جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 22:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

رز عزیز ، احتمالا مشکلت از اینجا هست که جاوا اسکریپت توی مرورگرت فعال نیست ، فایر فاکس رو مثال میزنم که کاربردش بیشتره ، به Tools برو ، Options رو انتخاب کن و واردش شو ، بعدش به شاخه Content برو و دو گزینه Enable Java و Enable Java Script رو فعال کن و رفرش کن صفحه رو ، اینکه این کد ها کار نکنه فقط مربوط به این مورد میشه توی مرورگر .

میتونی یک بار هم کوکی های مرورگرت رو پاک کنی ، هر چند ارتباطی نداره ، فکر میکنم رفع میشه مشکلت .

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 19 تیر 1387 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

یه مشکلی دارم : نمی تونم پستامو بولد یا ایتالیک و ... کنم. هر چی میزنم نمیشه !

هم با اکسپلورر امتحان کردم و هم با فایر فاکس .

ممنون میشم رسیدگی کنید !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط رز ویزلی در 1387/4/19 18:33:49
یاد بعضی نفرات روشنم میدارد ، قوتم می بخشد ، راه می اندازد.
یاد بعضی نفرات ، رزق روحم شده است ، وقت هر دلتنگی ، سویشان دارم دست !

به یاد قدیمای سایت سال 1386
گروه هافلپاف
رز ویزلی ، لودو بگمن ، ماندانگاس فلچر ، البوس سوروس پاتر ، ریتا اسکیتر ، دنیس و ...

نوادگان هلگا
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 23:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:

مدیران سایت لطفا بیشتر به مشکلات سایت دقت کنن. این مشکلات می تونه باعث بهم ریختن خیلی از چیزا بشه.

Error [Xoops]: Unable to connect to database in file class/database/databasefactory.php line 34

صد بار این پیغام اومد ، اونم در حالی که نیم نیم ساعت بیشتر برای مهلت پستم نمونده بود.
با هر زوری بود بالاخره پستمو ارسال کردم. اما شاید دفعه ی دیگه شانس نیارم و نتونم پستو بفرستم.

این مشکل چند نفر دیگه هم هست. لطفا تا مشکل بیشتری برای اعضا به وجود نیومده ، رسیدگی کنین به این موضوع و رفعش کنین.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 تیر 1387 00:34
نمایش جزئیات
آفلاین
من نمیتونم پیام شخصیامو بخونم.

Error [Xoops]: Unable to connect to database in file class/database/databasefactory.php line 34

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 17 تیر 1387 09:51
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست عزیز (پرفسور کويیرل) مسئله ای که من بخاطرش اینجا پست زدم زبان سایت بود نه چیز دیگه ای اگه دقت کنید میبینید که گفتم سنگینی زوپس اونم توی جادوگران به دلیل حجم سنگین مطالبش طبیعیه. اما بازم متشکرم
ممنون علی جان فکر نمیکنم تبلیغات گوگل ارزش تغییر زبان سایت به بزرگی جادوگران یا امثالش رو داشته باشه به فکر بازدید کننده های فارسی زبانتون باشید تا تبلیغات گوگل چراکه جادوگران کاملآ جا افتاده و به نظر من بالا رفتن کیفیتش خیلی مهم تر از کمیتش هست.
یه خواهش دیگه ازت داشتم هری جان، لطف کن به مدیران بگو که بی خودی پست بقیه رو برای جواب دادن ویرایش نکنن چون من حس میکنم این کار یک جورایی مثل پا گذاشتن تو حریم شخصی کاربران سایته و به من یکی که حس خوبی دست نمیده به علاوه لحن سخن گفتن برخی از مدیرای سایت کمی مغرورانه و با حالت نیش و کنایه هست که من بارها دیدم توی تاپیک های مختلف این لحن باعث ایجاد جنجال و دور شدن از مبحث اصلی تاپیک شده.
هر از گاهی یه تذکر کوچیک اگه به کل مدیرها بدی فکر کنم خوب باشه، چرا که این کار باعث میشه مدیر ها هم این رو به یاد داشته باشن که اون ها هم یک کاربر معمولی هستن فقط یک سری مسئولیت های خاص به عهدشون گذاشته شده.
قصد من فقط پیشرفت هرچه بیشتر سایتت به عنوان یک دوست هست فقط همین.
موفق و پیروز باشید
یاعلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امضا ندارم میشه انگشت بزنم؟
جهانی بیندیشیم ایرانی بمانیم !
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 14:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نیم ساعته توی سایتم ، شصت بار ارتباط با دیتا قطع شده !

یه فکری به حال :

بکنید !

شما رو نمیدونم ، ولی من انقدر کار دارم توی سایت که هر بار که ارتباط قطع میشه کلی وقتم گرفته میشه ! شدید رو اعصابه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 16 تیر 1387 12:06
نمایش جزئیات
آفلاین
هری جان من الان یه پست توی معرفی شخصیت ارسال کردم و پست در تاپیک هم دیده میشه.
اما در قسمت :پاسخ های جدید در انجمن" دیده نمیشه.
یعنی تاپیک معرفی شخصیت،پس از ارسال پست بنده،به روز نشده است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3306&forum=9&post_id=197138#forumpost197138]به روی واژه ی Delete کلیک کرد تا خاطرات بد را از خانه های اندیشه اش پا
ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387 21:03
نمایش جزئیات
آفلاین
اینکه زبان پیشفرض انگلیسیه دلیلی جز تبلیغات نداره. تبلیغات گوگل فقط در زبان انگلیسی معنی دارن. البته روی اینکه زبان پیشفرض رو فارسی کنیم هم میشه فکر کرد چون جدیدا سیستم گوگل خیلی تغییر کرده و درامد تبلیغاتی چندان نیست که بشه روش حساب کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 15 تیر 1387 17:59
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوستان واقعاً خسته نباشید
من زیاد وقت نمیکنم به سایت سر بزنم اما هربار که سر میزنم با یه مشکلی مواجه میشم که باعث کمتر شدن بازدیدم از سایت میشه، گفتم مطرح کنم شاید سایرین هم با من هم عقیده باشن و این مشکل رو داشته باشن.
صفحه اول سایت که سنگین هست (این که هیچ، از خصوصیات زوپس و کلاً سیستم های PHP هست!)، اما زبان پیشفرض سایت که انگلیسی هست کمی مشکل سازه چرا که ما باید یکبار منتظر لود شدن انگلیسی باشیم و پس از لودینگ کامل مجدداً فارسی رو انتخاب کنیم.
اگر این دو زبانه کردن سایت بخاطر مطرح بودن جادوگران در میان سایت های خارجی هست که فکر میکنم همینطور باشه، خوب بازدید کنندگان خارجی نشان زبان انگلیسی رو میبینن و در صورت نیاز میتونن اون رو انتخاب کنن.
اما وقتی که اکثریت (یا میشه گفته همه) بازدید کنندگان فارسی زبان هستنند، شما به چه دلیل زبان پیشفرض رو انگلیسی معین کردید من نمیدونم؟
امیدوارم دفعه بعدی که به سایت سر میزنم زبان پیشفرض "پارسی" باشه.
جهانی بیندیشیم، ایرانی بمانیم.
یاعلی

شما احتمالا ماه به ماهم در سایت نمیاید چون من که هروز میام این مشکلو ندارم.
پیشنهاد میکنم برای سرعت بیشتر حتما از فایرفاکس استفاده کنید سرعتش تقریبا دو برابر مرور گر اینتراکسپلوئر هست. موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط §پسرجادویی§ در 1387/4/15 18:03:53
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/15 18:39:53
امضا ندارم میشه انگشت بزنم؟
جهانی بیندیشیم ایرانی بمانیم !
ارسال شده در: جمعه 14 تیر 1387 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

یه مورد بود که باید در مورد ترین ها ذکر می شد.ترین ها انتخاب میشن و رنک بهشون تعلق میگیره و یک عضو تازه وارد در صورتی اونها رو می شناسه که به یه پست از اونها بر بخوره و رنک بالای آواتارشون رو ببینه! البته از راه فهرست بخش پیام شخصی هم میشه این رو متوجه شد ولی چندان فراگیر نیست. پیشنهاد می کنم، یه بلاک کوچک ( هر جای سایت باشه مشکلی نداره، حتی توی صفحه ی درباره ی سایت جادوگران!!) در نظر بگیرید تا در هر انتخابات، آپ دیت بشه و اسامی ترین ها با لینک پروفایل و در صورت وجود، لینک مصاحبه، در اون قرار داده بشه، یه چیزی مثل اسامی مدیران سایت!!

ممنان...

منون از پیشنهادت در موردش فکر میکنیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/4/14 18:57:44