جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[notice]] پایگاه اطلاع‌رسانی کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پایگاه اطلاع رسانی لیگ کوییدیچ
ارسال شده در: دوشنبه 20 اسفند 1386 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

قبلا در دفتر نظارت گفته شده بود ، که این لیگ بر اساس برد و باخت است ، ولی از آنجایی که نتیجه داوری ها بصورت کلی صورت گرفت ، بصورت امتیازی در خواهد آمد ! بزودی پست های داوری ویرایش شده و 25 امتیاز اسنیچ به برنده بازی ها اضافه خواهد شد !

این کار سه دلیل دارد :
1) فعالیت تیم ها با توجه به معیار امتیاز دهی برای گرفتن امتیاز بیشتر افزایش خواهد یافت که برای لیگ بسیار مفید است .

2) تیم هایی که یک یا دو بار باخته اند ، از ادامه فعالیت نا امید نمیشوند و فعالیت خود را برای بازی ها افزایش میدهند .

3) با تغییر برنامه برد و باخت به امتیازی ، نه تنها تیم ها ضرر نمیکنند ، بلکه نقطه قوت و امیدواری برای آنهاست .

بزودی رده بندی و جدول برد و باخت ها ارسال میشود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/21 6:29:52
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/21 13:27:11
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 14 اسفند 1386 21:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

برای هفته دوم ، مهلت پایان تمام بازی ها ، 12 نیمه شب 15 اسفند خواهد بود !

در پست زمان بندی گفته شده بود که " هفته دوم = 8 اسفند الی 15 اسفند " فکر میکنم روشنه این تاریخ به این معنی هست که تا 12 نیمه شب 14 اسفند وقت هست !

اشتباه از من بود که 15 اسفند نوشتم در تاپیک های مسابقه و بعد ویرایش کردم ... به همین دلیل همه برنامه مسابقات رو یک روز عقب میندازم و این مسابقه هفته دوم تا فردا شب ادامه داره !

توجه کنید که هفت روز امشب تمام هست ، فقط به دلیل اشتباهی که من کردم در تاپیک ها یک روز مهلت اضافی داده شد !

استثنا برای هفته دوم ، قانون کم شدن امتیاز از پست برای روز آخر در نظر گرفته نمیشود ! به دلیل این اشتباه و اطلاع رسانی دیر و به هم ریخته شدن برنامه چند تیم !

ویرایش : لیست زمان بندی مسابقات ویرایش شد !

ویرایش 2 : خوشبختانه با شرکت به موقع تیم ها در وقت داده شده ، از نقض قانون پست زدن در روز آخر توسط داور جلوگیری شد !

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/15 20:14:54
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/19 16:01:45
ارسال شده در: یکشنبه 12 اسفند 1386 19:44
نمایش جزئیات
آفلاین
توضیحاتی در مورد لیگ سوم کوییدیچ

زمان مسابقات
خیلی ها اعتراض کردند و گفتند که چرا برنامه مسابقات این لیگ مثل لیگ قبل نبود ، همینطور هر تیم استراحت نداشت ! این انجمن یک انجمن تفریحی هست که همونطور که میبینم اعضای فعال ایفای نقش در اون حضور دارند ، پس با توجه به این موضوع اینجا نظر من اهمیتی نداره و نظر همه ارزش داره و هر نظری که داده بشه بهش پرداخته میشه و نه به همین راحتی که میبیند تائید میشه و نه به راحتی رد میشه ؛ ولی نظراتی که بر پایه منطق باشن و همینطور تحقیق !

لیگ قبل دوازده تیم حضور داشتند و به دو گروه تقسیم شدند و برنامه ریزی طوری صورت گرفت که یک هفته گروه اول بازی داشته باشند ، هفته دوم گروه دوم و گروه اول استراحت و به همین ترتیب .

این لیگ هفت تیم حضور داشت و با توجه به قرار گرفتن در فصل درس و امتحانات و رسیدن عید نوروز مسئله ای عادی بود ، من تمام سعیم رو برای برنامه ریزی کردم و هر طوری که فکر کنید سعی کردم تا برنامه خوبی ریخته بشه ، ولی متاسفانه نتیجه نداد ، چون تعداد تیم ها یک عدد فرد بود ! بنابراین تقریبا شبیه لیگ اول این برنامه ریخته شد .

البته اینکه این امکان نشد که گروه بندی بشن تیم ها و فرصت استراحت نداشته باشن در هفته های مسابقات ، دلیل نشد که من این مورد رو رها کنم ، پس برای اینکه وقت استراحتی هم باشه ، به جای اینکه مثل لیگ های قبل سه روز برای فصل نقل و انتقالات اختصاص داده شه ، 15 روز در نظر گرفتم تا هم تیم ها وقت کافی برای نقل و انتقالات داشته باشن و راحت تصمیم بگیرن و هم اینکه استراحت کنند و هم اینکه بابت مسافرت ها و دید و بازدید هایی که پیش رو دارن با مشکل مواجه نشن که این مورد هم با نظر بازیکنان در نظر گرفته شد .

کلیات مسابقات
برای جذابیت بیشتر مسابقات و خارج شدن اونها از جو قدیمی ورزشگاه ها و همینطور سوژه بیشتر و بهتر ، ورزشگاه های قبلی بسته شدند و شش ورزشگاه با ادغام اسامی پیشنهادی بازیکنان در نظرسنجی ایجاد شدند .

شروع و پایان مسابقات در تاپیک های مسابقه اطلاع داده میشود ، همینطور پیام شخصی ای در ابتدای ارائه برنامه ریزی برای کاپیتان ها فرستاده شد .

سوژه هایی برای جالب تر شدن مسابقات نیز در نظر گرفته شد ، از جمله : بیمارستان سوانح کوییدیچ ، تست دوپینگ بازیکنان ، برنامه چهارده ، رتبه داور کوییدیچ ، انتخاب بهترین بازیکن لیگ هر هفته و ...

همینطور تعدادی از بازیکنان درباره موارد اصلی اعتراض کردند ، مثلا اینکه چرا لیست بازیکنان تیم ها در جایی جمع آوری نشده است ! تمام اصول این لیگ بر پایه لیگ های قبلی هست و تغییر خاصی در اصول داده نشده ، پس این مورد رو از کم کاری من نبینید ، ولی برای راحتی بازیکنان کارهایی در این باره انجام شد .

داوری مسابقات
داوری مسابقات ، بدون شک با اطلاع داشتن اسامی بازیکنان ، داوری درستی از آب در نخواهد آمد ! چرا که توجه داور به سابقه بازیکن ، سطح نویسندگی بازیکن در سایت و ... باعث خواهد شد که تفاوتی بین او و سایر بازیکنان قائل شود داور !

داوری به این صورت انجام شد که اسامی نویسندگان پست ها بصورت پیشرفته ! محو شد و داوری صرفا با توجه به محتوای پست هایی که ارسال شده بود انجام گرفت ، نه سابقه بازیکن و تیم .

همچنین در داوری مسابقات به مواردی که نیاز بود پرداخته شد ، نه با توجه به نحوه داوری لیگ های قبل و با استناد به مواردی که داوران قبلی مطرح میکردند ! بازیکنانی که مایلند نقد دقیق پست خود را دریافت کنند ، در دفتر نظارت لینک پست خود را ارائه دهند تا در انجمن نقد پست ها بصورت کامل نقد شود .

همینطور برای اینکه داور تفاوتی بین بازیکنان و تیم ها قائل نباشد ، بازیکنان از صحبت و تبادل نظر با نحوه نوشتن و یا نتیجه مسابقه خود با داور خودداری کنند ، همینطور که در هفته اول هیچ صحبتی نشد ، تا آخر لیگ این روند ادامه دارد .

در صورتی که هر یک از بازیکنان تیمی از داوری بازی خود اعتراضی دارند ، با دلیل مناسب در کمیته انضباطی اطلاع دهند .

اعلام نتایج مسابقات
داور برای اعلام نتایج مسابقات یک هفته پس از پایان مسابقه فرصت دارد . در نتیجه تا یک هفته پس از پایان مسابقه نتایج داوری آن ارسال میشود .

مشکلات و سوالات بازیکنان
تمام بازیکنان توجه کنند که در صورت داشتن هر سوال ، مورد و مشکلی تنها از طریق دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان اقدام کنند ؛ تا اگر شخص دیگری چنین سوالی مد نظرش است جوابش را بگیرد و نیاز به پرسش مجدد نباشد . به هیچ سوالی خارج از تاپیک دفتر مشکلات بازیکنان پاسخ داده نخواهد شد !

ایده ها
لیگ سوم پذیرای ایده ها و نظرات تمام بازیکنان است ، در صورتی که هر ایده و نظری درباره هر بخش انجمن دارید ، در دفتر نظارت انجمن مطرح کنید و مطمئن باشید که به آن به بهترین شکل رسیدگی خواهد شد .

انتخاب بازیکن برتر هفته
در پایان هر هفته ، اسم چهار بازیکن برتر مسابقات ذکر شده و یک نفر از بین آنها انتخاب شده و 100 گالیون به عنوان جایزه به موجودی وی اضافه خواهد شد

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 29 بهمن 1386 20:28
نمایش جزئیات
آفلاین
برنامه و زمان بندی مسابقات لیگ سوم کوییدیچ

هفته اول = 1 اسفند الی 8 اسفند

هلیوپس - پاور داس ( ورزشگاه یخی سوئد - شماره 1 )

چیورون - ریش سفیدان ( ورزشگاه بیابانی تبت - شماره 2 )

پالمری دراگونز - هدنور ( ورزشگاه معلق برمودا - شماره 3 )

پایان بازی : ساعت 24 ، هفتم اسفند

هفته دوم = 8 اسفند الی 16 اسفند

گرین فایر - هلیوپس ( ورزشگاه فضایی نپتون - شماره 4 )

پاورداس - چیورون ( ورزشگاه کوهستانی آلپ - شماره 5 )

ریش سفیدان - پالمری دراگونز ( ورزشگاه آبی اطلس - شماره 6 )

پایان بازی : ساعت 24 ،پانزده اسفند

هفته سوم = 16 اسفند الی 23 اسفند

هدنور - گرین فایر ( ورزشگاه یخی سوئد - شماره 1 )

هلیوپس - چیورون ( ورزشگاه بیابانی تبت - شماره 2 )

پاورداس - ریش سفیدان ( ورزشگاه معلق برمودا - شماره 3 )

پایان بازی : ساعت 24 ، بیست و دوم اسفند

هفته چهارم = 23 اسفند الی 1 فروردین

پالمری دراگونز - گرین فایر ( ورزشگاه فضایی نپتون - شماره 4 )

هدنور - چیورون ( ورزشگاه کوهستانی آلپ - شماره 5 )

هلیوپس - ریش سفیدان ( ورزشگاه آبی اطلس - شماره 6 )

پایان بازی : ساعت 24 ، 29 اسفند

از 1 فروردین تا 14 فروردین ، فصل نقل و انتقالات خواهد بود

هفته پنجم = 14 فروردین الی 21 فروردین

پالمری دراگونز - پاورداس ( ورزشگاه یخی سوئد - شماره 1 )

گرین فایر - چیورون ( ورزشگاه بیابانی تبت - شماره 2 )

هلیوپس - هدنور ( ورزشگاه معلق برمودا - شماره 3 )

پایان بازی : ساعت 24 ، بیستم فروردین ماه

هفته ششم = 21 فروردین الی 28 فروردین

پاورداس - گرین فایر ( ورزشگاه فضایی نپتون - شماره 4 )

ریش سفیدان - هدنور ( ورزشگاه کوهستانی آلپ - شماره 5 )

پالمری دراگونز - چیورون ( ورزشگاه آبی اطلس - شماره 6 )

پایان بازی : ساعت 24 ، بیست و هفتم فروردین ماه

هفته هفتم = 28 فروردین الی 4 اردیبهشت

هدنور - پاورداس ( ورزشگاه یخی سوئد - شماره 1 )

ریش سفیدان - گرین فایر ( ورزشگاه بیابانی تبت - شماره 2 )

هلیوپس - پالمری دراگونز ( ورزشگاه معلق برمودا - شماره 3 )

پایان بازی : ساعت 24 ، سوم اردیبهشت

نکته : در صورت بسته شدن سایت و هر مشکل احتمالی ، زمان مسابقات عقب تر خواهد افتاد ؛ در صورت دیدن مشکلی در این لیست در دفتر نظارت اطلاع دهید .

نکته 2 : زمان بندی به این صورت میباشد که اگر بطور مثال زمان آخر بازی پنجم ماه ایکس میباشد ، تا ساعت 12 نیمه شب چهارم همان ماه میباشد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/15 20:17:57
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/23 23:00:29
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/24 12:57:00
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/27 13:31:41
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/27 13:33:28
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/14 12:35:44
ارسال شده در: دوشنبه 29 بهمن 1386 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لیگ سوم کوییدیچ از چهارشنبه ، مورخ 1 / 12 / 86 آغاز میشود !

بزودی لیست برنامه بازی ها اعلام میشود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 20 بهمن 1386 21:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

تمام تیم های کوییدیچ تا آخر ساعت 24 امشب میتوانند از کوییدیچ انصراف داده و یا انصراف خود را پس بگیرند و در لیگ شرکت کنند . بعد از این ساعت ، تاپیک عضویت در کوییدیچ بسته شده و هیچ گونه عضو جدیدی تا نیم فصل لیگ پذیرفته نخواهد شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/29 15:10:38
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1- تمامی تیم ها تا 20 بهمن فرصت دارند تکمیل شوند و کاپیتان ها بایستی تا این تاریخ در تاپیک عقد و ثبت بازیکنان پست بزنند .

2- لیست بازیکنان و تیم ها در حال بروز شدن است .

3- داوری این لیگ تنها توسط من صورت میگیرد ، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی داوری ، تاپیکی برای اعتراضات به داوری در نظر گرفته شده است .

4- تغییرات کلی ای در تاپیک ها داده میشه ، همینطور تاپیکی برای رول های خارج از جو مسابقات اضافه میشه .

5- در صورتی که ایده ، انتقاد و پیشنهادی مد نظر شماست برای بهتر شدن لیگ و انجمن ، در تاپیک دفتر نظارت انجمن مطرح کنید . از تمامی ایده ها استقبال میشه .

ممنون
ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 18 بهمن 1386 21:01
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اطلاعیه شماره 40 کوییدیچ :

برای جالبتر و واقعی تر شدن لیگ سوم کوییدیچ ، رتبه سرایداران عالی رتبه کوییدیچ اضافه شد !

این گروه دو عضو خواهد داشت که بعد از پایان هر بازی در هر ورزشگاه ، بایستی پست رولی در آن ورزشگاه ارسال کنند که در آن وضعیت ورزشگاه را به حالت عادی برگردانند ، صندلی های تخریب شده را بازسازی کنند ، آشغال هایی که توسط تماشاچیان در زیر صندلی ها و یا زمین بازی ریخته شده است را جمع آوری کنند ، درب های اصلی ورزشگاه را ببند و سایر مواردی را که مد نظرشان است برای زمین کوییدیچ انجام دهند .

به هر پستی که سرایداران ارسال کنند بعد از پایان هر بازی ، 100 الی 300 گالیون تعلق میگیرد ، یعنی تقریبا 3 برابر بازیکنان ! و همینطور اسامی سرایداران در لیست بازیکنان کوییدیچ اضافه میشود و آنها میتوانند در آخر لیگ سوم با پست های مناسب ، دو برابر بهترین بازیکنان قیمت داشته باشند ! این قیمت ها در لیگ های بعدی پذیرفته خواهد بود .

برای درخواست عضویت در این گروه دو نفره ، در تاپیک عضویت در کوییدیچ درخواست دهید . توجه کنید ، بازیکنانی که قصد شرکت در لیگ سوم را دارند ، حق عضویت در این گروه را نخواهند داشت .

* هر پست این تاپیک ، یک اطلاعیه حساب شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 بهمن 1386 20:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1- آلبوس دامبلدور از داوری این لیگ کوییدیچ کنار میره ، بزودی شخص دیگه ای رو برای داور دوم کوییدیچ جایگزینش میکنم .

2- زمان ها به 20 بهمن تغییر کرد ! تا اون زمان من فرصت دارم لیست ها رو بروز کنم و تیم ها هم وقت بیشتری دارن .

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 15 بهمن 1386 21:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

تاریخ های آماده سازی لیگ سوم با تغییرات :

1-اعلام امادگی کایپتانها برای شرکت در لیگ سوم و یا انصراف آنها: 20 بهمن

2- تعیین اسپانسر تیم های جدید و یا تغییر اسپانسر تیمها : 20 بهمن

3- آخرین مهلت اعلام لیست کامل تیم ها برای شرکت در لیگ سوم: 20 بهمن

4- تغییر نماینده اسپانسر ها توسط اسپانسرها و تعین نماینده اسپانسرهای گریفیندور و مرگخوارها برای این دو گروه : 20 بهمن

5- رای گیری برای انتخاب بهترین بازیکن کوییدیچ لیگ دوم : پایان رسید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/11/17 20:02:53