جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 8 دی 1386 23:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
تا 26 آذر مهلت براي تكميل تيم كوييديچ داريد.

اخطار : من به هواس پرتا وام نمی دم.
آذر؟‍!

!درست شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/9 10:24:16
باز جویم روزگار وصل خویش...
ارسال شده در: شنبه 8 دی 1386 21:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
ولي مي خواستم بدونم كه ما تا اول بهمن وقت داريم كه بازيكنامونو انتخاب كنيم يا وقتش بيشتره يا كمتره ؟

وقت شما تا اول بهمن نيست.به اين دليل كه كلا اين بازي ها به عقب فرستاده شد فرصتي شد تا تمام تيم ها اگر خواستن يه تجديد نظري تو تركيبشون بكنن!

تا 26 دي مهلت براي تكميل تيم كوييديچ داريد.
جزئيات بيشتر در تابلوي اعلانات فردا زده خواهد شد.

نقل قول:
بعد اگه سمت هاي پرسي و ماندي رو كسي نگرفت چيكار مي كني ؟

طبق صحبت هاي انجام شده مثل اينكه قرار بر اين شد كه شناسه هاي اين اعضا به زودي باز بشه..حالا اگر نشد يه فكري ميكنيم!

نقل قول:
پروفسور من میخواستم بپرسم که آیا حقیقت داره از قدیم الایام طلسمی بر روی خوابگاه ها قرار داده شده که نمیذاره دخترها وارد خوابگاه پسرها بشن و پسرها وارد خوابگاه دخترها بشن؟...آیا اگر من شنل نامرئی بپوشم بازم نمیتونم رد بشم؟

آیا پروفسور بینز که روحه میتونه رد بشه!؟...اگه میتونه رد بشه پس تو روحش!

من همينجا اعلام ميكنم فقط عله پاتر حق داره به خوابگاه دختر ها بره و هيچ كس ديگه اون جا نميره!حتي شما دوست عزيز.
بينز هم روحه!بره و نره فرق نداره..اصلا ميتونه شماره تلفن بده به دختر ها!آخه اين بدبخت كه نميتونه تلفن رو بگيره دستش صحبت بكنه.عجبا!(شما اگه خواستي بيا زير ميزي چيزي حساب كن،هر جا خواستي برو. !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/10/9 10:22:26
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: شنبه 8 دی 1386 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا دمت گرم مدیر مدرسه هاگوارتز!

آقا من دانش آموز نیستم(بر اساس آواتورم که شونصد سالشه!) و لژیونر به حساب میام!...از خارج از هاگوارتز اومدم دارم مسابقه کوییدیچ میدم...چه گولاخ(کپی رایت بای ققی)!...پس چه شکلی تو تالار ریون هستم!؟...چقدر هری پاتری!

پروفسور من میخواستم بپرسم که آیا حقیقت داره از قدیم الایام طلسمی بر روی خوابگاه ها قرار داده شده که نمیذاره دخترها وارد خوابگاه پسرها بشن و پسرها وارد خوابگاه دخترها بشن؟...آیا اگر من شنل نامرئی بپوشم بازم نمیتونم رد بشم؟

آیا پروفسور بینز که روحه میتونه رد بشه!؟...اگه میتونه رد بشه پس تو روحش!

هدف از زدن این پست تشکر و قدردانی از به تعویق انداختن مسابقات بود تا گامی موثر در رشد و ترقی هاگوارتز برداریم!...همه با هم یا مرلین گویان این مهم را عملی خواهیم کرد!...یا مرلین!(جوگیزری و این حرفا!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: شنبه 8 دی 1386 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ايگور جان !!!

ببخشيد باز مزاحم شدم .
ولي مي خواستم بدونم كه ما تا اول بهمن وقت داريم كه بازيكنامونو انتخاب كنيم يا وقتش بيشتره يا كمتره ؟
چطوره ؟
مي شه توضيح بدي ؟
بعد اگه سمت هاي پرسي و ماندي رو كسي نگرفت چيكار مي كني ؟

به خاطر اينكه بازيها رو به بهمن انداختي ممنون !

ولي احتمال اينكه ما استعفا بديم هنوز هست . دعا كن يه دو نفر پيدا شن بازي كننتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 21:02
نمایش جزئیات
آفلاین
دمت گرم مدیر
خوشم میاد دانش آموزها رو درک می کنید. این لطفتونو هیچ وقت فراموش نمیکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 20:23
نمایش جزئیات
آفلاین
تمام مسابقات به بهمن منتقل شد.

فقط اين دو پست كه توسط تيم هاي زده شده محفوظ است و ديگه نيازي نيست پستي بزنن.به زودي برنامه جديد بازي هاي كوييديچ هم اعلام ميشه!

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لطفا در قوانین مسابقات کوییدیچ یک تحدید نظری بفرمایید ... چون همون طور که اطلاع دارید یک سری از شناسه ها در حال بسته شدنه ... تیم گریفیندور همین الان هم ناقص شده چون شناسه ی لارتن بسته شده و اگر ما بخوایم طبق قوانین کوییدیچ یک بازیکن رو عوض کنیم دیگه اگر کسی به بازی نرسه تیم کلا میمونه !!!

با تشکر

پ.ن:میتونید جوری اقدام کنید که تیم اسلاترین هم تیمشو کامل کنه !!!

باز هم متشکرم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 15:49
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سلام بر مدیر عزیز و مرگخوار بزرگ جناب ایگور کارکاروف
من یه پیشنهاد داشتم. همون طور که دیدید از بین چهارده نفری که باید برای کوییدیچ شرکت می کردند فقط یک نفر پست زده. با این اوضاع اگر مسابقه ادامه پیدا نکنه بهتره. اکثر ما امتحان های مشنگیمون از 1 دی شروع شده. وقت سر خاروندن نداریم. اگر کل مسابقات کوییدیچ رو بندازید بهمن به بعد خیلی بهتره و اینجوری هیچ تیمی ضرر نمیکنه. حداقل اسلایترین و گریفیندور که تیمشون آماده است رو میزاشتید بازی اول.یکم رو حرف هام فکر کنید. برنامه بازی ها رو تغییر بدید تا هافلپاف و راونکلاو ضرر نکنند.

بابا كي گفته تيم ما كامل و آماده اس ؟
استاد اين تيم 5 نفره اي كه مي بين گذاشتم سوروسش هم معلوم نيست بمونه . اصلا در خوسات براي اينكه بياد توي تيم نداده من اسمشو رد كردم چون بازيكن نداشتيم .

در كل ايگور اگه بازيها رو به بعد بهمن بندازي بهتره , چونكه تعداد كسانيكه توي سايت آنلاين مي شن هم زيادتره و بهتر مي شه بازيها رو برگذار كرد .
حالا خودت بايد تصميم بگيري , ولي اگه بازيهاي بهتري مي خواي و دسوت دراي افراد بيشتري پست بزنن و اينا بهتره كه بازيها رو بعد از بهمن به عمل بياري . چون اگه بخواد توي دي بمونه احتمال استعفا دادن ما هست و به بهمن بيفته احتمالش كمتر مي شه .

در كل شايد تيم اسليترين استعفا بدهتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 02:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر مدیر عزیز و مرگخوار بزرگ جناب ایگور کارکاروف
من یه پیشنهاد داشتم. همون طور که دیدید از بین چهارده نفری که باید برای کوییدیچ شرکت می کردند فقط یک نفر پست زده. با این اوضاع اگر مسابقه ادامه پیدا نکنه بهتره. اکثر ما امتحان های مشنگیمون از 1 دی شروع شده. وقت سر خاروندن نداریم. اگر کل مسابقات کوییدیچ رو بندازید بهمن به بعد خیلی بهتره و اینجوری هیچ تیمی ضرر نمیکنه. حداقل اسلایترین و گریفیندور که تیمشون آماده است رو میزاشتید بازی اول.یکم رو حرف هام فکر کنید. برنامه بازی ها رو تغییر بدید تا هافلپاف و راونکلاو ضرر نکنند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس سوروس پاتر در 1386/10/7 2:40:40
ارسال شده در: جمعه 7 دی 1386 01:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

همینجا اعلام میکنم که گراپ هم بلاک شد و ما یه بازیکن واسه کوییدیچ کم داریم!

از اونجایی که من همین الان این قضیه رو فهمیدم و تا فردا هم بیشتر مهلت نیست، من فکر نمی کنم ما بتونیم کسی رو واسه پست زدن پیدا کنیم!

سوال اول اینکه کلا امکانش هست که ما گراپ رو تا وقتی که بلاکه تعویض کنیم یا نه...؟ اگه جواب مثبته:

1) تا فردا شک دارم کسی پیدا بشه، اگه شد، اسمشو میگم!

2) اگه نشد که احتمالا نمیشه، چیکار کنیم؟! امتیازمون چی میشه!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]