جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 27 مرداد 1387 03:17
نمایش جزئیات
آفلاین
- نظرت در مورد اين افراد چيه؟
ريتا اسكيتر - دنيس - درك - لودو بگمن - اما دابز - آلبوس پاتر - پيوز

- فكر ميكني چرا دعوت شدي به قلم پر. با وجود اين كه نه قديمي هستي و نه خيلي زياد فعال. دليلش به نظر خودت چيه؟

- اگر بهت پيشنهاد مديريت سايت رو بدن قبول ميكني؟ چرا؟

- بهترين و بدترين دوستت در سايت؟

- بهترين و بدترين خاطرت از سايت؟

- فكر ميكني چه زماني از سايت ميري؟ زود يا دير؟ فكر ميكني دليل رفتنت چي باشه؟

- رفتن چه كسي از سايت ممكنه خيلي ناراحتت كنه؟

- دوست داري كدوم يكي از اعضاي سايت رو از نزديك ببيني؟

- تاحالا شده سر موضوعي از جادوگران ذهنت خيلي درگير شه كه در زندگي واقعيت هم تاثير بذاره؟

فعلآ همينا... شايد دوباره اومدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن در تاریخ ۱۶:۵۴:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۶
[size=small]
ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1387 23:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مهمان برنامه بعدی قلم پر تند نویس : پرفسور پومانا اسپراوت

* اعضا تا دو روز آینده میتونن سوالاتشون رو از این مهمان عزیز بپرسن !

ممنون از بارون عزیز ، لحن سوالات تهاجمی بود ، چون برای سایره مدیرا هم همینطور بود . نیاز بود و ملت هم همینطوری پرسیده بودن .

نقل قول:
سبک نوشتن من طنزه..طنزی که سعی میکنه طنز سالمی باشه و کمتر از مسائل اونجوری استفاده کنه طنز نوشتن سخترین کار ممکنه و خندون افراد به آسونی بدست نمیاد..در ضمن خندیدن به هر قیمتی جالب نیست....طنز سالم نوشتن سخترین کار ممکنه !

ببین عزیزم ، اگه منظورت اینه که با این حرفات میخوای به من طعنه بزنی و این حرفا باید بگم که نچ ! ما طنزه سالمم مینویسیم داداش ، اصلا هر چی استقبال میشه مینویسیم قدرت رول نویسی همچین چیزی میطلبه کلا اصلا خواستی مسابقه میزاریم که کی میتونه طنزه سالم تری بنویسه

در مورد ویژگی مدیریت عالی نوشته بودی ، همه مدیران رو دعوت کردیم ، ولی کسی نتونسته بود انقدر دقیق به ویژگی مدیر اشاره کنه .

نقل قول:
خونش زود به جوش میاد

خودت بهتر میدونی که ، مسئولیت همچین چیزایی رو هم در کنارش داره

نقل قول:
پست بی معنی در تاپیک صحبت با همدیگه برابر است با خطر بلاک شدن

نچ ! قبول نمیکنم ! مدیرا که بلاک نمیشن اگر قرار باشه مدیرا هم بلاک بشن که بلاک شدن خز میشه

نقل قول:
اینکه این تاپیک فقط در تالار خصوصی گریفندور نیست خیلی بهتره چون همه اعضای سایت از عقاید دیگران خبر دار میشند
انتقاد و پیشنهاد:سئوالاتی که توسط خود پرسی ویزلی پرسیده میشه کمی تکراری شده...جدا از بخشهایی که باید پرسیده بشند مثل معرفی و اینا...سعی در تنوع بخشیدن به اونا رو داشته باشه

آهان ، خوب شد گفتی تا یه توضیحی بدم ... اینکه من اینجا به اعضا این اختیار رو میدم تا پست بزنن ، به این خاطر نیست که پستاشون زیاد بشه ، به این خاطر هست که سوالاتی که به ذهنه من نمیرسه رو بپرسن ! من یه سری مسئله محدود به ذهنم میاد و به خاطره حجم بالای مصاحبه ها نمیتونم خیلی تغییرشون بدم ... یه سری سوالات رو هم نمیشه تغییر داد ، چون لازمه از هر کسی پرسیده بشن

در مورد مهمانی هم که پیشنهاد کردی ، چون یه مدت نیست ، نمیشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: شنبه 26 مرداد 1387 00:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی سوالا تهاجمی بودن! اما جواب ها نسبتا قانع کننده! نمیدونم بعد از سوالا میشه باز سوال پرسید یا نه اما یه سوال میپرسم شاید جواب گرفتم!!!
اکثره کاربر های سایت بچه سالن، این به خاطر جوه سایته که اگر یکی هم سن و سالش بیشتر باشه و بیاد سره دو روز میذاره میره! نمیدونم متوجه شدین یا نه و این به خاطر جو بچگانه ای هست که ایجاد شده! فکر می کنید میشه براش کاری کرد؟!!!

چرا قالبه پیش فرض سایت که خیلی هم سنگین هست رو عوض نمی کنین؟ (این رو به خاطر این که یکی از اعضای تیم مدیریت هستید می پرسم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I will leave the sun for the rain...
ارسال شده در: جمعه 25 مرداد 1387 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین
خب با عرض پوزش
من قسمت اول مصاحبه رو زده بودم که متوجه شدم از این به بعد مصاحبه ها به صورت فایل پیوست ارائه میشه
در نتیجه اون پست رو پاک کردم و مصاحبه رو به صورت پیوست در این پست قرار می دهم

با تشکر
بارون خون آلود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 16.17 KB; بازدیدها: 20
ویرایش شده توسط سر بارون خون آلود در 1387/5/25 23:24:55
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 مرداد 1387 23:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

به آنتونین دالاهوف :
اینجا جای بحث نیست ، اینجا فقط سوال پرسیده میشه ، تا زمانی هم که اختیار اینجا با من هست ، هیچ کسی حق نداره پستی رو نقل قول کنه و بهش جواب بده ، به جز ! مهمان برنامه !

به بارون خون آلود :
پستت رو که نوشتی ، لطفا بصورت پیوست و فایل زیپ شده بذار !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 6.28 KB; بازدیدها: 21
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 16:46
نمایش جزئیات
آفلاین
توضيح به بارون: من همون انيت دامبلي اسبق هستم!

---

خب من ترجيح ميدم، اول واقعا يه تشكر از بارون داشته باشم. كسي از نظر من خيلي زحمت ها كشيده. و بهتره فراموش نكنيم كه مديرها هم انسان هستند، صبر و تحملي دارند و مشكلات خاص خودشون _ كه هر كسي يك چنين مشكلاتي رو داره_ .
تشكر ميكنم از بارون به خاطر وقتايي كه كرام بود و هالي ويزارد يكي از بهترين ايده هاي اون بود.( البته افرادي كمك هم كردند.) پستهاي زيبايي كه ميزد؛ كه باعث ميشه هنوزم كه هنوزه، سري به اوايل هالي ويزارد بزنم و بخونم و بخندم!

تشكر ميكنم از بارون به خاطر زماني كه سايت دچار بي لردي شده بود و اون توسنت با لرد شدن خودش( كاري به اين ندارم كه چه اتفاقاتي افتاده بود) باز يك شور و هيجاني به سايت بده و زير علامت شوم(؟) مرگخواراني لايق رو ساماندهي بكنه. ميتونم بگم اگه مي موند، رول خيلي دچار پيشرفت ميشد.

و تشكر ميكنم به خاطر حضورش، با توجه به مشغله هايي كه داره. چون نرفتن اون از سايت، بازهم اگه پست خاصي نزنه، اين دلخوشي رو براي ما كسائي كه كمي ميتونيم خودمون رو قديمي تر محسوب كنيم، داره كه يه قديمي تر هنوز مونده و خداروشكر خداحافظي نكرده. همون حسي كه وقتي چو يا فلور يا مرلين پست مي زنن يا اينكه گاه وقتي آنلاين ميشن، داريم.

به خاطر زحماتت واقعا متشكرم.

و اما سوال و بيشتر خواهش بنده از بارون:

شما تقريبا از ابتداي فعاليت سايت بودين. و فراز و نشيب هاي زيادي رو ديدين. نظر به اينكه همه ي ما نظراتي براي بهبود رول داريم، ازتون ميخوام اگه پيشنهادي براي جذابيت رول، فعاليت بيشتر و ... داريد، حتما بيان كنيد. ترجيحا اگه در ويزانگاموت مطرح كنين، ميتونيم تبادل نظر بيشتري داشته باشيم. البته اگه خواستار پاسخوگي باشيد چون اصراري بر اين مسئله ندارم.

و دومين سوال: عله يك بار به من يك كتاب معرفي كردن كه باعث شد من دقيقا 13 كتاب پشبندش بخونم! ( واقعا!) تو چه كتابي معرفي ميكني؟! مرسي!
با تشكر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مینروا مک‌گونگال در 1387/5/23 16:52:06
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 15:46
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه فضا و دومینی در اختیارت میزاشتن دوست داشتی چه سایتی بزنی؟!

هیچ ربطی به هری پاتر یا فانتزی پیدا میکرد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
به رون ویزلی:

این طرز صحبت شما اول برمیگرده به اقدام اشتباه پرسی در نسبت دادن صفت "آستکباری" به بارون.من نمیخوام در مورد این صفت و درستی یا غلطیش بحث کنم من میگم این دقیقا برعکس چیزیه که پرسی در مورد مهمان های اینجا گفت یعنی اینکه دعوت نشدن تا محاکمه بشن!وگرنه در مورد 2 تا از مهمان های قبلی من خیلی سوالا داشتم که بپرسم ولی بخاطر موردی که اشاره کردم نپرسیدم.

اون چیزائی هم که در مورد بارون گفتم طرز دید من به ایشون رو نشان میده.خیلیا اومدن انتقاد کردن یکی هم برعکس مثل من نیمه پرلیوان رو میبینه.این جورائیام که شما میگی نیست رون عزیز!بارها پیش اومده من هم با مدیران و حتی خود بارون جر و بحث داشتم یا کاری بر خلاف چیزی که دوست داشتن انجام دادم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
بذار یک سوال جالب بکنیم : فرض کن همین فردا دسترسی مدیریتت رو بگیرن و بهت بگن که یک عضو ارزشی قراره بیاد به جای تو ! عکس العملت چیه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پیوز در 1387/5/23 10:32:00
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

تصویر تغییر اندازه داده شده

A Never Ending Story ...
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 09:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه می تونستی یه نفر ازکسانی رو که بلاک کردی برگردونی کدوم رو انتخاب می کنی ؟

اگر به زمانی که بهت پیشنهاد مدیریت شد برگردی و دو باره بهت پیشنهاد بشه آیا قبول می کنی ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!