شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
والا من هنوز تنظیم خانواده رو پاس نکردم وگرنه جواب سوالاتو میدادم!
این تاپیک قفل و تا 24 ساعت بعد پاک میشه
راستشو بخوای منم هنوز تنظیم خانواده رو پاس نکردم، ترم بعد برش میدارم. ولی دلیل قفل شدن و پاک شدن تاپیک چیه؟ این موضوعیه که خیلی جای بحث داره و به نظر من یکی از بزرگترین سوتی های رولینگ بوده. موافق نیستی؟ حالا تو هم به اون سوال تنظیم خانواده ش گیر دادی، ولی سوالای دیگه هیچ ربطی به تنظیم خانواده نداشتن. امیدوارم که این تاپیک باز بمونه. چون جای بحث زیادی داره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=006600]فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم ذره ای از خاک ایران را ت
به خاطر خود جادو... ولی خب ، با لاوندر موافق نیستم که در آینده ... بابا جادو چیه؟ بچسب به فیزیک ! فیزیک یعنی جادو !
این پست شماست
نه فقط پست شما،چندین پست دیگم پاک شدن من اون تاپیکو باز نکردم که حالت مسنجر بگیره به خودش پستهائی که محتوای خاصی نداشتن پاک شدن دوست عزیز،من خوشحال نمیشم که پستی پاک بشه منتها بعضی اقتضائات اداره انجمن و درست پیش رفتن روند تاپیکها بعضی مواقع اینجور حکم میکنه.
1- در مورد تاپیک سازمان معجون سازان قرن اینکه ، اگر مسئولی براش در نظر نداری ، من مسئولیتش رو بگیرم و برای فعالیتش یه مسابقه ای بزارم تا ملت بیان شرکت کنن . اگر مشکلی نداشته باشه ، عنوان تاپیک " مسابقه ی دو جانبه ی انجمن جادو و جادوگری " تغییر کنه و توش مسابقات مربوط به معجون سازان رو یک مدت برگزار کنم و بعدش هم دوباره باشه در اختیار ناظر و کاری باهاش ندارم .
2- تاپیکی هست توی این انجمن با عنوان " چرا هری دشمن ها شو فقط بیهوش میکرد؟ " که هیچ ارتباطی نداره ، فکر کنم توی یادگاران مرگ یا تالار اسرار جاش مناسب تر باشه
3- درخواست این رو میدم که تاپیک " اگه ميتونستي از يه ورد استفاده كني اون چي بود؟ " که در صفحه دوم این انجمن هست باز بشه ، به نظرم جای کار داره و جالب میتونه باشه ... هر چند انتظار نمیره که پست های بلند و با محتوای کامل توش بخوره . یه مدت میتونم روش کار کنم و فعالش کنم
ممنون
1- مشکلی ندارم، میتونی به عنوان مسئول شروع به کار کنی. درباره اون بخش، فکر میکنم بهتر باشه کاری به عنوانش نداشته باشیم، چون باز هم یه سری پست درونش خورده شده، اگه میخوای مسابقه ای برگزار کنی، بهم بگو یه تاپیک براش ایجاد کنم، یا خودت اینکارو بکن.
2- این تاپیک فکر میکنم باید به تالار اصلی منتقل بشه و اونجا فکر کنم بشه بهتر روش بحث کرد.
3- دراین باره فکر میکنم، چون همونطور که گفتی به احتمال قوی شروع به ارزشی شدن بکنه، چون موضوعی نیست که یه پست کامل و پرمحتوا بطلبه. اگه بتونم یه سری قوانین براش مینویسم و بعد بازش میکنم.