نقل قول:
فكر ميكنم بازرسين رو بايد مسئولين شورا انتخاب كنن، نه ناظر هافلپاف! شما ميتونستي از من بپرسي و اين وسط مرلين هيچ كارس!
من زمانی که وقتم محدود باشه و کار فوری ای باشه ، از در دسترس ترین و مربوط ترین فرد استفاده میکنم ! حالا میخواد ناظر هافل به جای بازرس باشه ، یا یه عضوی که 10 دقیقه از عضویتش میگذره به جای هری پاتر باشه !
نقل قول:
پس لطفا مدام تهديد به كم كردن امتياز نكن!
تهدیدی صورت نگرفته ! چه جالب ! اینطوری که داری حساب میکنی ، من فردا سلامم کنم میگی تهدید به سلام کردن نکن ! منظورت رو از مدام نمیفهمم ! این مربوط به یه چیزه دیگه ای هست که توی پست قبل گفتم و اگر رعایت نشه ، امتیاز کم میشه ! حالا چه فقط خودت توی شورا باشی و چه کل هافلپاف بشه شورا !
یه سری مواردی هست ، که باید رعایت بشن !
نقل قول:
هر كس نظر خودشو ميده و در آخر با مشورت تمامي اعضا شورا و مدير شورا فرد مورد نظر انتخاب ميشه! لازم نيس همه يك شكل و در مورد همه چيز يكجور نظر بدن!
هوووم ... شما از طرف هافلپاف عضو شورایی ، چو از طرف راونکلاو و من از طرف گریفیندور و اسلیترین ! هیچ کسی اجازه نداره درباره گروه دیگه اینطور نظر بده که این گروه کسی رو برای بازرس شدن نداره ! شک نکن که بارتی کراوچ از شما و صد تا بازرسی که از هافل ممکنه معرفی بشن اطلاعات بیشتری از مدرسه داره و من این رو مد نظر میگیرم !
همینم زیاد بود !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج