خیلی جالبه.
اول با توجه به پست پیوز ما هم نسبت به امتیاز کم شدن گرین فایر اعتراض داریم.
با دلیل و مدرک نحوه امتیاز دادن خود رو در بازی اول با ما اعلام کنید.
دوم.
خیلی قشنگ امتیاز بندی شده این جا در بازی دوم.
1. سبک پستهای بازی ما جدی ؟!!! بود ، اما باید در نظر گرفت جدی از نظر شما چیست؟
2. اگر خوب سوژه رو میخوندید میدیدی که هیچ جایی برای پرداخت طنز آمیز بیان سوژه نیست ، ممکنه در کلا به دلایلی که بعضی از دوستان به من فرمودند سوژه تون مناسب کودکان نیست کمی طنز بکار بردیم تا از لختی بیان بکاهیم اما واقعاً در بیان سوژه طنز دیدی؟
3. تا جایی که من از تعلیمات خودم میدونم به جز در مواردی که بایستی حذف به لحاظ نگارشی صورت بگیره ، هرگونه تکرار باعث تحکیم میشه و نه دلیلی که بیان نشده.
4. اگر شما در پست های ما سبک کتابی رو دیدید من فکر میکنم باید به پستهای من و تره ور و پیتر و یکی از پستهای آمیکوس دقت کنید .
با این حساب فقط از یکی از پستهای آمیکوس برداشت کتابی داشتید که خیلی جالبه.
5. خیلی جالبه که شما به مبالغه در سخنی گیر میدید ، این حق فقط توسط نویسنده داستان است.
در ضمن خودتون دارین میگین مبالغه فکر میکنم معنی این کلمه رو حداقل خوب درک میکنید.
6. جای گفتن بعضی از مسائل گرچه در تاپیک های اینچنینی نیست ولی برای داستان لازم بوده و حذف آن باعث ضربه به داستان میشود.
7. شما آن جمله رو طنز پنداشتید؟
خیلی جالبه که معنی جملهی کنایی رو به خوبی تشخیص نمیدید.
8. دلبندم برای نقطه اوج داستان هیچگاه به یک خط اکتفا نمیشه ، کل پست پایانی برای انتهای داستان زده شده ، هیچوقت یک خطو و برای اثر گذاری رو ی خواننده انتخاب نمیکنم.
10. فکر کنم کلاً سوژه رو بد دیدید و بد پسندیدید.
درکل :
کلیه امتیاز ها با غرض ورزی داده شده ، و دلایل خیلی خیلی بچه گانه است. تا جایی که قابل تحمل نیست.
به کلیه امتیاز ها به طور کامل اعتراض دارم. این نوشته ها رو با بازی قبلی مقایسه کنید.
به طور کامل ثابت شده در بازی کوییدیچ که چرت و پرت نویسی بر داستان با سوژه کامل ارجحیت داره.
شکی در این نیست که دوستان من در بینوایان خیلی در سایتب وده اند اما این بچه ها زحمت کامل رو کشیدن و اصلاً این خیلی مسخره است که با دلایل کودکانه حق آنها ازشون سلب بشه.
جالبی هماهنگی تیم بینوایان ، امتیاز کامل داده شده :
کافیه دو مورد رو بیان کنمو نوشته زیر پست سیریوس کاملاً مشخصه که از روی عمد برای گول زدن داور نوشته شده و خیلی هم شما رو عاقل گیر آورده.
ویرایشاتی که در زیر پستهای اعضای تیم بینوایان صورت گرفته توسط آلبوس دامبلدور رو ندیدید؟
گرچه میدونم برای چی صورت گرفته اما به همین دلیل شما امتیاز کامل دادید؟
خیلی دقت داری عزیز.
در ضمن نگید اعتراضات باید توسط کاپیتان صورت بگیره ، برای اینکه در بسیاری موارد از تیمهای دیگر هرگونه کاری رو از افراد غیر کاپیتانشون قبول کردید.
با این اوصاف رقابت کاملاً جنبهی انحصاری داشته و در دست دوستان شماست.
خوش باشید
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
پیام امروز
کمیته داوران
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
Re: کمیته داوران (لیگ برتر کوییدیچ)