برای اینکه این دو نفر به سواحل برسند ، مدیران باید مشورت کنند ! ما خیلی گولاخیم
ملت اسلی به سرعت از همه کارشون دست می کشن و مشغول خوندن می شن و هر لحظه بیشتر به این
شکلک شباهت پیدا می کنن و آخر سر به این
شکل در میان و همشون بوق می شن می رن هوا و یه سری هم لاشه هاشون رو زمین میفته و سوژه تموم می شه و همونجا همه سقط می شن ...... نویسنده به سرعت به کمک بر و بچه های تدارکات و بکس حمل نقل میان و لاشه ها رو از زمین و بوق ها رو از درون هوا جمع میکنن و یه دست کامل از لرد و اسلیترینی ها رو جایگزین می کنن تا سوژه به کار خودش ادامه بده و نویسنده ارزشی خوانده نشده (
) ...... آنی مونی همینطور مشغول ور رفتن با بارتیه و سعی داره تا شورتش رو از پاش در بیاره که لوسیوس به داد بارتی کوشولو می رسه و قبل از اینکه آنی مونی کاری بکنه ، لوسیوس بارتی رو ور می داره و می بره پیش لرد می ذاره تا یکم بابایی و بچه یی (؟!) (
) با همدیگه تنها باشن .در اونور ساحل هم بلاتریکس و رودلف نشستن و رودلف در حالیکه کلی زن ذلیلی از خودش نشون می ده ، ملاقه ی (؟!) طلاییش رو که از ستاد کل زن ذلیلان کل جهان به عنوان زن ذلیل ترین آدم گرفته روی آتیش گذاشته و تعدادی چند کوسه داره سرخ می کنه تا با همسر نوش جان کنه ...
لرد هم همینطور داره با بارتی هم فکری می کنه تا روی دست ایگور کارکاروف که ده دوره پشت سر هم رنک بهترین ایده رو ازان خودش کرده بلند شه و یه ایده ی توپ بده که ناگهان بارتی کوشولو در حالیکه داره با شنا بازی می کنه چراغی به این
شکل بالای سر لرد روشن می شه و بارتی با یه تیکه سنگ اونو می شکنه و لرد یه دونه می زنه پس کله ی بارتی و بارتی ناگهان می پره و می گه :- بابایی ! به نظرم یه گروه مرگخواران دریایی تشکیل بدیم ، خیلی حال می ده !
- آفرین پسرم ! عجب فکری کردی . الحق و المرلین که پسر خودمی .
بارتی :
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ببين اينا گذاشتن من حرفمو بزنم؟
ك...كمك... ق...خفه...شدم...خخخخخخخفففققققققققق(افكت خف شدن
چرا ميخواستي دست دراكو زو گاز بگيري ...هاپوي مرگخوار؟
الان هم يه ماهي رفته تو شورت بارتي؛ دارم درش ميارم.موهاهاها...بيا بيرون ديگه شيطون! ...هممم اينجوري نميشه، بايد شورتتو دربياري!
اين همه دختر خوب تو اسلي هست.
خوب تو چي ميگي؟

شکل به او نگاه می کرد و منتظرش بود ، انداخت و به ناچار به سرعت به آن سو دوید .

ملت:

حرکت کنیم ؟
آره ! بهتره که راه بیفتیم . همه به صف شین ! رابستن قالیچه رو بدو بیار ...