کلاس معجون سازی دخمه اسنیپ:
نویل این بار نیز موفق نشده بود معجونش را بسازد و نمره"ض"گرفته بود حتی هری نیز بدون کمک هرمیون نمیتوانست معجونش را تمام کند
بالاخره زنگ به صدا در آمد و آن کلاس خسته کننده تمام شد
هری رون و هرمیون از جای خود بلند شدند اما قبل از اینکه به بیرون دخمه برسند مجبور به توقف شدند
-پاتر بمون بات کار دارم،گرنجر،ویزلی برید بیرون...
-پاتر می خوام بات در باره خاطره ای که دیروز دزدکی دیدی صحبت کنم...
به نظر میاد که خیلی خوشحالی و به پدرت افتخار می کنی!!
هری که از خجالت سرخ شده بود جواب داد:
-قربان من واقعا نمی خواستم اون اتفاق بیفته فقط...
-فقط چی؟!!فقط از سر فضولی گفتی اگه داخل قدح رو ببینی اصلا عیبی نداره یا خودت رو موظف دیدی همه چی رو بررسی کنی؟!!چرا فکر میکنی هر اتفاقی که میفته به تو ربط داره؟!درست مثل پدرت یه حیوونه فضول و پررو هستی!
-در مورد پدر من درست صحبت کن!
-جدا؟ادبت کجا رفته پاتر :no:
شاید یه کم تفریح نیاز داشته باشی
"کروشیو"
هری روی زمین افتاد و از درد به خود می پیچید...
-------- ويرايش ناظر----------پرنس اسليتريني عزيز! شما بايد براي عكس ديگري داستان مي نوشتيد! اما به هر حال... پست شما دچار يك سري افت و خيز هاي اساسي بود! شروع داستان خوب بود. توصيف وقايع ابتداي پست بسيار واقعي و در يك حد نرمال بود. ديالوگ ها هم جز 2 دياگول پاياني بسيار عالي بودند. اما مي رسيم به اشكالات پست:
شما نوشتيد:
-پاتر بمون بات کار دارم،گرنجر،ویزلی برید بیرون...
-پاتر می خوام بات در باره خاطره ای که دیروز دزدکی دیدی صحبت کنم...
مسلما اين دو ديالوگ هر دو از زبان اسنيپ هستند. اما چرا قسمتي را كه مي شد با يك توصيف ساده، زيبا كرد از دست داديد؟ مي توانستيد ما بين 2 ديالوگ مطلبي تقريبا اينگونه بنويسيد:
هري با سري افكنده ايستاد. حدس مي زد كه صحبت اسنيپ در مورد اتفاق ديروز باشد. نگاه اسنيپ روي نگاه هري ثابت مانده بود. داشت چشمانش را مي سوزاند. نفرت و قدرت در چشمان اسنيپ موج ميزد، نفرتي ديرين.
مورد ديگر ادامه پست شما و كروشيو گفتن اسنيپ بود!

! مطمئنا اسنيپ هر قدر كه نسبت به هري احساس كينه داشته باشد، به خاطر اينكه هم معلم است و هم وظيفه اي خطير دارد( چيزي كه دامبلدور به او محول كرده بود) نمي توانست اين كار را انجام بدهد. تقريبا بايد سوژه و پست به واقعيت كتاب نزديك باشد!
دوست من، متاسفانه شما تاييد نشديد. خواهشمندم پستي ديگر در رابطه با عكسي كه در صفحه ي پيش قرار داده شد( در پست آنيتا دامبلدور) نوشته، و بفرستيد. مطمئن هستم كه پست بعدي شما بسيار عالي و زيباتر خواهد بود. موفق باشيد.
تاييد نشد.