جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

154 کاربر(ها) آنلاین هستند (91 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
153 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

پیام امروز

کدام بازیگر نقش ((دامبلدور)) بهتر بود؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کدو بازیگر نقش ((دامبلدور)) بهتر بود؟
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد هریس عالی بود متین باوقار و خیلی خردمند به نظر می رسید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هرمیون قلبی بزرگتر از مغز و استعدادش دارد!
ارسال شده در: شنبه 3 فروردین 1387 00:09
نمایش جزئیات
آفلاین
ریچارد هریس خیلی بهتر بود من خودم به شخصه از بازی اون بیشتر خوشم اومد . می دونید من واقعا در تعجب هستم که اصلا برای چی برداشتن عوض کردن بازیگر رو این به فیلم لطمه زد همان طور که می خواستند این کاگردان جدید دنیل رو عوض کنه که شدیدا داغون می کرد فیلم رو عوض کردن ریچارد و دامبلدور عوض کردن کلا کمی به فیلم اسیب زد البته این نظر من است و شاید بقیه موافق نباشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .

و فقط چند نفر را با
ارسال شده در: جمعه 2 فروردین 1387 19:39
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هر دو از بهترین بازیگران سینما بودند اما ریچارد هریس در نقش دامبلدور فوق العاده ظاهر شد و با بازی خوبش کاری کرد که وقتی پس از فوت او مایکل گامبون معروف که افتخارات زیادی در کارنامه ی خود مثل دریافت درجه ی CBE در سال 1992 و یا درخشیدن در نقش هایی مثل شاه لیر، اتللو ، مارک آنتونی و وولیون را داشت، نقش دامبلدور را بر عهده گرفت و در این نقش بازی کرد تعداد افراد کمی از او راضی بودند و اکثر مردم دامبلدور را با خاطره ی ریچارد هریس تصور می کردند .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=CC0000]اگر گروه های هاگوارتز به جز گریفیندور رو نشانه ی موس فرض کنیم و گریفیندور رو شکلک یاهو نتیجه می
ارسال شده در: جمعه 2 فروردین 1387 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم ريچارد هريس براي بازي در اين نقش بهتر بود!
البته مايکل گامبون هم خوب بازي مي کنه!!!!!!!!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من غريبه ي ديروزم و آشناي ام
ارسال شده در: پنجشنبه 1 فروردین 1387 20:09
نمایش جزئیات
آفلاین
[b]بسمه رب اخراجی ها ! ! ! [/b]

خب من با نظر هدویگ کاملاً موافقم .
ریچارد هریس کاملآً بازیگر فوق العاده ای بود ، خیلی توانا بود و دامبلدور را واقعی بازی می کرد ،گویی که ادم فکر می کرد که دامبل از داخل کتاب اومده روی صحنه
ولی مایکل گمبون خشک بازی می کنه ، تازه اگه شما دقت کرده باشید توی فیلم چهارم وقتی که از توی جام اسم هری در میاد با عصبانیت و پرخاشگری اسم او رو صدا می زد . و به قول هدویگ انگار با اون لجه
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟

ارسال شده در: پنجشنبه 1 فروردین 1387 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خب معلومه. ريچارد هريس خيلي بهتر بود. واقعا طبيعي بازي ميكرد و به دامبلدور توي كتاب بيشتر از مايكل گمبون شباهت داشت. خدا بيامرزتش.
ولي درباره ي مايكل گمبون بايد بگم خيلي بد نبود ولي با دامبلدور توي كتاب هماهنگي نداشت. يه طوري بود. انگار خيلي عصبانيه و با هري لجه. انگار دشمنشه.
درحالي كه ريچارد هريس مهربون به نظر ميرسيد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: پنجشنبه 1 فروردین 1387 12:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
البته تقصير كارگردان ها هم هست.بهش بگن يه ذره اروم تر.يه لبخندي...انگار مي خواد ادم رو بخوره صداش رو زيادي مي بره بالا.هريس همه چيز دامبلدور رو داشت

نمیشه بگیم تقصیر کارگردان هم هست ، ببینید ، وقتی یه بازیگر با نقشش مچ بشه ، اگر کارگردان اشتباه هم کنه ، اون بازیگر تذکر میده و میتونه اون بازی که باید رو انجام بده ! فیلم یک و دو هم کارگردان داشت ، ولی ریچارد هریس ، تونست دامبلدور رو اونطور که بود نشون بده ؛ یعنی یه جادوگر مسن ، با وقار ، دانا و باشعور که همه حرفها و رفتارش موجب دل گرمیه ، حتی برای بیننده !

نقل قول:
هریس یه دامبلدور پیر و نشون میده راستشم صداش به درد دامبلدور نمی خوره اما گامبون حرکاتش سریعتره و در فیلم پنجم و سوم خوب بازی کرد و البته صداش خیلی جذبه داره

کاملا با این حرفت مخالفم !

صدا شاید برای یه بازیگر 10 درصد اهمیت داشته باشه ، چیزی که حائز اهمیت هست ، رفتار و کردار بازیگر هست ، چون ما توی کتاب حرکات و کارها و حرف های دامبلدور رو میبینیم ، صداش رو نمیشنویم !

ولی دامبلدور چیزی که نیاز داره ، این هست که آروم باشه ، دانا به نظر برسه و حرفهاش دلگرمی بده ! مایکل گامبون هیچ کدوم از این خصوصیات رو نداره ، جذبه صداش هم اهمیتی نداره ؛ دامبلدور توی کتاب پنج خیلی متین و باوقار وارد دادگاه میشه و با وزیر صحبت میکنه ؛ ولی گامبون اصلا اینطور نیست ، خیلی عصبی طوری که انگار میخواد وزیر رو بزنه !

در کل واقعا ارزش دامبلدور رو مایکل گامبون زیر سوال برد ، نه رولینگ !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 12:07
نمایش جزئیات
آفلاین
این کاملاً معلومه.
مرحوم ریچارد هریس تمام خصوصیات دامبلدور رو در کتاب داره و من هر وقت فیلم های سنگ جادو و تالار اسرار رو می بینم با نگاه به اون آرامش میگرفتم.وقتی آقای مایکل گامبون در زندانی آزکابان ظاهر شدند من واقعاً شوکه شدم.
برای شادی روح آقای ریچارد هریس .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینجا جهان آرام است

من پرسیوال دامبلدور،سوگند یاد می
ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 09:35
نمایش جزئیات
آفلاین
کاملا مشخصه که ریچارد هریس خیلی بهتر از مایکل گمبون بود.اصلا این دو تا قابل مقایسه نیستن.در فیلم 4 اون جایی که دست مدیر بوباتون رو می بوسه یا اون جایی که می فهمه هری یکی از 4 جادوگر مسابقه س واقعا اند افتضاحی بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آماده باشید که الآن عکسو می گیرما!

ارسال شده در: چهارشنبه 19 دی 1386 09:00
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هر دو خوب بودن اما اون حرکاتی که از گامبون سر می زنه فقط به خاطر کارگردانه
هریس یه دامبلدور پیر و نشون میده راستشم صداش به درد دامبلدور نمی خوره اما گامبون حرکاتش سریعتره و در فیلم پنجم و سوم خوب بازی کرد و البته صداش خیلی جذبه داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دارنده یه صد آفرین و یه ده آفرین تو انشاء از تدی

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.