لردولدمورت دست راستش بليز زابيني رو براي به دست آوردن يويو به محفل مي فرسته. اما بليز مي فهمه كه يويو قبل از اون به گرينگوتز فرستاده شده.
لردولدمورت بار ديگه بليز رو به گرينگاتز مي فرسته اما در بين راه هواپيمايي كه توسط طلسمهاي بي هدف بليز از كنترل خارج شده يك راست وسط دياگون و درست روي سر بليز سقوط مي كنه!
بار ديگه لردولدمورت تصميم مي گيره خودش به گرينگوتز بره و از طرف ديگه محفليها چون با خبر شدن كه سيستم هاي امنيتي گيرنگوتز دچار مشكل شده دارن به بانك مي رن تا يويو رو پس بگيرن.
هر دو گروه در برابر درهاي گرينگوتز با اين جمله روبه رو مي شن:نقل قول:
و به فرمان وزیر نمی تونید داخل شید.
داخل گرينگوتز.. هوكي و دوستان!
هوكي و ملازمينش به همراه گارد ويژه تالار ورودي رو قرق كردن و چند موجود مخوف هم در حال شلاق زدن گابلينهاي بي ريخت گرينگوتز هستن.
- بزنيدش.. آهان.. همينو بزنيد.. اين ريش پاپيوني رو بزنيد!
.. اسمت چي بود پيري؟.. همم.. بادراد ريغو؟.. ريشو؟.. اصلا مهم نيس كه اسم نكبتت چيه... من يه چيزايي اينجا مي خوام كه تو بايد اونو به من بدي.. من هميشه در حسرت داشتن اون بودم.. اون مال منه!فلش بك به خاطرات هوكي:
دو تا پسر كوچولو وسط يه اتاق نشستن و در حال خوردن پفك لوله هستن. بزرگه با آستاكبار چك و لقت (! لگد!) تمام پفكهاي كوچيكه رو مي گيره و كوچيكه چانه به گريه مي گشايد و مادر را خبر مي كند.:mama:
مادر با يك ملاقه وارد صحنه ميشه..يه يويوي صورتي و يه عالــــــمه خوراكي به كوچيكه مي ده و با ملاقه بزرگه رو مورد عنايت قرار مي ده و از صحنه خارج ميشه!
بزرگه:

كوچيكه:

تق تق تق تق ( افكت كوبيدن به مغز پوك نويسنده!)
- بعله؟
- چهار دست و پات نعله!.. اين فلش بك به خاطرات مورفين بود.. برو به خاطرات هوكي! عههه!
- چشم قربان!.. قييييييژ!
فلش بك به خاطرات هوكي:
جن خونگي روزها در خونه ي اربابش به بيگاري مشغول بود. شبها از خونه به بيرون پرتاب مي شد تا در كوچه ي دياگون آدامس بفروشه و براي اربابش پول در بياره و نصف شبها هم به خونه بر مي گشت و در جوار ارباب..

تمام سالهاي زندگي او به بدبختي و فلاكت و توهين و تحقير و اينا گذشته بود و او هرگز در طول عمرش رنگ گاليون را نديده بود. پس به گرينگوتز آمده بود تا تمام گاليونها را تصاحب كند!
پايان فلش بك به خاطرات هوكي:
- خب فكر كنم فهميده باشي همه چي رو گابلين احمق.. سريع هرچي توي صندوقها هست رو خالي كن و بريز تو گوني.. گوني رو هم شناسه ي قبلي خودم مياد مي بره!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

حتما اون محموله ای که فرد به گرینگوتز برد، یویو بوده...درسته ....یوهو...یوهو :yclown: 

، شناسه ی دوم 

به جيمز نگاهي كرد و با آخرين سرعت به سمت جيمز حمله ور شد و وي را تحت عمليات كتك قرار داد.
منظورت چيه؟يعني بهشت مهشت تو قوطي؟