سلام
همینجا اعلام میکنم که گراپ هم بلاک شد و ما یه بازیکن واسه کوییدیچ کم داریم!
از اونجایی که من همین الان این قضیه رو فهمیدم و تا فردا هم بیشتر مهلت نیست، من فکر نمی کنم ما بتونیم کسی رو واسه پست زدن پیدا کنیم!
سوال اول اینکه کلا امکانش هست که ما گراپ رو تا وقتی که بلاکه تعویض کنیم یا نه...؟ اگه جواب مثبته:
1) تا فردا شک دارم کسی پیدا بشه، اگه شد، اسمشو میگم!
2) اگه نشد که احتمالا نمیشه، چیکار کنیم؟! امتیازمون چی میشه!؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
ربکا
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
كلا در مورد همه اين مسائل من به مشكل بر ميخورم!هم تو و هم پرسي كه هم بازرس بوديد و معلم بلاك شديد و مسلما فكر نكنم بتونم كساني مناسب تر يا مساوي شما پيدا بكنم براي اين دو تا شغل مهم!با اين حال ممنون كه زودتر گفتي!
-----------------------
اگر كسي ميتونه دو پست بازرس،و درس هاي معجون سازي و دفاع دربرابر جادوي سياه رو اداره بكنه درخواست بده تا رسيدگي بكنيم.
سلام به ایگور عزیزم
خوب برادر گویا این آخرین نفس های ما در فراز و نشیب جادوگران هست، شاید هم آخرین نفس های فروم باشه، خلاصه که بنده به زودی بلاک میشوم، یحتمل استعفای خود را از تمام سمت های سایت تقدیم حضور شما میکنم و امیدوارم دلخور نشی، خلاصه این شتری که در هر خونه آدم سیاسی میشینه.
كلا در مورد همه اين مسائل من به مشكل بر ميخورم!هم تو و هم پرسي كه هم بازرس بوديد و معلم بلاك شديد و مسلما فكر نكنم بتونم كساني مناسب تر يا مساوي شما پيدا بكنم براي اين دو تا شغل مهم!با اين حال ممنون كه زودتر گفتي!
-----------------------
اگر كسي ميتونه دو پست بازرس،و درس هاي معجون سازي و دفاع دربرابر جادوي سياه رو اداره بكنه درخواست بده تا رسيدگي بكنيم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
سلام به ایگور عزیزم
خوب برادر گویا این آخرین نفس های ما در فراز و نشیب جادوگران هست، شاید هم آخرین نفس های فروم باشه، خلاصه که بنده به زودی بلاک میشوم، یحتمل استعفای خود را از تمام سمت های سایت تقدیم حضور شما میکنم و امیدوارم دلخور نشی، خلاصه این شتری که در هر خونه آدم سیاسی میشینه.
موفق باشی، یا حق.
موفق باشی، یا حق.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
جزئیات کاربر
پستها:
3113

نقل قول:
بعد از هر هفته تدريس من در نظر گرفتم كه يه هفته هم هيچي تدريس نشه تا دانش آموزا با خيال راحت بتونن با توجه به مدارس و اينا به تكاليف جواب بدهند.
در ضمن بعد از دي نيست.يه سري از كلاس ها در روز هاي 8،9،10 دي تدريس خواهند شد و بعد اون مدرسه تعطيل ميشه تا بهمن!
براي بهتر متوجه شدن تاريخ هاي كلاس ها بهتره پست شماره 57 تابلوي اعلانات رو با دقت بخوني تا ريز كار دستت بياد.
موفق باشي.
ببخشید این هفته دیگه کلاسی تدریس نمی شه دیگه؟ تدریس بقیه ی کلاسا می افتن بعد از دی ماه؟
بعد از هر هفته تدريس من در نظر گرفتم كه يه هفته هم هيچي تدريس نشه تا دانش آموزا با خيال راحت بتونن با توجه به مدارس و اينا به تكاليف جواب بدهند.
در ضمن بعد از دي نيست.يه سري از كلاس ها در روز هاي 8،9،10 دي تدريس خواهند شد و بعد اون مدرسه تعطيل ميشه تا بهمن!
براي بهتر متوجه شدن تاريخ هاي كلاس ها بهتره پست شماره 57 تابلوي اعلانات رو با دقت بخوني تا ريز كار دستت بياد.
موفق باشي.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

ببخشید این هفته دیگه کلاسی تدریس نمی شه دیگه؟ تدریس بقیه ی کلاسا می افتن بعد از دی ماه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

با سلام
میگم که ما یک اشتباهی کردیم شما هم انگار اون اشتباه رو متوجه نشدی!!!
در لیست تیم کوییدیچ گریفیندور دو بار اسم لارتن کرپسلی ذکر شده به جای جستجوگر که همان لارتن هستش ریموس لوپین رو بزارید !!!
با تشکر
من بايد دقت بكنم!؟
!ممنون اصلاح شد.
میگم که ما یک اشتباهی کردیم شما هم انگار اون اشتباه رو متوجه نشدی!!!
در لیست تیم کوییدیچ گریفیندور دو بار اسم لارتن کرپسلی ذکر شده به جای جستجوگر که همان لارتن هستش ریموس لوپین رو بزارید !!!
با تشکر
من بايد دقت بكنم!؟
!ممنون اصلاح شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/2 19:51:33
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

ببخشيد جناب مدير شما مثقل اينكه يه اشتباهي در پستتون ديده مي شد كه روز 1 دي گفته بوديد تا 30 آذر وقت دارين .
اگه مي شه وقت دقيقشو بگين .
اين تيم ما هم كه سوروسش معلوم نيست و اينا .
شايد تازه 4 نفر بشيم .
ولي ما سعي مي كنيم بازي كنيم .
با احترام
من كي گفتم 1 دي!؟30 آذر آخرين مهلته!اگر هم كسي نتونستي جور كني به اندازه اي كه بازيكن نداريد،بازيكن مجازي معرفي بكن.
اگه مي شه وقت دقيقشو بگين .
اين تيم ما هم كه سوروسش معلوم نيست و اينا .
شايد تازه 4 نفر بشيم .
ولي ما سعي مي كنيم بازي كنيم .
با احترام
من كي گفتم 1 دي!؟30 آذر آخرين مهلته!اگر هم كسي نتونستي جور كني به اندازه اي كه بازيكن نداريد،بازيكن مجازي معرفي بكن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/2 19:49:53
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: پنجشنبه 18 خرداد 1396 21:41
از: اليا
پستها:
367

جزئیات کاربر
پستها:
3113

ممنون از كاپيتان هاي گروه ها!البته داور معرفي نكرديد.مشكلي نيست.
------------------------
نقل قول:
تا 30 آذر وقت داريد تيمتون رو تكميل كنيد.بعد اون مجبوريد دو شخصيت مجازي بذاريد كه تيم هاي ديگه به مشكل بر نخورن.
نقل قول:
والا اگه اون بحثايي كه قبل از شروع شدن مدرسه و انتخاب مدير رو مشاهده كرده باشي،فكر كنم فهميدي كه اين قوانين با نظر و موافقت اعضا گذاشته شده!تغيير اين قوانين براي من مقدور نيست.با اين حال در شوراي مدرسه مطرح ميكنم تا نظر اعضاي شورا هم متوجه بشيم.اگه اونا هم موافق بودن،اين امكان فقط براي گروه شما گذاشته شود.
البته بايد فرق گروهي كه 5 نفر هستن كه شركت كنن توش با گروهي كه دانش آموز تا حد نصاب نداره بايد باشه.اميدوارم به بهترين نحو اين مشكل حل بشه.
-------------------------
به استرجس:
فكر كنم يكي كافي باشه.نيازي هم نبود اسامي ذخيره ها رو بگي.هر كي خواستي ميتوني بياري براي بازي!
------------------------
نقل قول:
ببخشيد فعلا دو نفر ما كمه ولي اگه تونستم اون دو نفرم پيدا مي كنم . ممكنه كه اين سوروس هم بره بيرون
تا 30 آذر وقت داريد تيمتون رو تكميل كنيد.بعد اون مجبوريد دو شخصيت مجازي بذاريد كه تيم هاي ديگه به مشكل بر نخورن.
نقل قول:
می خواستم بگم که اگه می شه یک فکری ریونکلا بکنید که فقط دو دانش آموز داره و آخر ترم باید امتیازمون تقسیم بر چهار بشه. با اینکه شما لطف کردید و دوباره به ما فرصت دادید که در هاگوارتز شرکت کنیم ولی کسی جور نشد. حاقل تقسیم بر سه بکنید یا نمی دونم یک فکری بکنید دیگه. اگه امتیازات اینطوری باشه دیگه شرکت کردن ما در هاگوارتز فایده نداره و تا نیم ترم هم مسلما اگه کسی بخواد پیدا بشه که شرکت کنه ما به دلیل تعداد کمتر حسابی امتیاز عقب می یفتیم. لطفا یکاری برای ما بکنید.
والا اگه اون بحثايي كه قبل از شروع شدن مدرسه و انتخاب مدير رو مشاهده كرده باشي،فكر كنم فهميدي كه اين قوانين با نظر و موافقت اعضا گذاشته شده!تغيير اين قوانين براي من مقدور نيست.با اين حال در شوراي مدرسه مطرح ميكنم تا نظر اعضاي شورا هم متوجه بشيم.اگه اونا هم موافق بودن،اين امكان فقط براي گروه شما گذاشته شود.
البته بايد فرق گروهي كه 5 نفر هستن كه شركت كنن توش با گروهي كه دانش آموز تا حد نصاب نداره بايد باشه.اميدوارم به بهترين نحو اين مشكل حل بشه.
-------------------------
به استرجس:
فكر كنم يكي كافي باشه.نيازي هم نبود اسامي ذخيره ها رو بگي.هر كي خواستي ميتوني بياري براي بازي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/1 21:20:28
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

لیست تیم کوییدیچ ریونکلاو:
مهاجم: کورن اسمیت - هکتور - گابریل دلاکور
مدافع: چو چانگ - کورنلیوس آگریپا
جستجوگر: گراوپ
دروازه بان: اسکاور