کرده بودن به مادرشون سلام رسوندم بعدش الان نزديک دوماه هست که بينمون بهم خورده....تو اين دوماه هم ايشونو ناظر ايفاي نقش کردم با مشورت پروفسور کوييريل...نه تو پستام خوردش کردم...هيچ کسم بر عليه اون نشوروندم...دليل رفتنم هم ايشون نبوده همه شما با هم بودين که پرسي مزيد علت شد...و به شخصه شنيدم از همه، نه فقط يک نفر که خيلي ها فکر مي کنند ما نامزد بوديم...من نميدونم چرا اين حرف پخش شده...در صورتي که اينطوري نبوده....ما با هم نامزد نبوديم...نامزدي مراسم ميخواد...نامزدي موافقت پدر مادر مي خواد...و هزار چيز ديگه يه دوستي بود مثل خيلي هاي ديگه که بهم خورد...اينجا جاش نيست...اما بيان کردم که اينقدر به اين مورد گير ندين!چون جواب ايشونم من به طور منطقي دادم و وقتي که پرسي اينجوري پست زد از سايت رفتم...
خوبه که نسبت به من تنفر داري...خدا دلتو ايشالله بالاخره يه روزي خالي و تو رو شاد ميکنه....
خوب اولا که اين توهين آنتن...من نسبت به دوستم وفادار بودم...اونا هم چيزايي که ميشنون رو به من مي گن سعي کن که يه مورد به کسايي که دوست داري اضافه کني...اينکه وفادار باشي!
اما فهميدم که تو چتر باکس زدي که خوشحالي از سايت رفتم...اگه درسته...خوشحالم که خوشحالي و فکر ميکنم از اينکه از سايت بري به خاطر توهينات ناراحت ميشي هر چند ناراحتيتو نميخوام ولي ميخوام مديران شديدا برخورد کنن!همچنين اگه من برگشتم اميدوارم ناراحت نشي...چون با همه دوستاني که ميخوان برگردن شايد به سرم زد و برگشتم...من عذر ميخوام اگه ناراحت ميشي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب
ارسال شده در: سه‌شنبه 27 آذر 1386 11:11
نمایش جزئیات
آفلاین
آرشام عزیز.
دوست خوب من.
مرد آسلام
بابا ما هی میایم از آسلام طرفداری میکنیم و ادعای بهترین بودنمون میشه.این چه پستیه برادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه حرفی تو چتر باکس زدی؟؟؟؟؟؟؟؟
داری اشتباه میکنی.
مسائل خارج از سایت چرا باید با مسائل داخلی قاطی بشه آخه برادر من؟
من توی پست کالین چیزی ندیدم که دلیل بر توهین به شما باشه .
کالین گفته :
نقل قول:
...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري

و شما جواب دادی
نقل قول:
حيف كه بزرگتري...وگرنه بيست خط جوابت رو ميدادم...خوراكم آموزش شعوره.

اصلا این پست رو کامل خوندی؟پست خود کالین رو؟
اون اصلا منظورش به شما نبود که اینطور جواب دادی.
اون خطاب به پرسی بود حتی اسم هم برده بود و نوشته بود پرسی...نه آرشام که انقدر ناراحت شدی.
تازه کالین که همون اول بی دلیل عذر خواهی کرده بود.اون که با ادب و نزاکت جوابتون رو داده بود ولی وقتی دید پست پرسی بعد از اون پستش باز هم توهین آمیز بود اون هم از کوره در رفت.
تازه از اینا گذشته هر کسی باشه بعد از این همه توهین به خودش و دوستاش عصبانی میشه تازه باز کالین در مقابل اون همه توهین هرف انچنان بدی نزد .فقط گفت ادب نداری که اون هم باز میگم خطاب به تو نبوده.
نقل قول:
تا الان فقط يه پست زدم و اونم توي وزارت بود.كالين جان هنوز دهن من باز نشده.صبر كن يه نيم ساعت،چنان شعوري بهت نشون بدم... اوخ اوخ....دلم واقعا برات ميسوزه...ملت به كالين ظلم شده...بهش توهين شده..بهش گفته شده بالاي چشمات ابروئه

اصلا ازت انتظار نداشتم...اصلا نداشتم.

در این قسمت .
نقل قول:
هرچند ممكنه سينا منو بي جنبه بدونه...يا مثلا به اين فكر كنه كه خيلي جو گير شدم اما بايد رك و پوست كنده حرفام رو بيان كنم(دلايلش رو بعدا براي خود سيريوس شرح ميدم تا بدونه):

چرا بحث های خارج سایت رو داخل اوردی؟این موضوعها میشه خارج سایت هم حل بشه.
تلفنی....حضوری...چتی...ایمیلی....اصلا هر جور دیگه.
سیریوس عزیز .....سینا جان....
نقل قول:
هممم داش آرشام من چرا تو رو ببخشم؟صاب اختیاری!! ... لازم باشه حرف برا گفتن زیاده ... فقط اگه لازم شه!

شما هم که داری همین کار رو میکنی.
من سعی کردم در کمال ادب توی پست قبلیم از شما عذر خواهی کنم اونوقت شما چه جوابی تو پستت به من دادی.؟
یه نگاه به پست من و خودت بنداز ببین چه جور جواب عذر خواهی من رو دادی؟فکر میکنی اگه میخواستم کشش بدم نمیتونستم؟
خوب میتونستم .توی هر چیزی قدرتم بالا نباشه از قدرت کلامم برای جواب دادن مطمئنم.فکر کنم توی پستم برای جواب دادن به پرسی عزیز مشخص بود.
دیگه چرا میخواید ادامش بدید.
نقل قول:
ضمنت به هيچ وجه دوستهايي امثال مسعود که نميدونم چرا اينجوري حرف زده به نظرم شستشوي مغزي شده

منظورش نبوده تو توهین کردی .گفته ممکنه بعضیا باعث شده باشن تو عوض شده باشی یا نظرت راجع بهش عوض شده باشه.
.......................................
بازم میگم من نمیخوام دعوا رو کش بدم.
مسائل خارج رو هم میتونیم خارج از سایت حل کنیم.آقا همه که از مشکلات خارج از سایت با خبر نیستن.
واسه چی باید از دعواش با خبر باشن.
------------------------------------------------------
تشکر میکنم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلید در 1386/9/27 11:16:24
خوشحالم كه دوباره برگشتم.
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
واقعا اين مظلوم نمايي كالين دل آدم رو آتيش ميزنه

اين سري براي گريه كردن واقعا دستمال كم آوردم...مجبور شدم از تي شرتم استفاده كنم.

اصلا دوست نداشتم پست تخريبي بزنم....ولي ملتي كه ميخواهيد اين مظلوم را بشناسيد،حتما پستم رو بخونيد.

تنها پست بنده پيرامون وزارت
بريد و اين پست رو بخونيد....كجايش توهين آميز بود؟...براي من نقل قول كنيد شايد درس ادب بگيرم.حال به سخن اين مظلوم سايت بنگريد:

اين اولين پست كالينه:
نقل قول:
اما امثال تو رو که مي بينم، ميفهمم اشتباه کردم...تو، ايگور ليلي اوانز با اون نحوه حرف زدن بي خودش واقعا که!!!...

ميبينيد كه اسم من در ميان اين افراد نيست.اما در پست بعدي كالين،اسم من هم وارد ميشه.در حاليكه بنده در فاصله ي زماني اين دو هيچ پستي نزدم.:
نقل قول:
تنها دليل رفتن من نحوه صحبت متاسفانه بي ادبانه و غير منصفانه اعضايي چون ايگور،ليلي اوانز،پرسي و آرشام بود...

اين نشون ميده كه كالين عزيز داره مسائل خارج از سايت رو ميكشه وسط...منم مجبور ميشم جوري بنويسم كه عده ي خاصي متوجه حرف هايم شوند.

اگر ذره اي فكر ميكردم كه دوستي به نام ميلاد دارم،همينك آن ذره را به درون لجن مياندازم.
از قديم ياد گرفته ام كه با چند دسته رفاقت نكنم
1-افرادي كه بي منطقي را در پس منطق مخفي ميكنند
2-افرادي كه ظاهر و باطنشون با يكديگر متفاوته
3-افرادي كه سعي ميكنند با تيريپ دپرس برداشتن و اشك ريختن و ابراز پشيماني و ... بر حس ترحم ديگران تاثير گذاشته و اشتباهات خودشون رو مخفي كنند
4-افراد دروغگو

متاسفانه حال كه مدتي از رفاقتمون گذشته،ميبينم كه هر چهار گزينه رو داري...خدا رو شكر كه دوستيمون در حد همون ميتينگ ها موند.

در صحبت هاي ليلي اوانز بي ادبي نديدم...اگر هست،نقل قول كن
خودم هم كه فقط يك پست زدم و آدرسش را پيشتر ذكر كردم...بي ادبي هاي آن يك پست مرا نيز نقل قول كن.

اگر نقل قول نشود،ميتوان نتيجه گرفت كه برادر كالين ما داره خالي ميبنده.اما بنده آدمي نيستم كه از كنار خالي بندي بگذرم.
بيا و بي ادبي ها را نقل قول كن(بي ادبي هاي مربوط به من اولويت دارد...بعدش اگر حسش رو داشتي بي ادبي هاي ليلي اوانز رو نقل قول كن)...فكر كنم تفسير بنده از بي ادبي چيز ديگريست.

حال من نقل قول ميكنم
نقل قول:
...اين اصلا يعني ادب نداري و شعور هم نداري

حيف كه بزرگتري...وگرنه بيست خط جوابت رو ميدادم...خوراكم آموزش شعوره.

نقل قول:
ضمنت به هيچ وجه دوستهايي امثال مسعود که نميدونم چرا اينجوري حرف زده به نظرم شستشوي مغزي شده

چه جوري حرف زدم؟....كدوم پست من نشون ميده كه بد حرف زدم؟...اي لعنت بر ذات هرچي انسان خبرچينه...اما من نميترسم ميلاد جان...هر حرفي زدم عين حقيقت بوده.حاضرم پاش وايسم...از اين به بعد حرفهاي زيادي از من به گوشت ميرسه...
در ضمن با اون تيكه ي آخر پست سيريوس به شدت موافقم....
متاسفانه(خوشبختانه) آنتن هات خوب عمل ميكنند و به درستي حس تنفري كه نسبت بهت دارم رو برات بيان كردن.
ايكاش منم شش هفت تا آنتن داشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
کالین برای توهین کسی به کسی قانون و مدیری در سایت هست. در هر حال اگر کنار بکشی یعنی جلوی کسانی که توهین کردنو باز کردی تا کارشونو بکنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من بعضیا میخوان با پست زدن تو نحوه و دعوا کردن خودشونو بزرگ کنن!
ما تیممون خیلی خوب بازی کرد همه چیز تقصیر داور بود!

گفتم برین کوچه بقلی مگرنه توپتونو با دستمال های سوراخ کنندم سوراخ میکنم بعد توپ نداشته باشین پست بزنینا!...از الان بهتون گفتم اون روی سگ منو بالا نیارید!

ویرایش: یکی پرسید اگه اون روی سگت بیا بالا چی میشه مثلا؟...خب معلومه دقیقا همون طوری میشه که روی سگ همه میاد بالا!...خود تو...آره خودت!...روی سگت چه شکلی میاد بالا؟...منم همون شکلی روی سگم میاد بالا همون کارایی که تو میکنی میکنم!(توضیح دادم که کسی سوال نکنه!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/9/26 17:01:40
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 11:13
نمایش جزئیات
آفلاین
خشششش خشششش مامور مخصوص حاكم بزرگ اهورا حذبا صحبت مي كنه...
كالين به جون ققيا اگه بر نگردي هرچي ديدي از ما ديدي...
نه ولي ببين من دركت مي كنم...يه عده گري گوري وقتي به آدم فشار بيارن آدم مي گه ديگه اينام آدم شدن...
خلاصه كالين جون از تو سن و سالي گذشته بيخيل بابا
برگرد سر كارو زندگيت اين تخت وزارت به هيشكي وفا نكرده ولي تو بچسب بهش كه اگه تو بري يكي ممكنه بياد كه بزنه كلهم وزارت رو بتركونه!!
به فكرتم هرجا باشم
اگه بري هم ما رو كه مي شناسي خداي مسخره كردن له كردن شخصيت مي ريم شخصيت مخالفانت رو لگد مي كنيم ميايم
خواستي فقط يه اشاره كن!!حذبي مرده هيچ وقت يه حذبي ديگرو تنها نمي ذاره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: دوشنبه 26 آذر 1386 10:38
نمایش جزئیات
آفلاین
بنده اومدم یک نکته بگم و برم
همه ی این مسائل که الان شاهدش هستین فقط و فقط از یک جا نشأت میگیره
من با دقت نگاه کردم دیدم دست ایادی استکبار حذب دیده شده آقا باور کنین تقصیر حذبه که دعوا شده باز خوشبختانه دوباره حذب بد نام شد
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=0000FF]بينز نام