بهت گفته باش جسیکا من از ظرف شستن بدم میاد ها ! همیشه هم جروبحثی با همین مضمون با والده ی گرامی دارم !
><><><><><><><><><><><><><><><><>
استر چاقوش رو در هوا تكان داد و گفت : حــمـلـــه .....
یه دفعه کله ی همگان توی بشقاباشون فرو رفت . اونم بهطرز عجیبی ! همه خوش بودن اما حیف که این خوشی ثانیه ای بیش نپایید !!!
ملت اعم از دختر و پسر :
یه دفعه همه صندلی هاشون رو به عقب پرت کردن و به طرف در خروجی به مقصد دستشویی حمله ور شدن حتی خود استر که بابت صندلی ها مبلغ هنگفتی رو داده بود !

انگار پولی که داده بود براشون چیز خیلی زیادی نبوده جز n تا سکه ی طلا ! تازه همشون رو هم از یه سمساری خریده بود !
><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^><^
یک ساعت بعد درمانگاه !!!
همه ی گریفی ها در حالی که یکی دلشو گرفته بود یکی گلوشو یکی سرشو ( حالا سر چه ربطی با مصمومیت داره اجنه هم خبر ندارن !!!) گرفته بود داشتن با تخت کناریشون حرف میزدن :
آماندا : مرلین خیرش بده ! کی بود ما رو آورد درمونگاه ؟!! فکر کنم اگه دست به کار نمیشد میرتل گریان باید دنگ به دنگ دستشوییش رو به اسم ماها میکرد !!!
لاوندر : آخه همه که تو اون نبودیم !!! یه عئه هم تو راه دووم نیاوردن همونجا وسط راه دراز به دراز افتادن !
در میان این حرف ها ناله هایی هم شنیده میشد :
- : آیییییی !!!
- : مامانییییی !!!!!!!!
- : باباییییی !!!!!!!!!
- : گودریک نبودی ببینی ....گریف ناکار گشته ...!
ببخشید اشتباه شد ! اون ناله نبود آوازه خوانی بود !!!!
- : همه با هم بخونینی
ملت گریف : گودریک نبودی ببینی .... گریف ناکار گشته گریف ناکار گشته !!!
- : آه و واویلاااا !
ملت خوش صدا : آه و وا ویلاااا .......!!!!
یه دفعه یه صدا مثل وصله ی ناجور زیگیل شد و شروع کرد به خوندن . جالب اینجاست که صداهه هی نزدیک تر هم میشد !!!
- : یه بیمار / بی هیچ مار !!/ تو درماااآن / چشماشو / میبنده / به دنیاااااآ آآ ***
ملت گریفی خوب با گوشاشون صدا رو دمبال کردن تا بالاخره منشا با پاهای خودش نه با دستای هیکلی ای اومد !
خودش بود ! اون دراکو بود تو دستای گراپ ! ( گراپ غوله نه !)
ملت گریف : اُ اُ اُ اُ !!! اینا چقدر امیدوارن به خودشون ! چشون شده ؟
کمی بعد ملت هافل و راون رو هم با برانکارد آوردن تو درمونگاه ! درمونگاه پر پر شده بود . مادام پامفری هم انگاری خوشحال ! هیچوقت تا حالا اینقدر کاسب نشده بود !!!
این داستان ادامه دارد !
_________
چه شده بود ؟ یعنی اعتصاب اجنه زیر سر مادام پامفری بوده است یا نبوده است ؟
نه خیرم نمیگم ! بذار تو کفش بمونی !!!