فن فیکشن (فن فیک، داستان پردازی طرفداران. به انگلیسی: Fan fiction)، داستان هایی تخیّلی که توسّط طرفداران یک کتاب، مجموعۀ تلویزیونی، فیلم یا گروه موسیقی نگاشته میشوند. نویسندگان این داستانها با الهام از شخصیتها و ساختار داستانهای نویسندگان اصلی، حکایت جدیدی را در قالبی نو پیریزی میکنند. این مجموعهها معمولاً بطور رسمی منتشر نمیشوند و در ابتدا تنها در مجلّات طرفداران جای میگرفتند. امّا امروزه همچون دیگر فعّالیتهای هواداران به سادگی قابل دستیابی در اینترنت اند.
فن فیکشن نویسی هری پاتر محبوب ترین نوع هواداری آنلاین و قلم محور طی یک دهه اخیر به شمار می رود. علیرغم پایان انتشار مجموعه کتاب های هری پاتر در سال ۲۰۰۷، طرفداران دنیای خیالی جی.کی.رولینگ همچنان با شوق خاصی به این نوع از فعالیت ادامه می دهند. طی تاریخ هفده ساله سایت، فن فیکشن نویسی همواره از فعالیت های پرطرفدار میان اعضا بوده است. دوران اوج فن فیکشن نویسی هری پاتر در سایت ما مربوط به پیش از انتشار کتاب های ششم و هفتم بود که از طریق مولفه هایی همچون خیال پردازی، خلاقیت و دقت، اعضا را با شوق خاصی به سوی پیش بینی قلم محور پایان هری پاتر سوق می داد.
🦉 آقا/خانم عزیز [جادوگر]
با افتخار اعلام میداریم که به مدرسه جادوگری هاگوارتز پذیرفته شدهاید
شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من می خوام شخصیت سوزان بونز رو بگیرم از چند تا هافلپافی سوال کردم گفتن اونو جایی ندیدن بپسته پس من شخصیت اونو می گیرم.
نام و نام خانوادگی: سوزان بونز سال: سال اول هاگوارتز چوبدستی: 25 سانتی متر و از موی دم تک شاخ علاقه مندی ها: کوییدیچ رنگ چشم: قهوه ای رنگ مو: خرمایی گروه: هافلپاف توضیحات: در سال اول هاگوارتز یکی از کسانی بودم که با هری گروه بندی شدم و کلاه گروه بندی منو با پشتکار فراوان و خیالباف دانست و منو تو هافلپاف انداخت.
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/1/23 12:51:27
شخصیتها رو بعد از اینکه معرفی کنند برسی میکنیم بعد گفته میشه که میتونن شخصیت رو بگیرن یا نه. شما آخرین پستتون در هشت فروردین امسال در ایفای نقشه بنابراین این شخصیت تا زمان عدم فعالیتتون به شما تعلق داره و به کسی داده نمیشه. موفق باشی
تک شاخ قبلی از چهاردهم اسفند تا حالا پستی نزده و تازه فقط یه پست تو ایفای نقش زده. بنابراین من شناسشو می گیرم.
نام: تک شاخ نوع حیوان: اسب تک شاخ سن: هنوز کره هستم ظاهر کلی: تک شاخی زیبا هستم که هنوز طلایی ام اما چیزی نمانده که به رنگ نقره ای در بیایم. چوبدستی: شاخ من قوی ترین نیرو ها رو داره. بنابراین چه نیازی به چوبدستیه. علاقه مندی ها: کوییدیچ توضیحات: تک شاخ در اول طلایی هستش اما وقتی کمی بزرگ تر میشه نقره ای میشه و در حالت بلوغ کامل سفید و درخشانه و بیشتر از ساحره ها خوشش میاد. شما اول باید در تاپیک های بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنید و بعد از تأیید در اون دو تاپیک شخصیتتون رو در اینجا معرفی کنید.
به ایگنوتیوس پورال: احتمالاً اشکال از مترجم بوده چون اسم این شخصیت در لکسیکان به این شکل اومده: نقل قول:
Peverell, Ignotus
که پورال یا پورل خونده می شه.
در مورد معرفی شخصیتتون شما باید بر اساس ترتیبی که در قوانین ایفای نقش اومده بخش های مختلف رو بنویسید. من جزئیات رو در فیلد ایفای نقشتون کمی اصلاح کردم ولی اگه یک بار دیگه با ترتیبی که گفتم بنویسید و بخش ها مختلف رو از هم تفکیک کنید پروفایلتون شکیل تر می شه.
ناظرین عزیز اسم من توی کتاب ایگنوتیوس پاورل نوشته شده ولی شما پورال گذاشتین.می خواستم بدونم چرا؟! ضمنا من منظور خانم اوانز رو نفهمیدم.چه اشکالی توی پاراگراف بندیم وجود داشت؟!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگنتیوس پورال در 1387/1/19 19:03:20 ویرایش شده توسط ایگنتیوس پورال در 1387/1/19 19:12:18
نام:مپ نام خانوادگي:... گروه: گريفندور جنسيت:مونث سن:16 نوع چوبدستي: مپ چون جادوگر بزرگی بود از قدرت چوبدستی استفاده نمی کرد.ولی من خودم یه دونه درست کردم از جنس قلب اژدها و زبان اژدها نو ع جارو: جارویی از جنس پوست اژدها قد:165 رنگ چشم:مشکي رنگ مو:سياه شغل: جادوگر( ولی اگر شغل خودمو بخواین من رشتم پزشکیه ) حيوان مورد علاقه: معرفي کوتاه: من مپ هستم جادوگر بدجنسی که با خودخواهی هایش به دست شاگردش مرلین نابود شد و از بین رفت شما اول باید در تاپیک های بازی با کلمات و کارگاه نمایشنامه نویسی پست بزنید و بعد از تأیید در اون دو تاپیک شخصیتتون رو در اینجا معرفی کنید. ضمناً باید یک شخصیت هری پاتری رو برای معرفی انتخاب کنید
نام:لاوندر نام خانوادگي:براون گروه: گريفندور جنسيت:مونث سن:16 نوع چوبدستي:از چوب درخت همسايه نو جارو:جارويي از جنس حصير قد:165 رنگ چشم:مشکي رنگ مو:سياه گروه:گريفندر شغل:در اينده دور پزشک حيوان مورد علاقه:گربه ماهي معرفي کوتاه:دوست پروتي
شما هنوز در کارگاه نمایشنامه نویسی تأیید نشدید. معرفی شخصیتتون هم ناقص بود. تأیید نشد
لينك تاييد باز ي با كلمات (سرعتم پايينه نميتونم لينك كنم ولي تاييد شدم) لينك تاييد نمايشنامه نويسي --------- نام: آيلين پرنس
گروه: هافلپاف
رنگ مو: مشكي
رنگ چشم: مشكي
نوع چوبدستي: پر ققنوس، بيست و هشت سانتي متر!
وضعيت خون: اصيل زاده
شخصيت در كتاب: من مادر سورس اسنيپ هستم. من ساحره بودم و همسرم موگل بود. تنها پسرم، سورس هم جادوگر از آب در اومد. متاسفانه همسرم از جادوگر بودن من شاكي بود و ما مدام دعوا ميكرديم و در اين ميون گمونم سورس بيشتر از همه ضربه ديد. ما نتونستيم به اون برسيم و اون كمي بد بار اومد. اما وقتي بزرگ شد مايه افتخار بود. چون خودش تونست بفهمه كه راه درست رو چطر بايد انتخاب كرد. من در نوجوانيم كاپیتان تیم تیله تف کنی هاگوارتز بودم. كوييديچم خيلي خوبه!
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/1/18 12:54:07
با سلام معذرت می خوام می خواستم بپرسم که هرمیون گرنجر که کلاه گروه بندی می خواست اون رو بندازه توی ریونکلاو ولی سراتنجام انداخت گیریفندور می تونه به ریونکلاو بره؟
من می خواستم بپرسم با توجه به قضیه ی بالا می تونم با همین شخضیت به ریونکلاو برم؟
اخه هرمیون گرنجر می تونه اون جا هم باشه چون هم باهوشه هم کلاه می خواست...
منتظر هستم اگر همچین چیزی ممکنه با ویرایش به من بگید بعد من اینجا درخواست می دم!
اعلام شده که هرمیون گرنجر به گریفندور رفته! پس باید همونجا بمونه! قابل تغییر نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]راجر دیویس[/fa][en]Roger Davies[/en] در 1387/1/17 12:15:56
[b][color=FF6600]!و هرمیون گرنجر رفت و همه چیز را به هپزیبا اسمیت سپرد .