سلام به مدير مدرسه و بقيه
من فكر كنم هر چي اين موضوع رو كشش بديم چيزي نه حل ميشه نه چيزي ثابت!
فكر كنم كه اصلآ همهي اين دردسرا رو من ايجاد كردم! از همگي معذرت ميخوام!
هر چند مايل به اين كار نيستم ولي به خاطر اينكه مشكل حل بشه من براي تدريس معجون سازي اعلام آمادگي ميكنم!
فقط يه خواهشي كه از همه دارم اينكه ديگه اين بحث رو ادامه نديد!!
پرسي جان فقط به من بگو تدريسم كيها(Key) بايد باشه و كي(Key) هاگوارتز دوباره راه ميافته و اگه ميشه لينك قوانين معلمين رو هم برام اينجا بزار!ممنون!
ايگور جان ميدونم جاي اين حرفا اينجا نيست ولي چون اين بحث اينجا مطرح شد مجبور شدم اينجا جواب بدم!! شرمنده!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
هوووم ... فکر میکنم لازم باشه من قبل از ایگور عزیز یه توضیحی بدم !
نقل قول:
توی قوانین چیزی نوشته نشده چون نیازی نیست ... این موردی که من گفتم به این خاطر بود که این ترم در زمان نامناسبی هست و نمیشه استاد جدیدی انتخاب کرد به همین دلیل من این مورد رو نوشتم .
تدریس من عقب افتاد به این دلیل که شناسم بسته بود ... توی قوانین چیزی در این مورد نوشته نشده که وقتی شناسه کسی بسته هست و نمیتونه کلاسش رو تدریس کنه باید امتیاز ازش کم بشه ... اگر قرار بود من بخوام با گروه ها مخالفت کنم و به فکر گروه خودم باشم ، امتیازی کم نمیکردم .
در هر صورت این امتیاز در صورت تدریس نشدن این کلاس کم میشه از هافلپاف و من نظرم رو تغییر نمیدم ، و اگر هافلپاف مخالفتی داشته باشه ، مشکلی نمیبینم این رو هم به عنوان قانون جدید اضافه میکنیم که شناسه ای که استعفا داده و بلاک شده اگر توسط گروه مربوطه استادی جایگزینش نشه امتیاز ازش کم میشه !
نقل قول:
اگر قرار بود ، شما در مورد این موارد نظر بدید و بحث خاتمه پیدا کنه و امتیازی کم نشه ، الان نیازی به من نبود !
نقل قول:
فکر میکردم این موضوع روشنه ... توی موارد مربوط به بازرس در قوانین به این نتیجه رسیدیم که دو بازرس که از فعالترین ها و بهترین های هاگوارتز هستن انتخاب بشن و مسئولیتشون رسیدگی به کار کل گروه هاست .
در نتیجه : اولا ، هافلپاف بازرسی برای خودش نداره ... من بازرس چهار گروه هستم
دوما ، اینکه بعد از مشورت با ایگور عزیز ، دیدیم که کسی نیست که برای بازرسی مناسب باشه فعلا ، در نتیجه فعلا نیازی به بازرس دوم نیست تا زمانی که فرد لازم انتخاب بشه .
نقل قول:
به نظر من مرلین برای معجون سازی مناسبه ... در ضمن بازرس توسط مدیر مدرسه انتخاب میشه !!!
نقل قول:
تهدید ؟
مسخرست ! اون مسئله تهدید نبود ... با وجود بودن بازرس در سه ترم ، باید این مورد جا می افتاد که وظیفه بازرس چی هست و تهدید و از این موارد بچگانه توش نیست ... اون مورد اطلاعیه بود که بعدا مشکلی پیش نیاد .
اگه مدیر مدرسه بگه که اون ویرایش من تهدید بود و این نظر شما رو تائید کنه ، تمام تلاشم رو میکنم که آخرین باری باشه که وارد انجمن هاگوارتز میشم .
به خواست مرلین گل این بخش حذف شد !
هوووم ... فکر میکنم لازم باشه من قبل از ایگور عزیز یه توضیحی بدم !
نقل قول:
دانگ استعفا داده و بعدش هم بلاك شده! تو قوانين مدرسه چيزي در اين مورد كه ننوشته!
توی قوانین چیزی نوشته نشده چون نیازی نیست ... این موردی که من گفتم به این خاطر بود که این ترم در زمان نامناسبی هست و نمیشه استاد جدیدی انتخاب کرد به همین دلیل من این مورد رو نوشتم .
تدریس من عقب افتاد به این دلیل که شناسم بسته بود ... توی قوانین چیزی در این مورد نوشته نشده که وقتی شناسه کسی بسته هست و نمیتونه کلاسش رو تدریس کنه باید امتیاز ازش کم بشه ... اگر قرار بود من بخوام با گروه ها مخالفت کنم و به فکر گروه خودم باشم ، امتیازی کم نمیکردم .
در هر صورت این امتیاز در صورت تدریس نشدن این کلاس کم میشه از هافلپاف و من نظرم رو تغییر نمیدم ، و اگر هافلپاف مخالفتی داشته باشه ، مشکلی نمیبینم این رو هم به عنوان قانون جدید اضافه میکنیم که شناسه ای که استعفا داده و بلاک شده اگر توسط گروه مربوطه استادی جایگزینش نشه امتیاز ازش کم میشه !
نقل قول:
امتيازي از هافل نبايد كم شه!
اگر قرار بود ، شما در مورد این موارد نظر بدید و بحث خاتمه پیدا کنه و امتیازی کم نشه ، الان نیازی به من نبود !
نقل قول:
در مورد بازرس هم
بازرس هافلپاف: مرلين مك كينن
فکر میکردم این موضوع روشنه ... توی موارد مربوط به بازرس در قوانین به این نتیجه رسیدیم که دو بازرس که از فعالترین ها و بهترین های هاگوارتز هستن انتخاب بشن و مسئولیتشون رسیدگی به کار کل گروه هاست .
در نتیجه : اولا ، هافلپاف بازرسی برای خودش نداره ... من بازرس چهار گروه هستم
دوما ، اینکه بعد از مشورت با ایگور عزیز ، دیدیم که کسی نیست که برای بازرسی مناسب باشه فعلا ، در نتیجه فعلا نیازی به بازرس دوم نیست تا زمانی که فرد لازم انتخاب بشه .
نقل قول:
مرلين براي معجون سازي هم اعلام آمادگي كرده بود اما حالا همين خوبه!
به نظر من مرلین برای معجون سازی مناسبه ... در ضمن بازرس توسط مدیر مدرسه انتخاب میشه !!!
نقل قول:
ديگه نبينم كسي هافلو تهديد كنه هاااا!
تهدید ؟
مسخرست ! اون مسئله تهدید نبود ... با وجود بودن بازرس در سه ترم ، باید این مورد جا می افتاد که وظیفه بازرس چی هست و تهدید و از این موارد بچگانه توش نیست ... اون مورد اطلاعیه بود که بعدا مشکلی پیش نیاد .
اگه مدیر مدرسه بگه که اون ویرایش من تهدید بود و این نظر شما رو تائید کنه ، تمام تلاشم رو میکنم که آخرین باری باشه که وارد انجمن هاگوارتز میشم .
به خواست مرلین گل این بخش حذف شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/13 16:15:08
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/06
آخرین ورود: چهارشنبه 3 مهر 1392 21:47
از: هافلپاف
پستها:
809

سلام
نقل قول:
دانگ استعفا داده و بعدش هم بلاك شده! تو قوانين مدرسه چيزي در اين مورد كه ننوشته!
امتيازي از هافل نبايد كم شه! فك كنم مدير خودش بايد دنبال معلم بگرده!
در مورد بازرس هم
نقل قول:
ماندانگاس تدریس درس معجون سازی رو به عهده داشته ، و استفعا داده ، این ترم اساتید ما کم هست و الان زمان مناسبی برای ثبت نام استاد جدید نیست و من هم وقت گرفتم این درس رو ندارم ، در نتیجه گروه هافلپاف باید تا زمان تدریس بعدی معجون سازی ، استادی رو جایگزین این استاد فرا دوست داشتنی کنه ... در غیر اینصورت از هافلپاف امتیاز کم میشه
امتيازي از هافل نبايد كم شه! فك كنم مدير خودش بايد دنبال معلم بگرده!
در مورد بازرس هم

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

نقل قول:
هر موقع تو تابلوي اعلانات اعلام شد كه نيم ترم تحصيلي هست شما ميتونيد بريد تاپيك ثبت نام پست بزنيد و اسمتون بياد جز ليست دانش آموزان.
براي ثبت نام فقط كافيه يه پست معرفي تو تاپيك ثبت نام بزنيد كه در حال حاضر بسته ست.تا نيم ترم صبر كن.
سلام.من مي خواستم تو مدرسه ثبت نام كنم اما نمي دونم چه جوري و كي.تاريخ ثبت نام و كلاس ها كيه؟اگه مي شه راهنماييم كنين لطفا.
هر موقع تو تابلوي اعلانات اعلام شد كه نيم ترم تحصيلي هست شما ميتونيد بريد تاپيك ثبت نام پست بزنيد و اسمتون بياد جز ليست دانش آموزان.
براي ثبت نام فقط كافيه يه پست معرفي تو تاپيك ثبت نام بزنيد كه در حال حاضر بسته ست.تا نيم ترم صبر كن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
3113

نقل قول:
پست ها به صورت تكي بايد زده بشه..در واقع خود فرد بازي رو شروع ميكنه و خودشم تموم ميكنه.به همين خاطر كه خودتون هم گفتيد،نميشه كه پست ها ادامه دار باشه.
پس پست ها هر بازيكن تكي هست و ادامه دار نيست!
نقل قول:
مدرسه ديروز كه آخرين درس بود در واقع تعطيل ميشه تا اول بهمن!در كل بايد بگم كه شركت در مدرسه براي تكاليف و ... بدون مانع هست ولي اگر هم شركت نكنيد بعد از تعطيلي وقت به اندازه كافي هست.
مي خواستم ببينم در مسابقات كوييديچ بين تيم ها، نمايشنامه هايي كه اعضاي تيم مي زنند جدا از همه، يعني هر كسي از بازيكنان ميتونه خودش يك نمايشنامه رو شروع و در همون پستش تموم كنه يا بايد دنباله دار بزنند؟!
پست ها به صورت تكي بايد زده بشه..در واقع خود فرد بازي رو شروع ميكنه و خودشم تموم ميكنه.به همين خاطر كه خودتون هم گفتيد،نميشه كه پست ها ادامه دار باشه.
پس پست ها هر بازيكن تكي هست و ادامه دار نيست!
نقل قول:
مدرسه کی واسه امتحانا تعطیل می شه؟؟؟؟
مدرسه ديروز كه آخرين درس بود در واقع تعطيل ميشه تا اول بهمن!در كل بايد بگم كه شركت در مدرسه براي تكاليف و ... بدون مانع هست ولي اگر هم شركت نكنيد بعد از تعطيلي وقت به اندازه كافي هست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

جزئیات کاربر

سلام رئيس
سوالي در مورد كوييديچ داشتم:
* مي خواستم ببينم در مسابقات كوييديچ بين تيم ها، نمايشنامه هايي كه اعضاي تيم مي زنند جدا از همه، يعني هر كسي از بازيكنان ميتونه خودش يك نمايشنامه رو شروع و در همون پستش تموم كنه يا بايد دنباله دار بزنند؟!
اگر دنباله داره من پيشنهاد مي كنم تكي و جدا از هم باشه! حداقل تيم اسليترين را شما در نظر بگيريد خب! همه گروه ها كه گريفيندور نيستند بيست سري بازيكنان داشته باشند!
ممنون
سوالي در مورد كوييديچ داشتم:
* مي خواستم ببينم در مسابقات كوييديچ بين تيم ها، نمايشنامه هايي كه اعضاي تيم مي زنند جدا از همه، يعني هر كسي از بازيكنان ميتونه خودش يك نمايشنامه رو شروع و در همون پستش تموم كنه يا بايد دنباله دار بزنند؟!
اگر دنباله داره من پيشنهاد مي كنم تكي و جدا از هم باشه! حداقل تيم اسليترين را شما در نظر بگيريد خب! همه گروه ها كه گريفيندور نيستند بيست سري بازيكنان داشته باشند!
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر
پستها:
3113

نقل قول:
خب شما ميتوني تدريست رو امروز بزني!بچه ها تكليف و اينا رو بدونن ولي نقد و امتيازا رو بذاري براي فردا!اگه تونستي حتما درست رو امروز بفرست.
در مورد كوييديچ هم هر موقع تكميل شد تيمتون،اعلام بكنيد.عجله اي هم در كار نيست.
موفق باشيد.
من قبلا يه پست زدم گفتم شايد زودتر پست تدريسمو بزنم .
ولي الان مي گم ; من تمام تدريسمو نوشتم ولي نصف نقدها مونده . اگه تونستم كه امروز مي زنم اگه نتونستم بي زحمت فردا مي زنم .
خب شما ميتوني تدريست رو امروز بزني!بچه ها تكليف و اينا رو بدونن ولي نقد و امتيازا رو بذاري براي فردا!اگه تونستي حتما درست رو امروز بفرست.
در مورد كوييديچ هم هر موقع تكميل شد تيمتون،اعلام بكنيد.عجله اي هم در كار نيست.
موفق باشيد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

نمایش پروفایل