سوژه جدید
هاگزمید - غاری که مخفیگاه سابق سیریوس بلک بود.
دیوانه سازی کوچک با قدی به اندازه ی یک انسان وارد غار شد و بعد از اینکه مطمئن شد امن است و کسی در غار نیست، دست توی جیب شنلش کرد و یک نسخه پیام امروز کثیف و پاره و یک موش مرده بیرون آورد. موش را گوشه ای گذاشت. روی زمین چمباتمه زد و روزنامه را که مال همان روز بود جلویش پهن کرد و به عکس و تیترش خیره شد:
وزیر آمبریج : ارتش وزارت باید کم کاری های دولت گذشته در حفاظت از مرزهای شرقی را جبران کند و نگذارد حتی یک گرم چیز وارد جامعه گردد.
دیوانه ساز آهی کشیده و روزنامه را ورق زد و دیگر اخبار را خواند:
* آواداباران سربنگ های وابسته به دولت آزادی و پرواز
* تولید روزانه 2000 مگاوات برق جادویی از کوره های جادوگرسوزی تا پایان سال
* کشف و ضبط و امحای 8000000000 تن چیز از انبار وزارتخانه
* هافلپاف اعلام کرد : کاراگاهان وزارتخانه برای مقابله با هر گونه تحرک ضد دولتی از طرف هر جریان و گروهی که باشد، آمادگی کامل دارند.
* ریاست آزکابان : به دلیل پر شدن سلول های آزکابان از مخالفان و چیزکشان و تابستانیون، به زودی شعبه ی دوم این زندان در ساختمان ستاد تابستان سابق به بهره برداری خواهد رسید.
* 5000 نفر از جاسمان و قاسمان چیزکش به جزایر بالاک تبعید شدند.
* پادما پاتیل : اصلاحات در فرهنگ جامعه ضروریست./آزادی و پرواز لغاتی بی معنایند.
* لودو بگمن : مصلحت وزارت جز با دیکتاتوری تامین نخواهد شد!
* دالاهوف : مورفین مرا تحت طلسم فرمان قرار داده بود. به عنوان قاضی وزارتخانه حکم آوادای غیابی برای وی صادر می کنم.
دیوانه ساز روزنامه را مچاله کرده و به گوشه ای انداخت و آهی کشید: تو دنیایی که من توشم/خرسا به موشا می بازن...
نگاهی به موش مرده انداخت و بعد به استخوان های کهنه و پوسیده ی موش ها که در گوشه ای از غار کپه شده بود: یعنی حالا منم مجبورم مث اون شیریوش خائن به اصل و نشب موش بخورم؟!...
کلاه دیوانه ساز از روی سرش کنار رفت:
- نـــــــــــــــــــــه!
من موش نمیخوام! من وژارتمو می خوام! من صبحانه ی وژیرانه با چیژ صبحگاهی می خوام.
چیژ، پیک نیک، زرورق، مکان، سرنگ
... هاه! اوره کا!
گریه ی مورفین متوقف شد. کلاه شنلی را که موقع فرارش از آزکابان از دم دست ترین دیوانه ساز کش رفته بود روی سرش کشید و از غار خارج شد.
لحظاتی بعد یک دیوانه ساز کوتوله در برابر بزستان بزرگ آبرفورث دامبلدور و شرکا ایستاده بود و اعلامیه ی روی تابلو را می خواند:
به یک چراننده ی حرفه ای بز نیازمندیم.
حقوق و مزایای مکفی + مکان و زر ورق
متقاضیان محترم لطفا جهت انجام امور مصاحبه و استخدام به دفتر ریاست بزستان؛ مراجعه فرمایید.
حقوق و مزایای مکفی + مکان و زر ورق
متقاضیان محترم لطفا جهت انجام امور مصاحبه و استخدام به دفتر ریاست بزستان؛ مراجعه فرمایید.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

(68.23 KB)

از بچگی آرزوم بود كه تو اين مسابقات حظور داشته باشم...
باشه.
همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118