تاپیک خدمات رسانه ای برای هرچه بیشتر کردن جذابیت وزارت زده شد
توضیح تاپیک در خود تاپیک مشروح است به علت زیادبودن .
مرسی مری
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

بله. ناظر عزیز پیشنهاد میکنم کل ستاد ایشون رو پاک کنید اصلا. ایشون حتی به موارد بسیار مهمی که توسط اعضا مطرح میشه جوابی نمیدن و تحلیل و دلیل منطقی هم براش ندارن حتی. اون وقت صحبت از منطق بین حرفای من میزنن.
انتخاباته. با این تفاوت که با انتقاد ایشون شروع شد که انتقاد نبود بلکه تخریب بود. کاملا آشکاره این موضوع. منطق های زورکی هم که ایشون تدوین میکنن برای گفته هاشون اصلا قابل قبول نیستن. کلا بنده فکر میکنم ایشون دنبال ایجاد جنگ روانی بودند در غیر این صورت خیلی عادی به جای این مسائل حاشیه ای و پرداختن به اشکالات قدیمی و انتقاد یک طرفه که کاملا تخریب بوده، به بررسی و تحلیل هرچه بهتر برنامه هاشون و تمام سوالات اعضا می پرداختن. ماشالله چقدرم که پرداختن !
یادمون نرفته تخریب های قدیمی ایشون رو . اینجا هم نمونه های دیگه رو دیدیم که در قالب زیرکانه ی انتقاد از مدیر ایفای نقش قبلی بود حتی. ولی کجاش شبیه انتقاده؟! به نظر من ایشون فقط داره محیط رو بیشتر از اونی که قبلا خراب کرده، خراب تر میکنه.من هم ترجیح میدم ادامه ندم بحث با ایشون رو. چون بی فایده است و کسی که داره خودشو خالی میکنه ایشونه. خوب میره روی اعصاب اعضای ایفای نقش. اجازه نمیدیم به همین سادگی هر چی بخواد بگه. هرچند که دیگه الان نسبت به اصلاح دیدگاه های ایشون ناامید شدم.
خواهشا دفعات بعدی روابط عمومی و ارتباط خوب با اعضا رو هم به عنوان یک معیار برای انتخاب کاندیدا در نظر داشته باشید.
با تشکر
انتخاباته. با این تفاوت که با انتقاد ایشون شروع شد که انتقاد نبود بلکه تخریب بود. کاملا آشکاره این موضوع. منطق های زورکی هم که ایشون تدوین میکنن برای گفته هاشون اصلا قابل قبول نیستن. کلا بنده فکر میکنم ایشون دنبال ایجاد جنگ روانی بودند در غیر این صورت خیلی عادی به جای این مسائل حاشیه ای و پرداختن به اشکالات قدیمی و انتقاد یک طرفه که کاملا تخریب بوده، به بررسی و تحلیل هرچه بهتر برنامه هاشون و تمام سوالات اعضا می پرداختن. ماشالله چقدرم که پرداختن !
یادمون نرفته تخریب های قدیمی ایشون رو . اینجا هم نمونه های دیگه رو دیدیم که در قالب زیرکانه ی انتقاد از مدیر ایفای نقش قبلی بود حتی. ولی کجاش شبیه انتقاده؟! به نظر من ایشون فقط داره محیط رو بیشتر از اونی که قبلا خراب کرده، خراب تر میکنه.من هم ترجیح میدم ادامه ندم بحث با ایشون رو. چون بی فایده است و کسی که داره خودشو خالی میکنه ایشونه. خوب میره روی اعصاب اعضای ایفای نقش. اجازه نمیدیم به همین سادگی هر چی بخواد بگه. هرچند که دیگه الان نسبت به اصلاح دیدگاه های ایشون ناامید شدم.
خواهشا دفعات بعدی روابط عمومی و ارتباط خوب با اعضا رو هم به عنوان یک معیار برای انتخاب کاندیدا در نظر داشته باشید.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر

ناظر محترم این دو پست متوالی رو که ربطی به ستاد نداره و خالی کردن فرد رو پاک کن متشکر !
پستهای 15 و 16 در ستاد من
در ضمن به صحبتهایی از افراد که بدون فکر فقط جهت خالی کردن خودشون و بدون دلیل و منطق به دیگران نسبت میدن کمی بیشتر رسیدگی بشه در ستادها .
انتخاباته یا کوبوندن دیگران ؟ اگر اینطوریه من کناره گیری خودم رو اعلام کنم !
پستهای 15 و 16 در ستاد من
در ضمن به صحبتهایی از افراد که بدون فکر فقط جهت خالی کردن خودشون و بدون دلیل و منطق به دیگران نسبت میدن کمی بیشتر رسیدگی بشه در ستادها .
انتخاباته یا کوبوندن دیگران ؟ اگر اینطوریه من کناره گیری خودم رو اعلام کنم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

نقل قول:
در مورد مناظره احتمالش وجود داره کلا جمع بشه ! این از این !
دوم هم قوانین شماره 5 رو به زودی ویرایش میکنم چون خیلی محدود میکرد انتخابات رو ! درستش میکنم !
در مورد قانون شماره 7 هم در جلوش یک پرانتز باز میشه که اجباری نیست اگر کسی مایل بود میتونه این کارو بکنه (منظور از بین کاندیدا هستش که به طور رسمی عکسی رو معرفی کنه )
موفق باشی
خب انتخابات یه مورد خیلی جذاب هست برای فعالیت و رقابت.به نظر من این مورد باید حذف بشه چرا که ما دوست داریم با ساختن فیلم در هالی ویزارد،برنامه در جادوگر تی وی ،خبر در پیام امروز هم اون تاپیک ها رو فعال کنیم هم یه جو به جمع بدیم که اونا هم فعالیت کنن و یه محیط خیلی جذاب درست کنن.
و فکر هم نمیکنم که مشکلی پیش بیاد.کما اینکه در انتخابات های قبلی آزاد بوده و مشکلی هم پیش نیومده!
------------------
این هم به نظر من درست نیست.در واقع ممکنه هر کسی با یه نوع عکس حال کنه و یه نوع عکس بذاره.این آزادی رو باید بهش بدیم که این کارو انجام بده و هیچ ضرری هم نداره!
میتونی این قانون رو اینجوری تغییر بدی که با عکس های با سایز بزرگ و پر حجم برخورد میشه و پاک میشن!
------------------
در مورد مناظره هم من مسوولیت اون تاپیک رو به تو میسپارم.من چون فک نمیکردم تایید شم میخواستم خودم بگردونمش ولی حالا مسوولیتش با تو!
موفق باشید!
در مورد مناظره احتمالش وجود داره کلا جمع بشه ! این از این !
دوم هم قوانین شماره 5 رو به زودی ویرایش میکنم چون خیلی محدود میکرد انتخابات رو ! درستش میکنم !
در مورد قانون شماره 7 هم در جلوش یک پرانتز باز میشه که اجباری نیست اگر کسی مایل بود میتونه این کارو بکنه (منظور از بین کاندیدا هستش که به طور رسمی عکسی رو معرفی کنه )
موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

من به چند تا از قوانین انتخابات ایراد میگیرم..امیدوارم اصلاح بشه:
نقل قول:
خب انتخابات یه مورد خیلی جذاب هست برای فعالیت و رقابت.به نظر من این مورد باید حذف بشه چرا که ما دوست داریم با ساختن فیلم در هالی ویزارد،برنامه در جادوگر تی وی ،خبر در پیام امروز هم اون تاپیک ها رو فعال کنیم هم یه جو به جمع بدیم که اونا هم فعالیت کنن و یه محیط خیلی جذاب درست کنن.
و فکر هم نمیکنم که مشکلی پیش بیاد.کما اینکه در انتخابات های قبلی آزاد بوده و مشکلی هم پیش نیومده!
------------------
نقل قول:
این هم به نظر من درست نیست.در واقع ممکنه هر کسی با یه نوع عکس حال کنه و یه نوع عکس بذاره.این آزادی رو باید بهش بدیم که این کارو انجام بده و هیچ ضرری هم نداره!
میتونی این قانون رو اینجوری تغییر بدی که با عکس های با سایز بزرگ و پر حجم برخورد میشه و پاک میشن!
------------------
در مورد مناظره هم من مسوولیت اون تاپیک رو به تو میسپارم.من چون فک نمیکردم تایید شم میخواستم خودم بگردونمش ولی حالا مسوولیتش با تو!
موفق باشید!
نقل قول:
5-بیرون از انجمن وزارت سحر و جادو هیچ گونه صحبتی در مورد انتخابات نباید صورت گیرد و ممنوع است .
------------------
نقل قول:
7-عکس رسمی تبلیغات که قرار است در امضا قرار گیرد به طور جمعی توسط کاندید به مسئول برگزاری انتخابات تحویل گردد تا در صورتی که تصاویر غیر رسمی در امضاها قرار گرفت برخورد صورت گیرد .
------------------
موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

نقل قول:
نه خیالت راحت اعلام شده منتظر تایید کاندیدا هستم ... برنامه ی تبلیغات هم به محض زدن ستاد ها اعلام میکنم ...
موفق باشی.
ايگور کارکاروف نوشته:
از اونجایی که تو برنامه ریزی انتخابات باید از امروز شروع میشد تبلیغات ولی هنوز ستاد ها و نامزد ها مشخص نشدن!
خواستم بگم که اینجا رو یادتون نره!
نه خیالت راحت اعلام شده منتظر تایید کاندیدا هستم ... برنامه ی تبلیغات هم به محض زدن ستاد ها اعلام میکنم ...
موفق باشی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

از اونجایی که تو برنامه ریزی انتخابات باید از امروز شروع میشد تبلیغات ولی هنوز ستاد ها و نامزد ها مشخص نشدن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

خر پف .. خر پف
شاااررت
پای بلیز که در پشت میز معاونت ، به طرز ناجوری چمباتمه زده بود و به خواب رفته بود از زیر دسته ی صندلی عبور کرد و محکم بر فرق سر هوکی فرود آمد .
هوکی چشمانشو باز کرد ، درد خفیفی در ناحیه کمر احساس شد و در این زمان بود که هوکی متوجه شد به علت خواب طولانی مدت همه عضلات بدنش خشک شدند و به خواب رفتند.
مدتی گذشت و فرج و گشایشی در عضلات بدن هوکی حاصل شد وی بلند و به تقویم نگاهی انداخت .

دو ماه از زمانی که به خواب رفته بود گذشته بود . عجب !!!
هوکی به کنار پنجره رفت و به بیرون نگاهی انداخت همه چیز عوض شده بود و چهره های بسیار جدید میدید ، از اینکه مملکت خودش اینقدر برایش نا اشنا بود گیج شد ، مدتی گذشت هوکی دید هنوز گوشه ای ، عده ای گیسوان یکدیگر را گرفته و میکشند و گوشه ای دیگر هنوز ملت دارند بر سر ورود اعضا به جامعه ی جادوگری بحث میکنند و توافقی حاصل نشده.
-خب مرلین را سپاس ، در ظاهر تفاوت هایی ایجاد شده ، اما محتوا تغییری نکرده ، امید است همچنان دامبلدور کلاس خصوصی بگذارد.
هوکی کلاه وزارت را تنظیم کرد ، سر بر ان نهاد و دوباره به خواب رفت ، تا شاید کسی بیاید و کلاه از زیر سرش بکشد.
شاااررت
پای بلیز که در پشت میز معاونت ، به طرز ناجوری چمباتمه زده بود و به خواب رفته بود از زیر دسته ی صندلی عبور کرد و محکم بر فرق سر هوکی فرود آمد .
هوکی چشمانشو باز کرد ، درد خفیفی در ناحیه کمر احساس شد و در این زمان بود که هوکی متوجه شد به علت خواب طولانی مدت همه عضلات بدنش خشک شدند و به خواب رفتند.
مدتی گذشت و فرج و گشایشی در عضلات بدن هوکی حاصل شد وی بلند و به تقویم نگاهی انداخت .

دو ماه از زمانی که به خواب رفته بود گذشته بود . عجب !!!
هوکی به کنار پنجره رفت و به بیرون نگاهی انداخت همه چیز عوض شده بود و چهره های بسیار جدید میدید ، از اینکه مملکت خودش اینقدر برایش نا اشنا بود گیج شد ، مدتی گذشت هوکی دید هنوز گوشه ای ، عده ای گیسوان یکدیگر را گرفته و میکشند و گوشه ای دیگر هنوز ملت دارند بر سر ورود اعضا به جامعه ی جادوگری بحث میکنند و توافقی حاصل نشده.
-خب مرلین را سپاس ، در ظاهر تفاوت هایی ایجاد شده ، اما محتوا تغییری نکرده ، امید است همچنان دامبلدور کلاس خصوصی بگذارد.
هوکی کلاه وزارت را تنظیم کرد ، سر بر ان نهاد و دوباره به خواب رفت ، تا شاید کسی بیاید و کلاه از زیر سرش بکشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوکی در 1388/2/29 14:13:15
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه