جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] عضویت در کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت ناظران عزیز و گرامی ، البته بعضی از دوستان اصولا مرا به عنوان هویج فرنگی قبول دارند !
می خواستم سوال کنم که سوروس اسنیپ ( ادوارد بونز سابق ) که از طرف من برای جدا شدن از جومالی رضایتنامه نداره چگونه به یک تیم پیوسته ؟
وقتی یک تیم در لیگ شرکت نمیکنه که به طور کل از بین نرفته . اکثر بازیکنان تا تیمی دچار مشکل میشه و در یک لیگ شرکت نمیکنه بدون رضایتنامه کاپیتان تیم و غیره میرن .
حالا نمی دونم آیا قانون رضایتنامه از بین رفته ؟
در هر صورت من با جدایی این بازیکن موافق نیستم .
کاپیتان تیم جومالی

ممنون از اطلاعت ، ولی سوروس اسنیپ از تیم جومالی یونایتد خارج نشده ، تنها نماینده اسپانسر هست !

لازم میبینم که بگم ، کاپیتان تیم هلیوپس ، باید سریعتر اعلام حضور کنه ، در غیر اینصورت مواردی که تائید شده ، معلق میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 22:01:03
[
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 20:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

خب تيم پاورداس منو با تهديد به مرگ و دستمال خفه كننده و اين گولاخ بازي هاي مشهورش! مجبور كرد بيام اينجا بپستم و اعلام كنم كه من از الان ديگه رفتم تو تيم پاورداس و اينا!

ولي جدا از شوخي همينجا اعلام ميكنم كه به عنوان كاپيتان آرماديلو با انتقال خودم به پاورداس موافقت كردم و اينا!

همين ديگه!
باي

تائید میشه !
پاور داس باید هزینه شما رو به آرمادیلو بپردازه ! در نتیجه مجددا باید کاپیتان پاور داس پستی بزنه و این هزینه رو بپردازه تا ثبت بشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 21:48:39
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 19:26
نمایش جزئیات
آفلاین
من همينجا اعلام مي كنم كه دابي به تيم هليوپس (تيم تحت حمايت ارتش) پيوست و هم اكنون قرارداد با ايشان منعقد گرديد!! شما هم ثبت كنيد..
1000 گاليون به دابي پرداخت مي شه ..150 گاليون زور هم به صندوق رفاه زورگير پرداخت خواهد شد..

همينجا اعلام مي كنم كه آلبوس سوروس پاتر هم به تيم ما پيوسته 1000 گاليون هم براي اين بازيكن پرداخت مي شه..150 گاليون زور رو هم مي پردازيم..

آلبوس سوروس به زودي در اينجا اعلام مي كنه صحت اين قرارداد رو...
همين

تائید میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 21:46:17
عضو محفل ققنوس

چه چشمايي!!!!

[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 19:22
نمایش جزئیات
آفلاین
من همينجا و پشت همين تيبريون اعلام ميكنم كه به تيم پر افتخار هليوپس (Heliopath) پيوستم.

تائید میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 21:43:57
A man is talking to God.

The man: "God, how long is a million years?"
God: "To me, it's about a minute."
The man: "God, how much is a million dollars?"
God: "To me it's a penny."
The man: "God, may I have a penny?"
God: "Wait a minute." .
عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 18:06
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا داور شما چرا به بازیکن ما توهین میکنی!؟...خودت خزی!!...با این کار میخوای روحیه ی بازیکن مارو بیاری پایین!؟...فکر کردی!

عزیزم ما تیممون گولاخه و بین المللیه و بازیکن ها پیشنهاد مارو رد نمیکنن!...در ضمن بلیز هم ما خودمون باهاش قرارداد داخلی بستیم و مفاد قرارداد داره چرا بهش تیکه میندازی میگی "قرار بود بازی نکنی"؟...بزنم لهت کنم!؟

در هر صورت من با حضور بلیز زابینی در تیم پاورداس موافقت میکنم و 2200 گالیون بدین به آجاس...پول نیست که...پول ببیتی فراوون!!!

در ضمن من خواستار حضور "دنیس" در تیم پاورداس هستم و ما با ایشون قرارداد داخلی امضا کردیم و قراره که امروز فردا بیان اینجا پست بزنن و آمادگی خودشون رو برای پیوستن به پاورداس اعلام کنن...من از الان موافقت میکنم تا دیگه الکی پست اضافی هم نزنم!

سوال: برای بقیه ی بازیکن ها که فصل قبل تو تیم خودمون بودن که احتیاجی به پست زدن تو اینجا نیست؟!

تو که خز تری باب ، دیگه رفتی تو بحث ارزشی

تائید میشه !

همه بازیکنانی که بودن باید برای حضور مجدد ، اعلام کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 22:00:10
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اااا؟بليز رو از ما ميخوايد بگيريد؟من مخالفم آقا!

ولي خب به عنوان كاپيتان آجاس،اجازه ميدم اين بازيكن خفن به هر تيمي خواست بره.اميدوارم موفق باشن.

اگر چه ممكنه آجاس رو دوباره راه بندازم ولي خب چون كامينيتوتي آزاد در جريان رگهاي آجاسي ها هست،ميذارم بره.

خوبه ، یکی از یکی خز تر و غیره تر !

تائید میشه ، بعد از اعلام رضایت کاپیتان پاورداس ، 2200 گالیون به موجودی تیم آجاس اضافه و از پاور داس کسر میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 16:25:16
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 16:26:50
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: دوشنبه 24 دی 1386 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ... راستش این تیم پاورآداس مبلغ خوبی رو بهم پیشنهاد کرده ... من میخوام از آجاس به پاورآداس نقل مکان کنم... تو فیلمنامه نوشته بودن بیام اینجا اعلام کنم بعد ادامه داستان رو خودشون ردیف میکنن

چقدر خز ! تائید میشه !

قیمتت 2200 گالیون هست ، کاپیتان پاورداس ، علاوه بر اظهار رضایتش در این تاپیک ، باید این هزینه رو از موجودی تیمش به آجاس بپردازه ! در ضمن یادم هست که قرار بود بازی نکنی توی کوییدیچ !

هوم .. ویرایش؟ زیر پست من؟ پست منو عوض میکنی؟ چطور جرات میکنی؟ آقا من اعتراض دارم پستم دست کاری شده فکر میکنم ناظر با وقاحت تمام دویست خط از پستمو برداشته ... تازه این بالا رم من ننوشتم نمیدونم از کجا اومده. فکر کنم ناظر با پستم احساسی برخورد کرده و استنباط خودشو از پستم اون بالا نوشته

بعدم اینکه تو مسنجر چند نفر هم زمان ریختن رو سرم و مخ منو به مسائل مختلف مشغول کردن و من قاطی کردم و به منظور داشتن برخورد فیزیکی با مهاجمین اومدم هلی کوپتری بزنم تا مهاجمانو از خودم برانم بعد اشتباهی یه دکمه دیگه زدم یهو نوشت mission complete بعد تا اومدم به خودم بیام دیدم رفتم مرحله بعد دیگه مارم اغفال کردنو اینا

اولا شکلک خنده با نیش بازتو کدشو درست کردم تا نشون بده !

دوما اینکه ... جرات داره ناظر باب ! قدرت مطلق و از این چیزایی که یه ملت میگفتن اینجا برقراره ! ناراحتی هزینه نقل و انتقالتو بدم پرت بشی بیرون از کوییدیچ ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 16:23:58
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 16:26:13
ویرایش شده توسط بلیز زابینی در 1386/10/24 18:00:58
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/24 21:37:13
ارسال شده در: یکشنبه 23 دی 1386 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس در ويرايش پست گابريل نوشته :نقل قول:
گابریل جان مشکلی نیست ، فقط شما باید یا نیوت اسکمندر ، کاپیتان تیزپروازان اعلام کنه در تاپیک سازمان عقد و ثبت بازیکنان که با جدایی شما از تیم مشکلی نداره و یا در صورتی اینکه ایشون تا دوم بهمن خودشونو معرفی نکردن (به آزکابان نه ها ، اینجا به عنوان کاپیتان ) مجوز ایشون لازم نیست و میتونید برید.تا اون موقع هم حتما فصل نقل و انتقالات ادامه خواهد داشت.نگران نباشید.با احترام.

نيوت اسكمندر برادر منه و من باهاش صحبت كردم و ايشون موافقن كه آپريل از تيم بره و اعلام مي كنم كه تيم تيزپروازان در اين ليگ شركت نمي كند .

پس تيم تيزپروازان منحل مي شه و گابريل از اين تيم به تيم فنگ انتقال ميابد .

فكر كنم قبول كنين , ولي خب اگه قبول نمي كنين مي گم خودش آن بشه .

بارتی عزیز ، متاسفانه باید بهتون بگم ایشون باید خودشون اعلام کنن .در مورد تیم تیزپروازان ، این تیم با استعفا از این لیگ منحل نمیشه ، مگر اینکه برای منحل شدن کلی درخواست بدن.لطفا بهشون بگین تا آن بشن.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/24 0:49:46
ارسال شده در: یکشنبه 23 دی 1386 20:53
نمایش جزئیات
آفلاین
در راستاي اينكه قراره ارتش دامبلدور يك اسپاسر كوييديچ باشه حداقل اعلام كنيد كه چقدر موجودي براي شروع داره تا بتونيم بازيكن بخريم...
ممنون آلبوس عزيز...
پرسي شما بوق نزن..بوق گوشخراشه..بلند نيستي خوب بوق بزني..

سوروس عزیز ، تیم های تازه تاسیس 10000 گالیون برایشون در نظر گرفته میشه .اسپانسر نیز موجودی ای نداره و دارای اعتبار است .اعتبار اسپانسر نیز یکی از شرایط گرفتن وام از صندوق رفاه کوییدیچ است.برای اطلاعات بیشتر به تاپیک صندوق رفاه کوییدیچ گه به زودی زده خواهد شد ، مراجعه کنید.موفق باشید.با احترام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/10/24 0:09:15
عضو محفل ققنوس

چه چشمايي!!!!

[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
ارسال شده در: یکشنبه 23 دی 1386 20:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خب ما هم به تیم تازه تاسیس و گمنام فنگ می پیوندیم .

تائید نشد !

تیم تازه تاسیس فنگ توانایی خریدت رو نداره ، باید صبر کنه تا اسپانسرش مشخص بشه ، تا ببینیم میشه بهش وام برای خرید بازیکن داد یا نه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/10/23 20:57:30
تصویر تغییر اندازه داده شده